-
για τα θέματα γυμναστικής:
- Εκγύμναση εσωτερικών κοιλιακών (1 κιλό ψητού σε κάρβουνο ανεξαρτήτως είδους, παιδάκια, ψαρονεφρια κλπ)
- Επαναλαμβανόμενα σετ των 30, για σφίξιμο των μυών της κάτω γνάθου
- Παραγγελία κρεάτων που χρειάζονται μαχαίρι, για σωστή συντήρηση των μυών του περικαρπίου και των δακτύλων.
- Απαραίτητη παραγγελία περιφεριακών συμπληρωματικών (σαλάτες, σαγανάκια, κλπ), για σωστή γύμναση των δικεφάλων και τρικεφάλων των χεριών. Προυπόθεση τα 'περιφεριακά' να βρίσκονται σε απόσταση τουλάχιστον 1 μέτρου από το πιάτο μας.
- Κράσι σε φυσιολογικές ποσότητες, για το καλό κυκλοφοριακό μας
- Το 4 βοηθάει και στην καλή λειτουργία του λαιμού και των μυών του.
- Η διαύγεια του εγκεφάλου μας, για να είναι πάντα σε εκγρήγορση, εξασφαλίζεται με kouk, rallysport, gvala, syele κλπ στην παρέα, προσέχοντας μη εξαφανίσουν τα παραγγελθέντα.
8 ) Υποχρεωτική παραγγελία επιδορπίου, κατά προτίμηση παγωτού με συμπλήρωμα, για την σωστή επαναφορά της γλώσσας σε καθημερινούς ρυθμούς. (Η άσκηση αυτή μπορεί να γίνει μέχρι 3 επιδόρπια) - Επιστροφή και χαλάρωμα στο σπίτι με 2ώρο ύπνο (9ώρο αν είναι βράδυ), για να μην πάνε χαμένες οι παραπάνω ασκήσεις.
Γινεται δεκτή οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα, σύμφωνα με τον σωματότυπο του 'αθλητή'.
Το πρόγραμμα το επαναλαμβάνουμε 3-4 φορές την βδομάδα. -
Να προσθέσω οτι στο παραπάνω επιστημονικό πρόγραμμα,σημαντικό ρόλο παίζει και η συνεχής παρακολούθηση του σερβιτόρου,ώστε να μην μένει η παρέα απο γυμναστικά εξαρτήματα!!
ΥΓ Τον Στέλιο που τον έβαλες Κώστα?!!
-
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
ναι αλλά δεν είναι όλα τόσο απλά!!!!
ξέρεις τι χρειάζεται μια γυναίκα για να απαλλαγεί από τα 'ψωμάκια' που μπορεί να έχει ή την κοιλίτσα????Εεεε.... Λιποαναρρόφηση;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΥΓ Τον Στέλιο που τον έβαλες Κώστα?!!
To διόρθωσα, για να μην....παρεξηγηθώ που τον ξέχασα....
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ναι αλλά δεν είναι όλα τόσο απλά!!!!
ξέρεις τι χρειάζεται μια γυναίκα για να απαλλαγεί από τα 'ψωμάκια' που μπορεί να έχει ή την κοιλίτσα????Εεεε.... Λιποαναρρόφηση;
καλο
τωρα θυμηθηκα που με ειχε ρωτησει ενας καλος φιλος περσι
-υπαρχει τροπος να χασω στα γρηγορα το λιπος απο την κοιλια ?? (δεν ειχε και παρα πολυ απλα ειναι αγχωμενος σε αυτο το θεμα)
-ποσο γρηγορα ?? (ρωταω εγω)
-οσο πιο γρηγορα
-φυσικα
-πως ???
-κανε εγχειρηση- ..... (πεπλο ειρηνης, διοτι μας διαβαζουν και μικρα παιδια)
και αλλο ενα απο χαρρυ κλυνν
παει η Μελινα (η γνωστη Μελινα) σε ενα πλαστικο και τον ρωταει
-ποσο κανει μια πλαστικη προσωπου (lifting)
-5 εκατομυρια
-πολλα ειναι, δεν υπαρχει καμια φθηνοτερη λυση ??
-υπαρχει! φορα κουκουλα -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ναι αλλά δεν είναι όλα τόσο απλά!!!! ξέρεις τι χρειάζεται μια γυναίκα για να απαλλαγεί από τα 'ψωμάκια' που μπορεί να έχει ή την κοιλίτσα????
Εεεε.... Λιποαναρρόφηση;
έτσι για ανάψω λίγο τα αίματα....
ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΝΤΡΑ [Συζυγο ή γκόμενο] για να πληρώσει για την λιποαναρρόφηση -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΝΤΡΑ [Συζυγο ή γκόμενο] για να πληρώσει για την λιποαναρρόφησηΑαααααακριβώς! Και μετά μπορείς να λιποαναρροφήσεις μέχρι και τους ...αστραγάλους σου!
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
-υπαρχει τροπος να χασω στα γρηγορα το λιπος απο την κοιλια ?? (δεν ειχε και παρα πολυ απλα ειναι αγχωμενος σε αυτο το θεμα)
-ποσο γρηγορα ?? (ρωταω εγω)
-οσο πιο γρηγορα
-φυσικα
-πως ???
-κανε εγχειρηση- ..... (πεπλο ειρηνης, διοτι μας διαβαζουν και μικρα παιδια)
Πάντως πληροφοριακά, για ναμην γκρινιάζετε οι γυναίκες, εγώ για να καταφέρω να μαζέψω το 'σωσίβιο' γύρω από τη μέση που έχω από παιδί χρειάστηκα ~6 μήνες προπόνηση σε γυμναστήριο με νορμάλ ρυθμούς (2-3 μέρες την εβδομάδα από 2 ώρες τη φορά) και ισορροπημένη διατροφή (όχι δίαιτα όταν κάνουμε γυμναστική, μην πάθουμε και τίποτα). Μόλις σταμάτησα το γυμναστήριο με πρόφαση μια εγχείριση που χρειάστηκε να κάνω (και δυστυχώς δεν το ξανάρχισα) η σαμπρέλα επανήρθε σε ένα μήνα!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΝΤΡΑ [Συζυγο ή γκόμενο] για να πληρώσει για την λιποαναρρόφηση...και είναι καπαρωμένος κι ο Φουστάνος που θα το έκανε τσάμπα...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πάντως πληροφοριακά, για ναμην γκρινιάζετε οι γυναίκες, εγώ για να καταφέρω να μαζέψω το 'σωσίβιο' γύρω από τη μέση που έχω από παιδί χρειάστηκα ~6 μήνες προπόνηση σε γυμναστήριο με νορμάλ ρυθμούς (2-3 μέρες την εβδομάδα από 2 ώρες τη φορά) και ισορροπημένη διατροφή (όχι δίαιτα όταν κάνουμε γυμναστική, μην πάθουμε και τίποτα). Μόλις σταμάτησα το γυμναστήριο με πρόφαση μια εγχείριση που χρειάστηκε να κάνω (και δυστυχώς δεν το ξανάρχισα) η σαμπρέλα επανήρθε σε ένα μήνα!Α Κώστα..θα τσακωθούμε!! Δεν λέγεται 'σωσίβιο'..λέγεται 'love handle'!!
Είναι...χρήσιμο!!Αλλοι προσπαθούν χρόνια να το αποκτήσουν...και εμείς που το έχουμε θα το πετάξουμε!!! -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΝΤΡΑ [Συζυγο ή γκόμενο] για να πληρώσει για την λιποαναρρόφησηΗ παντρεύεσαι το Φουστάνο
Ωπ, πρόλαβε άλλη... είδατε πως την έχει κάνει τη Νατάσσα; Αυτή θα πάει 80 ετών και θα δείχνει όπως τώρα...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ναι αλλά δεν είναι όλα τόσο απλά!!!! ξέρεις τι χρειάζεται μια γυναίκα για να απαλλαγεί από τα 'ψωμάκια' που μπορεί να έχει ή την κοιλίτσα????
Εεεε.... Λιποαναρρόφηση;
ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΝΤΡΑ [Συζυγο ή γκόμενο] για να πληρώσει για την λιποαναρρόφησηκαι με ένα καλό αυτοκίνητο
για να επανέλθουμε και στο αρχικό μας θέμα!!!!πάντως εδώ που τα λέμε οι περισσότερες δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα αλλά προσπαθούμε να φτάσουμε το τέλειο
-
πάντως εδώ που τα λέμε οι περισσότερες δεν **έχουμε **σοβαρά προβλήματα αλλά **προσπαθούμε **να φτάσουμε το τέλειοκαλή μου θυληκιά είσαι και εσύ??? και γιατί κρύβεσαι???
ή μήπως ήταν ορθογραφικό λάθος -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σου'ρχεται αγριεμένη!!
Οχι και αγριεμένη!!! Γυμνασμένη μπορεί, πεινασμένη σίγουρα!!!
Μη νομίζεις οτι δεν τα 'μαθα ε???
Ποιά?..Τι?..Ποιός ήρθε?..Ο καιρός που φεύγουνε τα χελιδόνια!!..
Αμ τα'μαθε κε Ηλία μας..τα'μαθε!!!..Τώρα?!!!..Θα αρχίσουν τα σουίσσ.. σουίσσ,και ποιός είδε τον μπαλτά και δεν φοβήθηκε!!!Μα καλά, πώς σας έχει φοβήσει έτσι αυτό το κοριτσάκι ;; Να της υψώσω φωνή να έρθει στα ίσια της ;; Να της τραβήξω και καμιά ξανάστροφη ;;
Όχι μωρό μου, δεν είπα κάτι, να εδώ με τα παιδιά κάναμε κάτι αστεία...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
πάντως εδώ που τα λέμε οι περισσότερες δεν **έχουμε **σοβαρά προβλήματα αλλά **προσπαθούμε **να φτάσουμε το τέλειο
καλή μου θυληκιά είσαι και εσύ??? και γιατί κρύβεσαι???
ή μήπως ήταν ορθογραφικό λάθοςναι
ναι
ναι!!!!!!!!!!!!!
κρύβομαι για να παρακολουθώ τις κινήσεις τους!!!!
απλά όταν φεύγω από τη δουλειά το απόγευμα, μέχρι να ξανάρθω το πρωί έχω να διαβάσω καμιά 10ρια σελίδες όπότε δεν προλαβαίνω να γράψω -
πάντως εδώ που τα λέμε οι περισσότερες δεν **έχουμε **σοβαρά προβλήματα αλλά **προσπαθούμε **να φτάσουμε το τέλειο
καλή μου θυληκιά είσαι και εσύ??? και γιατί κρύβεσαι???
ή μήπως ήταν ορθογραφικό λάθοςναι
ναι
ναι!!!!!!!!!!!!!
κρύβομαι για να παρακολουθώ τις κινήσεις τους!!!!
απλά όταν φεύγω από τη δουλειά το απόγευμα, μέχρι να ξανάρθω το πρωί έχω να διαβάσω καμιά 10ρια σελίδες όπότε δεν προλαβαίνω να γράψωΔιαμαρτύρομαι!!! Πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα!!Παίδες μας βλέπω σύντομα στην πτήση για Uganda συμπούρμπουλους!!!
-
αγοριααααααα διαβάσατε τα νέααααα!!!!!!!!!!!
ΤΡΕΜΕΤΕΕΕΕΕΕΕ
τριτώσαμε...τεταρτώσαμε, αλλά δεν πατώσαμε
καλως μας ήρθες, με το καλό...και κάλες δημοσιεύσεις...
σε περιμένουμε στην επόμενη μεζεδοκατάνηξη.... -
ναι
ναι
ναι!!!!!!!!!!!!!Αυτό το παραπάνω ακούγεται όπως στη γνωστή διαφήμιση για το σαμπουάν?
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
αγοριααααααα διαβάσατε τα νέααααα!!!!!!!!!!!
ΤΡΕΜΕΤΕΕΕΕΕΕΕ
τριτώσαμε...τεταρτώσαμε, αλλά δεν πατώσαμε
καλως μας ήρθες, με το καλό...και κάλες δημοσιεύσεις...
σε περιμένουμε στην επόμενη μεζεδοκατάνηξη....ευχαριστώ!!!!
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
ναι
ναι
ναι!!!!!!!!!!!!!Αυτό το παραπάνω ακούγεται όπως στη γνωστή διαφήμιση για το σαμπουάν?
ουπς!!!
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II