-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ειναι πολυ θετικο που βλεπουμε την Αννιτα και τον Στρατη στην παρεα μας. Μακαρι να ερθουν κι οι αλλοι, οποιας ιδεολογιας η παραταξης ανθρωποι, που ομως θα ακουν και θα συζητουν τις αποψεις ολων. Αυτοι που εχουν την τυχη η την ατυχια να καθοδηγουν και να διοικουν, εμας που προβληματιζομαστε χωρις ναχουμε την δυνατοτητα να συμμετεχουμε σε οργανα αποφασεων,
Μονο ετσι θ ανεβει το επιπεδο των συζητησεων και θα βρεθουν λυσεις.
πιο συγκεκριμενα.- Μακαρι εδω μεσα να ειχαμε και ανθρωπους της ΕΛΟΑΜ, της ΕΛΠΑ, του ΣΟΑΑ και οποιου αλλου φορεα η φιλοσοφιας, στην προσπαθεια να βγουμε απο την αγνοια και την εσωστρεφεια. Να δοθει αξια στην καθε αξιοπρεπως εκφρασμενη αποψη.
- Μακαρι να συνειδητοποιησουμε οτι ο θεατης, εκτος απο τους χρονους μας, θελει να μαθει και τα μυστικα και τα παραλειπομενα της 'φαρας' μας.
- Μακαρι να τολμησουμε να συζητησουμε την ΔΙΚΗ ΜΑΣ βελτιωση, την αναβαθμιση του θεαματος που δινουμε, την αυτογνωσια σχετικα με τις ικανοτητες μας, και τελος τελος την ιεραρχιση των στοχων μας.
Η κουβεντα ρε παιδια ειναι το καλυτερο φαρμακο του ψυχασθενους. Ε τετοιοι δεν ειμαστε αυτη την εποχη?
Για να ξεκινησεις πρεπει να λυσεις το χειροφρενο...
συμφωνώ και επαυξάνω ......
να σταθώ στο 2 του κ. Πλατή ' θελει να μαθει και τα μυστικα και τα παραλειπομενα της 'φαρας' μας.'.....
κατά καιρό έχουν γίνει πολλές προσπάθειες με κάποια blogs όπως το karoshmaia , το greekmotorsport, 321 κ.α. τα οποία έκλεισαν και οι λόγοι είναι λίγο πολλοί γνωστοί .... επειδή ενοχλήθηκαν οι 'πατριάρχες' του μηχανοκίνητου. και επειδή οι αγώνες είναι και αυτή μια μικρή κοινωνία ας αναλογιστούμε την προβολή που επιτελούν στην ευρύτερη κοινωνία μας τα διάφορα blogs και γενικότερα τα διάφορα MME όταν ασχολούνται με τα 'διάσημα πρόσωπα' τα οποία εκτός όλων των άλλων βοηθούσαν και την προβολή αυτών των προσώπων. επίσης επειδή έχω ζήσει αυτά τα blogs από το ξεκίνημα τους μέχρι το τέλος τους πιστεύω ότι σε πολύ μεγάλο μέρος πρόβαλαν τους αγώνες του μηχανοκίνητου και επίσης είχαν κάνει κάποιους να αλλάξουν την στάση τους σε πολλά θέματα....
ΥΓ διαδώστε λοιπόν την συζήτηση σε όλους που ασχολούνται ενεργά με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την αυτοκίνηση μήπως και βγει τίποτα καλό μιας και όπως λέει ο σοφός λαός μας *'στην βράση κολλάει το σίδερο' *
ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΑ BLOGGS ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ,ΤΟΤΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΕΞ ΑΡΧΗΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΙΝΤΡΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ 'ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ' ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ BLOGG ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟΣΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ,ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ,ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΨΑΧΝΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λωρη μου στην ενοτητα ''κατασκευαστες και μοντελα'' καποιος εγραψε κατι για εσενα.
Για δες το και απαντησε του.
Εγω θα ψαχνω εδω μεσα και θα σε ενημερωνω οταν βρισκω κατι που σε αφορα. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ειναι πολυ θετικο που βλεπουμε την Αννιτα και τον Στρατη στην παρεα μας. Μακαρι να ερθουν κι οι αλλοι, οποιας ιδεολογιας η παραταξης ανθρωποι, που ομως θα ακουν και θα συζητουν τις αποψεις ολων. Αυτοι που εχουν την τυχη η την ατυχια να καθοδηγουν και να διοικουν, εμας που προβληματιζομαστε χωρις ναχουμε την δυνατοτητα να συμμετεχουμε σε οργανα αποφασεων,
Μονο ετσι θ ανεβει το επιπεδο των συζητησεων και θα βρεθουν λυσεις.
πιο συγκεκριμενα.- Μακαρι εδω μεσα να ειχαμε και ανθρωπους της ΕΛΟΑΜ, της ΕΛΠΑ, του ΣΟΑΑ και οποιου αλλου φορεα η φιλοσοφιας, στην προσπαθεια να βγουμε απο την αγνοια και την εσωστρεφεια. Να δοθει αξια στην καθε αξιοπρεπως εκφρασμενη αποψη.
- Μακαρι να συνειδητοποιησουμε οτι ο θεατης, εκτος απο τους χρονους μας, θελει να μαθει και τα μυστικα και τα παραλειπομενα της 'φαρας' μας.
- Μακαρι να τολμησουμε να συζητησουμε την ΔΙΚΗ ΜΑΣ βελτιωση, την αναβαθμιση του θεαματος που δινουμε, την αυτογνωσια σχετικα με τις ικανοτητες μας, και τελος τελος την ιεραρχιση των στοχων μας.
Η κουβεντα ρε παιδια ειναι το καλυτερο φαρμακο του ψυχασθενους. Ε τετοιοι δεν ειμαστε αυτη την εποχη?
Για να ξεκινησεις πρεπει να λυσεις το χειροφρενο...
συμφωνώ και επαυξάνω ......
να σταθώ στο 2 του κ. Πλατή ' θελει να μαθει και τα μυστικα και τα παραλειπομενα της 'φαρας' μας.'.....
κατά καιρό έχουν γίνει πολλές προσπάθειες με κάποια blogs όπως το karoshmaia , το greekmotorsport, 321 κ.α. τα οποία έκλεισαν και οι λόγοι είναι λίγο πολλοί γνωστοί .... επειδή ενοχλήθηκαν οι 'πατριάρχες' του μηχανοκίνητου. και επειδή οι αγώνες είναι και αυτή μια μικρή κοινωνία ας αναλογιστούμε την προβολή που επιτελούν στην ευρύτερη κοινωνία μας τα διάφορα blogs και γενικότερα τα διάφορα MME όταν ασχολούνται με τα 'διάσημα πρόσωπα' τα οποία εκτός όλων των άλλων βοηθούσαν και την προβολή αυτών των προσώπων. επίσης επειδή έχω ζήσει αυτά τα blogs από το ξεκίνημα τους μέχρι το τέλος τους πιστεύω ότι σε πολύ μεγάλο μέρος πρόβαλαν τους αγώνες του μηχανοκίνητου και επίσης είχαν κάνει κάποιους να αλλάξουν την στάση τους σε πολλά θέματα....
ΥΓ διαδώστε λοιπόν την συζήτηση σε όλους που ασχολούνται ενεργά με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την αυτοκίνηση μήπως και βγει τίποτα καλό μιας και όπως λέει ο σοφός λαός μας *'στην βράση κολλάει το σίδερο' *
ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΑ BLOGGS ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ,ΤΟΤΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΕΞ ΑΡΧΗΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΙΝΤΡΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ 'ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ' ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ BLOGG ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟΣΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ,ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ,ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΨΑΧΝΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
εννοείται ότι δεν μου αρέσουν τα κουτσομπολιά και ούτε με ενδιαφέρουν.γι' αυτα που λέει ο κ.Πλατής στο παραπάνω post αναφερόμουν. φαίνεται δεν τόνισα καλά το 'ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ' τα blogs συμβάλλουν και στην προβολή των αγώνων.
επίσης δεν αναφέρθηκα αποκλειστικά στο greekmotorsport αλλά γενικά στα blogs που ασχολούνται με τους ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου. ξέρω ότι κάποια δημοσιεύματα του συγκερκιμένου blog πρόσεβαλαν το πρόσωπο σας και την αγωνιστική ομάδα η οποία προετοιμάζει το αγωνιστικό σας αυτοκίνητο και τα οποία ούτε και εμένα μου άρεσαν όυτε με ενδιέφεραν να μάθω.
επ' ευκαιρία το blog κ. Στρατή Χατζηπαναγιώτου γιατί έκλεισε.....;;;; αν θυμάμαι καλά μόλις έγινε αναφορά σε κάποιο υψηλό πρόσωπο των ελληνικών αγώνων..... (δεν ξαναχρησημοποιώ τον όρο 'πατριάρχης' γιατί φαίνεται ότι ενοχλεί και μπορεί να ήταν λάθος γιατί ξύπνησε μνήμες.)
και γιατί να μην μιλάνε κάποιοι άνθρωποι ..... αυτό συμβαίνει όταν κάποιος από τους δύο ή και οι δυο έχουν κάνει κάτι το οποίο θίγει τον άλλο.... με τον διάλογο επίσης λύνονται όλα αντρίκια..... εξάλλου όλοι ξέρουμε ότι ο τύπος πολλές φορές είναι κίτρινος και δεν τον υιοθετούμε πιστά.
εμένα αυτό που με θλίβει τον τελευταίο καιρό είναι ότι ακόμα και στο rally.gr όπως και στα άλλα site που ασχολούνται με τους αγώνες διαβάζω τα 'τηλεγραφικά' δελτία τύπου από τις εκάστοτε λέσχες και οργανώσεις οι οποίες αναλαμβάνουν την διοργάνωση των αγώνων και δεν διαβάζω καθόλου ρεπορτάζ όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα.Επίσης το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βλέπω αγώνες με πολλές συμμετοχές και με πραγματικούς θεατές. εγώ και ένας να τρέχει θα παώ να τον δω.
ακόμα και όσοι δυσανασχετούν με αυτή την κατάσταση και ασχολούνται/συμμετέχουν με τους αγώνες έχουν το βήμα απο αυτό εδώ το φόρουμ να συμβάλουν και αυτοί στην πληροφόρηση όσον αφορά τα τεκτενόμενα και τους αγώνες. κάτι παραπάνω θα ξέρουν αυτοί. μεράκι,θέληση και αγάπη χρειάζεται μόνο.
συμφωνώ και επαυξάνω με APR...... .
ΥΓ APR είμαι το παιδί me τις φραντζόλες που συναντηθήκαμε όταν παρκάραμε τα αυτοκίνητα στο φετινό rally Monte Carlo του IRC στην βραδινή και θρυλική ειδική του Col de Turini . '¨ελα ρε πατρίδα ....'Κ. Λώρη με πήρατε απο τα μαλλιά κατευθείαν.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο Κενταυρός......ελπίζω να με ανταμείψετε με τα περάσματα σας όπως βέβαια συνηθίζετε.Φιλικά και με πολύ εκτίμηση
ενας απλός θεατής των ελληνικών αγώνων.
-
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΕΝΩ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΣΕ ΤΟΜΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ 4Τ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ.ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 15 ΤΟΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ Νο1 η 3 ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΔΕΡΜΑΤΟΔΕΜΕΝΟΙ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. -
η τελευταία περιγραφή αγώνα που έγραψα ήταν για το Φίλιππος
http://www.r40.gr/index.php?option=com_ ... Itemid=225αυτό το επίπεδο λεπτομέρειας και εξιστόρησης του αγώνα θα... θέλατε ή και κάτι παραπάνω ;
βασικά αυτό που λείπει είναι τα νέα της προετοιμασίας που ανεβάζουν και τις.. προσδοκίες και το ενδιαφέρον τη μέρα του αγώνα -
Ο χρήστης gregorym έγραψε:
..... .
ΥΓ APR είμαι το παιδί me τις φραντζόλες που συναντηθήκαμε όταν παρκάραμε τα αυτοκίνητα στο φετινό rally Monte Carlo του IRC στην βραδινή και θρυλική ειδική του Col de Turini . '¨ελα ρε πατρίδα ....'Κ. Λώρη με πήρατε απο τα μαλλιά κατευθείαν.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο Κενταυρός......ελπίζω να με ανταμείψετε με τα περάσματα σας όπως βέβαια συνηθίζετε.Φιλικά και με πολύ εκτίμηση
ενας απλός θεατής των ελληνικών αγώνων.
... '¨ελα ρε πατρίδα ....'
Ποσο μικρος και ποσο ωραιος ειναι ο μικροκοσμος μας τελικα ... μεσα απ'το παθος μας για αυτο το σπορ , και δεν μπορουμε να συνενοηθουμε και να το κανουμε μεγαλο οσο του αξιζει .......
Χαιρομαι φιλε μου gregorym και συγκινουμε που εχουμε τετοιους ωραιους ανθρωπους που τους απασχολει το σπορ μας , και παλευουν δυναμικα με τις αποψεις τους κι απο εδω μεσα !υ.γ. Οσο για τον Λου Μου .... συγχωρεσε τον παρασυρθηκε , τωρα τελευταια ειναι λιγο οξυθυμο το παλικαρι μας ,λογο των γεγονοτων ..... γενικα , και βλεπει τριγυρο του συνεχως .... θα του περασει στην Αγρια .
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
αυτό το επίπεδο λεπτομέρειας και εξιστόρησης του αγώνα θα... θέλατε ή και κάτι παραπάνω ;
βασικά αυτό που λείπει είναι τα νέα της προετοιμασίας που ανεβάζουν και τις.. προσδοκίες και το ενδιαφέρον τη μέρα του αγώναΩραια η περιγραφη σου κατα την γνωμη μου Νικολα , για οσα εξελιχθησαν στον αγωνα , αλλα φυσικα ο αναγνωστης και κατ'επεκταση θεατης φανατικος .... θελει περισσοτερο παρασκηνιο ως προς τους στοχους των πληρωματων τους αληθινους (οχι τα τετριμενα ....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ωραια η περιγραφη σου κατα την γνωμη μου Νικολα , για οσα εξελιχθησαν στον αγωνα , αλλα φυσικα ο αναγνωστης και κατ'επεκταση θεατης φανατικος ....Δε διαφωνώ με τα υπόλοιπα που λες αλλά σε αυτό: ο 'φανατικός θεατής' πράγματι ενδιαφέρεται για τα 'παρασκήνια' κτλ. αλλά πιθανότατα θα έρθει ασχέτως του τι γράφει ο όποιος ΣΧ, ΠΤ, ΧΑ. Το πρόβλημα της προβολής έγκειται στο ό,τι το άθλημά μας δεν είναι ελκυστικό στο ΜΗ φανατικό θεατή και δεν του δίνει ενδιαφέρον και κίνητρο να σηκωθεί από το κρεβάτι του την Κυριακή το πρωί και να έρθει στον οποιοδήποτε αγώνα. Κατ΄αυτή την έννοια θα ήθελα: λιγότερο διεκπεραιωτική περιγραφή (πχ. εξέλιξη του αγώνα, ποιός προηγήθηκε, ποιός έπεσε πίσω και γιατί, όχι απλά 'στην Α/5 κέρδισαν οι Γιαράκιας-Τογιοτάκιας'), εξήγηση των ΑΙΤΙΩΝ όσων βλέπουμε, περισσότερες 'ανθρώπινες ιστορίες' (ακόμα και αν κινούνται στ όρια του life style ), περισσότερες ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ φωτο (μη βάλεις τον Loeb που κέρδισε στην Τουρκία και ας βάζει χορηγία η Citroen αλλά τον Εσθονό (?) που έκανε 100 μέτρα άλμα με το Evo του). Και βέβαια, μιλώντας ευρύτερα, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (και λιγότερο τοπικό ραδιόφωνο στην περιοχή του αγώνα), αμαν πια με αυτές τις άθλιες αφίσες στις κολώνες λες και είναι η συνεστίαση των απανταχού κατωκουμαριατών τραγούδι-χορός-κλαρίνο
-
Exoντας στην κατοχη μου σχεδον ολο τον ειδικο τυπο απο το 1981 και μετα μπορω να πω με τη σειρα μου οτι τα τελευταια χρονια οι αγωνες απλα χαθηκαν καπου μεσα στις σελιδες των σημερινων περιοδικων, θυμαμαι περιγραφες Ρ.Α. 15 σελιδες φωτογραφιες κ διαφορα παραλειπομενα! Συχνα πυκνα ανατρεχω σε εικονες απο το παρελθον μεσα απο τις σελιδες τους. Τωρα αν αποφασισω σε 5 χρονια να ανατρεξω στο σημερα απλα θα δω οτι ειναι ενας ογκος απο χαρτι και τιποτε αλλο.
Χρηστος Κουτρας -
δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε τον τροχό. η καλή συνταγή είναι ήδη... αναρτημένη στα καλά rally sites του εξωτερικού, απλά όπως σε κάθε 'τοπική κουζίνα' (αν το πάμε σύμφωνα με τη μαγειρική) κάθε λαός έχει και τις ιδιαιτερότητες του και χρειάζονται οι ανάλογες 'ρυθμίσεις'.
πιο πολύ με την άποψη του nass το βλέπω και γω, αυτό που λείπει είναι η εξέλιξη του αγώνα (οι μάχες), οι προσωπικές ιστορίες κυρίως από αυτούς που έχουν ατυχίες (οι άθλοι και τα δράματα).
και αυτό που είπα είναι ότι παίζει και η προετοιμασία πριν τον αγώνα.
αυτά, μαζί με τις καλές φωτο (έχουμε τέτοιες ευτυχώς στο ελληνικό internet) και τα καλά video (και από αυτά έχουμε) είναι η συνταγή της.. απόλαυσης τη Δευτέρα μετά τον αγώνα στο γραφείο του καθενός.ποιος έχει την ώρα και το χρήμα να το κάνει είναι μια άλλη ιστορία. ευτυχώς τα παραδείγματα του hunter και της up team βοηθούν σε καίρια σημεία της ενημέρωσης και της.. απόλαυσης
αυτά τώρα που πατώσαμε και οι τσέπες έχουν τρύπες. όταν με το καλό πάρει μπρος η μηχανή και στρώσουν τα πράγματα θα είναι μια άλλη κουβέντα (όχι πολύ, λίγο).
P.s. τελικά πόσοι ήμασταν στο turini φετος ;
-
Τωρα μην το γυρναμε σε προσωπικες προτιμησεις , το ραλυ Ακροπολις ειναι ο μονος καλυμενος αγωνας απο δημοσιογραφικης αποψης (κι ο καθε τσιγκοπαφιλας δημοσιγραφισκος παντα κατι εγραφε για αυτο , εδω και 40 χρονια .......
Το 80% των πολιτων στην Ελλαδα δεν γνωρζει αν γινοντε κ αλλοι αγωνες , εκτος απ'το Ακροπολις .........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Τωρα μην το γυρναμε σε προσωπικες προτιμησεις , το ραλυ Ακροπολις ειναι ο μονος καλυμενος αγωνας απο δημοσιογραφικης αποψης (κι ο καθε τσιγκοπαφιλας δημοσιγραφισκος παντα κατι εγραφε για αυτο , εδω και 40 χρονια .......Το 80% των πολιτων στην Ελλαδα δεν γνωρζει αν γινοντε κ αλλοι αγωνες , εκτος απ'το Ακροπολις .........
Eιναι και αυτος ενας απο τους λογους που το καραβι επιασε πατο,τωρα για το 80% τι να σου πω' ειναι και 80% ???
-
Δεν ειμαι και στατιστικη υπηρεσια ... αλλα αγαπητε μου το συμπερασμα μου ειναι αυτο ...με την απλη εμπειρια μου οταν οι 8 στους 10 πελατες με ρωταγαν στην παρουσια καποιου αγωνιστικου διπλα απ'το δικο τους ιχ που ηταν για , αν τρεχω στο Ακροπολις .....(και συνεχιζεται απ'το 80 το ιδιο βιολι ...στους περισσοτερους συναδελφους ) , υπαρχει καποια αλλη στατιστικη εγκυροτερη ...........πολυ θα ηθελα να την δω
Για να μην σου πω οτι το ιδιο συνεβαινε και σε ολες τις φιλικες και κοινωνικες συγκεντρωσεις οταν καποιος εκανε θεμα σχετικο ........ -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δεν ειμαι και στατιστικη υπηρεσια ... αλλα αγαπητε μου το συμπερασμα μου ειναι αυτο ...με την απλη εμπειρια μου οταν οι 8 στους 10 πελατες με ρωταγαν στην παρουσια καποιου αγωνιστικου διπλα απ'το δικο τους ιχ που ηταν για , αν τρεχω στο Ακροπολις .....(και συνεχιζεται απ'το 80 το ιδιο βιολι ...στους περισσοτερους συναδελφους ) , υπαρχει καποια αλλη στατιστικη εγκυροτερη ...........πολυ θα ηθελα να την δω
Για να μην σου πω οτι το ιδιο συνεβαινε και σε ολες τις φιλικες και κοινωνικες συγκεντρωσεις οταν καποιος εκανε θεμα σχετικο ........Σιγουρα δεν εχεις αδικο σε αυτα που γραφεις αυτη ειναι η αληθεια και ποιος θελει ας το πιστεψει.
-
glf πολύ ωραία η περιγραφή σου ....
nass συμφωνώ με αυτά που λες αλλά αυτό μπορεί να είναι ένας πρόλογος για το ρεπορτάζ της εξέλιξης του αγώνα ώστε να το το διαβάσει και ο απλός θεατής και στην συνέχεια να υπάρχει μια περιγραφή όπως έκανε ο φίλος glf για να το διαβάσουν και οι μουρλοί εδώ μέσα ......
επίσης μου άρεσε και πολύ η περιγραφή του κ. Λώρη από την περιπέτεια που έζησε φέτος στα βουνά της Φιλανδίας μαζί με τον Άρη Βωβό. πάρτε μια γεύση http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
YΓ glf και μαζί τα είπαμε στο turini... προσφέρθηκες κιόλας να μας κατεβάσεις στο αμάξι... επίσης δεν τα είπαμε μόνο εκεί άλλα και την πρώτη μέρα
http://www.youtube.com/watch?v=ZhbGj77viqY (έτσι για να ξυπνάνε μνήμες)
στο col de turini πρεπεί να είμαστε πάνω απο 30 Ελληνες
ΥΓ2 φίλε APR δεν κραταώ κακία σε κανένα και ειδικά σε ανθρώπους όπως ο κ.Μελετόπουλος οι οποίοι δίνουν και την ψυχή τους για το άθλημα.
επίσης δεν ξέρω ποιος 'Ελληνάρας' φώναζε εδώ ..... http://www.youtube.com/watch?v=1mNyyoT1Yb8ΥΓ3 κ.Στρατή θέλουμε να σας βλέπουμε και εσάς στους αγώνες .....
-
Kαλησπέρα
Το Ακρόπολις είχε πάντα εξαιρετική προβολή, αλλά εν τέλει τι έμεινε; Ανίκανοι να βρουν χορηγούς και από την άλλη τίποτα, ούτε τα ρέστα στους Ελληνικούς αγώνες.
Λείπουν σήμερα και οι όποιες εταιρείες-αντιπροσωπείες που κυνηγούσαν μέχρι κάποιο σημείο την προβολή.
Είπαμε θα ξαναπαλέψουμε...Με την ευκαιρία, εξαιρετικό το περιοδικό Auto Classik του Δημήτρη-Doberman-Παπανδρέου. Σήμερα πρέπει να έχεις πολλά χρήματα (δε νομίζω πως ο ΔΠ τα κυνήγησε ποτέ με πάθος ώστε να διαθέτει τα άπειρα...) και κυρίως μεγάλα αρ...α που ο τύπος τα έχει περίσσευμα σε όλα τα επίπεδα.
Στράτης
ΥΓ... να τα λέμε πλέον εδώ, θα τα πούμε και στα βουνά....
-
Μακάρι.....
-
Να σας πω και κανένα ανέκδοτο...
Αρχισα να γράφω το 1980 με την ευκαιρία της περιγραφής του Ράλλυ Φθιώτιδας, τότε με επίκεντρο τη Λαμία. Παρακάμψαμε ένα κοντρόλ με τον Τίμο τζάννες και μας απέκλεισαν στον τερματισμό, κάνοντας μισό και πλέον αγώνα, όντας αποκλεισμένοι... Ο Χρήστος πανουργιάς ήταν ο νικητής ούτως ή άλλως με ένα Ρενώ 18 που δεν μπορούσαμε να συναγωνιστούμε σε μικτό ράλλυ μόνο με τρακτερωτά. Πετούσε ο μπαμπάς του Γιάννη και του Κώστα και μάλιστα τότε επίσης τον αποκλείσανε καταρχήν γιατί το αυτοκίνητο πήγε στην εκκίνηση με κανονικές πινακίδες και έκανε αγώνα με αγωνιστικές. Υπήρξε μία φωτό και με τις δύο πινακίδες, κάποιος καλοθελητής έβαλε λόγια και άντε γειά. Στην έφεση δικαιώθηκε και έτσι ο Σωτηράκης ο Πρωταθλητής, ο , πατέρας του αληθινόύ Πρωταθλητή μας Πάνου Χατζητσοπάνη που ήταν 3ος, δεν κέρδισε. Την πάτησα, δεν έγραψα αντικειμενικά εκτιμώντας ότι το κοντρόλ που χάσαμε δεν ήταν στη σωστή θέση και πάρε τις επιστολές από Ψηφίδη και Κέπετζη στον Καββαθά να με απολύσει...
Στη συνέχεια με απέλυαν κάθε μήνα, είτε εναλλάξ, είτε και τον ίδιο μήνα ο Αγγλούπας και ο Τζίγγερ, ειδικά την εποχή που ο φίλος κ. Γιάννης δεν μπορούσε να δεχτεί ότι είμαι συγχρόνως οδηγός της Νισάν, Πρόεδρος του ΣΟΑΑ και rally editor σε 4Τ.
Τα νεότερα χρόνια παρεξηγήθηκα με τον Κώστα Στεφανή και δε μιλιόμαστε (δυστυχώς), με ένα άστοχο σχόλιό μου σε σχέση με ένα τεστ που έκανε ο Λάμπρος μου στο Διακοφτό και γενικά δεν έλειψαν οι παρεξηγήσεις κυρίως σε σχέση με το ...
ΠΛάκα είχε, αρκεί να μην τα παίρνεις σοβαρά όπως δυστυχώς ο υπογράφων που χαλιόταν συχνά-πυκνά...Σας ζάλισα πάλι
Στράτης
ΥΓ... Σας χαιρετώ, καίγεται η Τοσκάνη με αγώνα ιστορικών της δεκαετία του 1980 με πλοηγούς Άλεν, Μπιαζιόν και δεν το χάνω.................
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
...Με την ευκαιρία, εξαιρετικό το περιοδικό Auto Classik του Δημήτρη-Doberman-Παπανδρέου. Σήμερα πρέπει να έχεις πολλά χρήματα (δε νομίζω πως ο ΔΠ τα κυνήγησε ποτέ με πάθος ώστε να διαθέτει τα άπειρα...) και κυρίως μεγάλα αρ...α που ο τύπος τα έχει περίσσευμα σε όλα τα επίπεδα.
....Aν βάλει δε και τα 'χριστουγενιάτικα διηγήματα' του, θα είναι ότι καλύτερο.
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
...........ΥΓ... Σας χαιρετώ, καίγεται η Τοσκάνη με αγώνα ιστορικών της δεκαετία του 1980 με πλοηγούς Άλεν, Μπιαζιόν και δεν το χάνω.................11+30 στην piazza de lavorto απόψε για dry martini. Εισαι?
Προβολή Ελληνικών Αγώνων στον ειδικό τύπο