-
Δεν είχαν γράψει ένα τραγούδι για τους σφίχτερμαν τα Ημισκούμπρια με τίτλο 'Η Απολλώνεια Κορμάρα';
Πάντως, οι πιο πολλοί σφίχτερμαν που ξέρω (95%) είναι αλφαμπλόκ.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
συνήθως εμπλέκομαι σε καταστάσεις χωρις να υπολογίζω το ψυχικό κόστος...Aν υποψιαστώ ότι το γυρνάμε το φορουμ σε Άννα Δρουζα Show .............................. τετέλεσθαι
Όσο για την κουβέντα περι σφίχτες και μη .... μια ματιά σε μένα και στον κουκ θα σας δώσει να καταλάβετε τι σημαίνει 'Τέλειος συνδυασμός σώματος και πνεύματος !!! '
Για περισσότερες πληροφορίες, αναλυτικά σχεδιαγράμματα και φωτογραφίες διαβάστε το βιβλίο του Προέδρου 'Αθλήσου Τρώγοντας' από τις εκδόσεις ΕΒΟΠ.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πάντως, οι πιο πολλοί σφίχτερμαν που ξέρω (95%) είναι αλφαμπλόκ.
Έτσι ακριβώς !!!!!
-
Μα εντελώς. Δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ μέσα στο κεφάλι τους. Πραγματικά ακατοίκητοι...
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Aν υποψιαστώ ότι το γυρνάμε το φορουμ σε Άννα Δρουζα Show .............................. τετέλεσθαιαααααεεεεεειιιιιιι χασου δημητράκη
μόνο στην κυρία του κυρίου θα τα πώ όλα , βλέπε τατιάναΌσο για την κουβέντα περι σφίχτες και μη .... μια ματιά σε μένα και στον κουκ θα σας δώσει να καταλάβετε τι σημαίνει 'Τέλειος συνδυασμός σώματος και πνεύματος !!! '
Για περισσότερες πληροφορίες, αναλυτικά σχεδιαγράμματα και φωτογραφίες διαβάστε το βιβλίο του Προέδρου 'Αθλήσου Τρώγοντας' από τις εκδόσεις ΕΒΟΠ.κάτι είχαμε αρχίσει να λέμε και για επιδείξεις με αποκαλυπτικά μαγιό αν θυμάμε καλα...όχι τίποτε άλλο για να επιβεβαιωθεί ο συνδυασμός που αναφέρεις...το πνεύμα το διαβάζουμε καθημερινώς
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
μόνο στην κυρία του κυρίου θα τα πώ όλα , βλέπε τατιάναΚΥΡΙΑ;
Αυτή ρε παιδιά είναι η πιο μεγάλη τατιάνα που έγινε ποτέ!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
σίγουρα όμως υπάρχουν άτομα που προτιμούν την εξωτερική εμφάνιση απο τον εσωτερικό κόσμο που λέγαμεγια να φτασεις σε σημειο να κανεις εσωτερικες εξερευνησεις πρεπει ή να σε εχει ελκυσει το εξωτερικο (διοτι το πρωτο χρειαζεται μηνες αν οχι χρονια ενω το για το δευτερο αρκουν μερικες στιγμες) ή να εισαι τυφλος ή να πρεπει αμαν-αμαν να παντρευτεις για να παρεις την κληρονομια απο τον θειο που εχει ορο να εισαι παντρεμενος
οχι βρε δεν κατάλαβες...τα γράφω για να τα διαβάζω κι εγώ και να τα εμπεδώσω, γιατι κατα βάθος είμαι της παρόρμησης , συνήθως εμπλέκομαι σε καταστάσεις χωρις να υπολογίζω το ψυχικό κόστος...αλλά τι να κάνουμε μια ζωή την έχουμε
κυκλοθυμικη μου φαινεσαι
δεν πας νε κοιταχτειςαπο την άλλη ο καλογυμνασμένος εχει διαφορετικό ύφος απο αυτού του φουσκωτού...εχεις δεί κανένα μοντέλο 'φουσκωτό'???
οχι φυσικα
αυτοι ειναι μεν σφιγγομενοι αλλα επειδη ειναι και λιγο κουνιστοι και τρωνε φρυγανιες με Canderel (kouk και σια περιμενω βοηθεια) και φυσικα δεν τους περνει να παιζουν τους μαγκες, τους λυπομαστε και δεν τους κατηγορουμε -
Πάντως, οι πιο πολλοί σφίχτερμαν που ξέρω (95%) είναι αλφαμπλόκ.Μια βόλτα από ένα κεντρικό γυμανστήριο σε ώρα αιχμής θα σε επιβεβαιώσει περίτρανα! Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις την προπόνησή σου και ταυτόχρονα να κρατιέσαι να μην ξεσπάσεις σε γέλια!
Πω,πω! Το θέμα πήρε τα πάνω του πάλι! Πάτησα το 'PostReply' και είδα 4 ακόμα δημισοεύσεις στην 'Επισκόπηση'! Ζέστα ρε παιδί μου!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
κάτι είχαμε αρχίσει να λέμε και για επιδείξεις με αποκαλυπτικά μαγιό αν θυμάμε καλα...όχι τίποτε άλλο για να επιβεβαιωθεί ο συνδυασμός που αναφέρεις...το πνεύμα το διαβάζουμε καθημερινώςΈχω κάνει ειδική παραγγελία από την alphamoda το καινούργιο μοντελάκι τους 'Le sack de patat'. Mου πηγαίνει μούρλια.
Τι σφίχτες και σφυρίχτρες .... μιλάμε για έναν πραγματικό Άδωνη εδώ πέρα.
Την Κυριακή θα πάρεις μια γεύση από την θεϊκή οπτασία του κορμιού μου όταν σκάσω μύτη (και μπούτι) με τη σέξι βερμούδα μου.
-
Για περισσότερες πληροφορίες, αναλυτικά σχεδιαγράμματα και φωτογραφίες διαβάστε το βιβλίο του Προέδρου 'Αθλήσου Τρώγοντας' από τις εκδόσεις ΕΒΟΠ.Επίσης, μια που βλέπω ότι το γυρίσαμε πάλι στο βιβλιοφιλικό, να προτείνω το βιβλίο μου, 'Πως να αθληθείτε από απόσταση - 1000 και ένας τρόποι για να μην χάσετε ούτε ένα κιλό'
Πάντως, οι πιο πολλοί σφίχτερμαν που ξέρω (95%) είναι αλφαμπλόκ
Συμφωνώ κι εγώ. Ίσως γίνονται έτσι επειδή δεν μπορούν να ξεχωρίσουν αλλιώς... (κάτι λέγαμε για Άννα Δρούζα... )
Υπάρχει μια (πάντα επιστημονικώς αποδεδειγμένη, όχι παπ**ιες) εξίσωση που λέει ότι 'Το άθροισμα ομορφιάς και εξυπνάδας σε κάθε άνθρωπο παραμένει σταθερό και κοινό για όλους τους ανθρώπους'. Άρα, όσο πιο όμορφος κανείς, τόσο πιο χαζός και το αντίστροφο.
Βέβαια, εγώ είμαι η ζωντανή εξαίρεση του κανόνα αυτού...
(Καλά, φεύγω, αφήστε κάτω τις ντομάτες... )
-
Θέλει κόπο και προσπάθεια για να μη χάσεις κιλά... Κι αυτό το ξέρω απ'όλους πιο καλά εγώ που πασχίζω να μην πέσω από τα 60 κιλά.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Επίσης, μια που βλέπω ότι το γυρίσαμε πάλι στο βιβλιοφιλικό, να προτείνω το βιβλίο μου, 'Πως να αθληθείτε από απόσταση - 1000 και ένας τρόποι για να μην χάσετε ούτε ένα κιλό'
Καλά είσαι συγγραφέας τέτοιου αριστουργήματος και δεν ανήκεις στον εκδοτικό οίκο ΕΒΟΠ ???
Ποιός έχει τα διακιώματα σου να τα αγοράσω αμέσως !!!! -
kyan, έχουν πολλή πλάκα οι σφίχτερμαν όταν σφίγγονται καθώς τραβάνε τα βάρη... Μιλάμε, είναι διαρκώς στα πρόθυρα του να τους φύγουν αδέσποτες - και πολλές φορές τους φεύγουν κάτι βρωμερές...
-
Θέλει κόπο και προσπάθεια για να μη χάσεις κιλά... Κι αυτό το ξέρω απ'όλους πιο καλά εγώ που πασχίζω να μην πέσω από τα 60 κιλά.60 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Καλά μας δουλεύεις !!!!
Ερασιτέχνη .... ε ερασιτέχνη !!!! -
[Την Κυριακή θα πάρεις μια γεύση από την θεϊκή οπτασία του κορμιού μου όταν σκάσω μύτη (και μπούτι) με τη σέξι βερμούδα μου.Μπούτι κοτόπουλου;
-
Θέλει κόπο και προσπάθεια για να μη χάσεις κιλά... Κι αυτό το ξέρω απ'όλους πιο καλά εγώ που πασχίζω να μην πέσω από τα 60 κιλά.
60 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Καλά μας δουλεύεις !!!!
Ερασιτέχνη .... ε ερασιτέχνη !!!!Ε τι να κάνουμε, είμαι λίγο τσιλιβίθρας!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Α, και να προσθέσω ότι η άσκηση με μόνο σκοπό την απόκτηση (υπερβολικών) μυών ΔΕΝ είναι αθλητισμός ούτε υγεία... είναι ψώνιο...
ενω
η μελετη με μονο σκοπο την αποκτηση (υπερβολικων) γνωσεων ΕΙΝΑΙ ....επιστημη
η ασκηση με μονο σκοπο την επιτευξη (υπερβολικων) επιδοσεων ΕΙΝΑΙ ....αθλητισμος
η εργασια με μονο σκοπο την αποκτηση (υπερβολικων) χρηματων ΕΙΝΑΙ .... προκοπη
η συμπεριφορα με μονο σκοπο την ευρεση+διατηρηση (υπερβολικα) καλης συζηγου+οικογενιας ΕΙΝΑΙ .... αποκατασταση
η εξασκηση του νου με μοναδικο σκοπο την επιτευξη (υπερβολικων) διανοητικων δυνατοτητων ΕΙΝΑΙ .....εξυπναδααρε γλεντια
ο καθενας οπου τον βολευει βλεπει ψωνια και ψωνισματαδεν το λεω προσωπικα ε
μην παρεξηγηθουμε
χαριν της πλακας και της συζητησης μονομηπως τελικα πρεπει να βρουμε καποιο αντικειμενικο κριτηριο (σε ολα τα θεματα) για να μην μπορουμε καθε φορα να διαστρεβλωνουμε την πραγματικοτητα αναλογα με τις ορεξεις και τα παθη μας ???
λεω μηπως -
Ο χρήστης predator έγραψε:
κυκλοθυμικη μου φαινεσαι
δεν πας νε κοιταχτειςνα σου πώ την αλήθεια έχω ένα δίλημμα στα γραφεία μας δίπλα έχει ανοίξει το ζαχαροπλαστείο Fresh αλλά έχει ανοιξει γραφείο και μια ψυχολόγος...τι να διαλέξω άραγε?? creme brule η ψυχανάλυση???
οχι φυσικα
αυτοι ειναι μεν σφιγγομενοι αλλα επειδη ειναι και λιγο κουνιστοι και τρωνε φρυγανιες με Canderel (kouk και σια περιμενω βοηθεια) και φυσικα δεν τους περνει να παιζουν τους μαγκες, τους λυπομαστε και δεν τους κατηγορουμεως γνωστόν όσα δεν πιάνει η αλεπού...τα κάνει κρεμμαστάρια... βέβαια γιατι να το κρύψομεν άλλωστε όλα τα μοντέλα είναι αδερφές....ψυχές όπως μας συμφέρει κάθε φορά
-
Θέλει κόπο και προσπάθεια για να μη χάσεις κιλά... Κι αυτό το ξέρω απ'όλους πιο καλά εγώ που πασχίζω να μην πέσω από τα 60 κιλά.και εγω το ιδιο προβλημα ειχα αλλα προς το παρον το ελεισα με 'σωστη διατροφη' καθολη τη διαρκεια της εβδομαδας του πασχα
(ναναι καλα οι κτηνοτροφοι μας)
και αισιως εφτασα τα ....
δεν λεω γιατι θα παθεις ανακοπη και εγκεφαλικο, 2 σε 1 -
Άντε πες. Ήδη με προϊδέασες για το τριψήφιο νούμερο.
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II