-
Ρε Σπυρο γιατι δεν βαζετε ενα quick reply ????
Καθε φορουμ πρεπει να εχει μια τετοια λειτουργια...
-
Συμφωνώ με το Βαγγέλη. Γλυτώνεις και αρκετό bandwidth...
-
Το ειχαμε προτεινει και παλαιοτερα,αλλα δεν εγινε κατι....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ρε Σπυρο γιατι δεν βαζετε ενα quick reply ????Καθε φορουμ πρεπει να εχει μια τετοια λειτουργια...
Εγώ βασικά διαφωνώ σε αυτό. Και αυτό γιατί κάνει το φόρουμ να παίρνει μια κατεύθυνση πιο πολύ σε chat-στυλ.
Αν ρωτήσετε εμένα, θα σάς πω να γίνει η 'Προεπισκόπιση' υποχρεωτική, και να αναγκάζεται ο καθένας να διαβάσει αυτό που έχει γράψει, πριν κάνει post.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ερωτώ τώρα: Το 'οριστική αποβολή' δεν είναι λίγο ουτοπικό για ένα χώρο σαν το φόρουμ, όπου ο firebro μπορεί άνετα να ξαναμπεί ως 'Κωλοκοτρώνης' ? Υπάρχει κάποιος τρόπος να εξασφαλίσει κανείς ότι κάποιος σαν αυτόν δεν θα ξαναμπει με άλλο nick?
Η διαδικασια θα επαναληφθει μεχρι να βαρεθει ο Κωλοκοτρώνης.
Αν υποθέσουμε ότι ο χρήστης μπαίνει από 2 συγκεκριμένους υπολογιστές με στατικ ip δεν μπορούν οι μοντς να μπλοκάρουν την είσοδο του με οποιοδήποτε νίκ;;
Δεν ξέρω αν είπα χαζομάρα.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Αν υποθέσουμε ότι ο χρήστης μπαίνει από 2 συγκεκριμένους υπολογιστές με στατικ ip δεν μπορούν οι μοντς να μπλοκάρουν την είσοδο του με οποιοδήποτε νίκ;;Δεν ξέρω αν είπα χαζομάρα.
Ελάχιστοι μπαίνουν με στατικό IP.
-
Στο παραπάνω το πρόβλημα θα είναι πως αν είναι δύο υπολογιστές, δύο usernames, αλλά δύο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ χρήστες, είτε συνάδελφοι, είτε συγγενείς, ή συγκάτοικοι, οι οποίοι έχουν στατική ΙΡ.
Σπάνιο μεν, αλλά σαφώς και μπορεί να τύχει, και είναι άδικο να περιορίσεις 'νόμιμους' χρήστες, λόγω άλλων που πιθανώς είναι... παιχνιδιάρηδες!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Στο παραπάνω το πρόβλημα θα είναι πως αν είναι δύο υπολογιστές, δύο usernames, αλλά δύο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ χρήστες, είτε συνάδελφοι, είτε συγγενείς, ή συγκάτοικοι, οι οποίοι έχουν στατική ΙΡ.Σπάνιο μεν, αλλά σαφώς και μπορεί να τύχει, και είναι άδικο να περιορίσεις 'νόμιμους' χρήστες, λόγω άλλων που πιθανώς είναι... παιχνιδιάρηδες!
Πολύ συχνό, σε μεγάλες εταιρίες των 1000+ υπαλλήλων!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αν ρωτήσετε εμένα, θα σάς πω να γίνει η 'Προεπισκόπιση' υποχρεωτική, και να αναγκάζεται ο καθένας να διαβάσει αυτό που έχει γράψει, πριν κάνει post.Πολλαπλασιάζεις τη χρήση bandwidth του server πάρα πολύ έτσι.
Όσο για το quick reply, δε νομίζω ότι το μετατρέπει σε 'chattish'. Το vBulletin (μακράν το καλύτερο board software) και το Invision Board (από τα επίσης πολύ μεγάλα και καλά) έχουν quick reply από τις πρώτες εκδόσεις τους και σε κάνενα από τα forums που τα χρησιμοποιούν δε διαφέρει η ποιότητα των συζητήσεων με κάποιο που δεν έχει quick reply.
-
Eλαβα χτες το απόγευμα ένα spam e-mail από ένα ταξιδιωτικό γραφείο μεγέθους 2Μb (ελεεινό spam δηλαδή ) To τζιμάνι που το συνέταξε και το έστειλε προτίμησε να φτιάξει δύο αρχεία word για να στείλει πέντε φωτογραφίες και πέντε links αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Το αξιοσημείωτο είναι οτι στο πεδίο 'Κοινοποίηση' υπήρχαν άλλες διευθύνσεις που παρέπεμπαν σε ονόματα χρήστη από μέλη του 4tforum.
Μπήκε ο κύριος στο φόρουμ, ταξιδιάρηδες τύποι είναι, σου λέει, πάρτε να ΄χετε.
Υποθέτω οτι αρκετοί από εσάς (που έχετε προσθέσει e-mail στο προφιλ σας) λάβατε το ίδιο e-mail.Δεν ξέρω... εγώ τα πήρα άσχημα με τον συγκεκριμένο spammer και θα του το στείλω πισω όπως μου το στειλε, καμια δεκαπενταριά φορές όμως...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δεν ξέρω... εγώ τα πήρα άσχημα με τον συγκεκριμένο spammer και θα του το στείλω πισω όπως μου το στειλε, καμια δεκαπενταριά φορές όμως...Καλύτερα όχι, εκτός κι αν έχεις δυνατότητα email-bombing. Αν το στείλεις θα καταλάβει ότι η διεύθυνσή σου είναι ενεργή και δε θα σε αφήσει σε ησυχία.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν ξέρω... εγώ τα πήρα άσχημα με τον συγκεκριμένο spammer και θα του το στείλω πισω όπως μου το στειλε, καμια δεκαπενταριά φορές όμως...
Καλύτερα όχι, εκτός κι αν έχεις δυνατότητα email-bombing. Αν το στείλεις θα καταλάβει ότι η διεύθυνσή σου είναι ενεργή και δε θα σε αφήσει σε ησυχία.
Δεν έχεις και άδικο, αλλά ο τύπος φαίνεται να είναι 'ερασιτέχνης σπάμερ' και δεν ξέρω αν κάνει καν τη διάκριση ανάμεσα σε ενεργές και μη διευθύνσεις. Από την άλλη το γεγονός οτι πήρε τις διευθύνσεις από εδώ μέσα μάλλον του εξασφαλίζει σε κάποιον βαθμό την εγκυρότητα των διευθύνσεων.
-
Από την άλλη το γεγονός οτι πήρε τις διευθύνσεις από εδώ μέσα μάλλον του εξασφαλίζει σε κάποιον βαθμό την εγκυρότητα των διευθύνσεων.Μην το λές. Τα παλιά μέλη που είχαν εγγραφεί όταν δεν ήταν απαραίτητη η ενεργοποίηση μέσω email δεν έχουν σωστές email διευθύνεις.
-
Όποιος θέλει τον προσκαλώ στο gmail και του στέλνει ΤΕΡΑμπαϊτ συνημμένα του κλούβιου!!!
Και αν αρχίσει να σας ταράζει στα σπαμ δε νομίζω να σας νοιάζει, μιας και πέραν του ότι είναι webmail και δεν είστε υποχρεωμένοι να τα κατεβάσετε, θα ανοίξετε το λογαριασμό για τον λόγο ΑΥΤΟΝ!
-
Eλαβα χτες το απόγευμα ένα spam e-mail από ένα ταξιδιωτικό γραφείο μεγέθους 2Μb (ελεεινό spam δηλαδή ) To τζιμάνι που το συνέταξε και το έστειλε προτίμησε να φτιάξει δύο αρχεία word για να στείλει πέντε φωτογραφίες και πέντε links αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Το αξιοσημείωτο είναι οτι στο πεδίο 'Κοινοποίηση' υπήρχαν άλλες διευθύνσεις που παρέπεμπαν σε ονόματα χρήστη από μέλη του 4tforum.
Μπήκε ο κύριος στο φόρουμ, ταξιδιάρηδες τύποι είναι, σου λέει, πάρτε να ΄χετε.
Υποθέτω οτι αρκετοί από εσάς (που έχετε προσθέσει e-mail στο προφιλ σας) λάβατε το ίδιο e-mail.Δεν ξέρω... εγώ τα πήρα άσχημα με τον συγκεκριμένο spammer και θα του το στείλω πισω όπως μου το στειλε, καμια δεκαπενταριά φορές όμως...
το πήρα κι εγώ, μόλις!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το πήρα κι εγώ, μόλις!
me too!!
-
Χρησιμοποιώ **firefox **και όταν σε reply θέλω να βάλω smileys στη μέση των προτάσεων, μου τα στέλνει στο τέλος του ποστ.
Ξέρετε γιατί γίνεται αυτό;
Αφορά κάποια ρύθμιση ;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Χρησιμοποιώ **firefox **και όταν σε reply θέλω να βάλω smileys στη μέση των προτάσεων, μου τα στέλνει στο τέλος του ποστ.Ξέρετε γιατί γίνεται αυτό;
Αφορά κάποια ρύθμιση ;
Δεν υπάρχει λύση με την παρούσα έκδοση της phpBB που τρέχει το φόρουμ, πάντα στο τέλος τα βάζει. Σε πιο σύγχρονες εκδόσεις, παίζει ΟΚ. Επίσης παίζει ΟΚ και σε vBulletin.
Γνώμη: τα smileys του φόρουμ είναι λίγα, και είναι εύκολο να θυμάσαι πώς πρέπει να τα γράφεις. Είναι πολύ γρηγορότερο αν εξασκηθείς
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χρησιμοποιώ **firefox **και όταν σε reply θέλω να βάλω smileys στη μέση των προτάσεων, μου τα στέλνει στο τέλος του ποστ.
Ξέρετε γιατί γίνεται αυτό;
Αφορά κάποια ρύθμιση ;
Δεν υπάρχει λύση με την παρούσα έκδοση της phpBB που τρέχει το φόρουμ, πάντα στο τέλος τα βάζει. Σε πιο σύγχρονες εκδόσεις, παίζει ΟΚ. Επίσης παίζει ΟΚ και σε vBulletin.
Γνώμη: τα smileys του φόρουμ είναι λίγα, και είναι εύκολο να θυμάσαι πώς πρέπει να τα γράφεις. Είναι πολύ γρηγορότερο αν εξασκηθείς
Σ' ευχαριστώ
-
Αντιμετωπίζει κανείς κανένα πρόβλημα με το forum και το login?
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM