-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
BMW γράφεται!!!
MWB BMW...
Over and outμια χαρά είναι ρε παιδιά την είδα σήμερα εντάξει είναι
Πές τα ρε Δημήτρη...που με έχουν πρήξει οι αχρωμάτοπες!!!!
E, συγνώμη που διακόπτω...
(Moderator nass )
-
-
Ωχ! Σωστά....παρεσύρθην...
-
κουκο!
σημειωση: ο nass δε γραφει μωβ.. γραφει μπλε! (μηπως μαθεις επιτελους την διαφορα μεταξυ των 2 χρωματων!) -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
E, συγνώμη που διακόπτω...(Moderator nass )
Και για να επανέλθουμε on-topic, υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί η κατάσταση στο φόρουμ (δεν εννοώ το quick reply, εννοώ αν θα υπάρξει παραπάνω ενδιαφέρον από τους υπεύθυνους)?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
(Moderator nass )
Και για να επανέλθουμε on-topic, υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί η κατάσταση στο φόρουμ (δεν εννοώ το quick reply, εννοώ αν θα υπάρξει παραπάνω ενδιαφέρον από τους υπεύθυνους)?
Ναι, υπάρχει. Πίστεψέ με, οι πρώτοι που ενοχλούνται από την παρούσα κατάσταση είναι οι mods. Το moderating είναι ΠΟΛΥ δύσκολο έτσι όπως λειτουργεί το φόρουμ αυτή τη στιγμή.
I am back
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
(Moderator nass )
Ναι, υπάρχει. Πίστεψέ με, οι πρώτοι που ενοχλούνται από την παρούσα κατάσταση είναι οι mods. Το moderating είναι ΠΟΛΥ δύσκολο έτσι όπως λειτουργεί το φόρουμ αυτή τη στιγμή.
I am back
Χαίρομαι που το ακούω και ελπίζω σε καλύτερες μέρες!
Τώρα εσύ γιατί γύρισες? Για να κοτσάρεις παντού την πράσινη γραμματοσειρά σου και να μας πρήζεις?
-
Ωρες-ωρες σερνεται πολυ το φορουμ ρε παιδια... Ευτυχως εχω το tv tuner και μεχρι να φορτωσει η σελιδα κανω και κανα ζαπινγκ...
-
Σημερα δυο-τρεις διαφορετικες φορες που μπηκα ,οταν 'αλλαζω' σελιδα ολο βγαζει το απο κατω κειμενο,οταν γυρναω πισω και ξαναπροσπαθω η παω αλλου ,συνεχιζει κανονικα εως την επομενη φορα που θα βγαλει το ιδιο προβλημα.
**phpBB : Critical Error
Error updating sessions table
DEBUG MODE
SQL Error : 1034 Incorrect key file for table: 'phpbb_users'. Try to repair it
UPDATE phpbb_users SET user_session_time = 1179824580, user_session_page = 0 WHERE user_id = 1625
Line : 360
File : sessions.php ** -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Σημερα δυο-τρεις διαφορετικες φορες που μπηκα ,οταν 'αλλαζω' σελιδα ολο βγαζει το απο κατω κειμενο,οταν γυρναω πισω και ξαναπροσπαθω η παω αλλου ,συνεχιζει κανονικα εως την επομενη φορα που θα βγαλει το ιδιο προβλημα.**phpBB : Critical Error
Error updating sessions table
DEBUG MODE
SQL Error : 1034 Incorrect key file for table: 'phpbb_users'. Try to repair it
UPDATE phpbb_users SET user_session_time = 1179824580, user_session_page = 0 WHERE user_id = 1625
Line : 360
File : sessions.php **Μια από τα ίδια και για εμένα (με διαφορετικό user_id = .....)
-
το ιδιο και για μενα...με ΦΦ δε μπαινω καθολου, με εξπλορερ κατι γινεται αλλα παλι βγαζει 2-3 φορες αυτη την ενδειξη..
τι παει στραβα?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τι παει στραβα?
Ο γυαλός!!!
-
Εγώ χρησιμοποιώ I.E. και το κάνει συνέχεια.
Αν πχ επιλεξω να κάνω κλίκ στο '4 Τροχοί Αρχική σελίδα' θα μου βγάλει το μύνημα. Αναγκαστικά κάνω back και μετά ξάνα κλικ για να δεχθεί την επιλοή. Μετά ξανά τα ίδια. Το ίδιο και όταν ποστάρω και πατάω ''Υποβολή''
Υπομονή.... -
εγω εχω φφ και το κανει απο χθες το απογευμα... μαλλον, με φφ δε μπαινει καθολου ενω ο εξπλορερ τη παλευει πιο πολυ..
μαλλον ο κουκ εκανε καμια παπαρια...
-
Αν το 'φφ' σημαίνει φάιαρφοξ,τοτε να σας πώ πώς εγω μπαινω κανονικά με αυτο.Χτες το μεσημέρι μου έβγαλε μία φορα αυτο που μας δείχνετε,αλλά αυτο ήταν όλο
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εγω εχω φφ και το κανει απο χθες το απογευμα... μαλλον, με φφ δε μπαινει καθολου ενω ο εξπλορερ τη παλευει πιο πολυ..μαλλον ο κουκ εκανε καμια παπαρια...
Πότε θα αμολύσω τον Αιδεσιμώτατο δεν ξέρω.....
-
κολλητε πλακα εκανα...(σοβαρα μιλαω οτι κατι εκανες...αμα ειναι πεστο να μη ξαναμπουμε μπουχουχουχου)
τι επαθε το μπουρδελο? να σβησω αυτες τις κας μας και δε συμμαζευεται μεμορις?
-
Και εγώ με FF μπαίνω και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν εξαιρέσουμε βεβαίως ότι ορισμένες φορές σέρνεται.
-
εβαλα παλι ΦΦ και εσβησα κουκις μουκις κτλ κτλ...τωρα μπαινει αλλα παλι μια στις 5 μου βγαζει την ενδειξη που λεγαμε..
-
Τι σχέση έχει το error της Php με τα μπισκότα ρε?
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM