-
Eγω παλι δεν μπορω να καταλαβω τι δουλεια ειχε αυτοκινητο μεσα στην πιστα και μαλιστα κινουμενο οχι με ταχυτητα ασφαλειας τη στιγμη που ουσιατικα καναν εργασιες μεσα σ αυτην.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Eγω παλι δεν μπορω να καταλαβω τι δουλεια ειχε αυτοκινητο μεσα στην πιστα και μαλιστα κινουμενο οχι με ταχυτητα ασφαλειας τη στιγμη που ουσιατικα καναν εργασιες μεσα σ αυτην.'κατι εσπασε στο αμαξι του μοντογια' ειναι η επισημη θεση (βεβαια δεν ηταν και το μονο ειδα αλλα δυο πιο πισω)
-
Και βέβαια, είναι epic fail αμερικανιά το 'Φυσάμε την άσφαλτο με το πιστολάκι για να στεγνώσει, γιατί δεν τρέχουμε σε βρεγμένο'
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Και βέβαια, είναι epic fail αμερικανιά το 'Φυσάμε την άσφαλτο με το πιστολάκι για να στεγνώσει, γιατί δεν τρέχουμε σε βρεγμένο'Δεν την φυσανε να στεγνωσει απο βροχη αλλα την φυσανε να στεγνωσει απο τα υπολοιματα υγρων (που τα κα8αρησαν) που αφησε καποιος που ειχε σκασει στον τοιχο προηγουμενος και θεορειται επικινδυνο.
-
όχι ρε συ, κυρίως τα έχουν για στεγνωμα. αν δεν κάνω λάθος τα είχαν βγάλει και στον καναδά πέρυσι
-
Βολεύτηκε κι ο κλάψας...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
https://www.youtube.com/watch?v=rpSOkGaZoNg#!
Ρε παιδιά, έχει χοντρύνει κι άλλο αυτός ή μου φαίνεται?
-
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ρε παιδιά, έχει χοντρύνει κι άλλο αυτός ή μου φαίνεται? -
Αναμεικτα τα συναισθηματα απο το αγωνιστικο διημερο που περασε. ο Κωστας πηρε 2 πολυ σημαντικες νικες και εκλεισε την διαφορα στους 9 βαθμους απο τον πρωτο. Ευτυχως ολα δουλεψαν ρολοι για αυτον και το SEAT.
Απο την αλλη, σε οτι αφορα το Clio Cup θελω να ξεχασω το συγκεκριμενο σ/κ και να ετοιμαστω οσο γινεται καλυτερα για τους 2 ενεπομειναντες γυρους.
Την πεμπτη στις δοκιμες βαρεσε ελατηρια πιστουνιου και δεν προλαβαιναμε να το φτιαξουμε για την επιμνη ελειψη ανταλλακτικων.... Κανενας πουσταρας δεν μας νοικιαζε ενα απο τα αγωιστικα Clio που καθοντε και σκονιζοντε οποτε η λυσεις που ειχαμε περιπριστηκαν στην μια μονο. Να μην τρεξω και να μου δημιουργησει προβλημα στην διεκδικηση του πρωταθληματος που ημουνα μεχρι εκεινη την ατιγμη στην πρωτη θεση.... Αφου υπαρχει η σχετικη πεσμενη ψυχολογια και απογοητευση ηρθε ως μανα εξ´ουρανου το τηλεφωνημα του Κωστα στις 10 το βραδυ οπου μου ειπε οτι κανονισε με εναν οδηγο που δεν τρεχει πια να μας πουλησει το αμαξι του και ολα τα ανταλλακτικα σχετικα φθηνα ως φουλ πακετο.
Το κακκο ειναι οτι το αμαξι το πηραμε στα χερια μας 12:30 το βραδυ (χωρισ τα ανταλλακτικα που ηταν σε αλλη αποθηκη και δεν θα προλαβαιναμε να κανουμε τραμπα μοτερ και να ειναι το αμαξι ετοιμο μεχρι τι 6:30 το πρωι που ειχε τεχνικο ελεγχο.
Το συμαζεψαμε οσο μπορουσαμε και ετρεξα με αυτο, οπου ηταν τελειως off απο set up, ειχε ενα στραβο αριστερο ακρο και οταν το μετρησαμε μετα τα χρωνομετρημενα ειχε 8,5 μοιρες καμπερ αριστερα και 5 δεξια. Το φεραμε πισω στο 3,5 αλλα και παλι δεν ηταν σωστο και το ημιαξονιο ειχε ηδη αρχισει να τραυματιζεται.
Αnyway παμε για τον πρωτο αγωνα της ημερας οπου φανηκαν οι εχθρικες διαθεσες απο συγκεκριμενο συναθλητη μου απο την εκκινηση. Με χτυπησε στην πρωτη στροφη, με χτυπησε στη ευθεια ενω ειχα εγω την εσωτερικη και προσπαθοντας να με περασει εκλεινε προς τα πανω μου, και τελικα στον αμεσως επενο γυρο εκανε το ιδιο πραγμα μονο που αυτη την φορα ενω ακουμπουσε πανω μου σχεδον εκλεισε και αλλο την γραμμη του πανω μου, βρηκε στον προφυλακτηρα μου στην γωνια και κατεληξε στον τοιχο. Ο αγωνας διεκοπηκε, πηραμε επανεκκινηση αλλα διατυχως ειχα ηδη ζημια που ενω πιεζα για 3ος αναγκαστικα να κοψω ρυθμο λογο vibration που ενοιωθα προς το τελος του σκελους και ηθελα απλα να τερματισω. Τερματισα 4ος λοιπον.
Μετα τον αγωνα λοιπον με καλεσαν στους αγωνοσικες να τους πω απο την πλευρα μου τι εγινε. Τους ειπα και μου ειπαν θα με ενημερωσουν για το τι αποφασησαν.
Περασανε 2 ωρες και ξαφνηκα 5 λεπτα πριν το 2ο σκελος μου ανακοινωσαν οτι εγινα excluded απο τα αποτελεσματα και ειναι σαν να μην ετρεξα και επρεπε να ξεκινησω τελευταιος.
Τους ειπα οτι θελω να κανω εφεση στην αποφαση τους καθως την αποφαση την πηρανε βλεποντας τα onboard του αλλου οδηγου οπου στην ουσια η καμερα του εβλεπε μονο μπροστα και το δικο μου αυτοκινητο δεν φαινοταν πουθενα. Μου ειπαν κανε τον αγωνα σου και ελα μετα με τα δικα σου πλανα.
Εκανα τον 2ο αγωνα οπου μεχρι τον τελευταιο γυρο ημουν 3ος αλλα το ημιαξονιο πλεον δεν αντεξε και τερματισα σχεδον σπρωχνοντας. Επρεπε να παρω βαθμους.Οταν ειδαν οι αγωνοδικες τα πλανα μου απο το αυτοκινητο μου για το συμβαν του πρωτου αγωνα μου ειπαν το εξης. Εφ οσον σε προσπερναει απο καποιο σημειο και μετα δεν σε βλεπει και επρεπε λεει, παρολο που προσπαθουσε να βγαλει απο την γραμμη μου σπροχνοντας με, να τον προστατεψω εγω και να κανω πιο δεξια. Ακουσον ακουσον. Ο εχων την εσωτερικη για την στροφη που ερχεται και την προστατευει γιατι αυτη ειναι η γραμμη του να ανοιξει και αλλο και να αφησει τον αλλον να την παρει. Δηλαδη δεν κανουμε αγωνα, αλλα παιζουμε τις κουμπαρες.... Ελεος.... Επειδη λοίπον μαλλον δεν μας πανε οι αγωνοδικες, εχουνε κανει exclude και τον Κωστα στο παρελθον χωρις δικαιολογια εσκασα και το ψιλοκαταπια....
Θα ειναι μου φαινεται πολυ δισκολοι οι ενεπομεινατες 2 γυροι του πρωταθληματος.... Καθως εκτος απο το τι θα γινεται μεσα στην πιστα θα πρεπει να πολεμαω και εκτος πιστας γιατι ειμαι σιγουρος οτι ολο και καποια μαλακια θα βρουνε να μου φορτωσουνε παλι.... -
http://edition.cnn.com/2012/03/14/sport ... ?hpt=hp_c3
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
http://edition.cnn.com/2012/03/14/sport/motorsport/motorsport-batmobile-nissan-le-mans/index.html?hpt=hp_c3Έκανε ήδη demo run στο Sebring.
Eίχαν κάνει πρόταση και για το σασί του IndyCar Series αλλά τους γείωσαν.
-
Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα ενός 39χρονου αναβάτη μηχανής από το Ισραήλ, ο οποίος έχασε τη ζωή του πάνω στην πίστα στον διεθνή αγώνα «Track day Moto», στις Σέρρες.
Το περιστατικό σημειώθηκε χθες λίγο μετά τις 13:00 κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμαστικών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος άνδρας έχασε τον έλεχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ο 39χρονος συμμετείχε στους 4ήμερους αγώνες που ξεκίνησαν στη σερραϊκή πίστα και τιτλοφορούνται «Track day Moto». Όπως έγινε γνωστό, στους αγώνες δήλωσαν συμμετοχή δεκάδες λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της αγωνιστικής μοτοσικλέτας μεταξύ άλλων από τις χώρες της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας και του Ισραήλ.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/0 ... _9083.html
-
Παντως το Σ/Κ που περασε γινοταν του αγωνα το καγκελο.....
WTCC Valencia,
BTCC, Clio Cup UK, Porsche Cup UK Brands Hatch
Απλα ελιωσα στα stream στο γραφειο....
Kαι ειδηκα τον 3ο αγωνα της ημερας του BTCC τον ειδα οταν βγηκαμε για καφε στο iPhone -
Ε τότε έχασες τα Indycars που ήταν wow αγώνας. Μέχρι και ο Brundle στο twitter του ήταν ενθουσιασμένος. Έχω κατεβάσει και ADAC GT Masters για μέσα στη βδομάδα αλλά με ζορίζει το Champions League
-
...ξεχασατε τον αγώνα NASCAR στο MARTINSVILLE... απόλα είχε ο μπαξες το σκ ... εκτος απο Φ1...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ε τότε έχασες τα Indycars που ήταν wow αγώνας. Μέχρι και ο Brundle στο twitter του ήταν ενθουσιασμένος. Έχω κατεβάσει και ADAC GT Masters για μέσα στη βδομάδα αλλά με ζορίζει το Champions LeagueBTCC και WTCC εχει ανεβασει καποιος στο youtube με ψευδονυμο F1ARAB... Σφαγηηηηη λεμε.... Χθες καθομουνα και ξαναεβλεπα και τους 3 αγωνες του BTCC.
-
θράσος ο Plato ε;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
θράσος ο Plato ε;Κλασσικος Plato. Η μηπως κλασσικο BTCC?
Μου αρεσει πολυ η λογικη του I am commited for the pass. Που σημαινει.... Ξεκινησα να προσπαθω να περασω, εβαλα λιγο τα μουτρα μεσα δεν πα να κλεισεις την πορτα.... Να ακουμπησουμε.... Εσυ θα χασεις εγω θα περασω....
Οπως φυσικα και αυτα τα καρτιστικα σπρωξιματακια απο πισω στα φρενα ωστε να ανοιξει λιγο μπροστινος....
Aλλα η 888 φαινεται οτι εκανε τρελλα μαγικα στην προετοιμασια του MG. Προβλεπεται σφαγη ΚΑΙ φετος. -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ξεκινησα να προσπαθω να περασω, εβαλα λιγο τα μουτρα μεσα δεν πα να κλεισεις την πορτα.... Να ακουμπησουμε.... Εσυ θα χασεις εγω θα περασω....Σ΄αρέσει και όταν στο κάνουν όμως ? (πχ. τελευταίος αγώνας στο Autodrome, θυμίσου τι γνώμη είχαν οι αγωνοδίκες )
Αγώνες πίστας στο εξωτερικό - Διάφορα νέα