-
Τι έγινε βρε παιδιά μας πέταξε ομαδικώς έξω;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τι έγινε βρε παιδιά μας πέταξε ομαδικώς έξω;Ναι. Έχει ξανασυμβεί don't worry
-
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά και δεν έχω το κουράγιο να διαβάσω 57 σελιδες πίσω αλλα θα ήθελα να προτείνω την δημιουργία ενός ignore list στο forum. Θα σώσει τα νεύρα αρκετών πιστεύω καθώς και θα διευκολύνει την δουλειά των moderators. Τερμα τα flame wars.
Λεπτομέρειες εδω:
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.ph ... sc&start=0 -
Ο χρήστης MOnoimoi έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά και δεν έχω το κουράγιο να διαβάσω 57 σελιδες πίσω αλλα θα ήθελα να προτείνω την δημιουργία ενός ignore list στο forum. Θα σώσει τα νεύρα αρκετών πιστεύω καθώς και θα διευκολύνει την δουλειά των moderators. Τερμα τα flame wars.
Λεπτομέρειες εδω:
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.ph ... sc&start=0Άντε μπράβο, μήπως γλυτώσουμε από μερικά trolls...
-
Τι εγινε βρε παιδια;Κολλησε και σε αλλους ή μονο σε εμενα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι εγινε βρε παιδια;Κολλησε και σε αλλους ή μονο σε εμενα;σε όλους Μπιλ.
κάποιος έγραψε καλά λόγια για Όπελ, γι' αυτό έπεσε ο σέρβερ...
-
Ρε παιδιά πότε θα μεγαλώσει το μέγεθος του αρχείου για τα αβατάρ?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ρε παιδιά πότε θα μεγαλώσει το μέγεθος του αρχείου για τα αβατάρ?Kαι γιατί δεν ανεβάζεις κάπου το avatar που θες και μέσω των properties της εικόνας σου να βάλεις το link...;
Οι περισσότεροι αυτό κάνουν... -
Το κάνω αλλά και πάλι μου λέει οτι το avatar πρέπει να είναι μικρότερο από 6 Kb...
-
Το κάνω αλλά και πάλι μου λέει οτι το avatar πρέπει να είναι μικρότερο από 6 Kb...
-
To κάνω αλλά και πάλι μου λέει οτι πρέπει να είναι μικρότερο από 6 Κb
-
To κάνω αλλά και πάλι μου λέει οτι πρέπει να είναι μικρότερο από 6 Κb
-
To Forum τα έχει παίξει πάλι. DEBUG MODE σε δημοσιεύσεις, διαφορετικοί συγγραφείς τελευταίων δημοσιεύσεων στην πρώτη σελίδα και διαφορετικοί στη θεματική ενότητα κτλ. κτλ.
Μάλλον η βάση δεδομένων θέλει κανά reindex / repair
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
To Forum τα έχει παίξει πάλι. DEBUG MODE σε δημοσιεύσεις, διαφορετικοί συγγραφείς τελευταίων δημοσιεύσεων στην πρώτη σελίδα και διαφορετικοί στη θεματική ενότητα κτλ. κτλ.Μάλλον η βάση δεδομένων θέλει κανά reindex / repair
Αυτό έχει ξανασυμβεί. Σήμερα, ξεκίνησε περίπου στις 10:15 το πρωί. Επίσης, αργεί πολύ ν'ανοίξει τις σελίδες.
-
σου βγαζει error οταν πας να κάνεις δημοσιευση, και ότι δεν την έκανε, και στο τελος βρίσκεσαι 10 ιδιες δημοσιευσεις..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
σου βγαζει error οταν πας να κάνεις δημοσιευση, και ότι δεν την έκανε, και στο τελος βρίσκεσαι 10 ιδιες δημοσιευσεις..Όταν σου βγάλει το error, ΜΗΝ ξαναπροσπαθήσεις να ποστάρεις το μήνυμα. Η δημοσίευση έχει γίνει κανονικά. Έτσι θα αποφύγουμε τα double, triple quadruple ποστς!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
σου βγαζει error οταν πας να κάνεις δημοσιευση, και ότι δεν την έκανε, και στο τελος βρίσκεσαι 10 ιδιες δημοσιευσεις..
Όταν σου βγάλει το error, ΜΗΝ ξαναπροσπαθήσεις να ποστάρεις το μήνυμα. Η δημοσίευση έχει γίνει κανονικά. Έτσι θα αποφύγουμε τα double, triple quadruple ποστς!!!
Νομιζω οτι εφτιαξε.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Νομιζω οτι εφτιαξε.Έτσι φαίνεται....
-
Κάποια ίωση θα είναι... τώρα που αλλάζει κι ο καιρός...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Κάποια ίωση θα είναι... τώρα που αλλάζει κι ο καιρός...Ψυχραιμία παίδες, όλα θα φτιαχτούν!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM