-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σε ποιο site πρέπει να στείλω ένα videaki για να έχει link ώστε να μπορείτε να το κάνετε download από κάποιο θέμα?????
Tks a lot.....πέστα την τεχνολογία μου μέσα!!!!!
Φέρτε πίσω τις φρυκτώριες!!!!! -
ειναι ιδεα μου ή το φορουμ σημερα σερνεται? Τα αλλα σαιτ που μπαινω δουλευουν κανονικα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειναι ιδεα μου ή το φορουμ σημερα σερνεται? Τα αλλα σαιτ που μπαινω δουλευουν κανονικα.Φόρεσε Μισελένια, και του είπαν είτε να κλείσει, είτε να βάλει σικέην στις συνδέσεις!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειναι ιδεα μου ή το φορουμ σημερα σερνεται? Τα αλλα σαιτ που μπαινω δουλευουν κανονικα.Δεν είναι ιδέα σου, πράγματι η ταχύτητα είναι 'υπό'.
-
Εφαγε καποιο κολλημα πριν λιγο το φορουμ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εφαγε καποιο κολλημα πριν λιγο το φορουμ;Ναι!
Και το http://www.4troxoi.gr! -
μη με βρίσετε, αλλά τώρα το παρατήρησα και ερωτώ...
κάτι στατιστικά (τα σχόλια περιτεύουν ) που είχε κάποτε το forum, πότε εξαφανίστηκαν;;; -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
κάτι στατιστικά (τα σχόλια περιτεύουν ) που είχε κάποτε το forum, πότε εξαφανίστηκαν;;;Καποια στιγμη κατα την διαρκεια της αναβαθμισης.Πριν 2 μηνες νομιζω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
κάτι στατιστικά (τα σχόλια περιτεύουν ) που είχε κάποτε το forum, πότε εξαφανίστηκαν;;;Καποια στιγμη κατα την διαρκεια της αναβαθμισης.Πριν 2 μηνες νομιζω.
οκ, δεν έμπαινα για μεγάλο διάστημα και ίσως τότε χάθηκαν....
καμια εισήγηση να ξαναμπούν έγινε;;; -
Λοπόν εγώ διαπίστωσα ότι έχω κάνει ένα λαθάκι...
Όταν πριν από πολλές μέρες είχα κάνει αλλαγή του e-mail μου, είχε αδρανοποιηθεί ο λογαριασμός μου. Δεν μπορούσα να μπω για πολλές μέρες.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ ΤΣΑΤΙΣΤΗΚΑ!!!!Εδώ και επίσης πολλές μέρες είμαι πάλι μέσα, με την βοήθεια του markvag και του kouk και ενός administrator, που δεν θυμάμαι το όνομά του.
Αλλά από την αρχή είχα απορήσει γιατί δεν μου έστελνε e-mails όταν υπήρχε απάντηση στα topics όπου συμμετείχα. Είπα 'Δεν βαριέσαι' και το άφησα. Αλλά τώρα, με αφορμή κάτι άλλο, διαπίστωσα πως είχα κάνει τότε ένα λάθος. Αντί στην κατάληξη να γράψω yahoo.gr, έγραψα yahoo.com. (σιχτήρ!!!)
Τώρα τι γίνεται; μπορώ να το αλλάξω έτσι, ή πάλι θα απενεργοποιηθεί ο (κωλο)λογαριασμός μου και πάλι θα τρέχω;
-
Μην αλλάξεις τίποτα!
-
Περίμενε να το αλλάξεις με την επόμενη αναβάθμιση
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Περίμενε να το αλλάξεις με την επόμενη αναβάθμισηΟκ!
Αλλά τι είναι ακριβώς η αναβάθμιση, πότε εκτιμάται ότι θα γίνει, γιατί να περιμένω έως τότε, σε τι εξυπηρετεί η αναβάθμιση; (του Forum φαντάζομαι, ε; )
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Περίμενε να το αλλάξεις με την επόμενη αναβάθμιση
Οκ!
Αλλά τι είναι ακριβώς η αναβάθμιση, πότε εκτιμάται ότι θα γίνει, γιατί να περιμένω έως τότε, σε τι εξυπηρετεί η αναβάθμιση; (του Forum φαντάζομαι, ε; )
Δεν ξέρω πότε είναι, για πλάκα το είπα, με το δεδομένο πως στην προηγούμενη αναβάθμιση έγιναν όλα τόσο μαντάρα (μενού, θέματα, όλα!) που δεν θα πείραζε και κάτι ακόμα...
-
Γιατι όταν παω να απαντησω σε ένα post δεν αλλαζει σε ελληνικα
Αναγκαζομαι να γραφω στο word και να κανω επικολληση το κειμενο
Καμμια ιδεα -
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Καμμια ιδεαΕχεις spyware!!! Τρέξε το ad-aware και θα σου λυθεί το πρόβλημα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αρκεί να μην έχεις το ΙGETNET που δεν μπορεί να το ξεκολλήσει κανείς πλήν του φορμάτ...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Thanks
Το προβλημα λυθηκε με το spybot-search & destroy (τυχαια το ετρεξα πρωτο) -
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΑΡΟΞΟΛ!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΑΡΟΞΟΛ!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM