-
Περιμένουνε να μας πούνε Σαρμάκ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Επίσης, θα ήθελα να πω πως δεν μου άρεσε ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε ο χρήστης dj_petros. Off-topic, αλλά ήθελα να το πω αυτό.έλεος
-
Τι έλεος;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι έλεος;Δεν σου άρεσε ο τρόπος αντιμετώπισης από εμάς ή από τον εισβολέα; Ο φίλος μας φαίνεται ότι «τσάτισε» κάποιον πολύ «διαβασμένο» και με πολύ ελεύθερο χρόνο για να φτάσει να κάνει άνω κάτω ένα forum απλά για να του την πει. Το κακό είναι βέβαια ότι δημιούργησε τις εντυπώσεις που δημιούργησε. Δεν νομίζω όμως ότι κάποιος που μπαίνει έστω και για λίγο καιρό και έχει καταλάβει τι παίζεται μέσα σε αυτή τη διαδικτυακή παρέα – συνάθροιση μπορεί να πιστέψει ότι έστειλαν τέτοια πμ τα άτομα που φάνηκαν ότι τα έστειλαν. Καταλαβαίνω εν μέρει την αντίδραση του φίλου μας αλλά τελικά υπολογίζοντας και την συμπεριφορά του εκτός forum μας νομίζω ότι ήταν υπερβολική και προσβλητική. Αν δεν προέτρεχε δεν θα είχε στο τέλος εκτεθεί με όσα έγραψε.
Εγώ θα τα βάλω όλα σε κακές συγκυρίες και εκνευρισμό και απλά θα πω να πάμε παρακάτω αλλά από εδώ και πέρα να προσέχουμε όλοι μας λίγο παραπάνω, δεν βλάπτει.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Τι έλεος;
Δεν σου άρεσε ο τρόπος αντιμετώπισης από εμάς ή από τον εισβολέα; Ο φίλος μας φαίνεται ότι «τσάτισε» κάποιον πολύ «διαβασμένο» και με πολύ ελεύθερο χρόνο για να φτάσει να κάνει άνω κάτω ένα forum απλά για να του την πει. Το κακό είναι βέβαια ότι δημιούργησε τις εντυπώσεις που δημιούργησε. Δεν νομίζω όμως ότι κάποιος που μπαίνει έστω και για λίγο καιρό και έχει καταλάβει τι παίζεται μέσα σε αυτή τη διαδικτυακή παρέα – συνάθροιση μπορεί να πιστέψει ότι έστειλαν τέτοια πμ τα άτομα που φάνηκαν ότι τα έστειλαν. Καταλαβαίνω εν μέρει την αντίδραση του φίλου μας αλλά τελικά υπολογίζοντας και την συμπεριφορά του εκτός forum μας νομίζω ότι ήταν υπερβολική και προσβλητική. Αν δεν προέτρεχε δεν θα είχε στο τέλος εκτεθεί με όσα έγραψε.
Εγώ θα τα βάλω όλα σε κακές συγκυρίες και εκνευρισμό και απλά θα πω να πάμε παρακάτω αλλά από εδώ και πέρα να προσέχουμε όλοι μας λίγο παραπάνω, δεν βλάπτει.
Έτσι
-
Δεν μου άρεσε ο τρόπος αντιμετώπισης του συγκεκριμένου χρήστη από τον Krus, διότι στο μήνυμα του στο θέμα με τα quotes
Εννοείται πως ούτε εγώ, ούτε ο cmarin είναι δυνατό να έχουμε στείλει τέτοια πμ. Ψάχνουμε το θέμα, και ελπίζω να μην είναι κανένα 'αστείο' που έχεις σκαρώσει, γιατί αλλιώς θα φύγεις δια παντός. O μόνος λόγος που δεν το πιστεύω (ακόμα) είναι ότι κάτι δεν πάει ΓΕΝΙΚΑ καλά σήμερα με το φόρουμ.
[moderator]
Γιατί τόση καχυποψία; Πιστεύω ότι κάποιος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου, ασχέτως της προηγούμενης συμπεριφοράς του.
-
Όπως τα λέει ο Μανώλης.
Μην μπείτε στην διαδικασία των κρίσεων, των υποθέσεων και της συνωμοσίας.
Ο κόσμος τελικά έχει φαίνεται πολλά προβλήματα.
Ότι έγινε, έγινε. Η λύση θα βρεθεί. Πάμε παρακάτω...
-
drdino το 'αστείο' που ανέφερε ο mod εγω έτσι όπως το κατάλαβα πήγαινε στο να είνια τα όσα δημοσίευσε ώς πμ ψεύτικα και όχι για το χακάρισμα.
-
Ναι, αυτό κατάλαβα και εγώ. Δεν πρέπει να περιμένουμε πριν κατηγορήσουμε κάποιον;
-
Ναι, πρέπει, διάβασε πάλι λοιπόν τι έγραψε ο Moderator εκεί.
-
ΙΚΕ δεν είμαι βλάκας, ούτε είσαι και εσύ.
Το διάβασα και μια και δυό γιατί στην αρχή νόμιζα ότι δεν κατάλαβα καλά. -
Παίδες, μην το κάνετε αυτό!!!...
Ψυχραιμία!
Όταν ξέρεις ότι δεν έκανες κάτι, ψάχνεσαι.
-
Time out.
Αντί να χάνετε χρόνο σε διάφορες εικασίες, δεν περνάτε μια βόλτα από το Περί Η/Υ και να απαντήσετε στις πολύ σημαντικές απορίες που έχουν μαζευτεί?
Αντε και θα σας κοινοποιήσω το πόρισμα από την εισαγγελική έρευνα μόλις βγει.
-
Τι εικασίες; Μία εικασία έγινε αρχής εξαρχής, ότι ο dj_petros λέει ψέματα. Αυτό λέω και εγώ. Τέσπα, οκ, ας δούμε τι θα γίνει και εδώ είμαστε ξανά.
Έρχομαι στα pc να δω τι θέλεις πάλι... -
Που είναι το ΒΜW FORUM ρε παιδιά??
-
Ωχ... Εφυγε κι αυτό?
-
Μα... φυσικά!
(γιατί όμως? )
( )
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μα... φυσικά!(γιατί όμως? )
Το κάνανε μαντάρα ε?