-
Egw 8a elega mallon oti oloi gumnazoun tous prokoiliakous[ gnwstous kai ws patsokoilies mpakes klp] afou to mualo olwn einai sto fai.
Kala kai egw den paw pisw, paw na tsimpis wkati kai epanerxomai.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Λάθος. Μία γυναίκα χάνει πολύ πιο δύσκολα βάρος από ότι ένας άντρας. Για να δει δε καποια αποτελέσματα πρέπει πραγματικά να ξεσκιστεί στην γυμναστική και στην δίαιτα. Ενω ο άντρας κόβει το βραδυνό και φεύγουν οι κοιλιές σε 2 βδομάδες. Ασε... παλι αδικημένες είμαστε!Τι να πω, εγώ χάνω πάρα πολύ εύκολα, ακόμα και με τα ανδρικά δεδομένα... Αν αρχίσω να παραλείπω γεύματα την έκατσα.
-
Καλά ρε Κωνσταντίνε, αυτό πού κολλάει;
-
Έλα ντε! Βλακεία μου. Θα το διορθώσω, γιατί δε βγαίνει νόημα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αμ τα'μαθε κε Ηλία μας..τα'μαθε!!!..Τώρα?!!!..Θα αρχίσουν τα σουίσσ.. σουίσσ,και ποιός είδε τον μπαλτά και δεν φοβήθηκε!!!σουισσ σουισσ και μετά χρατς? Χμμμ μου αρέσει!!! Θα το υιοθετήσω!!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Έλα ντε! Βλακεία μου. Θα το διορθώσω, γιατί δε βγαίνει νόημα.Αντι να το διορθώσεις δεν αρχίζεις να τρως μπας και βάλεις κανα γραμμαριο?? Στα μελτέμια θα έχεις πρόβλημα! θα πρέπει να δένεσαι πάνω σε καμια σημαδούρα!
Λοιπον πρόταση!! Λεω να φτιάξουμε ένα διαιτολόγιο για τον skull!
**ΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ**
**Πρωϊνό: **Κρουασαν σοκολάτας με Σοκολάτα κρύα και σαντιγί.
Ενδιάμεσο: Κρουασανάκια βουτύρου ή φράουλες με παγωτό
**
Μεσημεριανό: **παϊδάκια ή κόκορα κρασάτο ή μακαρόνια με μπόλικη σάλτσα. Απαραιτήτως ψωμί**Απογευματινό: **Παγωτό triple chocolate ή βάφλα στα Haagen
**Βραδυνο: **Πίτσα απ'όλα με διπλή φέτα ή 3 διπλόπιτα σουβλάκια
Ολα συνοδεύονται με πολλές ποσότητες μπύρας, αναψυκτικών κλπ
**Μεταμεσονύχτιο: **Ποτό με μπολικες θερμίδες και βρώμικο
Γυρνώντας στο σπίτι μπορείς να φας παλι ενα παγωτό της αρεσκίας σου.
-
Kalo to diaitologio an kai bebaia sto meshmeriano mporoun na proste8oun kai alla polla faghta alla kai giaourtaki alla OXI apaxo ka8os kai krasaki giati kanei kalo sthn kardia opws lene kai oi giatroi.
Pan metron ariston. Gi'auto to kontosouvli me to metro.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Αμ τα'μαθε κε Ηλία μας..τα'μαθε!!!..Τώρα?!!!..Θα αρχίσουν τα σουίσσ.. σουίσσ,και ποιός είδε τον μπαλτά και δεν φοβήθηκε!!!
σουισσ σουισσ και μετά χρατς? Χμμμ μου αρέσει!!! Θα το υιοθετήσω!!!!
Είπαμε Η ατάκα,απο τον kyan στις Ανακοινώσεις!! Δεν την βάζεις για υπογραφή?!!
-
Απειλητική η Μαίρη!!!
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Pan metron ariston. Gi'auto to kontosouvli me to metro.
Ορίστε...και μετά λέτε για μένα!! Ο άνθρωπος εχει προοπτικές,ανοιχτούς ορίζοντες και ξέρει απο....ούζο!! Μπράβο βρε barout!!!
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
To parakatw den xerw an exei ginei pragmati alla to sigouro einai oti kukloforei san anekdoto.Akolou8ei o dialogos metaxu Sfixterman kai Kopelas se mia paralia.
