-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Σχετικά με το Boxster, εύκολο να το λες μεν, δύσκολο να το αποφασίσεις δε καθώς αυτά τα αυτοκίνητα και ακριβά είναι και αυξημένο κόστος συντήρησης έχουν (αν πας σε ντηλερ για σερβις θα καταλάβεις). Επίσης και η ασφάλεια θα τσιμπήσει λίγο. Εμένα δεν θα μου έπεφτε άσχημο ένα ΤΤ 225 καθότι μοιάζει και λίγο με Πόρσε.Εαν πηγαινα με ΤΤ θα διαλεγα αυτο με τον 3.2λιτρο V6 και το ωραιο συστημα αλλαγης ταχυτητων. Να σου πω δεν το αποκλειω το συγκεκριμενο. Ισως να παω με αυτο. Θα ειναι $5Κ-$8Κ πιο φθηνο και θα μπορει να το οδηγησει και η συζηγος λογο του οτι δεν ξερει να οδηγαει χειροκινητο. Φυσικα, δεν ειναι καμπριο και ειναι πιο αργο. Αλλα ειναι και τετρακινητο που για το Σικαγο ειναι συν παντα. Ααααα! Δεν ξερω τι να αποφασισω. Και ετσι θα παει μεχρι να βγω εξω να αρισω να τεσταρω.
Αγη, το Μπξ. Ες ειναι οντως ακριβο. Ομως υπαρχουν πολλα 2002 Μπξ. Ες τα οποια χανουν $6Κ-$8Κ με 1000 μιλια επανω μονο. Και ετσι απο low $60s ερχεται σε low-mid $50s. Μεχρι το καλοκαιρι η κατασταση θα ειναι η ιδια για τα 2003 Μποξ. Ες.
Και σιγουρα η ασφαλεια θα τσιμπισει, πρεπει να ρωτησω επισης.
Σιγουρα οι ντιλερς ειναι πανακριβοι απο οτι διαβαζω. Ομως ποτε δεν κραταω αυτοκινητο το οποιο εχει βγει απο το οριο εγγυησης οπως ξερεις. Και τα λαδια τα αλλαζω εγω. Αρα αυτο δεν με ενδιαφερει. Τωρα απο πλευρας συντηρησης διαβαζω στο porsche.com
On the Boxster and Boxster S, the figures say it all: engine oil every 12,000 miles, spark plugs every 48,000 miles (or every four years), oil filter and air filter every 24,000 miles, and fuel filter every 48,000 miles. What's more, the coolant is good for the life of the car.
Οχι και ασχημα για ενα true sports car ετσι?
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Μιά και μιλάμε για κόντρες να ρωτήσω το Γαβριήλ κάτι σχετικά σχετικό.
Στην Αμερική απο πίστες πως πάτε; Εννοώ πίστες που να μπορεί να μπαίνει ο κόσμος με το αυτοκίνητο του και να τρέχει.Υπάρχουν πολλές;Και η τιμή πόσο είναι;-
Πιστες να θες εδω.
-
Αναλογα τι θες. Για κοντρες για το 1/4 του μιλιου (402.3 μετρα), γυρω στα $20 για 3 ωρες. $50 για ολη μερα.
-
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Σχετικά με το Boxster, εύκολο να το λες μεν, δύσκολο να το αποφασίσεις δε καθώς αυτά τα αυτοκίνητα και ακριβά είναι και αυξημένο κόστος συντήρησης έχουν (αν πας σε ντηλερ για σερβις θα καταλάβεις). Επίσης και η ασφάλεια θα τσιμπήσει λίγο. Εμένα δεν θα μου έπεφτε άσχημο ένα ΤΤ 225 καθότι μοιάζει και λίγο με Πόρσε.
Εαν πηγαινα με ΤΤ θα διαλεγα αυτο με τον 3.2λιτρο V6 και το ωραιο συστημα αλλαγης ταχυτητων. Να σου πω δεν το αποκλειω το συγκεκριμενο. Ισως να παω με αυτο. Θα ειναι $5Κ-$8Κ πιο φθηνο και θα μπορει να το οδηγησει και η συζηγος λογο του οτι δεν ξερει να οδηγαει χειροκινητο. Φυσικα, δεν ειναι καμπριο και ειναι πιο αργο. Αλλα ειναι και τετρακινητο που για το Σικαγο ειναι συν παντα. Ααααα! Δεν ξερω τι να αποφασισω. Και ετσι θα παει μεχρι να βγω εξω να αρισω να τεσταρω.
Αγη, το Μπξ. Ες ειναι οντως ακριβο. Ομως υπαρχουν πολλα 2002 Μπξ. Ες τα οποια χανουν $6Κ-$8Κ με 1000 μιλια επανω μονο. Και ετσι απο low $60s ερχεται σε low-mid $50s. Μεχρι το καλοκαιρι η κατασταση θα ειναι η ιδια για τα 2003 Μποξ. Ες.
Και σιγουρα η ασφαλεια θα τσιμπισει, πρεπει να ρωτησω επισης.
Σιγουρα οι ντιλερς ειναι πανακριβοι απο οτι διαβαζω. Ομως ποτε δεν κραταω αυτοκινητο το οποιο εχει βγει απο το οριο εγγυησης οπως ξερεις. Και τα λαδια τα αλλαζω εγω. Αρα αυτο δεν με ενδιαφερει. Τωρα απο πλευρας συντηρησης διαβαζω στο porsche.com
On the Boxster and Boxster S, the figures say it all: engine oil every 12,000 miles, spark plugs every 48,000 miles (or every four years), oil filter and air filter every 24,000 miles, and fuel filter every 48,000 miles. What's more, the coolant is good for the life of the car.
Οχι και ασχημα για ενα true sports car ετσι?
Eιμαι σίγουρος ότι έχουν κάτι σαν scheduled maintance που θα σου αλλάξουν τα φώτα...δεν είναι μόνο τα λάδια και τα φίλτρα.
Και εγώ μαζί σου είμαι, Πόρσε αλλά η πραγματικότητα θα είναι πικρή. Η Μ3 θα κοστίσει λιγότερα καθώς για 3 χρόνια είναι τζάμπα συντήρηση. Το ΤΤ είναι κουπέ (κάθεσε χαμηλά κλπ) αλλά είναι ακριβό σχετικά και το DSG θα αργήσει να έρθει.
Το Βοχστερ θα το έπερνες αυτόματο;
-
Ομως υπαρχουν πολλα 2002 Μπξ. Ες τα οποια χανουν $6Κ-$8Κ με 1000 μιλια επανω μονο. Και ετσι απο low $60s ερχεται σε low-mid $50s.Που τα είδες αυτά (με ενδιαφέρει .
Όχι πλάκα κάνω. Τώρα τελευταία σκέφτομαι για ένα ΤΤ 180 (ας ελπίσουμε κουάτρο) μάλλον για την ευρώπη...αφού έχω βαρεθεί τα σεντανοειδή...και χρειάζομαι περισσότερο διασκέδαση.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και επηδει οι περισσοτεροι εδω θα στιχηματιζαν οτι δεν θα εγραφα ποτε για κατι ασχετο απο τον πολεμο στο Ιρακ εδω στο Γενικως, ετσι για να τους διαψευσω και για να χαλαρωσω την ατμοσφαιρα οριστε ενα racing story.
.......................
Τι να κανεις...οι ευκαιριες για καλες κοντρες στην γειτονια μου ειναι σχεδον μηδαμινες. Πρεπει να εκμεταλευτω καθε ευκαιρια. Ετσι?
Καλα μιλαμε για τελειως κοντρακιας
Ν.
Εσυ μιλας?
Ναι γιατι να μην μιλήσει ο Νίκος?!! Τι εχει το παιδί? Ενα απλό,μικρό, ταπεινό,αδύναμο WRX!!!!!!!
A,Γαβριήλ!!Οχι Boxster μωρέ!!Τίποτα πιο...muscle!!!Μια Μ3?!!!
Πες τα ρε Νικο.
Εγω οδηγαω σαν γιαγια. Τι δηλαδη μια βολτα τον πηγα και δεν το πηγα ουτε 6κ στροφες.Νικος
-
0-100km/h
Audi TT 225 quattro: 6.4sec
2001 Acura 3.2 CL Type S: 6.7secοποτε Γαβρηιλ εκει στα φαναρια που 'παιζατε', παιζει ρολο και ο οδηγος βεβαια σε τετοιες μικρες διαφορες, σε ειχε ο ΤΤακιας! (ετσι γιατι αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου και το αμα3ι σου.....)
Boxster-ικα εχει στη Γερμανια με αν οχι οσο, λιγο πιο πανω απο το 225 ΤΤ Αγη.. αλλα αντε μετα στο τελωνειο με τοσα κυβικα!!! ασε που προσωπικα, δεν το αλλαζα το ΤΤ για boxster... τσεκαρε στο mobile.de εχει πολλα κ boxster και TT και οτι αλλο θες!
-
Μιά και μιλάμε για κόντρες να ρωτήσω το Γαβριήλ κάτι σχετικά σχετικό.
Στην Αμερική απο πίστες πως πάτε; Εννοώ πίστες που να μπορεί να μπαίνει ο κόσμος με το αυτοκίνητο του και να τρέχει.Υπάρχουν πολλές;Και η τιμή πόσο είναι;-
Πιστες να θες εδω.
-
Αναλογα τι θες. Για κοντρες για το 1/4 του μιλιου (402.3 μετρα), γυρω στα $20 για 3 ωρες. $50 για ολη μερα.
Υπαρχουν τα auto cross τα Σαβατοκυριακα. Και καμμια πιστα. Και μεχρι τωρα μονο θεατες στο 1/4 του μιλλιου. Αλλα εχει πολυ φαση.
Νικος
-
-
Ο χρήστης tt_225_quattro έγραψε:
0-100km/hAudi TT 225 quattro: 6.4sec
2001 Acura 3.2 CL Type S: 6.7secοποτε Γαβρηιλ εκει στα φαναρια που 'παιζατε', παιζει ρολο και ο οδηγος βεβαια σε τετοιες μικρες διαφορες, σε ειχε ο ΤΤακιας! (ετσι γιατι αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου και το αμα3ι σου.....)
Boxster-ικα εχει στη Γερμανια με αν οχι οσο, λιγο πιο πανω απο το 225 ΤΤ Αγη.. αλλα αντε μετα στο τελωνειο με τοσα κυβικα!!! ασε που προσωπικα, δεν το αλλαζα το ΤΤ για boxster... τσεκαρε στο mobile.de εχει πολλα κ boxster και TT και οτι αλλο θες!
Να σου πω την αλήθεια δεν έχω μεγάλο προβλημα με την φορολογία αφου θα το εκτελωνήσω με μειωμένους φόρους (λόγου επαναπατρισμού). Τεκμήριο είναι το πρόβλημα...δεν θέλω ούτε να το ακούω. Επίσης μια λογική αρχική τιμή και η συνεργασία του τελωνείου. Σε ποιο τελεωνείο το έχεις αφήσει και πόσες μέρες πέρνει ο εκτελωνισμός;
Γενικά για Ευρώπη το ΤΤ είναι μπόμπα (για κουπέ). Επίσης με ενδιαφέρουν και οι μικρές διαστάσεις λόγου πάρκινγκ και κατάστασης στην Αθήνα.
-
Ενα αυτοματο και το αλλο 6αρι. Τωρα το CL ερχεται και με εξαρι.
Χωρια που αν περιμενουμε να αισθανθουμε την διαφορα στο 1-100 σε τρια δεκατα καλλα μιλαμε για τελειως πορωμενος..Δεν ξερω αν στο CL-S φορουμ εχουν παιξει με ΤΤ στο 1/4 του μιλιου αλλα εγω ψηφιζω οτι τα κυβικα του CL θα υπερτερησουν.
Ποσο κανει το 1/4 του μιλιου ενα 6αρι CL-S (stock μιλαμε) γιατι αλλοιως το ΤΤ φτειαχνεται πιο ευκολα.
Ολα αυτα φυσικα ειναι μια τρυπα στο νερο γιατι παντα θα υπαρχει το ασχετο Civic με το φτειαγμενο μοτερ η εδω στις ΗΠΑ οι απειρες Mustang, Camaro κτλ με τα απειρα κυβικα και τους 8 κυλινδρους που με 7-8 χιλιαδες ειναι απιαστα στην ευθεια.
Νικος
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Να σου πω την αλήθεια δεν έχω μεγάλο προβλημα με την φορολογία αφου θα το εκτελωνήσω με μειωμένους φόρους (λόγου επαναπατρισμού). Τεκμήριο είναι το πρόβλημα...δεν θέλω ούτε να το ακούω. Επίσης μια λογική αρχική τιμή και η συνεργασία του τελωνείου. Σε ποιο τελεωνείο το έχεις αφήσει και πόσες μέρες πέρνει ο εκτελωνισμός;
Γενικά για Ευρώπη το ΤΤ είναι μπόμπα (για κουπέ). Επίσης με ενδιαφέρουν και οι μικρές διαστάσεις λόγου πάρκινγκ και κατάστασης στην Αθήνα.
σε προηγουμενο σου pm, μου ειχες πει οτι δεν ηθελες να χρησιμοποιησεις τον επαναπατρισμο για να το κρατησεις για αργοτερα σε περιπτωση που μετακομιζες Ελλαδα.. οποτε τα πραματα τωρα αλλαζουν και ισως οσα σου εχω πει να μην ισχυουν Αγη.. μη ξεχνας εγω το εκτελωνιζω το αμαξι... εσυ θα παρεις εκεινες τισ κοκκινες ελληνικες πινακιδες as far as i know.. σπιτι μου το εχω το αμαξι! σιγα μην τους το αφηνα κιολας! over my dead body! εχει ηδη παρει 3 βδομαδες κ εχω αρχισει να ανησυχω... απο την αλλη παλι καλα ειναι, οσο πιο αργησει τοσο πιο καλα, αρκει να μη μου πουν ακομα περισσοτερα και μετα δεν το γλυτωνω το εγκεφαλικο!
νικο εγω πορωμενος? μα γιατι το λες αυτο?
οσο για usa, εχω ακουσει τα απιστευτα απο φτιαξιματα, ο ξαδερφος μου ειναι ΝΥ κ εκτος απο την VIPER εχει και ενα Μustang me 1000+αλογα!!!!@#$#$@#@ -
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Eιμαι σίγουρος ότι έχουν κάτι σαν scheduled maintance που θα σου αλλάξουν τα φώτα...δεν είναι μόνο τα λάδια και τα φίλτρα.
Και εγώ μαζί σου είμαι, Πόρσε αλλά η πραγματικότητα θα είναι πικρή. Η Μ3 θα κοστίσει λιγότερα καθώς για 3 χρόνια είναι τζάμπα συντήρηση. Το ΤΤ είναι κουπέ (κάθεσε χαμηλά κλπ) αλλά είναι ακριβό σχετικά και το DSG θα αργήσει να έρθει.
Ναι scheduled maintance ειναι στα 15Κ μιλια, στα 30Κ μιλια και μετα καθε 30Κ μιλια. Τα περισσοτερα αυτοκινητα ετσι ειναι. Αντε να ειναι $300 την φορα.
Το Βοχστερ θα το έπερνες αυτόματο;
Οχι βεβαια. Καλυτερα να κρατησω το δικο μου παρα να παρω αυτοματο Μποξ.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Ομως υπαρχουν πολλα 2002 Μπξ. Ες τα οποια χανουν $6Κ-$8Κ με 1000 μιλια επανω μονο. Και ετσι απο low $60s ερχεται σε low-mid $50s.
Που τα είδες αυτά (με ενδιαφέρει .
Όχι πλάκα κάνω. Τώρα τελευταία σκέφτομαι για ένα ΤΤ 180 (ας ελπίσουμε κουάτρο) μάλλον για την ευρώπη...αφού έχω βαρεθεί τα σεντανοειδή...και χρειάζομαι περισσότερο διασκέδαση.
Οριστε. Στην ιδια κατασταση ειμαστε (απο πλευρας του πως νιωθουμε για το μελλον). Αυτη ειναι καλη εποχη για να αισθανεται ετσι κανεις. Πολλα σπορ αυτοκινητα σε καλες τιμες ειναι ηδη εξω και θα συνεχισουν να ερχοντε.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Και επηδει οι περισσοτεροι εδω θα στιχηματιζαν οτι δεν θα εγραφα ποτε για κατι ασχετο απο τον πολεμο στο Ιρακ εδω στο Γενικως, ετσι για να τους διαψευσω και για να χαλαρωσω την ατμοσφαιρα οριστε ενα racing story.
.......................
Τι να κανεις...οι ευκαιριες για καλες κοντρες στην γειτονια μου ειναι σχεδον μηδαμινες. Πρεπει να εκμεταλευτω καθε ευκαιρια. Ετσι?
Καλα μιλαμε για τελειως κοντρακιας
Ν.
Εσυ μιλας?
Ναι γιατι να μην μιλήσει ο Νίκος?!! Τι εχει το παιδί? Ενα απλό,μικρό, ταπεινό,αδύναμο WRX!!!!!!!
A,Γαβριήλ!!Οχι Boxster μωρέ!!Τίποτα πιο...muscle!!!Μια Μ3?!!!
Πες τα ρε Νικο.
Εγω οδηγαω σαν γιαγια. Τι δηλαδη μια βολτα τον πηγα και δεν το πηγα ουτε 6κ στροφες.Νικος
Για αυτη την βολτα by the way ακομα να ανοιξω θεμα στο φορουμ. Ακομη και για την συναντηση μας. Μας εχει φαει ολο το χρονο ο πολεμος.
-
Νατος ο magracer. ΟΚ.
-
Οντως τα πανω νουμερα ειναι καπου στο μεσο ορο. Ανα και υπαρχουν πολλα stock CLS τα οποια εχουν κανει 6.4 τα 0-60 μ/ω. Σιγουρα ομως υπαρχουν και ΤΤ τα οποια κανανε 6.2, μαντευω.
-
Ο οδηγος παιζει σιγουρα ρολο. Ισως τον σημαντικοτερο.
-
Οι χρονοι που δηχνεις ειναι για το κουπε με το χειροκινητο 6ταχυτο. Δηλαδη το πιο γρηγορο ΤΤ που υπαρχει (μεχρι τωρα). Εγω εκανα κοντρα με καμπριο. Το κουπε ζυγιζει 1486 κιλα, το καμπριο ζυγιζει 1586 κιλα! Το CLS μου ζυγιζει 1593 κιλα για χαρι λογου. Οπως βλεπεις τα 35 αλογα παραπανω που εχω, θα 'δειξουν', αφου τα κιλα ειναι σχεδο τα ιδια. Ομως:
-
Το ΤΤ ειναι τετρακινητο. Αρα υπαρχουν μεγαλυτερα 'παρασιτικα χασιματα'...ακουγεται καλυτερα στα Αγγλικα...parasitic losses. Με αλλα λογια, εγω βαζω περισσοτερους ιππους στον δρομο. Ομως αυτος εχει χειροκινητο και εγω αυτοματο. Σχεδον πατσι εκει, αν και στις υψηλες ταχυτητες σιγουρα κερδιζω διοτι οσο πιο γρηγορα, τοσο πιο πολυ χανεις λογο τετρακινησης (τα παρασιτα αλλαζουν με exponential ρυθμο, οπως η αεροδυναμικη).
-
Το λαμπακι της βενζινης μου αναψε μολις πριν την κοντρα. Αρα θα μπορουσα να ειμουν 55 κιλα πιο βαρυς αν ηταν γεματο. Δεν εχω ιδεα το ποσο βενζινη ειχε αυτος φυσικα.
-
Εγω ειμουν ενας μεσα στο αυτοκινητο μου, αυτος ειχε μια κοπελα. Κανεις δεν μου φανηκε τεραστιων ή μικρων διαστασεων ομως οπως και να το κανεις ηταν 2 ατομα.
-
Το κυριοτερο. Οπως εγραψα, το αβανταζ του ΤΤ ειναι σε κοντρα ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ. Εκει κερδιζει ενα 0.2-0.3 του δευτερολεπτου λογου τετρακινησης (ΕΑΝ ξερει να το ξεκιναει) και εκει ειναι που χανω εγω. Ομως λογο τις κινησης στους εμπρος τροχους και στον ατμοσφαιρικο κινητηρα με 'τα πολυ περισσοτερα κ.εκ. και την ροπη και τα στενα λαστιχα', εγω κερδιζω στις υψηλες ταχυτητες. Ειδικα απο τα 90 χ/ω μεχρι τα 112 χ/ω οπου τερματιζει η 2α και απο τα 130 χ/ω μεχρι τα 181 χ/ω οπου τερματιζει η τριτη (οπου στην περιπτωση εγινε το δευτερο).
Με αλλα λογια, υπαρχουν 1002 παραγοντες που επηρεαζουν μια κοντρα. Γιαυτο εβαλα και θερμοκρασια π.χ διοτι χαμηλες θερμοκρασιες ειναι συν για τουρμπο κινητηρες. Επισης δεν εχω ιδεα ποιοι ηταν οι παραγοντες για αυτον. Ισως να ειχε λαθος πιεση σε λαστιχα ή λαστιχο. Ισως να ειχε μετατροπη και να εκανε περισσοτερη ιπποδυναμη (αμφιβαλω, διοτι θα εχανα). Ισως να εβαλε λαθος βενζινη (χαμηλα οκτανια) και να εκανε λιγοτερη ιπποδυναμη. Ισως να ειχε 50 κιλα φορτιο στο πορτ μπαγαζ, ισως, ισως.
Ομως, εαν ολα ειναι ισα, τα δικο αυτοκινητο πρεπει να ειναι ΛΙΓΟ πιο γρηγορο απο το καμπριο ΤΤ 225 και ΛΙΓΟ πιο αργο απο το κουπε 225. Οπως και εγινε.
-
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
0-100km/h
Audi TT 225 quattro: 6.4sec
Δεν ξερω αν στο CL-S φορουμ εχουν παιξει με ΤΤ στο 1/4 του μιλιου αλλα εγω ψηφιζω οτι τα κυβικα του CL θα υπερτερησουν.
Ειδικα στις υψηλες ταχυτητες. Δηλαδη εαν η κοντρα αρχιζε στον αυτοκινητοδρομο απο τα 60 μ/ω και πηγενε μεχρι τα 113 μ/ω (για 4η ταχυτητα ουτε το συζηταω διοτι η δικη μου ειναι overdrive - και η 5η θα ρωτησεις? ακομη πιο overdrive).
Ποσο κανει το 1/4 του μιλιου ενα 6αρι CL-S (stock μιλαμε) γιατι αλλοιως το ΤΤ φτειαχνεται πιο ευκολα.
To 1/4 mile το κανει σε 14.6 και το 0-60 μ/ω το κανει σε 5.9 δευτ. Ακομη και το κουπε ΤΤ θα χασει απο το 6αρι CLS. Ακομη και το DSG μαντευω θα χασει.
-
σε προηγουμενο σου pm, μου ειχες πει οτι δεν ηθελες να χρησιμοποιησεις τον επαναπατρισμο για να το κρατησεις για αργοτερα σε περιπτωση που μετακομιζες Ελλαδα.. οποτε τα πραματα τωρα αλλαζουν και ισως οσα σου εχω πει να μην ισχυουν Αγη.. μη ξεχνας εγω το εκτελωνιζω το αμαξι... εσυ θα παρεις εκεινες τισ κοκκινες ελληνικες πινακιδες as far as i know..
Δεν είμαι ακόμα σίγουρος τι θα κάνω (γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν ξέρω και τα οικονομικά ειναι περιορισμένα). Αλλά αν εκτελωνήσω αυτοκίνητο στην Ελλάδα θα είναι σαν επαναπατρισμός για να πληρώσω μειωμένους φόρους. Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια με την δική σου αλλά θα πληρώσω μόνο το 20% των φόρων που θα πληρώσεις εσύ (και θα πάρω κόκκινες πινακίδες και το αυτοκίνητο μπορώ να το οδηγήσω μόνο εγώ και δεν μπορώ να το πουλήσω για 5 χρόνια).
-
σπιτι μου το εχω το αμαξι! σιγα μην τους το αφηνα κιολας! over my dead body! εχει ηδη παρει 3 βδομαδες κ εχω αρχισει να ανησυχω... απο την αλλη παλι καλα ειναι, οσο πιο αργησει τοσο πιο καλα, αρκει να μη μου πουν ακομα περισσοτερα και μετα δεν το γλυτωνω το εγκεφαλικο!Από τα στοιχεία που μου έδωσες ο φόρος που αναλογεί ειναι 62% της φορολογητέας αξίας (κοίταξε μην σου βάλουν υπερβολική φορολογητέα αξία δεν νομίζω να είναι περισσότερο από 28 χιλ ευρώ=πόσο έκανε καινούριο στην Γερμανία χωρίς τον γερμανικό ΦΠΑ) αλλά έχει και έκτπωση 21% λόγω παλιότητας. Αρά πληρώνεις 13700 με πρόχειρους υπολογισμούς.
-
Βλέπω ότι μία κόντρα (που δεν έγινε) του Γαβριηλ, άφησε στην άκρη τον πόλεμο.
Το πρωταπριλιάτικο σημερινό αστείο είναι η σημερινή έκθεση του state department για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις χώρες που είναι στο black list. -
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=253
'Ουάσινγκτον:
Ο διάσημος Aμερικανός δημοσιογράφος, βραβευμένος με Πούλιτζερ, Πίτερ Αρνέτ απολύθηκε τη Δευτέρα από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC και το National Geographic εξαιτίας δηλώσεών του στην ιρακινή τηλεόραση ότι τα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ στο Ιράκ έχουν αποτύχει. ...'Αχ αυτή η ελευθερία του λόγου
-
Μα φυσικά...
Ε, το NBC δεν είναι που είχε προσλάβει αυτόν τον αρχιφασίστα Michael Savage;
ΓΕΝΙΚΩΣ ΙΙΙ !!!