-
Οταν λες οτι την 'σταμπαρισες' δηλαδη εγραψες τον αριθμο της πινακιδας σου μπρος-πισω;
Καλη ιδεα.
-
με εχουν κλεψει τρεις φορες και σε θεωρητικα ησυχη περιοχη...
και εμενα και αλλους εκει γυρω..
αν πω οτι οι κλοπες σταματησαν οταν εφυγαν κατι τσογλανοταβαριτς που νοικιαζαν εκει κοντα θα ειναι ρατσιστικο οποτε το λεμε συμπτωση... -
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Πέραν των παραπάνω, σε γνωστό μου πέρασε υγρασία στη κουκούλα και θάμπωσε το βερνίκι... Τελικά χρειάστηκε βάψιμο για να διορθωθεί...συνηθως σημαδι οτι η κουκουλα εχει φθορες και μπαζει...
στην δικια μου το περιεργο εγινε μεσα σε ενα μηνα...
ενω φαινοταν οτι ηταν αψογη και ειχε ενα 'σχισηματακι' επαθε ολικη καταρρευση...
λες και η εξωτερικη επιστρωση διαλυθηκε δια μαγειας....
τα πλαϊνα ειναι ακομα σαν καινουρια, γυαλιστερα και μαλακα στην υφη!! -
Εγώ αυτό που διαπιστώνω από τα τελευταία post είναι ότι τελικά αν το αυτοκίνητο δεν μπαίνει σε γκαράζ είναι θέμα χρόνου να υποστεί βανδαλισμό. Φθάσαμε στο σημείο να κλέβουν τις κουκούλες των αυτοκινήτων που συνήθως είναι και μέσα στη βρώμα.
Έλεος ποια σε αυτή τη βρωμοχώρα. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ αυτό που διαπιστώνω από τα τελευταία post είναι ότι τελικά αν το αυτοκίνητο δεν μπαίνει σε γκαράζ είναι θέμα χρόνου να υποστεί βανδαλισμό. Φθάσαμε στο σημείο να κλέβουν τις κουκούλες των αυτοκινήτων που συνήθως είναι και μέσα στη βρώμα.
Έλεος πια σε αυτή τη βρωμοχώρα.Δυστυχώς έτσι είναι
-
Σόρυ αλλά το 'πια ' γιατί με κόκκινο;
-
διότι γράφεται με 'ι'
-
Ορθογραφικό; ok. Δεν είμαι και πολύ γνώστης, αλλά το παλεύω όσο μπορώ. Πάντως είσαι πολύ παρατηρητικός .
-
Και εμάς την έκλεψαν πριν 1,5 χρόνο την κουκούλα.
-
Γειά σας ψάχνω για κουκούλα γιατι αγορασα το οπελ μοκκα 2015 μοντελο ξερει κανεις να με βοηθησει;Ευχαριστώ
-
Καλημέρα. Για εξωτερική ηλιοπροστασία (παρμπρίζ και υαλοκαθαριστήρες) έχουμε κάποια πρόταση για καλή ποιότητα και αντοχή στο χρόνο χωρίς να μου πιάσουν τον κ...λο; Έχω από το καλοκαίρι του 2006 μια αγορασμένη από τα autoplus η οποία εδώ και 3 χρόνια έχει καεί σε μεγάλο βαθμό από τον ήλιο. Η συγκεκριμένη χρησιμοποιήθηκε αρκετά από το 2009 και μετά, οπότε ας πούμε ότι άντεξε ικανοποιητικά για περίπου 4 χρόνια πυκνής χρήσης.
-
Μπορείς να φτιάξεις ηλιοπροστασία από ύφασμα κουκούλας που κρατά πολλά χρόνια.
Πας σε ένα μαγαζί/βιοτεχνία που φτιάχνει κουκούλες και σου φτιάχνει στα μέτρα του αυτοκινήτου ηλιοπροστασία.Με αυτό το τρόπο μπορείς να φτιάξεις την κουκούλα είτε με λαστιχάκια για να πιάνει στους καθρέπτες, είτε με βεντούζες, είτε να μπαίνουν στις πόρτες και πολλά άλλα.
Εγώ έχω φτιάξει ασημένιο κάλυμμα από ύφασμα για κουκούλες αυτοκινήτων, για το κάθισμα του σκούτερ. Το έχω ήδη 5 χρόνια και παρόλο τη βροχή και τον ήλιο είναι σε καλή κατάσταση.
Αν μένεις Αθήνα και δεν ξέρεις κάποιο μαγαζί/βιοτεχνία, αν είναι να σου πω... -
Το τελευταίο διάστημα παρατήρησα ένα σκίσιμο πάνω στη ραφή της κουκούλας μου που δυστυχώς σιγά σιγά μεγαλώνει. Ευτυχώς δεν βάζει νερά γιατί είναι σε σημείο που προστατεύεται διπλά και ό,τι μπει φεύγει από τις τάπες απορροής. Ξέρει κανείς τί επιλογές έχω δεδομένου ότι πρόκειται για σημείο ραφής?
https://photos-2.dropbox.com/t/2/AAAG0I ... ize_mode=2
συγχωνεύτηκε με το θρεντ κουκούλες αυτοκινήτων [mod] -
τελικα αυτες με αλουμινοπανο ποσο κρατανε..;;
αλλη μια που αντεξε μονο 2 καλοκαιρια...τωρα ειναι τελειως ξερη στον ουρανο...στα πλαϊνα αψογη!!
και εχω δοκιμασει ολους τους ελληνες κατασκευαστες..μια παλια μουσαμαντενια που ειχε παρει ο πατερας μου ειχε κρατησει 20 χρονια !!
αλλα βαρια σαν ελεφαντας!! -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Το τελευταίο διάστημα παρατήρησα ένα σκίσιμο πάνω στη ραφή της κουκούλας μου που δυστυχώς σιγά σιγά μεγαλώνει. Ευτυχώς δεν βάζει νερά γιατί είναι σε σημείο που προστατεύεται διπλά και ό,τι μπει φεύγει από τις τάπες απορροής. Ξέρει κανείς τί επιλογές έχω δεδομένου ότι πρόκειται για σημείο ραφής?
Κάποιος ταπετσέρης ή τεντάς θα μπορούσε να επιλύσει το θέμα.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Πηγαινε στην Pan Car στο Γαλατσι, φτιαχνουν αλλα και επισκευαζουν κουκουλες αυθημερον. Ακομα και αν δεν ειναι δικες τους
-
καλησπερα θελω να αγορασω κουκουλα που να προστατευει απο τη βροχη (δηλαδη να ειναι αδιαβροχη) να μη προκαλει προβλημα στο χρωμα και να αντεχει σε πιθανο χαλαζι. Επειδη σε λιγους μηνες παω βορεια γερμανια και δεν ξερω τι συνθηκες θα αντιμετωπισω εκει καθως επισης κατα 90% μαλλον τουλαχιστον στην αρχη το αυτοκινητο θα το εχω εξω εκτος γκαραζ. Επειδη εχω κολλημα με το αυτοκινητο και το χρωμα μιας κ εδω ελλαδα το εχω παντα σε υπογειο γκαραζ θα μου κακοφανει να το αφηνω εξω εκτεθειμενο. Το αυτοκινητο μου ειναι astra h 1.6turbo οποτε σαν μεγεθος νομιζω θελω το μεσαιο
-
Να πας σε κάποιο αξεσουαράδικο να σου βάλει μια κατεθυεία για να δεις αν σου κάνει, απλά πράγματα.
-
έχει κανείς γνώμη-εμπειρία από τις κουκούλες της carlux www.3lines.gr/index.php/el/o/item/car-cover-carlux τις βρίσκω στο carshop εδω στη θεσσαλονίκη και μου είναι βολικό
-
Κλεψαν και σε ενα φιλο με ενα Sedan. 100€ την ειχε παρει. Πηγε και ξαναπηρε και αλλη δεν τα παρατησε.
Μια ερωτηση σε κεντρικο δρομο ή σε μοναχικο σοκακι κλεβουν καλυτερα; Σε μοναχικο δεν σε βλεπουν πολυ αλλα κλεβουν αν σε δουν για πλακα. Σε κεντρικο δρομο υπαρχει κινηση 24/24ωρο αλλα και παρα πολλα ματια. Διαλεγω την επιλογη του κεντρικου δρομου, τι λετε;
Επισης καποιες συμβουλες για τοποθετηση κουκουλας που μου ειπαν
viewtopic.php?f=6&t=60770
κουκουλες αυτοκινητων