-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτος που θελει γυαλια εισαι εσυ που δεν βλεπεις οτι η στρατια αυτων ηδη υπαρχει σημερα, υπηρχε πριν της 9/11 και μεγαλωνε με γεωμετρικο βαθμο. Σημερα, ακομη υπαρχει, αλλα μικραινει λογο των ενεργειων των διορατικων ανθρωπων των ΗΠΑ και δυστιχως δεν μικραινει οσο γρηγορα θα μπορουσε να μικραινει εαν ολη η Δυση δουλευε μαζι ομαδικα, λογο των σουπερ-μη-διορατικων ανθρωπων πολλων χωρων της Ευρωπης.
Ας παραμείνω στα όρια της ευπρέπειας και ας μην χαρακτηρίσω αυτά που λες (βέβαια προκειμένου 'να βγεις από πάνω' λες ό,τι να 'ναι)...
Λεω οτι να'ναι πιο πανω? Δεν ειναι σχετικα αυτα που λεω ε? ΟΚ. Επηδει δεν σου αρεσε η απαντη διοτι ξερεις οτι υπαρχει δοση δικιου και ειναι σωστη, 'λεω οτι να'ναι'. ΟΚ.
Πως κατάλαβες πως 'δεν το βλέπω' πως η στρατιά των τρομοκρατών 'ήδη υπάρχει σήμερα, υπήρχε πριν της 9/11' (σώπα! δεν το είχαμε καταλάβει λοιπόν )
Διοτι αυτα που γραφεις και ο τροπος που τα γραφεις, ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ δεν προδιδουν. Εαν πιστευεις στο παραπανω, τοτε ΠΕΣΤΟ. Ανοιχτα και ξαστερα. Εαν ναι, τοτε τι 'χτυπιεσαι'? Αρα συμφωνουμε. Να χαιρεσαι πρεπει. Σωστα?
'και μεγάλωνε με γεωμετρικό ρυθμό' (έχεις νούμερα από την απογραφή τους ? ).
Νατο το επιπεδο ταρακουνιεται παλι. Δηλαδη αγαπητε Νας, εαν ειχα αριθμους και στατιστικες, θα εισουν ενταξει με τα παραπανω που εγραψα? Μιλαμε σοβαρα ή παιζουμε. Αμφιβαλεις οτι τα παραπανω ειναι σωστα σε γενικο βαθμο. In general. Πως το λενε. Αριθμους δεν χρισημοποιησα διοτι ειναι αδυνατον να υπαρχουν αρκριβοι νουμερα σε τετοιες περιπτωσεις. Τι λες? Μπορουμε να κανουμε ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ για να 'μας πιστεψετε εσεις οι απιστοι' και δεν το κανουμε. Βλεπεις τι εννοω με επιπεδο?
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Νάσο, με συγχωρείς που θα σου την πω, αλλά ζητάς από της μυλωνούς τον απαυτό καλλιγραφία.Νασσο, προσωπικα θα με εβαζε σε βαθιες σκεψεις οταν η στιγμη ερχοταν που ο skullone θα συμφωνουσε μαζι μου και μαλιστα με 'προωθουσε' σε τετοια σοβαρα θεματα. Μια αλλη ενδηξη, πανικου. Ειναι σαν να αναβει κοκκινο ALERT λαμπακι πανω απο το κεφαλι μου, οτι κατι παει ΠΟΛΥ στραβα. Τι λες?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Πως κατάλαβες πως 'δεν το βλέπω' πως η στρατιά των τρομοκρατών 'ήδη υπάρχει σήμερα, υπήρχε πριν της 9/11' (σώπα! δεν το είχαμε καταλάβει λοιπόν )
Διοτι αυτα που γραφεις και ο τροπος που τα γραφεις, ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ δεν προδιδουν. Εαν πιστευεις στο παραπανω, τοτε ΠΕΣΤΟ.
Είχες γράψει:
Αυτος που θελει γυαλια εισαι εσυ που δεν βλεπεις οτι η στρατια αυτων ηδη υπαρχει σημερα, υπηρχε πριν της 9/11 και μεγαλωνε με γεωμετρικο βαθμο.
Αυτά είναι που απαξίωσα να χαρακτηρίσω... Και σου απάντησα:
Ας παραμείνω στα όρια της ευπρέπειας και ας μην χαρακτηρίσω αυτά που λες (βέβαια προκειμένου 'να βγεις από πάνω' λες ό,τι να 'ναι)... Πως κατάλαβες πως 'δεν το βλέπω' πως η στρατιά των τρομοκρατών 'ήδη υπάρχει σήμερα, υπήρχε πριν της 9/11' (σώπα! δεν το είχαμε καταλάβει λοιπόν ) 'και μεγάλωνε με γεωμετρικό ρυθμό' (έχεις νούμερα από την απογραφή τους ? ).
Τι θέλεις λοιπόν, δηλώσεις ? Προφανώς και πιστεύω πως υπήρχε πριν τις 11/9 και υπάρχει και σήμερα τρομοκρατία , και προφανώς πιστεύω πως αυξανόταν, η 11/9 είναι προφανής απόδειξη. Αμφισβητώ όμως τα περί 'γεωμετρικού ρυθμού' και δηλώνω σχετική άγνοια, αν έχεις στοιχεία προσκόμισέ τα, αλλιώς δήλωσε άγνοια και εσύ.
Δεν πιστεύω πως η τρομοκρατία μειώθηκε. Δες τι γίνεται στο Ισραήλ. Στο Μπαλί. Στις Φιλιπίννες. Και ιδίως δεν μειώθηκε με την επιχείρηση στο Ιράκ, διότι, απλά, δεν έχει αποδειχθεί σχέση του Σαντάμ με την τρομοκρατία (εκτός του θύλακα των Ισλαμιστών στο Βορρά, στα σύνορα με το Ιράν, δηλ. στην περιοχή που, με την υποστήριξη των ΗΠΑ, εδώ και χρόνια ελέγχουν οι πρόσκαιροι φίλοι σας οι Κούρδοι).
Σημερα, ακομη υπαρχει, αλλα μικραινει λογο των ενεργειων των διορατικων ανθρωπων των ΗΠΑ
Χμμμ, έγιναν διορατικοί μετά τις 11/9. Πριν, που δημιούργησαν τον Μπιν Λάντεν και ενίσχυσαν τον Σαντάμ μάλλον 'στραβοί' ήταν...
και δυστιχως δεν μικραινει οσο γρηγορα θα μπορουσε να μικραινει εαν ολη η Δυση δουλευε μαζι ομαδικα, λογο των σουπερ-μη-διορατικων ανθρωπων πολλων χωρων της Ευρωπης.
Ναι. 90% του πληθυσμού της Ελλάδας είναι 'μη διορατικοί' (τελευταία σφυγμομέτρηση). Ομοίως και στις άλλες χώρες, πλην Μεγ. Βρετανίας.
Ανοιχτα και ξαστερα. Εαν ναι, τοτε τι 'χτυπιεσαι'? Αρα συμφωνουμε. Να χαιρεσαι πρεπει. Σωστα?
Μπορεί να συμφωνώ 100% με το αίτιο που προβάλλεται 'να εξοντωθεί η παγκόσμια τρομοκρατία', αλλά δεν συμφωνώ καθόλου με τα μέσα που χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ για να το πετύχουν αυτό. Ανοιχτά και ξάστερα.
Νατο το επιπεδο ταρακουνιεται παλι. Δηλαδη αγαπητε Νας, εαν ειχα αριθμους και στατιστικες, θα εισουν ενταξει με τα παραπανω που εγραψα? Μιλαμε σοβαρα ή παιζουμε. Αμφιβαλεις οτι τα παραπανω ειναι σωστα σε γενικο βαθμο. In general. Πως το λενε. Αριθμους δεν χρισημοποιησα διοτι ειναι αδυνατον να υπαρχουν αρκριβοι νουμερα σε τετοιες περιπτωσεις. Τι λες? Μπορουμε να κανουμε ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ για να 'μας πιστεψετε εσεις οι απιστοι' και δεν το κανουμε. Βλεπεις τι εννοω με επιπεδο?
Το επίπεδο εσύ το κατεβάζεις όταν τα λες αυτά. Οπως είδες δεν 'φωνάζω' και δεν βρίζω ποτέ και θεωρώ πως είμαι λογικός άνθρωπος. Αν θες να μιλάμε σοβαρά, να μην γράφεις προφανή λάθη περι γεωμετρικού ρυθμού (για να μην σε ειρωνεύομαι και εγώ περί 'απογραφής') και να σκέφτεσαι περισσότερο όταν αποδίδεις επιθέσεις αυτοκτονίας, την πιο 'προχωρημένη' αντίδραση που μπορεί να σκεφτεί κανείς, σε ζήλια και σε φθόνο.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Νασσο, προσωπικα θα με εβαζε σε βαθιες σκεψεις οταν η στιγμη ερχοταν που ο skullone θα συμφωνουσε μαζι μου και μαλιστα με 'προωθουσε' σε τετοια σοβαρα θεματα. Μια αλλη ενδηξη, πανικου. Ειναι σαν να αναβει κοκκινο ALERT λαμπακι πανω απο το κεφαλι μου, οτι κατι παει ΠΟΛΥ στραβα. Τι λες?Προτιμώ να αφήσεις τα smilies και τα σχόλια για τρίτους και να απαντήσεις σε κάποια 'σοβαρά' (αλλά σχετιζόμενα) θέματα, όπως η κατάσταση στο 'απελευθερωμένο' Αφγανιστάν, το Γκουαντάναμο κτλ. Εκτός και αν, όπως κάνεις συχνά, όταν ανάβει το 'MASTER CAUTION' εσύ τραβάς το 'EJECT'
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτος που θελει γυαλια εισαι εσυ που δεν βλεπεις οτι η στρατια αυτων ηδη υπαρχει σημερα, υπηρχε πριν της 9/11 και μεγαλωνε με γεωμετρικο βαθμο. Σημερα, ακομη υπαρχει, αλλα μικραινει λογο των ενεργειων των διορατικων ανθρωπων των ΗΠΑ και δυστιχως δεν μικραινει οσο γρηγορα θα μπορουσε να μικραινει εαν ολη η Δυση δουλευε μαζι ομαδικα, λογο των σουπερ-μη-διορατικων ανθρωπων πολλων χωρων της Ευρωπης.
Η απάντηση σε όλα αυτά θα έρθει αν καταλάβουμε γιατί αγωνίζονται αυτοί οι άνθρωποι, γιατί μισούν τις ΗΠΑ και γιατί ο αριθμός τους μεγάλωνε με γεωμετρικό ρυθμό. Κάποτε ο Κάρλος, το τσακάλι, είχε (μέχρι τουλάχιστον να 'εξαγοραστεί' από το χρήμα) ξεκάθαρη ιδεολογία, ήθελε να επικρατήσει ο σοσιαλισμός. Ο Αμπού Νιντάλ ήθελε να σβήσει από το χάρτη το Ισραήλ και να δημιουργήσει Παλαιστινιακό κράτος. Εξήγησέ μου γιατί τα κάνουν αυτά οι τρομοκράτες του σήμερα και, ιδίως αυτό, γιατί ο αριθμός τους μεγάλωνε-μεγαλώνει 'με γεωμετρικό ρυθμό'. Οχι όμως αφελείς απόψεις του στυλ 'γιατί μας ζηλεύουν'
Οσο για το ότι τώρα ο αριθμός μικραίνει: μάλλον έχεις κρυστάλλινη σφαίρα και βλέπεις το μέλλον.
Εαν ετσι ειναι στο παραπανω, τοτε κρυσταλλινη σφαιρα χρισημοποιουμε καθε μερα σε διαφορες ενεργειες που κανουμε. Αυτο που εσυ αποκαλεις κρυσταλλινη σφαιρα, εγω αποκαλω JUDGEMENT! Κριση. Και αυτο ειναι ολο το θεμα εδω. Υπαρχει παντελης ελληψης κρισης ολων αυτων που ειναι εναντι της απελευθερωσης του Ιρακ και της εξωτερικης πολιτικης των ΗΠΑ post-9/11.
Η απάντηση σε όλα αυτά θα έρθει αν καταλάβουμε γιατί αγωνίζονται αυτοί οι άνθρωποι, γιατί μισούν τις ΗΠΑ και γιατί ο αριθμός τους μεγάλωνε με γεωμετρικό ρυθμό. Εξήγησέ μου γιατί τα κάνουν αυτά οι τρομοκράτες του σήμερα και, ιδίως αυτό, γιατί ο αριθμός τους μεγάλωνε-μεγαλώνει 'με γεωμετρικό ρυθμό'. Οχι όμως αφελείς απόψεις του στυλ 'γιατί μας ζηλεύουν'
Το ζηλευουν, παει σε εσας. Τους Ευρωπαιους που ειναι στα ποδια μας ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΝΑ 'ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ' ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΛΙ.
Ποσο ενεργεια απο ΜΜΕ θα τραβουσε ενα υποθετικο γεγονος να θελει την Microsoft να χανει το παιχνιδι του Operating System? Να σου μιλησω την γλωσσα σου. Την Cisco να χανει το παιχνιδι των routers απο την Juniper Networks? Την Φερραρι να χανει το πρωταθλημα Φορμουλα Ενα απο την...Jaguar? Ελα τωρα. Ξερεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι εννοω. Ακριβως τι εννοω. Κουναω το κεφαλι μου πανω κατω, αφου δεν εχει φατσουλα αγαπητε Νας, διοτι ειναι πολυ σημαντικο το παραπανω σημειο, αλλα ας το αφησουμε για τωρα. Ας παμε στο πιο πανω σημειο. ΠΟυ εγραψες.
Λες, 'γιατί αγωνίζονται αυτοί οι άνθρωποι, γιατί μισούν τις ΗΠΑ και γιατί ο αριθμός τους μεγάλωνε με γεωμετρικό ρυθμό'.
-
Να σε ρωτησω εσενα το ιδιο. Εσυ, γιατι λες να το κανουν.
-
Το πιο σημαντικο και το bottom line ομως ειναι, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ (κλασσικη σκεψη Ευρωπαιου που μονο αυτο που μετραει δεν βλεπει - μου θυμιζεται το Ελληνικο Δημοσιο, για καποιο λογο αλλος παραλλιλησμος δεν μου ερχεται), αλλα ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΘΟΥΝ. Εσυ τωρα σκεφτεσαι. Και εμεις θελουμε να σταματησουν να το κανουν. Απλως διαφωνουμε με τον τροπο. Εσυ λες (απο εδω και περα το 'εσυ' δεν σημενει Νας και εγω δεν σημενει Γαβ.). Με την βια/πολεμο δεν γινετε. Και εγω καθομαι και σε ακουω και γελαω ειρωνικα (ναι ειρωνικα διοτι ειναι τοσο αφελης αυτη η σκεψη) και λεω, παει καλα αυτο το ατομο? Νομιζει οτι με διπλωματια και αλλα μεσα, μπορει να αλλαξει τον τροπο σκεψης του ενα ατομο το οποιο ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ? Ζουμε στον ιδιο κοσμο? Και λες εσυ, ναι γινετε. Και λεω εγω, ΟΚ, ας δουμε τι εκανε ο ΟΗΕ για αυτη την κατασταση. Ας αρχισουμε με το Ιρακ. 11.3 χρονια καφετερια και Ελληνικο Δημοσιο. Και λες εσυ, μας δωσε μας ακομη λιγο. Και λεω εγω, εισαι σιγουρος? Διοτι για 11+ χρονια δεν εγινε τιποτε, γιατι να μπορεις να αλλαξεις κατι σημερα? Και μου κλεινεις το ματι και μου λες, ξερεις τα 180,000 (τοτε) στρατευματα που εχεις εκει κοντα, ισως να κανουν την διαφορα, συν του οτι αυτη την φορα θα πιεσουμε τους ελεγκτες να ειναι πιο αυστηροι. Και λεω εγω, αντε να δουμε τι θα δουμε. Και παμε με τον ΟΗΕ για 9 μηνες να δουμε εαν γινετε. Καθε δευτερολεπτο που περναει ειναι και ενα ακομη παιχνιδι του Σανταμ με τους ελενγτες, ομως εξυπνα πεγμενο ετσι ωστε να φενετε οτι ΚΑΤΙ εγινε. Βρηκαμε 120 Αλ Σαμουντ (εαν οι ελενγτες του Ελληνικου Δημοδιου βρηκαν αυτο σκεψου ακομη τι κριβετε....φαντασου ), δεν τους καταστρεφουμε ολους μαζι, ας καταστρεψουμε εναν, εναν. Ετσι ωστε να λεει ο κοσμος, 'χει! κατι γινετε, δεν καθετε ο Σανταμ με σταυρωμενα τα χερια, ο ΟΗΕ οντως κανει κατι'. Και εγω καθομαι και τα βλεπω αυτα και δεν ξερω εαν γελωντας ειρωνικα ποια αξιζει τον κοπο, διοτι η κατασταση ειναι περα απο λυπηρη. Ειναι πια επικινδυνη. Και παω για δευτερη resolution και με παγιδευουν οι φιλοι και συμμαχοι που σημερα π[ου μιλανε την γλωσσα τους το χρωστανε σε μενα, αλλα αυτα δεν τα λενε φωναχτα. Βλεπει ειναι αγενεια να τα λες αυτα, αλλα ειναι ΟΚ, να παγιδευεις ολοκληρη επιχειρηση 'Απελευθερωση του Ιρακ απο ΟΗΕ'. ΟΚ. Η πρωτη φορα δεν θα ειναι που θα μας ριξουν στο γυαλο φιλοι/συμμαχοι οπως εχω γραψει 90 φορες.
Παμε στο αρχικο σημειο. Εσυ ακομη σκεφτεσαι για διπλωματια και ΛΟΓΙΑ με ατομα που αυτοπυρπολιθουν/ανατιναχθουν για να σκοτωσουν 10-20 αλλους (τους λογους ΕΣΥ να μους τους πεις, διοτι δεν με ενδιαφερουν εμενα ΤΩΡΑ) και εγω λεω, λαθος. Ο σωστος τροπος ειναι ο εξεις:
2 μετωπα:
- Καθαρισμος οσον Αλ Καιντα και λοιπων ειναι εμφανεις σε διαφορες χωρες με ητε στρατιωτικες επιχειρησεις ή μυστικες επειχηρησεις με Special Forces. Δηλαδη, αυτο που εγινε στο Αφγαν. και αυτα που γινοντε σε αλλες χωρες και δεν τα ξερουμε, ουτε ποτε θα τα μαθουμε.
2ο και πιο σημαντικο: ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. Τελοιο παραδειγμα Ιρακ, Ιραν, Συρια και αλλες, οπως ΣΟυδαν και Φιλλιπινες.
ΕΚει σταματαει το μυαλο των αντι-πολεμικων. Α! Λενε. Εσεις ποιοι ειστε? Τσαμπουκαδες Αμερικανακια? Πως θα μπεις σε αλλο κρατος να το κατακτησεις? Μα ρε μαστορα, δεν παω να το κατακτησω. Να βγαλω την κυβερνηση παω για να βαλω μια πιο ανρθωπινη διοτι οι πολιτες αυτου του κρατους ειναι ανικανοι να την ριξουν (για διαφορους λογους) και ο προεδρους αυτης της κυβερνησης 'σπερνει ΜΙΣΟΣ' με τους fundamentalists, etc και ερχοντε στο σπιτι μου και το κανουν 'της 9/11'. Οχι δεν σε υποστιριζω. Για το πετρελαιο πας. ΟΚ, λεω. Παω μονος μου τοτε. Και τοτε μερικες δεκαδες εξυπνες χωρες στεκοντε με το μερος μου και συμμετασχουν μερικες απο αυτες και αρχιζει η καθαρση και η απελυθερωση.
Τι υπαρχει παραπερα που δεν βλεπουν οι 'αλλοι'? Ειπα σταματαει το μυαλο τους εκει. Απο εκει και περα τι υπαρχει?
Αυτο που δεν καταλαβαινουν 'οι αλλοι' ειναι οτι οσο και να κυνηγησεις τις διαφορες Αλ Καιντα, δεν προκειτε να μειωθει η τρομοκρατια στον κοσμο εαν δεν ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ/ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ, ΚΤΛ.
Αρα η αλλαγη κυβερνησεων αυτων ειναι αναγκαια και αμμεση. Χτες επρεπε να βγει ο Σανταμ, οχι αυριο ή σημερα. Το ιδιο και για Κατναφι, Χομεινι, κτλ. Ουτε το πετρελαιο θελω ουτε τις μεγαλες και πετυχημενες εταιριες των.
Με αλλα λογια Νας, η κατασταση ειναι περα απο λυπηρη και σιγουρα θα υπαρξουν οχι μονο αλλγες στην Μ. Ανατολη, αλλα και στην Ευρωπη. Και οχι, φυσικα και δεν εννοω οτι θα γινουν στρατιωτικες επιχειρησεις στην Ευρωπη απο ΗΠΑ. Ειπαμε, κανουμε σοβαρη συζητηση. Αλλα η εννοια της 'Ευρωπης' οπως την εννουν οι ΗΠΑμερικανοι οταν αναφεροντε σε αυτην, θα αλλαξει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ στα επομενα 15 χρονια. Πολλες χωρες θα χασουν μεγαλο μερος των διπλαματικων τους ικανοτητων και πολλες αλλες θα τις αυξησουν δραματικα. Αλλα αυτη ειναι μια αλλη γυαλινη σφαιρα και μια αλλη μεγαλη συζητηση για αλλο θρεντ.
-
-
Γαβριήλ υπάρχουν δύο περιπτώσεις.
1)Να έχεις δίκαιο και να γίνονται όλα για καλούς σκοπούς.
2)Να είσαι πολύ αφελής και να υπάρχουν άλλα συμφέροντα στη μέση,όπως η επείδηξη δύναμης των ΗΠΑ στον κόσμο,οικονομικά συμφέροντα κ.α
Το 2ο είναι η άποψη μου και βασίζεται στην ανθρώπινη ιστορία που έχω μάθει.Διαφωνείς πχ οτι οι Αρχαίοι Αθηναίοι κανανε πολέμους για συμφέροντα; όπως και η Ρωμαική αυτοκρατορία; όπως και η Γερμανία το 40; όπως και η Σοβιετική Ένωση; Αν συμφωνείς σε αυτά δε μπορείς να διαφωνείς για το σήμερα! Βελτιώθηκε τόσο πολύ το ανθρώπινο είδος σε 50 χρόνια που νοιάζεται για το συνάνθρωπο του και ξέχασε τα λεφτά και την προβολή;
Σκέψου την άποψη μου,μη βιαστείς να απαντήσεις.
Ίσως είναι λάθος ,αλλά ίσως είναι και σωστή. -
Άστον τρελό στην τρέλα του...
Βρε συ, αυτός μας λέει ότι - παρά τα αδιάσειστα στοιχεία για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαπλοκή στο λευκό οίκο ανοχής - όλα γίνονται για το καλό του κόσμου. Και ναι, Νάσο, το κατεβάζει το επίπεδο μ'αυτά που λέει, με το πώς τα λέει και δε συμμαζεύεται. Απλώς άργησες να το καταλάβεις. Περαστικά σου.
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Γαβριήλ υπάρχουν δύο περιπτώσεις.
1)Να έχεις δίκαιο και να γίνονται όλα για καλούς σκοπούς.
2)Να είσαι πολύ αφελής και να υπάρχουν άλλα συμφέροντα στη μέση,όπως η επείδηξη δύναμης των ΗΠΑ στον κόσμο,οικονομικά συμφέροντα κ.α
Το 2ο είναι η άποψη μου και βασίζεται στην ανθρώπινη ιστορία που έχω μάθει.Διαφωνείς πχ οτι οι Αρχαίοι Αθηναίοι κανανε πολέμους για συμφέροντα; όπως και η Ρωμαική αυτοκρατορία; όπως και η Γερμανία το 40; όπως και η Σοβιετική Ένωση; Αν συμφωνείς σε αυτά δε μπορείς να διαφωνείς για το σήμερα! Βελτιώθηκε τόσο πολύ το ανθρώπινο είδος σε 50 χρόνια που νοιάζεται για το συνάνθρωπο του και ξέχασε τα λεφτά και την προβολή;
Σκέψου την άποψη μου,μη βιαστείς να απαντήσεις.
Ίσως είναι λάθος ,αλλά ίσως είναι και σωστή.Για τον σωστο ορισμο της λεξης 'συμφερον' διαβασε σχετικο μυνημα ως απαντηση στον 'Λογικο' στο Γενικως ΙΙ (εαν δεν κανω λαθος).
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νασσο, προσωπικα θα με εβαζε σε βαθιες σκεψεις οταν η στιγμη ερχοταν που ο skullone θα συμφωνουσε μαζι μου και μαλιστα με 'προωθουσε' σε τετοια σοβαρα θεματα. Μια αλλη ενδηξη, πανικου. Ειναι σαν να αναβει κοκκινο ALERT λαμπακι πανω απο το κεφαλι μου, οτι κατι παει ΠΟΛΥ στραβα. Τι λες?
Προτιμώ να αφήσεις τα smilies και τα σχόλια για τρίτους και να απαντήσεις σε κάποια 'σοβαρά' (αλλά σχετιζόμενα) θέματα, όπως η κατάσταση στο 'απελευθερωμένο' Αφγανιστάν, το Γκουαντάναμο κτλ. Εκτός και αν, όπως κάνεις συχνά, όταν ανάβει το 'MASTER CAUTION' εσύ τραβάς το 'EJECT'
Σαν να μην απαντησα στα παραπανω ηδη.
-
Και ναι, ερχόμαστε ακριβώς σ'αυτό που έλεγα προηγουμένως...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τι θέλεις λοιπόν, δηλώσεις ? Προφανώς και πιστεύω πως υπήρχε πριν τις 11/9 και υπάρχει και σήμερα τρομοκρατία , και προφανώς πιστεύω πως αυξανόταν, η 11/9 είναι προφανής απόδειξη. Αμφισβητώ όμως τα περί 'γεωμετρικού ρυθμού' και δηλώνω σχετική άγνοια, αν έχεις στοιχεία προσκόμισέ τα, αλλιώς δήλωσε άγνοια και εσύ.
Δεν μπορω να πιστεψω οτι με ρωτας το παραπανω. Αυτο ειναι αυτο που εννοω 'εληψη κρισης'. Το παραπανω ειναι σημαντικο κατα την αποψη σου που το κανεις τοσο θεμα? Θες στοιχεια? ΟΚ. Ο αρχηγος της CIA εχει δηλωσει 6 μηνες πριν οτι τουλαχιστον 100 τρομοκρατικες ενερειες απο την 9/11 και μετα αποτραπηκαν λογω των ενεργειων των ΗΠΑ γενικως μετα τις 9/11. Τι αλλο θες? Δεν τον πιστευεις και νομιεις οτι και αυτος ειναι 'βαλτος' και ριχνεις το επιεπεδο? ΟΚ. Ειδες καμια τρομοκρατικη ενεργεια μετα τις 9/11 στις ΗΠΑ? ΝΟμιζεις οτι δεν δεν εγινε επηδει δεν θελουν να την κανουν? Αν μπορουσαν, καθε μερα θα ειχαμε 1000 νεκρους με αυτα τα καθαρματα. Αυτο σημενει οτι δεν θα ξαναδουμε τετοιες ενεργειες? Οχι βεβαια. Αλλα σιγουρα, τωρα και στο μελλον, θα δουμε πολυ λιγοτερες. Ξερεις γιατι? Σιγουρα οχι λογο της διπλωματιας του ΟΗΕ ή της Ευρωπης.
Δεν πιστεύω πως η τρομοκρατία μειώθηκε. Δες τι γίνεται στο Ισραήλ.
-
Ακριβως. Δες το Ισραηλ. Μετα τις ενεργειες του Σαρον, οι ενεργειες των Παλαιστινιων τρομοκρατων ειναι 98% κατω σε συχνοτητα. Το ξυλο βγηκε απο τον Παραδεισο.
-
Τι με ενδιαφερει εμενα τι γινετε στο Ισραηλ ή στο Μπαλι. Αυτο ενδιαφερει τους πολιτες και κυβερνησεις των χωρων αυτων.
Και ιδίως δεν μειώθηκε με την επιχείρηση στο Ιράκ, διότι, απλά, δεν έχει αποδειχθεί σχέση του Σαντάμ με την τρομοκρατία (εκτός του θύλακα των Ισλαμιστών στο Βορρά, στα σύνορα με το Ιράν, δηλ. στην περιοχή που, με την υποστήριξη των ΗΠΑ, εδώ και χρόνια ελέγχουν οι πρόσκαιροι φίλοι σας οι Κούρδοι).
Μαζι μιλαμε χωρια καταλαβαινουμε. Τι νομιζεις οτι εννοουμε εμεις? Οτι θα μπουμε στο Ιρακ σημερα και αυριο θα δεις μειωση των τρομοκρατικων ενεργειων. Εισαι σιγουρο ο ιδιος Νας που μιλουσα αλλες φορες? Πρεπει να σου εξηγησω και το παραπανω δηλαδη?
Ωρα για δειπνο. L8er.
-
-
Άστον τρελό στην τρέλα του...Άλλες έκφρασεις που ταιριάζουν στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι οι εξής: 'Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα' και 'Άλλα λέει η γιαγιά μου, άλλα ακούν τ' αφτιά μου'. Όποιοι γνωρίζουν συναφείς εκφράσεις, παρακαλούνται να τις καταθέσουν.
-
Εδώ πάει κάτι άλλο που δεν είναι παροιμία. 'Ακούω ΜΟΝΟΝ ό,τι με βολεύει και διαστρεβλώνω τα πάντα για να βγω από πάνω'.
-
Breaking news:
Μερα= Δευτερα Βραδυ στο Σικαγο, ωρα 8:45 ΜΜ (Τριτη πρωι στην Ελλαδα, ωρα 4:35 ΠΜ εαν εχετε αλλαξει ωρα διοτι εγινε με εμας χτες αυτο),
Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σκοτωσαμε τον Σανταμ και τους 2 γιους του πριν μερικα λεπτα. Βομβαρδιζοντας ενα σπιτι στο οποιο υπηρχαν πληροφοριες οτι ηταν μεσα και οι 3. Ειδωμεν.
-
Αυτη την φορα, ΣΙΓΟΥΡΑ, οποιος ηταν μεσα στο σπιτι εκεινο, οσο βαθυα κατω απο την γη και εαν ηταν, δεν βγηκε εξω. Took no chances this time.
Τεσσερις GBU31 bunker buster βομβες 2036 λιβρων χρισημοποιηθηκαν απο ενα B1. Οτι ηταν μεσα, εμεινε εκει.
-
Κοίτα τον ρε που χαίρεται με το θάνατο των άλλων! Εγώ πάντως χάρηκα με τη δήλωση του Κόφι Ανάν σχετικά με την τρομοκρατική αυτή ενέργεια των νεοναζί και των κοπρόσκυλων που τους ακολουθούν.
Λέω βρε παιδιά να υιοθετήσουμε για τους αμερικανούς την ίδια λογική που έχουν κι αυτοί για τον υπόλοιπο κόσμο. Δηλαδή να θεωρούμε ΟΛΟ τον αμερικανικό λαό υπεύθυνο για όσα κάνει ο Αδόλφος Μπους, να αρνούμαστε να τους θεωρούμε ανθρώπους, να χαιρόμαστε όταν σκοτώνονται κλπ. Να τους πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα. Τι λέτε;
-
Κοίτα τον ρε που χαίρεται με το θάνατο των άλλων!Αναλογα με ποιοι ειναι οι 'αλλοι'. Βλεπεις, οπως εγραψα, ειναι θεμα...κρισης.
-
Βέβαια. Την ξέρουμε την κρίση σου. Σ'αρέσει να σκοτώνονται άμαχοι. Σ'αρέσει να ακρωτηριάζονται παιδιά. Σ'αρέσει να σφάζεται κοσμάκης.
Βέβαια... Σύμφωνα με τη 'λογική' σου, ΦΤΑΙΝΕ. Τα 7χρονα παιδιά φταίνε για το Σαντάμ. ΒΕΒΑΙΑ.
Άρα, θα εφαρμόσουμε την ίδια λογική και για σένα. ΕΣΥ φταις για τη χούντα, τον Εμφύλιο, τον Πιουριφόι, τη Φρειδερίκη, την Κύπρο, το Βιετνάμ, τη Νικαράγουα, τη Σερβία, τη Βοσνία, ΓΙΑ ΟΛΑ. Η γυναίκα σου φταίει. Οι γείτονές σου φταίνε. Τα παιδιά τους φταίνε.
Καλή ιδέα. Παιδιά, ας υιοθετήσουμε όλοι αυτήν ακριβώς τη 'λογική' και ας θεωρήσουμε ΟΛΟΥΣ τους αμερικανούς υπεύθυνους ΓΙΑ ΟΛΑ όσα έχει κάνει η κυβέρνησή τους. Κι ας κάνουμε αρχή από το παλικάρι απ'το Σικάγο που μας έχει φλωμώσει στη βλακεία.
-
Βέβαια. Την ξέρουμε την κρίση σου. Σ'αρέσει να σκοτώνονται άμαχοι. Σ'αρέσει να ακρωτηριάζονται παιδιά. Σ'αρέσει να σφάζεται κοσμάκης.Βέβαια... Σύμφωνα με τη 'λογική' σου, ΦΤΑΙΝΕ. Τα 7χρονα παιδιά φταίνε για το Σαντάμ. ΒΕΒΑΙΑ.
Άρα, θα εφαρμόσουμε την ίδια λογική και για σένα. ΕΣΥ φταις για τη χούντα, τον Εμφύλιο, τον Πιουριφόι, τη Φρειδερίκη, την Κύπρο, το Βιετνάμ, τη Νικαράγουα, τη Σερβία, τη Βοσνία, ΓΙΑ ΟΛΑ. Η γυναίκα σου φταίει. Οι γείτονές σου φταίνε. Τα παιδιά τους φταίνε.
Καλή ιδέα. Παιδιά, ας υιοθετήσουμε όλοι αυτήν ακριβώς τη 'λογική' και ας θεωρήσουμε ΟΛΟΥΣ τους αμερικανούς υπεύθυνους ΓΙΑ ΟΛΑ όσα έχει κάνει η κυβέρνησή τους. Κι ας κάνουμε αρχή από το παλικάρι απ'το Σικάγο που μας έχει φλωμώσει στη βλακεία.
Συνεχιζεις να σκιζεις Κωσταντινε.
-
Είπαμε. Από εδώ και πέρα, εφαρμόζω αυστηρά τη ΔΙΚΙΑ σου λογική. Τη λογική του προέδρου της πατρίδας σου. Εξαντλήθηκε η υπομονή μου με σένα και τους αμερικάνους. Είμαι βέβαιος ότι φταις για όλα. Οπότε, αυτό - σε συνδυασμό με το ότι η υπομονή μου εξαντλήθηκε - μου δίνει το δικαίωμα να προβώ ακόμα και σε ακραίες πράξεις βίας, σε προληπτικά πλήγματα προτού κάνεις κακό στον κόσμο, εσύ και όσοι σου μοιάζουν.
Είπαμε. Από τούδε και στο εξής θα εφαρμόζω τη ΔΙΚΙΑ σου λογική και μόνον. Πραγματικά ήταν υπέροχο το θέαμα των δίδυμων πύργων καθώς έπεφταν. αμερικανάκια σκοτώθηκαν. Και, ως γνωστόν, οι αμερικανοί φταίνε για όλα. ΚΑΙ οι πολίτες, εννοείται. Ζήτω η ΗΠΑμερικανική λογική της συλλογικής ευθύνης! ΚΑΝΕΝΑΣ αμερικανός δεν είναι αθώος. ΌΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ. ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΝΔΡΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ. ΌΛΟΙ.
Πάντως, δε στο πολυσυνιστώ να έρθεις στην Ελλάδα...
Όλο και κάποιος μπορεί να σε καρφώσει σε καμιά στρατολογία και να τρέχεις.
ΓΕΝΙΚΩΣ ΙΙΙ !!!