-
Εγω πάντως θα λείπω..και θα είμαι και σε απόσταση ασφαλείας!!
Τωρα gvala,gskarmou,kyan,markvag και οι λοιποί...συνεχίστε τα σχόλια!! Οταν μπουν οι κυρίες να δούμε τι θα κάνετε??!!! -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Να συμπληρώσω μόνο ότι ευτυχυσμένος άντρας είναι αυτός που βγάζει περισσοτερα απο όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα τουΥπάρχει τετοιος άντρας??? Που ρε παιδια??
-
Κι εγώ έχω άδεια από αύριο μέχρι και την Κυριακή του Θωμά. Αλλά δεν θα φύγω από την Αθήνα, οπότε όλο και κάποιο ...Internet Cafe θα βρω για να ξαναχτυπήσω!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τα ναζγκουλ ειναι ανδρες η γιαγιαδες που ξαποστειλαν τους παπουδες?α! Πολύ αδιάβαστους σας βρίσκω τελευταία!!!
Δεν εχετε διαβάσει/δει τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών?Να, ευκαιρία λοιπον. Το Πάσχα βρήκατε το τέλειο βιβλίο για να κάνετε την αρχή
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ευτυχυσμένος άντρας είναι αυτός που βγάζει περισσοτερα απο όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του
!@#$%^&*.... Does not compute!
Αυτός είναι ο ορισμός του 'ανθρωπίνως αδύνατον'
Υπάρχει τετοιος άντρας??? Που ρε παιδια??
Χα! Και τα δύο φύλα λοιπόν συμφωνούμε ότι δεν υπάρχει όριο στο πόσα μπορεί να ξοδέψει μια γυναίκα!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Να, ευκαιρία λοιπον. Το Πάσχα βρήκατε το τέλειο βιβλίο για να κάνετε την αρχήΕγώ ως μαθηματικός θα προτείνω το 'Θεώρημα του Παπαγάλου' του Ντενί Γκεντζ (αν θυμάμαι καλά το όνομα). Μην ανησυχείτε, οι απαιτούμενες γνώσεις μαθηματικών για να το διαβάσετε είναι του γυμνασίου.
ΥΓ: Μήπως να φτιάχναμε ένα θέμα με προτάσεις για βιβλία; Δεν είναι ακριβώς 'Περι Αυτοκίνησης' αλλά είναι must για καλλιεργημένους ανθρώπους σαν και μας.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ουφ!! Μια ζωή κάνετε τα απλά δύσκολα! Το αστείο είναι ότι περηφανεύεστε γι'αυτό κι από πάνω!!!οκ! Την επομενη φορά που είναι να βγεις με την κοπελιά σου ή με μια φίλη σου να είναι αξύριστη, αμακιγιάριστη, αχτένιστη, με μια φόρμα και ένα πουλοβερ. Είμαι σίγουρη οτι θα σου αρέσει τρελλά και δεν θα σκεφτείς καμια κακία
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
οκ! Την επομενη φορά που είναι να βγεις με την κοπελιά σου ή με μια φίλη σου να είναι αξύριστη, αμακιγιάριστη, αχτένιστη, με μια φόρμα και ένα πουλοβερ. Είμαι σίγουρη οτι θα σου αρέσει τρελλά και δεν θα σκεφτείς καμια κακίαΝα'σαι σίγουρη! Εκτός από το 'αξύριστη' με τα άλλα δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα, αρκεί οι περιστάσεις να το σηκώνουν. Δεν έχω π.χ. την απαίτηση να μου έρθει η άλλη βαμμένη και από το κομμωτήριο για να πάμε για απογευματινό καφέ, δεν είμαι από αυτούς που 'κάνουν μόστρα τη γκόμενα'. Από την άλλη ούτε κι εγώ θα βγω Σάββατο βράδυ αξύριστος με τζην και λαδωμένο μαλλί.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ουφ!! Μια ζωή κάνετε τα απλά δύσκολα! Το αστείο είναι ότι περηφανεύεστε γι'αυτό κι από πάνω!!!
οκ! Την επομενη φορά που είναι να βγεις με την κοπελιά σου ή με μια φίλη σου να είναι αξύριστη, αμακιγιάριστη, αχτένιστη, με μια φόρμα και ένα πουλοβερ. Είμαι σίγουρη οτι θα σου αρέσει τρελλά και δεν θα σκεφτείς καμια κακία
Οχι οχι..τα υπόλοιπα τα θέλουμε!!Οπως επίσης και να φοράει μια φόρμα και ενα πουλόβερ ΜΟΝΟ!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Χα! Και τα δύο φύλα λοιπόν συμφωνούμε ότι δεν υπάρχει όριο στο πόσα μπορεί να ξοδέψει μια γυναίκα!Δεν υπάρχει γενικότερα όριο στο πόσα μπορεί καποιος να ξοδέψει. Οσα έχεις τόσά ξοδεύεις. Απλώς η γυναίκα θα τα ξοδέψει στον Χοντο, ο άντρας θα τα ξοδέψει στο αμάξι.
Αλλά δεν θα φύγω από την Αθήνα, οπότε όλο και κάποιο ...Internet Cafe θα βρω για να ξαναχτυπήσω
Πώς και δεν παίρνεις τις προπληρωμένες κάρτες? Είναι βολικές και θα σου έρθει φθηνότερα από το Internet Cafe.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι οχι..τα υπόλοιπα τα θέλουμε!!Οπως επίσης και να φοράει μια φόρμα και ενα πουλόβερ ΜΟΝΟ!!!Mόνο το πουλοβερ καλύτερα?
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Να'σαι σίγουρη! Εκτός από το 'αξύριστη' με τα άλλα δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα, αρκεί οι περιστάσεις να το σηκώνουν. Δεν έχω π.χ. την απαίτηση να μου έρθει η άλλη βαμμένη και από το κομμωτήριο για να πάμε για απογευματινό καφέ, δεν είμαι από αυτούς που 'κάνουν μόστρα τη γκόμενα'. Από την άλλη ούτε κι εγώ θα βγω Σάββατο βράδυ αξύριστος με τζην και λαδωμένο μαλλί.Eϊδες λοιπον που θέλεις να είναι περιποιημένη? Τι γκρινιάζετε λοιπον? Εαν λοιπον στο ραντεβού της δεν αργεί, τι σε πειράζει αν της αρέσει να ετοιμάζετε για 3 ώρες πριν βγείτε ?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Δεν υπάρχει γενικότερα όριο στο πόσα μπορεί καποιος να ξοδέψει. Οσα έχεις τόσά ξοδεύεις. Απλώς η γυναίκα θα τα ξοδέψει στον Χοντο, ο άντρας θα τα ξοδέψει στο αμάξι.Ναι, αλλά εδώ μιλάμε για γυναίκες!
Φαντάζομαι τον εαυτό μου να λέει στην πλούσια γκόμενα: 'Μωρό μου η Novitec έβγαλε καινούργιο μοντέλο κομπρέσορα για τον Twin Spark που βγάζει 10 ίππους παραπάνω. Πού είπαμε ότι έχεις την πλατινένια;'Πώς και δεν παίρνεις τις προπληρωμένες κάρτες? Είναι βολικές και θα σου έρθει φθηνότερα από το Internet Cafe.
Εχμμμ... δεν έχω καν μόντεμ στο σπίτι. Και είμαι και προγραμματιστής, τρομάρα μου!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Eϊδες λοιπον που θέλεις να είναι περιποιημένη? Τι γκρινιάζετε λοιπον? Εαν λοιπον στο ραντεβού της δεν αργεί, τι σε πειράζει αν της αρέσει να ετοιμάζετε για 3 ώρες πριν βγείτε ?Είπαμε, περιποιημένη, όπως κι εγώ, αλλά όχι υπερβολές! Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί μπορεί να χρειαστεί μια γυναίκα 3 ώρες στον καθρέφτη για ένα καφέ, ακόμα κι αν έχει ...επιδόρπιο!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Οχι οχι..τα υπόλοιπα τα θέλουμε!!Οπως επίσης και να φοράει μια φόρμα και ενα πουλόβερ ΜΟΝΟ!!!
Mόνο το πουλοβερ καλύτερα?
Μμμμμ....ναι ΟΚ!!!...αν και θα πρέπει να είναι λίγο χαλαρό ετσι?!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Είπαμε, περιποιημένη, όπως κι εγώ, αλλά όχι υπερβολές! Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί μπορεί να χρειαστεί μια γυναίκα 3 ώρες στον καθρέφτη για ένα καφέ, ακόμα κι αν έχει ...επιδόρπιο!Και νά'ταν μόνο 3 ώρες.... Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση ώρα μπορεί να κάνει μια γυναίκα...
Και το κορυφαίο είναι ότι όταν φτάσει η κατάσταση στο ... επιδόρπιο ( ) σου πετάει και ένα: Μα καλά, κι εσύ σήμερα βρήκες;;; Θα μου χαλάσεις το μακιγιάζ/μαλί, θα τσαλακώσω τα ρούχα μου, κτλ... Και τα έκανα τόση ώρα...
Είναι τρελές αυτές οι γυναίκες, όπως θα έλεγε ολίγον εύσωμος Γαλάτης.Α, να προτείνω κι εγώ μερικά κλασσικά βιβλία για το Πάσχα: Σε κάθε περίπτωση οι περιπέτειες των 2 ανεκδιήγητων Γαλατών (Αστερίξ και Οβελίξ για όποιον δεν το έπιασε ), αλλά και για κάτι πιο σοβαρό: Ο ηγεμών του Μακιαβέλι, Η τέχνη του πολέμου του Σουν Τζουν, αλλά και το Χρονικό του Χρόνου του Στήβεν Χώκιν. Όλα εύκολα (σχετικά για το τελευταίο) και φεύγουν εύκολα (καλά το χρονικό εξαιρείται...)
Καλό Πάσχα, αν κι εγώ αύριο πρωί θα είμαι στη δουλειά... ευτυχώς μόνο για κανένα 2ωρο (και πολύ είναι)
-
Πολύ καλά βιβλία ΟΛΑ του Robert Ludlum, ιδιως το The Hades Project (or Factor), είναι και επίκαιρο λογω SARS!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ναι, αλλά εδώ μιλάμε για γυναίκεςτι λες καλέ!! Επειδή σας συμφέρει καλύτερα?
Το θέμα μας παρόλο που το έχετε ξεχάσει, είναι 'ΑΝΤΡΕΣ που χρησιμοποιούν το αμάξι τους για να ρίξουν γυναίκες'
Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί μπορεί να χρειαστεί μια γυναίκα 3 ώρες στον καθρέφτη για ένα καφέ, ακόμα κι αν έχει ...επιδόρπιο
Μα γιατί πρέπει να το καταλάβεις? Ετσι της αρέσει βρε αδερφέ!!!!
Ούτε κι εκείνη το καταλαβαίνει όταν πλένεις το αμάξι σου για 3 ώρες -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ναι, αλλά εδώ μιλάμε για γυναίκες
Το θέμα μας παρόλο που το έχετε ξεχάσει, είναι 'ΑΝΤΡΕΣ που χρησιμοποιούν το αμάξι τους για να ρίξουν γυναίκες'
Επειδή σας συμφέρει ΕΣΑΣ καλύτερα?
Οι άνδρες που ξοδεύουν λεφτά για αυτοκίνητο λοιπόν το κάνουν για να ρίξουν γυναίκες άρα πάλι εσείς φταίτε! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μμμμμ....ναι ΟΚ!!!...αν και θα πρέπει να είναι λίγο χαλαρό ετσι?!!ε ναι, εννοείται!!! Θα είναι πολύ χαλαρό μεχρι χμμμ λίγο πιο πάνω από τα γόνατα. Δηλαδη καποιο αντρικό πουλοβερ
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II