-
Φοβερή διαφήμιση ήταν και εκείνη της 147 με τις τετράδυμες που έρχονται σε οργασμό όλες μαζί ταυτόχρονα σε διαφορετικά μέρη και γίνονται ρεζίλι επειδή η μια τους οδηγεί το αυτοκίνητο και ...το διασκεδάζει δεόντως.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
α εισαι και γρεβενιωτης...
καλο το κοριτσακι αλλα λιγα κυβικα!!!ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΔΗ.
ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΙΔΕΣ??? -
Αν και παλιά, νομίζω η κορυφαία: ΟΠΕΛ ΜΕ ΠΟΣΑ?????
-
Méá ðïëý êáëÞ åß÷å äåßîåé ðïëëÜ ÷ñïíéá ðñßí ç ET2 ôüôå ãéá ôï 205GTI
ïðïý ôï áõôïêßíçôï ñé÷íüôáí ìå áëåîßðôùôï áðï C-130 ,êáôáóôñåöïôáí ôï áëåîéðôùôï ôïõ ìå ðýñáõëï -ðáñáêáëþ - áðï åíá ìá÷çôéêï êáé ïôáí ôåëéêÜ ðÝöôåé óôá ÷éüíéá ôïõ ñé÷íïõí âüìâåò êáé ï ôýðïò ôï ìüíï ðïõ êÜíåé åßíáé -áöïý Ý÷åé áðïöýãåé üëá áõôÜ ìå áíÜðïäá-ôéíáæåé êáðïéåò íéöÜäåò áðï ôï óìüêéí êáé ìå Ýíá ìåãáëïðñåðåò ÷åéñïöñåíï óôáìáôÜ ìðñïóôÜ áðï ôçí Ýðáõëç ìå ìéá áðåñéãñáðôïõ êÜëëïõò êõñßá íá ôïí ðåñéìÝíåé. -
ηταν και τα ποδια της μεσα στο πλανο?
την διαφημιση της 147 που λετε δεν την εχω δει...interesting! -
Tora look se authn thn diafimish kei phte mou thn gnomh sas. Gia mena einai ola ta eura. Poli trela. Oxi oti 8a agoraza autokinito basismeno se diafimistiko. Alla auth h diafimish einai poli original.
-
CIVIC NATION
http://www.teamnabr.com/videos/civicreality.wmv
Ta sxolia einai perita.[:D] BTW Auto einai downtown Toronto pou meno kai Civicakia einai ths perioxhs.
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Η διαφήμιση με το Rav4 που ο τύπος έχει αφήσει και του το πλένει ο γείτονας ...Η φάτσα του άλλου μόλις ανακαλύπτει ότι έπλενε άλλο αυτοκίνητο είναι γιαΕίναι όντως πολύ αστεία, αλλά δείχνει ένα πρόβλημα που έχουν τα αυτοκίνητα της TOYOTA. Είναι παντού και είναι όλα τα ίδια...
Κοίτα ποιος μιλάει τώρα. Πήρα το 206 που έχει βρωμίσει ο τόπος...
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Tora look se authn thn diafimish kei phte mou thn gnomh sas. Gia mena einai ola ta eura. Poli trela. Oxi oti 8a agoraza autokinito basismeno se diafimistiko. Alla auth h diafimish einai poli original.Áðßèáíç
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ç äéáöÞìéóç ìå ôï Rav4 ðïõ ï ôýðïò Ý÷åé áöÞóåé êáé ôïõ ôï ðëÝíåé ï ãåßôïíáò ...Ç öÜôóá ôïõ Üëëïõ ìüëéò áíáêáëýðôåé üôé Ýðëåíå Üëëï áõôïêßíçôï åßíáé ãéá
Åßíáé üíôùò ðïëý áóôåßá, áëëÜ äåß÷íåé Ýíá ðñüâëçìá ðïõ Ý÷ïõí ôá áõôïêßíçôá ôçò TOYOTA. Åßíáé ðáíôïý êáé åßíáé üëá ôá ßäéá...
Êïßôá ðïéïò ìéëÜåé ôþñá. ÐÞñá ôï 206 ðïõ Ý÷åé âñùìßóåé ï ôüðïò...
Ìéá ëýóç óôï ðñïâëçìÜ óïõ :ÐÜñå áõôü ôïõ Markus
-
παντως η διαφημηση του χρηματοδοτικου προγραμματος της σιτροεν νομιζω πρεπει να ειναι μια απο τις χειροτερες σαν ιδεα και σαν εφαρμογη.
πολυ κακη ξευτισμενη εικονα [που σε παραπεμπει στα πρωτα βηματα της εγχρωμης τηλεορασης στην ελλαδα] και ασχημα ηχητικα!
για τον τυπο, την διασκευη του παλιου αυτου ιταλικου τραγουδιου, το μπαλετο και την χορογραφια ..........αστο καλυτερα!!!!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Θυμάστε μια παλιότερη διαφήμιση της Alfa SportWagon που η Κάθριν-Ζέτα Τζόουνς (αν θυμάμαι καλά) μπήκε από την 5η πόρτα αφού σύρθηκε κατά μήκος όλου του καπό και της οροφής του αυτοκινήτου επειδή δεν χώραγε να ανοίξει την πόρτα; Εγώ πάντως είχα πάθει πλάκα!ΥΓ: Η Σκλεναρίκοβα δε με εξιτάρει και ιδιαίτερα:
Same here.
Tην κλάση της Ζέτα Τζόουνς δεν θα την αποκτήσει ποτέ.
-
Άσε που είναι και γυναίκα του (μπλιαχ) Καρεμπέ.
-
Tη διαφήμιση του Leon με τον εχμ....τρ@βεστί την θυμάστε;
Που όσο το οδηγούσε γινόταν άνδρας;
Μπούρδα σαν ιδέα, αλλά είχε πλάκα.
-
Διαχρονικές:
Opel με πόσο?
Peugeot 206 με τον ινδό. Εγώ το πήρα πριν την διαφήμιση αλλά μόλις την είδα χάρηκα ακόμα περισσότερο για την επιλογή μου.
της Fiat με το crash test στην αντιπροσωπίαΝέες:
Toyota με το Rav
η καινούρια με τα Corsa που παίζουν κρυφτό...ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ...ε ρε αμάξια που θα στούκαραν στα γυρίσματα... -
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
παντως η διαφημηση του χρηματοδοτικου προγραμματος της σιτροεν νομιζω πρεπει να ειναι μια απο τις χειροτερες σαν ιδεα και σαν εφαρμογη.πολυ κακη ξευτισμενη εικονα [που σε παραπεμπει στα πρωτα βηματα της εγχρωμης τηλεορασης στην ελλαδα] και ασχημα ηχητικα!
για τον τυπο, την διασκευη του παλιου αυτου ιταλικου τραγουδιου, το μπαλετο και την χορογραφια ..........αστο καλυτερα!!!!!!
Συμφωνώ απολύτως...
-
Κορυφαίες επίσης δύο 'κομμένες' από την επιτροπή ανταγωνισμού διαφημήσεις της BMW που έχω δει στο INTERNET...όποιος ξέρει link θα του είμαι υπόχρεος:
- Η διαφήμιση ξεκινάει και λέει για τη Mercedes:'Αψογη ενεργητική και παθητική ασφάλεια, ισχυροί κινητήρες, αξεπέραστη γερμανική ποιότητα, πολυτέλεια, άνεση κτλ κτλ' και στο τέλος
'Η BMW ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΤΑΞΙ!!!!!!'
2)Σλόγκαν:'Μια Mercedes μπορεί πράγματι να φέρει την οδηγική απόλαυση!' και από κάτω μια φωτογραφία μιας νταλίκας μεταφοράς αυτοκινήτων MERCEDES τιγκαρισμένη με 5άρες BMW!!!
- Η διαφήμιση ξεκινάει και λέει για τη Mercedes:'Αψογη ενεργητική και παθητική ασφάλεια, ισχυροί κινητήρες, αξεπέραστη γερμανική ποιότητα, πολυτέλεια, άνεση κτλ κτλ' και στο τέλος
-
Δεν ξερω αν εχετε δει την νεα διαφημιση του Honda Accord.... Την ειδα εδω στην Αγγλια και εμεινα....
Ακολουθηστε το παρακατω λινκ για να την δειτε!!!
http://multimedia.honda-eu.com/accord/
Have FUN!!!!
-
Ο χρήστης christopher έγραψε:
'Η BMW ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΤΑΞΙ!!!!!!'Κι όμως έχω δει ταξί 323d εδώ στην Αθήνα!
Η BMW έχει πολύ καλές διαφημίσεις στα έντυπα. Θυμάμαι μία για τη Σειρά 7 που έδειχνε ένα γκαράζ με 3-4 λιμουζίνες (Jaguar, Mercedes, αλλά όχι BMW) και μια άδεια θέση (εκεί που θα ήταν παρκαρισμένη η 7άρα). Κι έλεγε κάτι του στυλ 'όποιος έχει τα πάντα δεν θέλει σωφέρ'.
Όσο για την οδηγική απόλαυση εννοείς αυτή:
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
'Η BMW ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΤΑΞΙ!!!!!!'
Κι όμως έχω δει ταξί 323d εδώ στην Αθήνα!
Η BMW έχει πολύ καλές διαφημίσεις στα έντυπα. Θυμάμαι μία για τη Σειρά 7 που έδειχνε ένα γκαράζ με 3-4 λιμουζίνες (Jaguar, Mercedes, αλλά όχι BMW) και μια άδεια θέση (εκεί που θα ήταν παρκαρισμένη η 7άρα). Κι έλεγε κάτι του στυλ 'όποιος έχει τα πάντα δεν θέλει σωφέρ'.
Όσο για την οδηγική απόλαυση εννοείς αυτή:
[[/img]χαχαχαχαχα πολυ εξυπνη πολυ και το γελιο!!!!
ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?