S: s'aresei to swma mou??
K: Oxi
S: Oute kai 'mena m@@@@@@ tragoudi einaiτο συγκεκριμένο σκηνικό παίχτηκε σε μια παραλία μεταξύ ενός τέτοιο τύπου και της φίλης μου πέρυσι στις διακοπές μας!!!!
-
Το χαβά σας εσείς... (49 σελίδες ). Φυσικά έχουν γραφτεί πολλά αλλά λέω, να..., ξέρετε, να σας μεταφέρω κάτι που γράφτηκε στην εφημερίδα 'Νέα Ημέρα' στις 20 Μαρτίου 1928
Το μεταφέρω για να γελάσουμε και ουχί, ουχί λέγω, για άλλους σκοπούς'Ορισμένα τινά Ελληνικά θήλεα ζητούν να δοθή ψήφος εις τας γυναίκας.
Σχετικώς με το ίδιον τούτο θέμα διαπρεπέστατος επιστήμων είχεν άλλοτε
αναπτύξη από του βήματος της Βουλής το επιστημονικώς πασίγνωστον, άλλως τε γεγονός ότι παν θήλυ διατελεί εις ανισόρροπο και έξαλλον πνευματικήν κατάστασιν ωρισμένα ημέρας εκάστου μηνός.
Επειδή, εν τούτοις, αι ημέραι αύται, δεν συμπίπτουν ως προς όλα τα θήλεα,
είναι αδύνατον να ευρεθεί ημέρα πνευματικής ισορροπίας και ψυχικής γαλήνης όλων των θηλέων, ώστε την ευτυχή εκείνη ημέραν να ορίζωνται αι εκάστοτε εκλογαί. Η γυναικεία συνεπώς ψήφος είναι πράγμα επικίνδυνον, άρα αποκρουστέον'Απίστευτο
ΥΓ: Ωχ! κάτι ακούω!
σουϊς, σουϊςςςς, σουϊς, σουϊςςςς, σουϊς, σουϊςςςς, σουϊς, σουϊςςςς,ΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!
Χρατς!
-
Τώωωρα μάλιστα!! Να ζήσουμε να τον θυμώμαστε!!!
Βεβαίως επι της ουσίας,εχει δίκηο ο ποιητής αλλά....κλάφτα Χαρ'αλαμπε!! -
Που είναι το άγαλμα αυτού του τύπου; Του έχουν κάνει άγαλμα, έτσι; Τι;;; Δε μπορεί... ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΓΑΛΜΑ;;;
-
salome έγραψε:
*Λάθος. Μία γυναίκα χάνει πολύ πιο δύσκολα βάρος από ότι ένας άντρας. Για να δει δε καποια αποτελέσματα πρέπει πραγματικά να ξεσκιστεί στην γυμναστική και στην δίαιτα. Ενω ο άντρας κόβει το βραδυνό και φεύγουν οι κοιλιές σε 2 βδομάδες. Ασε... παλι αδικημένες είμαστε! *επίσης οι άντρες χάνουν πολύ πιο εύκολα λίπος από τις γυναίκες ειδικά στην κοιλιά και γραμώνουν και πολύ πιο εύκολα!!!
-
Βεβαίως...το Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη για ποιόν νόμιζες οτι είναι?!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ευτυχώς για μια γυναίκα, αν δεν είναι πολύ υπέρβαρη βέβαια, χρειάζεται πολύ λίγος χρόνος για να αποκτήσει ένα αξιοπρεπές σώμα και να 'ενταχθεί' στην ελίτ.πες τα χρυσοστομε
ποτε δεν καταλαβα γιατι οι γυναικες ειναι τοσο τεμπελες σε αυτο το θεμα αφου φτανουν 1-2 μηνες καλης προπονησης και μετα πολυ χαλαρη συντηρηση για να ειναι >95% της βελτιστης δυνατης εμφανισης που μπορουν να πετυχουν (παιζουν και αλλα πραγματα ρολο) ενω οι αντρες χρειαζονται χρονια πολυ σκληρης και συστηματικης δουλειας (ξεχαστε τη λεξη συντηρηση!!!) για να ειναι στο >80% αντιστοιχα
και οσο ναναι μια γυναικα εχει πιο πολλες ευκαιριες να αποκαλυψει ενα ωραιο σωμα (π.χ. δεν εχω δει ποτε αντρα σε επισημο meeting με κοντο παντελινακι για να φαινονται οι τετρακεφαλοι ) αρα και πιο λογικο θα ηταν να ενδιαφερεται -
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Έχει όμως τη ρίζα του και στο γεγονός ότι ένας τύπος που ξημεροβραδιάζεται στα γυμναστήρια, που κάνει σκουώτ, ας πούμε, με τόση ένταση που δεν μπορεί να περπατήσει την άλλη μέρα, που φτύνει αίμα γενικά, δεν πρόκειται να δει με καλό μάτι κάποιον που εμφανίστηκε το Μάϊο για να γίνει 'κορμί' μέχρι τον Αύγουστο που θα πάει για μπάνια. Ειδικά αν αυτός ο κάποιος έχει και τη νοοτροπία του 'πληρώνω και τα θέλω όλα' μέσα στο γυμναστήριο. Είναι κάτι σαν τους παλιούς και τους νέους στο στρατό δηλαδή.Δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι γλύτωσαν τον αποκεφαλισμό χάριν στην υπεράνθρωπη προσπάθεια που έκανα να συγκρατήσω τα νεύρα μου. Παράδειγμα: να κάνεις σκουώτ με ένα κάρο κιλά και αυτός ο ηλίθιος να σε σπρώχνει για να βλέπει καλύτερα στον καθρέφτη πως 'δουλεύουν οι μύες του' με τα 5 κιλά που κάνει κάμψεις. Παράδειγμα 2: να πηγαίνεις στον (μοναδικό διαθέσιμο) πάγκο και να τον βρίσκεις μονίμως κατελλημένο από κάποιον που κάνει πιέσεις με 20 κιλά. Και -επειδή 'έτσι του είπε ο γυμναστής' του- κάνει 10 σετ και θέλει να ξεκουράζεται ενδιάμεσα ξαπλωμένος... Και ΧΩΡΙΣ να έχει βάλει πετσέτα...
Δεν υπάρχει μυστικό. Κερδίζεις την εμπιστοσύνη των 'παλιών' μόνο με την συνεχή παρουσία σου και τον σοβαρό τρόπο που γυμνάζεσαι. Οι περισσότεροι αν τους ζητήσεις να σε βοηθήσουν θα το κάνουν. Κάποιους που το παίζουν ντίβες (συνήθως πιτσιρικάδες) απλώς τους γράφεις, συνήθως η ανασφάλειά τους τους ωθεί να σχηματίζουν ομάδες.
τα ειπες ολα
δεν εχω τιποτα να προσθεσω
μονο να υπογραμμισω τα τονισμενα -
ναι αλλά δεν είναι όλα τόσο απλά!!!!
ξέρεις τι χρειάζεται μια γυναίκα για να απαλλαγεί από τα 'ψωμάκια' που μπορεί να έχει ή την κοιλίτσα???? -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Λάθος. Μία γυναίκα χάνει πολύ πιο δύσκολα βάρος από ότι ένας άντρας. Για να δει δε καποια αποτελέσματα πρέπει πραγματικά να ξεσκιστεί στην γυμναστική και στην δίαιτα. Ενω ο άντρας κόβει το βραδυνό και φεύγουν οι κοιλιές σε 2 βδομάδες. Ασε... παλι αδικημένες είμαστε!
πω πω ανακριβεια !!!!
ελα μαζι μου καθε πρωι που κατεβαινω απο γηροκομειο στην παραλια ποδηλαταδα (και μπανακι) και παλι πισω και μην ερχεσαι ουτε γυμναστηριο ουτε τροχαδι και ουτε να νοιαζεσαι για το τι τρως και σε δυο μηνες σου εγγιωμαι οτι δεν θα αναγνωριζεις τον εαυτο σου (αν φυσικα εισαι σε κατασταση που να επιδεχεται βελτιωση διοτι ορισμενοι γεννηθηκαν τελιοι - αστιευομαι ετσι ??)
απλα τα θελετε ολα ετοιμα επειδη βλεπετε τις διαφημισεις των ινστιτουτων αισθητικης που σας λενε οτι θα πηγαινεται να ξαπλωνεται και να ομορφαινετε ταυτοχρονα
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II