-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
οχι φυσικα
αυτοι ειναι μεν σφιγγομενοι αλλα επειδη ειναι και λιγο κουνιστοι και τρωνε φρυγανιες με Canderel (kouk και σια περιμενω βοηθεια) και φυσικα δεν τους περνει να παιζουν τους μαγκες, τους λυπομαστε και δεν τους κατηγορουμεως γνωστόν όσα δεν πιάνει η αλεπού...τα κάνει κρεμμαστάρια...
αυτο που αναφερεται ???
στις φρυγανιες, το Canderel, το κουνιμα ή το σφιξιμο ???
ή μηπως εχεις κατι αλλο υποψη σου και δεν μας το λες ??παω λοιπον και εγω να φαω τη φρυγανια διετης μου με ενα ωραιο μουσακα και τα λεμε σε λιγο
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
βέβαια γιατι να το κρύψομεν άλλωστε όλα τα μοντέλα είναι αδερφές....ψυχές όπως μας συμφέρει κάθε φοράΜην το γελάς, πολλοί από τους μοντέλους είναι dual band (για να τους προωθήσουν οι μόδιστροι) ενώ και για πολλούς σφίχτερμαν ισχύει το ίδιο, είτε λόγω οργανικού ζητήματος είτε λόγω αναβολικών, τα οποία γενικά έχουν κι άλλες παρενέργειες... Δηλαδή τι παρενέργειες, ασήμαντα πράγματα τώρα... Απλά, απ'τα πολλά αναβολικά καταλήγουν να μην τους κάνει κούκου.
-
φίλε predator θα σε αφήσω με την απορία όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην σου κάτσει ο μουσακ....οοουπς sorry η φρυγανιά ήθελα να πώ
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Απλά, απ'τα πολλά αναβολικά καταλήγουν να μην τους κάνει κούκου.γι'αυτό όμως υπάρχουν τα μπλέ χαπάκια, που τώρα κυκλοφορούν νομίζω και σε πορτοκαλί...το απόλυτο λουγκρέ
-
Δες που φτάσαμε, ε;
-
οι αρχαίοι μας πρόγονοι είχαν ένα σπουδαίο ταλέντο. Αυτό που προσπαθούμε να πούμε εμείς με χιλιάδες λέξεις και διάφορες φανφάρες, εκείνοι το έλεγαν με δυο κουβέντες... (δες 'παν μέτρον...').
Νομίζω ότι αυτό το ρητό λέει πολλά.
π.χ. η γυμναστική δεν είναι κακή, ούτε το φαγητό.
Όμως όταν το 1,50 με IQ ραδικιού προσπαθεί να γίνει Arnold τότε είναι για γέλια (και για λύπηση). Το ίδιο και όποιος χωρίς να έχει οργανικό πρόβλημα έχει γίνει μέσα σε 10 χρόνια από 70 κιλά 120 και τρίβει το airbag του χαρούμενος που έφαγε 5 κοντοσούβλια.
Είπαμε το μέτρο είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε και να μην γινόμαστε γελοίοι. Γιατί τότε δεν φταίνε αυτοί που γελάνε μαζί μας, αλλά εμείς που καταπατήσαμε κάθε πόντο αυτοσεβασμού κι αυτοεκτήμισης. -
Σωστή η Ειρήνη.
-
Ο χρήστης amoda έγραψε:
οι αρχαίοι μας πρόγονοι είχαν ένα σπουδαίο ταλέντο. Αυτό που προσπαθούμε να πούμε εμείς με χιλιάδες λέξεις και διάφορες φανφάρες, εκείνοι το έλεγαν με δυο κουβέντες... (δες 'παν μέτρον...').
.....
Είπαμε το μέτρο είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε και να μην γινόμαστε γελοίοι. Γιατί τότε δεν φταίνε αυτοί που γελάνε μαζί μας, αλλά εμείς που καταπατήσαμε κάθε πόντο αυτοσεβασμού κι αυτοεκτήμισης.εχεις απολυτο δικιο και το αποδυκνειυς εμπρακτα με τα μαγιο που σχεδιαζεις τα οποια δεν ειναι ουτε πολυ συντηρητικα αλλα ουτε και πολυ συντηριτικα και φυσικα ουτε και πολυ συντηριτικα
αρα διατηρεις τελεια τις ισσοροπιες
'παν μετρον αριστον' λοιπον οπως ελεγαν οι οχι υπερβολικα πισωγλεντηδες προγονοι μαςτελικα ξαναεχει πολυ πλακα το θεμα
-
Ο χρήστης amoda έγραψε:
π.χ. η γυμναστική δεν είναι κακή, ούτε το φαγητό.
Όμως όταν το 1,50 με IQ ραδικιού προσπαθεί να γίνει Arnold τότε είναι για γέλια (και για λύπηση). Το ίδιο και όποιος χωρίς να έχει οργανικό πρόβλημα έχει γίνει μέσα σε 10 χρόνια από 70 κιλά 120 και τρίβει το airbag του χαρούμενος που έφαγε 5 κοντοσούβλια.
Είπαμε το μέτρο είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε και να μην γινόμαστε γελοίοι. Γιατί τότε δεν φταίνε αυτοί που γελάνε μαζί μας, αλλά εμείς που καταπατήσαμε κάθε πόντο αυτοσεβασμού κι αυτοεκτήμισης.Απόλυτο δίκιο έχει η Ειρήνη (αν και 5 κοντοσούβλια δεν είναι αρκετά για να πάρεις 50 κιλά).
Είναι αυτονόητο ότι και τα δύο άκρα είναι λάθος. Ο καθένας έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του αλλά όταν επιλέγει το ένα απο τα δύο άκρα τότε δεν έχει δικαίωμα να κατακρίνει αυτούς των άλλων άκρων χωρίς τουλάχιστον να δέχεται την ίδια κριτική απο την απέναντι πλευρά. -
Άντε πες. Ήδη με προϊδέασες για το τριψήφιο νούμερο.δε σου λεω
να ερθεις στο παραλληλοτετοιο που ελπιζω να καταφερω να παω αν και οταν γινει να μου πεις τη γνωμη σου
ποσο με βαζεις δηλαδη -
Ο χρήστης predator έγραψε:
εχεις απολυτο δικιο και το αποδυκνειυς εμπρακτα με τα μαγιο που σχεδιαζεις τα οποια δεν ειναι ουτε πολυ συντηρητικα αλλα ουτε και πολυ συντηριτικα και φυσικα ουτε και πολυ συντηριτικα
'παν μετρον αριστον' λοιπον οπως ελεγαν οι οχι υπερβολικα πισωγλεντηδες προγονοι μαςτελικα ξαναεχει πολυ πλακα το θεμα
Α Ψ Ο Γ Ο Σ ! ! ! ! ! !
-
Πάλι ξαναρχίζεις την ηλίθια εβραιοχριστιανική προπαγάνδα για τη δήθεν ομοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα predator; Τράβα βάλε κάνα ράσο καλύτερα να καλύψεις τη μπάκα σου και να κάνεις παρέα με τους ταυροαβάδες και την Ελένη Λουκά. Α και... Το ξέρουμε πώς το τρίβουν το πιπέρι του Γιαχβέ οι καλογέροι. Για μαζέψου λίγο και κόψε την επίδειξη ασχετοσύνης και μωροσοφίας.
Και μου κάνει εντύπωση που εσύ, ένας φανατίλας χριστιανός, μιλάς για γύμναση κλπ. Αφού η θρησκεία σου (εκτός αν λησμόνησες να διαβάσεις το 'Πηδάλιον' - ή μηπως δεν είναι πια ιερό σύνολο κανόνων; Χμμμ...) απαγορεύει τη γυμναστική, την προσωπική υγιεινή, τον καλλωπισμό, το θέατρο, τα λαϊκά ήθη και έθιμα και μάλιστα προβλέπει αυστηρότατες ποινές, επιτίμια, αφορισμούς, ενώ παλιά, όταν είχατε μεγαλύτερη πολιτική δύναμη (επί Βυζαντίου), σκοτώνατε και κόσμο.
-
Ο χρήστης amoda έγραψε:
Όμως όταν το 1,50 με IQ ραδικιού προσπαθεί να γίνει Arnold τότε είναι για γέλια (και για λύπηση).
ρε παιδια
ρε παιδια...
ενω αν ηθελε να γινει Hokkins ή πως τον λενε θα ηταν καλυτερα
ή μηπως η λυπηση δεν ειναι στο συνδοιασμο αλλα στις χαμηλες κατα τη γνωμη μας δυνατοτητες-προοπτικες (μυριζομαι κιαλλο ρατσισμο )παντως βλεπω οτι δεν υπαρχει αρνητικη διαθεση προς τον Arnold αφου ουτε 1,50 ειναι ουτε IQ ραδικιου εχει
ομως απο οσα ειπωθηκαν πιο πανω προφανως ειναι σφικτης αφου και ογκωδης ειναι και ποζες παιρνει και σαν αλογο ειναι και πουκαμισα σκιζει με το δικεφαλο του στις διαφορες εκδηλωσεις και...
αυτο ειναι
ευελικτα κριτηρια που λεμε... -
Και για να τελειώνουμε μια και καλή μ'αυτήν την κατσαρή τρίχα που εσείς οι γιαχβεδιστές αναμασάτε:
ΣΑΦΩΣ και ΔΕΝ ήταν διαδεδομένη η ομοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα - τουλάχιστον όχι περισσότερο από όσο σε άλλες εποχές. Ούτε ήταν μια πρακτική που επέσυρε τον έπαινο. Απλά, οι Έλληνες δεν είχαν το κόμπλεξ που έχετε εσείς οι μονοθεϊστές, που ντρέπεστε για το ότι έχετε σώμα και το ονομάσατε οίκο του Διαβόλου (άλλη μια εβραιοχριστιανική εφεύρεση) και το καταραστήκατε. Και μαζί μ'αυτό, καταραστήκατε και ό,τι έχει σχέση με τη φροντίδα του, κι αυτήν ακόμα την Ιατρική.
-
Πάλι ξαναρχίζεις την ηλίθια εβραιοχριστιανική προπαγάνδα για τη δήθεν ομοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα predator; Τράβα βάλε κάνα ράσο καλύτερα να καλύψεις τη μπάκα σου και να κάνεις παρέα με τους ταυροαβάδες και την Ελένη Λουκά. Α και... Το ξέρουμε πώς το τρίβουν το πιπέρι του Γιαχβέ οι καλογέροι. Για μαζέψου λίγο και κόψε την επίδειξη ασχετοσύνης και μωροσοφίας.τι εγινε ???
δεν σου ειπα ποσο ζυγιζω και τα πειρες στο κρανιο ???
και συγνωμη για την ασχετοσυνη μου αλλα ως αγγραματος... τι ειναι η μπακα και πρεπει να την καλυψω ???
ελπιζω να μην ειναι αυτο που υποψιαζομαι ...ε πονηρουλη ???
παλι πας να το κανεις ροζ το θεμαρασο θα φορεσω στο παραλληλοτετοιο αν βρω μεχρι τοτε και ελα και εσυ με τον μανδυα σου να σπασουμε πλακα
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
εχεις απολυτο δικιο και το αποδυκνειυς εμπρακτα με τα μαγιο που σχεδιαζεις τα οποια δεν ειναι ουτε πολυ συντηρητικα αλλα ουτε και πολυ συντηριτικα και φυσικα ουτε και πολυ συντηριτικα
Έλα βρε predator, η κοπέλα είπε τη γνώμη της και όρμηξες να τη φας!
Βέβαια, δεν το ήξερες; Αν δεν έχουμε τις τέλειες αναλογίες φταίμε εμείς και η έλλειψη αίσθησης 'μέτρου' μας (sic) και όχι η βιομηχανία της ομορφιάς που βάζει τον πήχυ σε εξωπραγματικά ύψη και τον βαφτίζει ...μέτρο!Βέβαια φταίμε κυρίως εμείς που τσιμπάμε και τους επιτρέπουμε να μας καταπιέζουν κατ'αυτόν τον τρόπο. Πάντως εγώ έχω ξεπεράσει προ πολλού το κόμπλεξ της 'παραλίας' κι ας υφίσταμαι τις συνέπειες (γυναίκα ούτε ζωγραφιστή).
-
Πως καταφέρατε ένα απλό και άκρως διασκεδαστικό θέμα να το μετατρέψετε σε πεδίο μάχης .............. αδυνατώ να το καταλάβω. Μήπως θα ήταν καλή ιδέα να χαλαρώσουμε όλοι λιγουλάκι ????
Δεν γνωρίζω προηγούμενες συζητήσεις που πιθανόν να έχουν γίνει .... αλλά το θεωρώ ανόητο μια απλή κουβέντα να γίνει λόγος εχθροπραξιών.
Αχ αυτές οι γυναίκες πάλι φωτιά ανάψανε
-
τώρα εσύ ρε κωσταντίνε γιατι το γ@@μας το θέμα???
αγοράκι μου έχεις τίποτε προσωπικό με τον predator και την θρησκεία του...πες του τα σε Pm...δεν είμαστε αναγκασμένοι να διαβάζουμε και σε αυτό το θέμα τις απόψεις σου περι θρησκείας κλπ.κλπ...
για χαλάρωσε λιγάκι...κάνε κανα μπανάκι στη θάλασσα ή στην παραλία να ηρεμήσεις...
άντε να δούμε -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
:evil: τώρα εσύ ρε κωσταντίνε γιατι το γ@@μας το θέμα???
αγοράκι μου έχεις τίποτε προσωπικό με τον predator και την θρησκεία του...πες του τα σε Pm...δεν είμαστε αναγκασμένοι να διαβάζουμε και σε αυτό το θέμα τις απόψεις σου περι θρησκείας κλπ.κλπ...
για χαλάρωσε λιγάκι...κάνε κανα μπανάκι στη θάλασσα ή στην παραλία να ηρεμήσεις...
άντε να δούμεΆντε βρε Kamil βάλε λίγο τάξη .... ή ξεκίνα τους τις 'πατητές' μπάς και σταματήσουνε.
Κωνσταντίνε ...... αρκετά ...... το ίδιο ισχύει και για τον δεύτερο 'μονομάχο'.
-
Κοίταξε Δημήτρη, όποτε αρχίζουν τα πουριτανικά/κομπλεξικά κηρύγματα των γιαχβεδιστών που διά της βίας, της γενοκτονίας και της τρομοκρατίας κατέλυσαν τον Ελληνισμό για να επιβάλουν το θεοκρατικό τους φασισμό, εγώ ως ΕΛΛΗΝΑΣ θεωρώ χρέος μου να υπερασπισθώ την Ιστορία μου, τον Πολιτισμό μου και την ταυτότητά μου. Ιδίως δε αν οι γιαχβεδοταλιμπάν επιτεθούν σε φίλους ή φίλες μου...
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II