-
Μηπως 47 ?
-
Μηπως 47 ?
-
Ωχ θα στο κόψει το κεφάλι!
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Μηπως 47 ?ναι αλλά πρέπει να μας το δικαιολογήσεις κιολας
π.χ. Από αυτά που γράφω φαίνομαι γαι 47?
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
μια γυναικα που ξερει τι κανει με δυο μηνες συστηματικη προσπαθεια βλεπει τρελες διαφορες
κι εγώ σου ξαναλέω οτι έχεις λάθος!
Οταν αποφασίσετε να αλλάξετε εμφάνιση το κάνετε ,μόνο ύψος δεν μπορείτε να αλλάξετε διαφορετικά θα το αλλάζετε και αυτο
Μονο η Μystic είναι πιο γρήγορη και ο Φουστάνοςαυτο λεω και εγω
την σημερον ημεραν πουλας ενα διαμερισμα (μεγαλουτσικο) και μεταμορφωνεσαι απο την κορφη ως τα νυχια
τι προσωπο, τι στηθος, τι ποδια, τι καπουλια, ολα γινονται πλεον και με αντισκωριακη εγγυηση
μονο το υψος δεν εχει λυθει ακομα σαν προβλημα εκτος απο την παμφθηνη λυση του 'τακουνι 15 ποντους και ξεπερναμε το 1,50' μια λυση που παρολο οτι εχει πολυ παροδικα αποτελεσματα εχει πεισει ακομα και αντρες να την χρησιμοποιησουν
και δεν μιλαω για κατι διακρητικα τακουνακια των 4-5 ποντων που τελος παντων βοηθανε την ψυχολογια χωρις να ξευτηλιζεσαι υπερβολικα
εχω δει τυπους να φορανε επανηλημενα γυναικειο μποτακι με 8-10 ποντους τακουνι
αλλα που θα παει
θα ανακαλυφθει και η προσθετικη σπονδυλων ή επιμυκυνση των οστων του ποδιου και θα πεσει και αυτο το τειχος -
Ο χρήστης predator έγραψε:
áõôï ëåù êáé åãù
ôçí óçìåñïí çìåñáí ðïõëáò åíá äéáìåñéóìá (ìåãáëïõôóéêï) êáé ìåôáìïñöùíåóáé áðï ôçí êïñöç ùò ôá íõ÷éá
ôé ðñïóùðï, ôé óôçèïò, ôé ðïäéá, ôé êáðïõëéá, ïëá ãéíïíôáé ðëåïí êáé ìå áíôéóêùñéáêç åããõçóç
ìïíï ôï õøïò äåí å÷åé ëõèåé áêïìá óáí ðñïâëçìá åêôïò áðï ôçí ðáìöèçíç ëõóç ôïõ 'ôáêïõíé 15 ðïíôïõò êáé îåðåñíáìå ôï 1,50' ìéá ëõóç ðïõ ðáñïëï ïôé å÷åé ðïëõ ðáñïäéêá áðïôåëåóìáôá å÷åé ðåéóåé áêïìá êáé áíôñåò íá ôçí ÷ñçóéìïðïéçóïõí
êáé äåí ìéëáù ãéá êáôé äéáêñçôéêá ôáêïõíáêéá ôùí 4-5 ðïíôùí ðïõ ôåëïò ðáíôùí âïçèáíå ôçí øõ÷ïëïãéá ÷ùñéò íá îåõôçëéæåóáé õðåñâïëéêá
å÷ù äåé ôõðïõò íá öïñáíå åðáíçëçìåíá ãõíáéêåéï ìðïôáêé ìå 8-10 ðïíôïõò ôáêïõíé
áëëá ðïõ èá ðáåé
èá áíáêáëõöèåé êáé ç ðñïóèåôéêç óðïíäõëùí Þ åðéìõêõíóç ôùí ïóôùí ôïõ ðïäéïõ êáé èá ðåóåé êáé áõôï ôï ôåé÷ïòEXÅÉ ÐÅÓÅÉ ÊÁÉÑÏ ÔÙÑÁ ÁÕÔÏ ÔÏ ÔÅÉ×ÏÓ
16÷ñïíç Áããëßäá ìå óýìöùíç ãíþìç ôùí ãïíÝùí Ýêáíå ðñïóèåôéêç óôá ïóôá ôùí ìçñþí ðïõ èá ôçò Ýäéíáí ôï ðïèçôü ýøïò ãéá íá ãßíåé áåñïóõíïäüò
Çôáí êáé èÝìá åéäÞóåùí áí èõìÜìáé êáëÜ óôïí ÁÍÔ1....... -
εχω δει τυπους να φορανε επανηλημενα γυναικειο μποτακι με 8-10 ποντους τακουνιΕ, ήταν να μην κάνει την αρχή ο greaseball ο Prince!
θα ανακαλυφθει και η προσθετικη σπονδυλων ή επιμυκυνση των οστων του ποδιου και θα πεσει και αυτο το τειχος
Η προσθετική σπονδύλων πλάκα-πλάκα μπορεί να βοηθήσει και ανθρώπους με δυσμορφίες της σπονδυλικής στήλης. Εγώ π.χ. που έχω κύφωση (ελαφριά, μη φανταστείς κανα Κουασιμόδο) την περιμένω πώς και πώς.
Η επιμήκυνση των οστών του ποδιού υπάρχει ήδη αλλά είναι πολύ επώδυνη. Χρησιμοποιείται σε κατάγματα βαριάς μορφής που έχει χαθεί μέρος του οστού (π.χ. τροχαία με μοτοσυκλέτες). Τώρα αν τη χρησιμοποιήσεις για να αποκτήσεις ύψος μετά μάλλον θα μοιάζεις με ακρίδα! -
Στα χαζά-χαζά, 3-4 αιώνες πριν ήταν της μόδας το ψηλό τακούνι στους άνδρες της καλής κοινωνίας.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
η συνταγη υπαρχει και σε περιμενει...
το καθημερινό περπάτημα και η ποδηλατάδα που πρότεινες δυστυχώς δεν με εξυπηρετεί. Δεν υπάρχει ο χρόνος
Καποια άλλη συνταγή?
ναι
κλειδωσου σπιτι
δεν θα ακουσεις ουτε ενα αρνητικο σχολιο για την εμφανιση σουαυτο ελεγα και πριν
τα θελετε ή ολα χτες ή τιποτα -
Προφανώς αυτήν την τελευταία συνταγή τη δοκίμασες με επιτυχία στον εαυτό σου...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
μια γυναικα που ξερει τι κανει με δυο μηνες συστηματικη προσπαθεια βλεπει τρελες διαφορες
κι εγώ σου ξαναλέω οτι έχεις λάθος!
Άραγε τι περιλαμβάνει η συστηματική προσπάθεια; Μήπως και θραύση του οστού της λεκάνης, πριόνισμα των δυο μισών για να στενέψει και επανασυγκόλληση;
Ή μήπως αποχή από το νορμάλ φαγητό και αντικατάστασή του με μεταλλικό νερό, centrum και κοκαΐνη; Μήπως ΚΑΙ 24 ώρες την ημέρα γυμναστική, για να μη χαλαρώσει η αδυνατισμένη σάρκα;
ακριβως
και επιπλεον- ψυχολογικη υποστηριξη για να μη βλεπεις τους γυμνασμενους και ... 'οσα δεν φτανει η αλεπου...' οποτε να βρισκεις δικαιολογια
- κανεις παρεα με καποιο ομοφυλο φιλο που το κατεχει και σε βοηθα-παροτρυνει
- θετεις καποιο στοχο πολυ συγκεκριμενο αλλα βατο ωστε να πορωνεσαι
- χρησιμοποιεις καθε ευκαιρια να αποδεικνυεις στον εαυτο σου οτι 'ακομα θελει...'
ολα μεσα στο μυαλο μας ειναι
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Προφανώς αυτήν την τελευταία συνταγή τη δοκίμασες με επιτυχία στον εαυτό σου...εννοειται...
απλα εμενα ακομα με βριζουν τα επιπλα και πρεπει να βρω αλλη λυσησκεφτομαι να αρχισω διαιτα
αμα φτασω τα 50 κιλα ουτε αυτα δεν θα μπορουν να με βλεπουν και θα τη γλιτωσω μια κ'εξω -
το καθημερινό περπάτημα και η ποδηλατάδα που πρότεινες δυστυχώς δεν με εξυπηρετεί. Δεν υπάρχει ο χρόνος
Καποια άλλη συνταγή?
ναι
κλειδωσου σπιτι
δεν θα ακουσεις ουτε ενα αρνητικο σχολιο για την εμφανιση σουΔεν υπάρχουν μόνο τα δύο άκρα (ή πλακώνεσαι στο γυμναστήριο και γίνεσαι θεά/ος σε 2 μήνες ή κλειδώνεσαι μέσα). Υπάρχουν και ενδιάμεσες λύσεις, οι οποίες δε φέρνουν αποτελέσματα-αστραπή, αλλά μπορούν να συνδυαστούν ακόμα και με 12ωρη καθημερινή εργασία, και είναι πιο αποδοτικές μακροπρόθεσμα, γιατί στην πορεία γίνονται τρόπος ζωής.
Σε τελική ανάλυση, το σώμα στον άνθρωπο είναι απλά αυτό που φαίνεται. Τα πάντα ελέγχονται από το μυαλό (αν δεν υπάρχουν παθολογικές καταστάσεις), και το σώμα του κάθε ανθρώπου απλά αντικατοπτρίζει το 'μυαλό' του (ok, ένα πολύ μικρό μέρος αυτού). Ως εκ τούτου, το να αλλάξεις το σώμα με 'μαγικές συνταγές' τύπου Bodyline κλπ χωρίς να αλλάξεις το 'μυαλό' είναι πιστεύω αδύνατο.
-
ολα μεσα στο μυαλο μας ειναιαστο κάτω αυτό, είναι δική μου ατάκα
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Δεν υπάρχουν μόνο τα δύο άκρα (ή πλακώνεσαι στο γυμναστήριο και γίνεσαι θεά/ος σε 2 μήνες ή κλειδώνεσαι μέσα). Υπάρχουν και ενδιάμεσες λύσεις, οι οποίες δε φέρνουν αποτελέσματα-αστραπή, αλλά μπορούν να συνδυαστούν ακόμα και με 12ωρη καθημερινή εργασία, και είναι πιο αποδοτικές μακροπρόθεσμα, γιατί στην πορεία γίνονται τρόπος ζωής.
Σε τελική ανάλυση, το σώμα στον άνθρωπο είναι απλά αυτό που φαίνεται. Τα πάντα ελέγχονται από το μυαλό (αν δεν υπάρχουν παθολογικές καταστάσεις), και **το σώμα του κάθε ανθρώπου απλά αντικατοπτρίζει το 'μυαλό' του **(ok, ένα πολύ μικρό μέρος αυτού). Ως εκ τούτου, το να αλλάξεις το σώμα με 'μαγικές συνταγές' τύπου Bodyline κλπ χωρίς να αλλάξεις το 'μυαλό' είναι πιστεύω αδύνατο.
που κρυβοσουν τοσο καιρο ??
απλα υποκλινομαι -
ολα μεσα στο μυαλο μας ειναι
αστο κάτω αυτό, είναι δική μου ατάκα
δικιο εχεις
η δικη μου ειναι 'τα παντα ειναι ψυχολογια'
-
... αλλά μπορούν να συνδυαστούν ακόμα και με 12ωρη καθημερινή εργασία, ....
δεν μπορω, πρεπει να ξανασχολιασω διοτι ορισμενοι μυθοι...
οταν εγω περσι δουλευα σε κανονικη δουλεια
ειχα περισσοτερη ορεξη απο καθε αλλη φορα να γυμναζομαι
και ειχα και τα καλυτερα αποτελεσματαγιαυτο φτανει δικαιολογιες και εκμεταλλευτειτε τον καλο καιρο
-
απλα υποκλινομαιμα εσύ υποστηρίζεις ακριβώς το αντίθετο.
Οτι μπορεί μια γυναίκα να έχει θεαματικά αποτελέσματα με καθημερινή φυσική άσκηση (περπάτημα ή ποδήλατο).
Οσες δεν μπορούν πρέπει να κλειστούν στα σπίτια τους.
-
Και κάτι είχε ακουστεί μάλιστα για ανώτερα και κατώτερα γονίδια...
Μάλλον η Ειρήνη (όχι η kamil, αλλά η amoda) θα γελά με τέτοιες απόψεις του στυλ 'ή πλακώνεσαι στα βάρη ή κλείνεσαι σπίτι'.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
απλα υποκλινομαιμα εσύ υποστηρίζεις ακριβώς το αντίθετο.
Οτι μπορεί μια γυναίκα να έχει θεαματικά αποτελέσματα με καθημερινή φυσική άσκηση (περπάτημα ή ποδήλατο).
Οσες δεν μπορούν πρέπει να κλειστούν στα σπίτια τους.
προσοχη
το θεαματικα ειναι σχετικη εννοιακαι αλλο πραγμα ειναι ο 'τροπος ζωης' για ενα αντρα και αλλο για μια γυναικα
αν καταφερει ποτε μια γυναικα να κανει την γυμναστικη τροπο ζωης οπως την εχουν κανει καποιοι αντρες τοτε θα ειναι ΤΗΕ ΤΟΡ
ξερεις εσυ πολλες γυναικες που να εχουν αρκετη αυτοσυγκρατηση/θεληση να ακολουθησουν αντρικο προγραμμα ??? (εδω θα αρχισεις αλλα τι να κανουμε ειναι αληθεια )
και μην κολλας στο 'κλεισου σπιτι' (εχει και φατσουλες)
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II