-
and: να περιέχει όλες τις λέξεις
or: έστω μια από τις λέξεις
not : αποκλείει θέματα που περιέχουν αυτή τη λέξηπ.χ. alfa and bmw: θα σου βρεί τα posts που έχουν ΚΑΙ τη λέξη alfa ΚΑΙ τη λέξη bmw
alfa or bmw: θα σου βρεί τα posts που έχουν Ή τη λέξη alfa Ή τη λέξη bmw
alfa and bmw not lada : θα σου βρεί τα posts που έχουν Ή τη λέξη alfa Ή τη λέξη bmw ΚΑΙ δεν περιέχουν τη ladaΕπίσης αν θέλεις να βρείς ακριβή έκφραση, τότε βάλε την σε ' ... '.
π.χ. για να βρείς θέματα που περιέχουν ακριβώς το TEXNIKA ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM, γράψε 'TEXNIKA ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM'. -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
not : αποκλείει θέματα που περιέχουν αυτή τη λέξηπ.χ. alfa and bmw: θα σου βρεί τα posts που έχουν ΚΑΙ τη λέξη alfa ΚΑΙ τη λέξη bmw
alfa and bmw not lada : θα σου βρεί τα posts που έχουν Ή τη λέξη alfa Ή τη λέξη bmw ΚΑΙ δεν περιέχουν τη ladaΕπίσης αν θέλεις να βρείς ακριβή έκφραση, τότε βάλε την σε ' ... '.
π.χ. για να βρείς θέματα που περιέχουν ακριβώς το TEXNIKA ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM, γράψε 'TEXNIKA ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM'.Διαφωτιστικό, μία μόνο διευκρίνηση:
alfa and bmw not lada : θα σου βρεί τα posts που έχουν Ή τη λέξη alfa Ή τη λέξη bmw ΚΑΙ δεν περιέχουν τη lada
Πώς το πιάνει ακριβώς;
(alfa and bmw) not lada
ή
alfa and (bmw not lada)(φαντάζομαι είναι κατανοητό τι εννοώ με τις παρενθέσεις...)
Επίσης σε μια υποθετική αναζήτηση:
alfa and bmw or lada
θα ψάξει(alfa and bmw) or lada
ή
alfa and (bmw or lada)Δηλαδή τα συνδετικά and, or, not είναι ισοδύναμα και πάνε με τη σειρά από αριστερά προς τα δεξιά (όπως οι προσθαφαιρέσεις), ή κάποιο είναι πιο ισχυρό του άλλου (όπως ο πολλαπλασιασμός σε σχέση με την πρόσθεση);
-
Γιατι ωρες ωρες μου «κολλαει» το φορουμ κ αργει να ανοιξει σελιδες ???
Σε αλλα site που μπαινω δεν εχω αυτο το προβλημα...
Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος αυτο???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Γιατι ωρες ωρες μου «κολλαει» το φορουμ κ αργει να ανοιξει σελιδες ???Σε αλλα site που μπαινω δεν εχω αυτο το προβλημα...
Από χθές το απόγευμα, το πρόσεξα κι εγώ.
-
Τώρα δεν το κάνει, αλλά το μεσημέρι ήταν απελπισία!!!
Ούτε το πλειστέισιον δεν κάνει τόσο να φορτώσει!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
π.χ. για να βρείς θέματα που περιέχουν ακριβώς το TEXNIKA ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM, γράψε 'TEXNIKA ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM'.Διαφωτιστικό, μία μόνο διευκρίνηση:
alfa and bmw not lada : θα σου βρεί τα posts που έχουν Ή τη λέξη alfa Ή τη λέξη bmw ΚΑΙ δεν περιέχουν τη lada
Πώς το πιάνει ακριβώς;
(alfa and bmw) not lada
ή
alfa and (bmw not lada)(φαντάζομαι είναι κατανοητό τι εννοώ με τις παρενθέσεις...)
Επίσης σε μια υποθετική αναζήτηση:
alfa and bmw or lada
θα ψάξει(alfa and bmw) or lada
ή
alfa and (bmw or lada)Δηλαδή τα συνδετικά and, or, not είναι ισοδύναμα και πάνε με τη σειρά από αριστερά προς τα δεξιά (όπως οι προσθαφαιρέσεις), ή κάποιο είναι πιο ισχυρό του άλλου (όπως ο πολλαπλασιασμός σε σχέση με την πρόσθεση);
Χψρίς παρενθέσεις! Όλοι οι όροι είναι ισχυροί εξίσου! Άρα σειραϊκά!
-
Σας ευχαριστώ παιδιά
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Χψρίς παρενθέσεις! Όλοι οι όροι είναι ισχυροί εξίσου! Άρα σειραϊκά!Σίγουρα;
Δεν πάει not, and, or;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Γιατι ωρες ωρες μου «κολλαει» το φορουμ κ αργει να ανοιξει σελιδες ???
Σε αλλα site που μπαινω δεν εχω αυτο το προβλημα...
Από χθές το απόγευμα, το πρόσεξα κι εγώ.
Το κάνει κάθε μεσημέρι 15:30 - 16:00. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως γιατί εκείνη την ώρα είναι οι περισσότεροι χρήστες online (συνήθως 70-90 άτομα). Ωστόσο, ΔΕΝ καθυστερεί στην φόρτωση της σελίδας, αλλά πιο πριν, στο 'waiting for server to respond'.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Χψρίς παρενθέσεις! Όλοι οι όροι είναι ισχυροί εξίσου! Άρα σειραϊκά!
Σίγουρα;
Δεν πάει not, and, or;
Μια δοκιμή θα σε πείσει! (Ή θα αποδείξει το λάθος του ισχυρισμού μου)!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το κάνει κάθε μεσημέρι 15:30 - 16:00. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως γιατί εκείνη την ώρα είναι οι περισσότεροι χρήστες online (συνήθως 70-90 άτομα). Ωστόσο, ΔΕΝ καθυστερεί στην φόρτωση της σελίδας, αλλά πιο πριν, στο 'waiting for server to respond'.
Σαν να τηλεφωνείς σε δημόσια υπηρεσία είναι εκείνες τις ώρες!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Σαν να τηλεφωνείς σε δημόσια υπηρεσία είναι εκείνες τις ώρες!!!
Παραμονή ή την επομένη τριημέρου θα πρόσθετα που είναι οι μισοί άρρωστοι!!!
-
Mονο εγω ειχα προβλημα προσβασης στο φορουμ για πανω απο μια ωρα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mονο εγω ειχα προβλημα προσβασης στο φορουμ για πανω απο μια ωρα;Εγω ήμουν μέσα κανονικά Βασίλη!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mονο εγω ειχα προβλημα προσβασης στο φορουμ για πανω απο μια ωρα;ΝΑΙ
Δεν ξέρω Μπίλλυ, πάντως εδώ όλα καλά!
-
Κι εγώ είχα θέμα. The page cannot be displayed για καμιά ωρίτσα, μεταξύ 10 και 11.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mονο εγω ειχα προβλημα προσβασης στο φορουμ για πανω απο μια ωρα;Και εγώ το ίδιο. Δοκίμασα μάλιστα να μπω από 2-3 διαφορετικές συνδέσεις που έχω (fothnet, ΕΜΠ, otenet). Δεν μου άνοιγε ούτε το http://www.4troxoi.gr , Ούτε το http://www.rally.gr , ούτε το library.techlink.gr . Σε άλλα site (εκτός techlink), έμπαινα κανονικά
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Mονο εγω ειχα προβλημα προσβασης στο φορουμ για πανω απο μια ωρα;
Εγω ήμουν μέσα κανονικά Βασίλη!
Καλα εσυ και ο cmarin εχετε βυσμα πως να αντιμετωπισετε προβλημα;
-
Παρατηρούνται σήμερα πολλά διπλά ποστς. Προσέχετε όταν αργεί στην 'Υποβολή' να μην ξαναπατάτε μέχρι να πάρετε απάντηση.
-
Κι εγώ είχα πρόβλημα να μπω στο φόρουμ, με έλιωσαν στη δουλειά εδώ!!!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM