-
ψιλοασήμαντη ερωτησούλα, ντράπηκα ν'ανοίξω νέο θρεντ γι'αυτήν:
στην υπογραφή μου έχω εικόνα ανεβασμένη (δυστυχώς) στον pathfinder. Το URL της έχει κάμποσα νούμερα μέσα, χωρισμένα με slashes... Όλα καλά ως εδώ, κάθε τρεις και λίγο όμως βλέπω ότι η εικόνα δεν εμφανίζεται, πάω στο προφίλ μου και ανακαλύπτω ότι κάποια ψηφία από αυτά να νούμερα δεν εμφανίζονται, παρότι έχω εισάγει το URL με copy+paste (ο οποίος είναι προφανώς ο λόγος που δεν φαίνεται η εικόνα)....
το αποτέλεσμα είναι 2-3 φορές τη μέρα να διορθώνω το προφίλ μου. Να σημειωθεί ότι σε άλλα 2 φόρουμς που έχω την ίδια υπογραφή δεν υπάρχει πρόβλημα.
Any ideas?
Σπύρος
-
Mporeis na breis na thn anebaseis allou, alla auto den einai h kaluterh lush...
-
το ξέρω ότι γενικώς ο ιχνηλάτης δεν είναι αξιόπιστος, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι θέμα του φόρουμ εδώ, αφού σε άλλα 2 φόρουμς φαίνεται κανονικά. Πάντως τώρα που μιλάμε έχει σταματήσει το πρόβλημα εδώ και 2-3 μέρες.
Σπύρος
-
Δοκιμη Λινουξ
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δοκιμη ΛινουξΕύγε τέκνον μου
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δοκιμη Λινουξ
Εύγε τέκνον μου
Ευχαριστώ!
Από εκεί που όλα ήταν μόνο Σβίτσερ Ντούτσερ (Παραθύρια και Λίνουξ) τελικά βρήκα τα ελληνικά.Υ.Γ. Μα τι ΑΣΧΗΜΗ ελληνική γραμματοσειρά έχουν τα λίνουξ!!!
Υ.Γ.2 Στο όπεν όφις ακόμα δεν βρήκα πως να γράφω ελληνικά, όλα σαν κενό διάστημα τα εμφανίζει...
Υ.Γ.3 terma ta Γ Κ Ρ Η Κ Λ Ι Σ leme!!!!!!! -
σκατά τα έκανα
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern2 έγραψε:
σκατά τα έκαναΣπύρος
Τι έπαθες πάλι βρε?...Εχασες το password?!!!
-
Δοκιμη ΛινουξΣπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern2 έγραψε:
Δοκιμη Λινουξ
Σπύρος
Είδες με μια μικρή προσπάθεια όλα γίνονται!!!Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
-
όλα οκ πλέον, thanx to Αdmin
Σπύρος
-
Υ.Γ. Μα τι ΑΣΧΗΜΗ ελληνική γραμματοσειρά έχουν τα λίνουξ!!!Βάλε αυτές της Microsoft. Στο Debian, π.χ., μπορεις να το βαλεις πανευκολα, εγκαθιστωντας το πακετο 'msttcorefonts'.
-
Δοκιμη ΛινουξΠοιό linux χρησιμοποιείς;
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Δοκιμη Λινουξ
Ποιό linux χρησιμοποιείς;
Στο σπίτι το Red Hat 9, αλλά δεν συνδέομαι ίντερνετ, γιατί πρέπει να κάνεις compile τους drivers της κάρτας δικτύου για να συνδεθεί το ADSL, και δεν παίρνω από τέτοια...
Στην Σχολή λέει Fedora Core, και έχει στο 'start bar' το κόκκινο καπέλο...
Δεν ξέρω πως να το τσεκάρω...Πάντως πλέον κατάφερα να γράφω ελληνικά και στο open office!! Απλά μια ρυθμισούλα ήταν!
-
Πλεον το red hat εχει γινει commercial, αλλα υποστηριζουν μια δωρεαν εκδοση η οποια λεγεται Fedora..
Κατι ασχετο..
Τι θα γινει ρε παιδες με τις υπογραφες και τα avatar??
εχουμε ξεφυγει λιγο μου φαινεται με τα μεγεθη... δε μπορει να γινει κατι ? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Τι θα γινει ρε παιδες με τις υπογραφες και τα avatar??
εχουμε ξεφυγει λιγο μου φαινεται με τα μεγεθη... δε μπορει να γινει κατι ?done
Σπύρος
-
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τα πολλά λάθη πληκρτοκόγησης πουθ κα΄νω τις τελευτάιες μέρες. ¨Εχω δεμένο το δάχρυλό μου. Η συμβουλκή:
ΠΟΤΕ μην βάζετε το χέρι σας να δείτε αν δουλεύει ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή. Ειδικά αν είναι το τέρας που έχει επάνω από τους διπλούς Xeon του server... -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τα πολλά λάθη πληκρτοκόγησης πουθ κα΄νω τις τελευτάιες μέρες. ¨Εχω δεμένο το δάχρυλό μου. Η συμβουλκή:
ΠΟΤΕ μην βάζετε το χέρι σας να δείτε αν δουλεύει ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή. Ειδικά αν είναι το τέρας που έχει επάνω από τους διπλούς Xeon του server...Περαστικά!
να προσέχω δηλαδή http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... a39#230247
-
Γιατί όταν μπαίνω στο forum είμαι δύο μέρες πίσω;
-
Ο χρήστης luck έγραψε:
Γιατί όταν μπαίνω στο forum είμαι δύο μέρες πίσω;Κοιμάσαι πολύ !!!
Χωρίς πλάκα, έχεις διορθώσει την ώρα από το προφίλ σου ;;
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM