-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
ΤΕΣΤ!!!! τεστ!!!!!!!! 12345
ωραια θυμηθηκα τα νιατα μου με τους ερασιτεχνικους σταθμους!!!!
Και 'σύ τέκνον Βρούτε !
Εν αρχή ήν .... αυτοταλλάντωτο με 6L6 , μετά στην έξοδο μπήκε EL34, μετά ήρθαν τα πολλά volt και η 807, μετά οι δύο 811 , μετά οι 6146Β σε push-pull, και μετά .... μεγαλώσαμε
Πάντως , υπάρχει κάτι κοινό μεταξύ τότε (197...) και τώρα : τα στρούμφ,
απλά τότε ειχαν ραδιογωνιόμετρο και τώρα έχουν ραντάρΑλέξανδρε, νά'σαι καλά , με γύρισες πολλά χρόνια πίσω , τότε που με το χαρτζιλίκι και 'οικονομικές ενέσεις' θείων, παπούδων κλπ κάναμε πράξη
την Φυσική του Γυμνασίου και φυσικά το κέφι μας .Νά ΄σαι καλά !
ωπ........νατα μας...... πρωην ερασιτεχνης και συ;;;;;;;;
εγω απο 14 ετων και μεχρι τα 24 ειχα φαει πολλα λεφτα στην τρελα αυτη!!!!
τι να πρωτοθυμηθω;;
τα ξενυχτια με συνομιλιες και προγραμμα και το τηλεφωνο να εχει παρει φωτια!!!!!
η το κυνηγι απο τα ραδιογωνιομετρα και το ριξιμο κεραιας απο ταρατσα σε ταρατσα [στα μεσαια]!!!!!
ωραιες εποχες πραγματι!!!
Αλέξανδρε,
θα σου θυμίσω μόνον τις λάμπες φθορίου στις ταράτσες , δίπλα στις κεραίες
των μεσαίων , που .... άναβαν απο την ακτινοβολία , μόλις άνοιγα την
τελική βαθμίδα
και το πλέον απίθανο : στην απέναντι ταράτσα , κάποια κυρία είχε .........
απλώσει κάποια φορά την ..... μπουγάδα της στην κεραίαΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !
'ατλας' (το τότε ψευδώνυμο) -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Aν υπάρχει και κανάς άλλος που θα μείνει αθήνα,ας στειλει κανά μήνυμα να βάζουμε κόντρες στη..σταδίου(τεραγωνίσανε και την ομόνοια ρε γαμώτη, να κάναμε κανά χειρόφρενο ). Ορχομενό στο φίλο πάνο πέμπτη-παρασκευή και μετά..έρημον άστυ.Επιλογή μου και πέρα από την πλάκα, μου έχει λείψει η έρημη αθήνα!!Εγώ και ο Νίκος Δήμου θα είμαστε, μάλλον Αν πάντως δώσει ο θεός, παρόλι την δύσκολη εβδομάδα που τον περιμένει, και πάρω και το τετράτροχο δωράκι που περιμένω(ξέρετε εσείς ) ο..οβελίας μπορεί να περιμένει (να κρυώσει το τούρμπο).
ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΑΙΔΙΑΠαναγιώτη,δεν ψήνεις πρός Γέρακα μεριά?!! ..Γυρίζει ωραία εκει!!
Ε ρε παράνομες δοκιμές που εχουν να γίνουν!! -
ο μονος τροπος για νοστιμο κατσικακι ειναι το ψησιμο στον φουρνο και μαλιστα χωριατικο με ξυλα και με πατατουλες συνοδεια....ξέχασες τις κληματόβεργες πάνω στις οποίες θα ψηθεί το κατσικάκι
Εγώ θα πάω στα Πολιτικά(Εύβοια)...πρώτη φορά εκεί Πάσχα θα σας πω εντυπώσεις..πάντως είναι δίπλα στο τρελλό στροφιλίκι(ανάβαση-κατάβαση) που οδηγεί στο Προκόπι(Αη Γιάννης-Ρώσος)και θα έχω πολλαπλά γλέντια
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Aν υπάρχει και κανάς άλλος που θα μείνει αθήνα,ας στειλει κανά μήνυμα να βάζουμε κόντρες στη..σταδίου(τεραγωνίσανε και την ομόνοια ρε γαμώτη, να κάναμε κανά χειρόφρενο ). Ορχομενό στο φίλο πάνο πέμπτη-παρασκευή και μετά..έρημον άστυ.Επιλογή μου και πέρα από την πλάκα, μου έχει λείψει η έρημη αθήνα!!Εγώ και ο Νίκος Δήμου θα είμαστε, μάλλον Αν πάντως δώσει ο θεός, παρόλι την δύσκολη εβδομάδα που τον περιμένει, και πάρω και το τετράτροχο δωράκι που περιμένω(ξέρετε εσείς ) ο..οβελίας μπορεί να περιμένει (να κρυώσει το τούρμπο).
ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΑΙΔΙΑΠαναγιώτη,δεν ψήνεις πρός Γέρακα μεριά?!! ..Γυρίζει ωραία εκει!!
Ε ρε παράνομες δοκιμές που εχουν να γίνουν!!Αφού θα λείπετε όλοι βρε.. προδότες , σας κόβω να γυρνάτε πίσω μαζί με τον..αγοραστή και..ΠΑΕΙΙΙΙ!!! Να δούμε πάντως, πότε θα μου παραδοθεί η κούπ(ρ)α, γιατί έχω πάρει ήδη τρεις φορές στο περιοδικό και παρόλο που όλοι τους είναι φοβερά παιδιά, μη τους πρήζω-κιάλλο-(έχει χάρη που, ο άνθρωπος που θα το πάρει, βιάστηκε να πουλήσει το πριμέρα και τώρα..νοικιάζει- αν και κατά βάθος κάνει σα μικρό παιδί που ανυπομονεί, αλλά τί να πεί, οπότε και καλά 'να μωρέ, νοίκιασα ένα σαραβαλάκι και δεν με βολεύει, κτλ κτλ..'!!)
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Θα κατέβω Ελλαδα φυσικά και θα πάω και μερικές μέρες Χαλκίδα, όπως τις περισσοτερες χρονιές!!
Εσύ καλύτερα να σιγουρευτείς ότι δεν έχεις πνευμονία!
Αυτό εννοείται! Ελέγχομαι κάθε μέρα. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο τα παρουσιάζουνε στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα δεν είναι και ρόδινα
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
πριν φύγω λέω να τα ακουμπήσω στους βλάχους Αράχωβα μεριά... του πάει ο καιρός με 1000! αλλος κανείς βολτες στα ψηλά βουνά;
μετά όπως κάθε χρονιά Κρήτη, Χανιά μεριά.... παίζει και βεντέτα φέτος, θα έχει πλάκα...να κατεβάσω την 147 ή όχι; ιδού η απορία. το καλοκαίρι πάντως δεν μου χαρήστικαν σε ένα μπλόκο [ήμουν και γκαντέμης]. τώρα που την έχω στρώσει, εχμμ, την ψιλοσκίζω όπου κι αν βρεθώ
Θα είμαι κι εγώ εκεί gmak...αν θέλεις στείλε PM να βρεθούμε. Εγώ θα την κατεβάσω την 147...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Dartman,ξέχασες το λουκανικάκι,τις πατατούλες,τα παϊδάκια,τα τζατζικάκια, τις μελιτζανοσαλάτες,τα αυγουλάκια,τις φετάρες το ψωμί,τα τυράκια,το κοκορετσάκι,τα γαρδουμπάκια...[τώρα σκάβω το λάκκο μου,το ξέρω!!! ],την συκωταρίτσα........εεεε...αυτά!!!Ρε συ ολα αυτα δε τα ειπα για να μην εχουμε κανα επεισοδιο και τρεχουμε με τον φιλο τον αλεξ!Γιαυτο πεταξα μονο τη σαλατιτσα για να τον ανεβασω!! Ασε και ειναι και μεγαλος ανθρωπος
Καταλαβαινεις τωρα χοληστερινες και τετοια οκ μωρε τις ηλικιας ειναι !! -
Ο χρήστης acro έγραψε:
Απέναντι θα είμαι. Αγκιστρι και πάλι Αγκιστρι. Δύο Πάσχα θυμάμαι να μην έχω πάει. Νο Βad. Πέρυσι είχαμε και τα παιδιά του BAR. Φέτος ευτυχώς κανέναν. Άναψε μεγάλη φωτιά για να σε βλέπω.ουεεεεεε!!!! Θα σου κουνάω το μαντήλι! Μετά το φαϊ όμως! Πριν θα είμαι απασχολημένη!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Dartman,ξέχασες το λουκανικάκι,τις πατατούλες,τα παϊδάκια,τα τζατζικάκια, τις μελιτζανοσαλάτες,τα αυγουλάκια,τις φετάρες το ψωμί,τα τυράκια,το κοκορετσάκι,τα γαρδουμπάκια...[τώρα σκάβω το λάκκο μου,το ξέρω!!! ],την συκωταρίτσα........εεεε...αυτά!!!Και μετά για να παει κάτω η λίγδα δεν θα χτυπήσουμε ένα παγωτάκι καϊμάκι με βύσσινο?
ααααχ τι λέμε!!! Θα λιποθυμίσω από την πείνα!
-
ο μονος τροπος για νοστιμο κατσικακι ειναι το ψησιμο στον φουρνο και μαλιστα χωριατικο με ξυλα και με πατατουλες συνοδεια....ξέχασες τις κληματόβεργες πάνω στις οποίες θα ψηθεί το κατσικάκι
Εγώ θα πάω στα Πολιτικά(Εύβοια)...πρώτη φορά εκεί Πάσχα θα σας πω εντυπώσεις..πάντως είναι δίπλα στο τρελλό στροφιλίκι (ανάβαση-κατάβαση) που οδηγεί στο Προκόπι(Αγιος Ιωάννης-Ρώσος)και θα έχω πολλαπλά γλέντια
-
Εγώ θα πάω στα Πολιτικά(Εύβοια)...πρώτη φορά εκεί Πάσχα θα σας πω εντυπώσεις..πάντως είναι δίπλα στο τρελλό στροφιλίκι (ανάβαση-κατάβαση) που οδηγεί στο Προκόπι(Αγιος Ιωάννης-Ρώσος)και θα έχω πολλαπλά γλέντια
-
Καλο Πασχα σε ολους και καλα να περασουμε.Φευγω σημερα για Ροδο.Τα λεμε μετα την Πρωτομαγια.
-
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους
επιστροφή στις 5/5!!!!!ΥΓ Πληροφορίες για παράνομη εισαγωγή αμνοεριφίων από μέλους του φόρουμ, για κατανάλωση τις ημέρες του Πάσχα, δεν επιβεβαιώθηκε. Η εισαγωγή ήταν ΝΟΜΙΜΗ....
-
Καλό Πάσχα σε όλους , καλά να περάσουμε και κυρίως
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ....
-
KAΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ!!!
ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΝΑ ΦΥΛΑΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!!! -
Την 'κάνω' κι εγω παίδες!!!Καλό Πάσχα!!Τα λέμε στις 29/4!!
-
-
Κ Α Λ Ο
Σ Ο Υ Β Λ Ι Σ Μ Α -
Ωχ, πάλι άρχισε τις λαλακίες το σύστημα. Γκρρρρρρρρ...
Κάνας admin να δει είντα'παθε πάλι;
Που θα πατε τις διακοπες του Πασχα?