-
Τι γρουσουζης Θεε μου!!
-
Απίστευτος.
Κανένα εικοσάλεπτο έκανε να στρώσει.
-
-
-
πρεπει να μπει banner...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τι γρουσουζης Θεε μου!!άλλος έχει τ'όνομα άλλος τη χάρη
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τι γρουσουζης Θεε μου!! -
Την άκουσε το site πριν από λίγο ή έφταιγαν οι δικοί μου DNS ;
-
Την άκουσε και την ακούει...
-
Έτσι. Μάλιστα, πριν από λίγο με πέταξε έξω και μου ζήτησε log in.
-
Πάλι καλά που δεν σου ζήτησε τυρόπιττα...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έτσι. Μάλιστα, πριν από λίγο με πέταξε έξω και μου ζήτησε log in.1 και 2...οοοουυυυ εάν για κάθε φορά που γίνονταν είχα μια σοκολάτα τώρα θα ήμουν ο Παυλίδης...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάλι καλά που δεν σου ζήτησε τυρόπιττα...Μπουγατσα με τυρι
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάλι καλά που δεν σου ζήτησε τυρόπιττα... -
Yπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι με το φόρουμ, ή να σταματήσουμε να ελπίζουμε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Yπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι με το φόρουμ, ή να σταματήσουμε να ελπίζουμε;+10
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Yπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι με το φόρουμ, ή να σταματήσουμε να ελπίζουμε;Whats the problem?
-
πωπω, σημερα πολυ νεκρα...
-
Τελικά τι είναι σήμερα το 4ΤF; Εχει καμια σχέση με τους 4Τ; Θυμάται κανένας στις Τ.Ε. την υπαρξή του; Κάποτε συμμετείχε ενεργά ο ΣΧ... Τώρα ασχολείται κανένας; Για ποιόν σκοπό δημιουργήθηκε αρχικα; Επιτελείται σήμερα αυτός ο σκοπός;
Μήπως αυτοί οι 50-100 ενεργοί χρήστες που απομείναμε ενοχλούμε κιολας με τη παρουσία και τη φλυαρία μας; -
Σβήνονται αρκετοί λογαριασμοί σπάμερς καθημερινά και προσβλητικές δημοσιεύσεις. Τι άλλο θέλεις να κάνουν; φόρουμ είναι.
Δεν συμμετέχουν ενεργά οι 4Τ και καλά κάνουν γιατί μόνο αρνητικά σχόλια θα έβλεπες - όσοι έχουν θετικά σχόλια δεν θα τα έγραφαν. Είδες κανέναν να γράφει 'ωραία δοκιμή, μου άρεσε' - όλοι επικεντρώνονται σε ότι δεν τους αρέσει. Για το ότι δεν συμμετέχουν οι 4Τ δεν φταίνε μόνο αυτοί αλλά και εμείς.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM