-
Οπως έχει γράψει και ο Μαρινακης, αυτές τις μέρες θα μας ανακοινώσει ο Administrator σχετικά με το πότε θα 'κατέβει' το Φόρουμ ώστε να γίνουν όλες οι βελτιώσεις που έχουν ζητηθεί!
Οπότε (ξαναμανά) υπομονή παίδες!
-
Εμενα παντως σερνεται.........
-
παντως εκτος απο τα bug, λ.χ. εξτρα αδεια σελιδα που αρχιζουν και εμφανιζουν πολα topic, εκτος απο την μικρη ταχυτητα φορτωσης, και εκτος απο το ΠΟΛΥ ενοχλητικο φαινομενο της μη εμφανισης ελληνικων ως default encoding στην ΚΑΘΕ σελιδα, παρατηρω και την εκπληκτικη αναποτελεσματικοτητα της αναζητησης!
ακομα και γνωριζοντας τον τιτλο ενος topic ειναι αδυνατο η αναζητηση να το εντοπισει!
υπαρχει τουλαχιστον ενα χρονοδιαγραμμα επιλυσης των προβληματων αυτων?
-
Με ποιο τρόπο μπορούμε να 'δείξουμε' απευθείας σε συγκεκριμένη δημοσίευση, και όχι στην αρχή της σελίδας όπου και βρίσκεται αυτή;
-
Πάνω πάνω, στη δημοσίευση που θέλεις να δείξεις, αριστερά από εκεί που λέει 'δημοσιεύθηκε στις.....', έχει μια σελιδούλα, αν πας πάνω το ποντίκι βγάζει χεράκι αν δεις. Δεξί κλικ και 'copy link'
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
παντως εκτος απο τα bug, λ.χ. εξτρα αδεια σελιδα που αρχιζουν και εμφανιζουν πολα topic, εκτος απο την μικρη ταχυτητα φορτωσης, και εκτος απο το ΠΟΛΥ ενοχλητικο φαινομενο της μη εμφανισης ελληνικων ως default encoding στην ΚΑΘΕ σελιδα, παρατηρω και την εκπληκτικη αναποτελεσματικοτητα της αναζητησης!Αν πάς στο προφίλ σου και επιλέξεις ρύθμιση γλώσσας ελληνικά, θα λυθεί το πρόβλημα του encoding!
-
Ελπιζω να αναβαθμισουν το λογισμικο σε vBulettin.
Oλα τα φορουμ που συμετεχω αναβαθμιστικαν σε vBulettin και ειναι πολυ καλυτερα. Επισης και το χρωμα καιρος ειναι να αλλαξει. Κατι προς το μπλε (αλλα Ελληνικο) θα γαινοτανε πιο ωραιο.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ελπιζω να αναβαθμισουν το λογισμικο σε vBulettin.Oλα τα φορουμ που συμετεχω αναβαθμιστικαν σε vBulettin και ειναι πολυ καλυτερα. Επισης και το χρωμα καιρος ειναι να αλλαξει. Κατι προς το μπλε (αλλα Ελληνικο) θα γαινοτανε πιο ωραιο.
Νικος
Χαίρε Νίκε!
Για vbulletin δεν το βλεπω αλλά εχουν ζητηθεί πολλές αλλαγές!
Υπομονή να μας ανακοινώσει ο Administrator!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Oλα τα φορουμ που συμετεχω αναβαθμιστικαν σε vBulettin και ειναι πολυ καλυτερα. Επισης και το χρωμα καιρος ειναι να αλλαξει. Κατι προς το μπλε (αλλα Ελληνικο) θα γαινοτανε πιο ωραιο.
Νικος
Χαίρε Νίκε!
Υπομονή να μας ανακοινώσει ο Administrator!!!Σε πιστευω με την πρωτη ρε παιδι μου. Δεν χρειαζετε να το πεις τρεις φορες.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Νικος
Χαίρε Νίκε!
Υπομονή να μας ανακοινώσει ο Administrator!!!Σε πιστευω με την πρωτη ρε παιδι μου. Δεν χρειαζετε να το πεις τρεις φορες.
Νικος
Το διόρθωσα...το διόρθωσα....μη φωνάζεις!!!!
-
ΠΡΟΣΟΧΗ.
Τό φόρουμ απέκτησε μία από τίς παλιές του συνήθειες.
Εάν κάνετε διπλό πόστ,καί προσπαθήσετε να τό σβήσετε,τότε ολόκληρο τό θρέντ εξαφανίζετε.
Αφήστε τα διπλά πόστ στούς μοντερέιτορς.αν εξαφανιστεί τό θρέντ ολόκληρο,βρήτε τήν τελευταία σας δημοσίευση από τό προφίλ σας,καί κάντε τήν 'κλίκ' για να ξαναεμφανιστεί τό θέμα.
-
**Mr. kouk, **
τώρα που έγινε η αναβάθμιση,
μπορώ να αλλάξω **username **;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
**Mr. kouk, **τώρα που έγινε η αναβάθμιση,
Ντεν εκο τέτοια ντικαιόματα καρντιά μου!!!!
Αλλά θα το φροντίσουμε!!!
-
Εμένα μου αρέσει που ούτε καν το θέμα με τα Τεχνικά Θέματα του Φόρουμ δεν έφτιαξε!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Εμένα μου αρέσει που ούτε καν το θέμα με τα Τεχνικά Θέματα του Φόρουμ δεν έφτιαξε!!ε, αν δεν είναι προβληματικό το θέμα που αναφέρει τα προβλήματα του φόρουμ, ποιο θα είναι???
-
Πάντως τα προβλήματα εξακολουθούν...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
**Mr. kouk, **
τώρα που έγινε η αναβάθμιση,
Ντεν εκο τέτοια ντικαιόματα καρντιά μου!!!!
Αλλά θα το φροντίσουμε!!!
Φρόντισέ το,
και θα σου στείλω **καζαν ντι πι **:P
-
Ωχ!!!!Ωχ!!!....Με έπεισες!!!
-
Σε ποιο site πρέπει να στείλω ένα videaki για να έχει link ώστε να μπορείτε να το κάνετε download από κάποιο θέμα?????
Tks a lot..... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Σε ποιο site πρέπει να στείλω ένα videaki για να έχει link ώστε να μπορείτε να το κάνετε download από κάποιο θέμα?????
Tks a lot.....
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM