-
Μετα απο 7 μερες εξω, εχει γεμισει σκονη. Αυτο που εκανα τοσο καιρο ηταν να τηνπαιρνω στο port package. Τωρα τι κανω; Πρεπει να την πλυνω; Αν ναι, με τι;
-
Φαντάζομαι με νερό μόνο θα είναι ΟΚ.
-
Γιατί, αν βάλει και σαπούνι τι θα πάθει;
Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως, είναι, όταν θα λερωθεί και από μέσα.
Πρέπει να βρεις μέρος να την απλώσεις, για να την πλύνεις, και μετά καθώς θα είναι ασήκωτη, πρέπει να βρεις κάπου να την κρεμάσεις.... -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Γιατί, αν βάλει και σαπούνι τι θα πάθει;
Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως, είναι, όταν θα λερωθεί και από μέσα.
Πρέπει να βρεις μέρος να την απλώσεις, για να την πλύνεις, και μετά καθώς θα είναι ασήκωτη, πρέπει να βρεις κάπου να την κρεμάσεις....Το κολπο για να την πλυνεις απο μεσα ειναι αφου θα εινα καθαρη απ εξω, να την φορεσεις αναποδα στο αμαξι, και να την πλυνεις ετσι καλο;
Ειναι ταλαιπωρια η κουκουλα, οπως και να το κανεις. Αφηνεις καπου το αμαξι εκτος σπιτιου για 3 ωρες και γινεται χαλια με την κιτρινη σκονη, και θελει πλυσιμο αλλιως δεν μπορεις να βαλεις την κουκουλα. Αν βαλεις την κουκουλα, σε κοιτανε ολοι παραξενα σαν να εισαι τρελος.
Επισης αντι να καθαριζεις το αμαξι, καθαριζεις την κουκουλα τωρα. Και αν μαζεψει σκονη, πρεπει να την βαλεις στο πορτ μπαγκαζ διπλωμενη, με σκονη μεσα
Επισης χωρις να ειμαι μηχανικος, μου καθεται καπως οταν φοραω την κουκουλα με ζεστη την μηχανη μετα απο βολτα πχ 20 λεπτων. Δεν ξερω κατα ποσο κανει κακο στην υπολοιπομενη θερμοτητα που εγκλοβιζεται στην μηχανη, -
Η κουκουλα μου τρυπησε στο σημειο της κεραιας. Απο την βαση. Εκανε τρυπιτσες. Μαλλον ειναι κακοσχεδιασμενη ή δεν ειναι ακριβως για το αμαξι μου. Τωρα γεμιζει με νερο απο την βροχη.
Θα την παω να μου την μπαλωσει δωρεαν λεει. Αλλα τι μπαλωμα και σαχλαμαρες μαλλον εχασα τα χρηματα μου.
Να παω να κανω φασαρια ή εχω αδικο; Ετσι τις δινει η εταιρεια μου ειπε. -
Ξεβίδωνες την κεραία για να βάλεις την κουκούλα, και το σπείρωμα έφαγε το ύφασμα;
-
Λογικό να τρυπησει
-
Ξεβίδωνες την κεραία για να βάλεις την κουκούλα, και το σπείρωμα έφαγε το ύφασμα;Ναι. Η ακρη της τρυπας χωρις την κεραια
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Λογικό να τρυπησειΤι εκανα λαθος;
-
Όταν θα στην μπαλώσει, να βρεις να βάζεις κάτι στη βάση (κανά πανί) ώστε να μην τρίβεται.
Δεν θέλει πολύ λεμόνι. -
Όταν θα στην μπαλώσει, να βρεις να βάζεις κάτι στη βάση (κανά πανί) ώστε να μην τρίβεται.
Δεν θέλει πολύ λεμόνι.Και εσεις βαζετε; Ή το λετε σαν λυση για μενα; Ειναι λογικο, δεν αντιλεγω. Εγω σκεφτηκα καπακι απο φραπε ή φρεντο. Σαν πλαστικο καπελο.
Μου εδωσε ενα μεγαλο κομματι απο το ιδιο υλικο, δεν ειχε βενζινοκολα. Θα το κανω μονος μου. Εχω κολλα στιγμης την βαζω ή αγορασω βενζινοκολα;Το μεσα της κουκουλας την φοδρα το πλενω με οτι σαπουνι να ναι ε; Και το απ εξω το ιδιο;
-
Μην αγχώνεσαι με το θέμα «κουκούλα», γιατί πρόκειται για αναλώσιμο, ειδικά αν την βάζεις συχνά.
Τι εννοείς σου έδωσε κομμάτι και δεν είχε κόλλα;Εσύ θα την μπαλώσεις; -
Κάτι κουκούλες που πιάνουνε το μισό αυτοκίνητο, από.το εμπρός έως πίσω τζάμι, έχουν τους ίδιους περιορισμούς με σκόνες κτλ;
-
Έχω μια κουκούλα από την autoplus η οποία την έβαζε ο πατέρας μου σε ένα παλιό μας αυτοκίνητο και μου την έδωσε να σκεπάζω το evo.
Όμως επειδή ήταν πολύ στενή, βάλε/βγάλε άνοιξε σε κάποια σημεία οπότε και παρήγγειλα καινούρια.
Έψαχνα να βρω κάποια να βολεύει και κυρίως να μην έχω θέμα με την αεροτομή.
Τελικά βρήκα έναν να μου φτιάξει μια χειροποίητη στα μέτρα του αυτοκινήτου η οποία έχει μια πολύ καλή εσωτερική επένδυση η οποία δε γρατζουνάει και δεν είναι γάζα, που μαζεύει υγρασία. Θα βάλει επίσης τρύπες για γάντζο και λάστιχο στο πλάι.
Πολύ καλή τιμή (120 ευρώ). Θα τη πάρω σε 2-3 μέρες αλλά θα τη βάλω από βδομάδα γιατί περιμένω το τιμόνι να έρθει από το εξωτερικό (το έχω στείλει για αλλαγή δέρματος) και μετά θέλω να το πλύνω.
Αν ενδιαφέρεται κάποιος, να του δώσω τα στοιχεία του ανθρώπου με ΡΜ να μιλήσουν μαζί.
-
Μην αγχώνεσαι με το θέμα «κουκούλα», γιατί πρόκειται για αναλώσιμο, ειδικά αν την βάζεις συχνά.
Τι εννοείς σου έδωσε κομμάτι και δεν είχε κόλλα;Εσύ θα την μπαλώσεις;Ναι δεν ειναι τιποτα. Θα κοψω ενα κομματι και θα το βαλω απανω με κολλα σαν patch. Θα παω βολτα απο τον φανοποιο πρωτα αν δεν το κανει θα το κανω εγω, δεν φαινεται δυσκολο, κατι μικρες τριπιτσες εχω.
-
Λερωσα την κουκουλα εσωτερικα, και εχει μαζεψει σκονη εξωτερικα. Οποτε θελει πλυσιμο μεσα εξω. Ετσι δεν την βαζω. Τωρα λερωθηκε και το αμαξι. Οποτε για να την βαλω πρεπει:
- Να πλυνω το αμαξι(γιατι θα λερωθει παραπανω η κουκουλα στο βημα 2)
- να βαλω αναποδα την κουκουλα στο αμαξι και να το πλυνω εσωτερικα με σαμπουαν μαλλιων ή fairy;
3)να ξαναπλυνω το αμαξι (γιατι εξωτερικα η κουκουλα ειναι λερωμενη) - να βαλω κανονικα την κουκουλα στο αμαξι και να την πλυνω εξωτερικα
Ωραια φαση ε; Ολη μερα. Εχει κανεις καμια ιδεα για κατι πιο ευκολο;
-
Ο χρήστης paris13gr έγραψε:
Λερωσα την κουκουλα εσωτερικα, και εχει μαζεψει σκονη εξωτερικα. Οποτε θελει πλυσιμο μεσα εξω. Ετσι δεν την βαζω. Τωρα λερωθηκε και το αμαξι. Οποτε για να την βαλω πρεπει:- Να πλυνω το αμαξι(γιατι θα λερωθει παραπανω η κουκουλα στο βημα 2)
- να βαλω αναποδα την κουκουλα στο αμαξι και να το πλυνω εσωτερικα με σαμπουαν μαλλιων ή fairy;
3)να ξαναπλυνω το αμαξι (γιατι εξωτερικα η κουκουλα ειναι λερωμενη) - να βαλω κανονικα την κουκουλα στο αμαξι και να την πλυνω εξωτερικα
Ωραια φαση ε; Ολη μερα. Εχει κανεις καμια ιδεα για κατι πιο ευκολο;
Κάπως έτσι
-
Πρόσφατα αγόρασα κουκούλα απο Pancar, με εντυπώσιασε πρώτα η εξυπηρέτηση, Δευτέρα παράγγειλα, Τρίτη ράφτηκε στάλθηκε, Τετάρτη έφτασε Χαλκιδική. Δεύτερο, η κουκούλα ράφτηκε ακριβώς στις διαστάσεις του αυτοκινήτου. Οπότε όποιος ψάχνει για κουκούλα ας τους έχει υπόψην.
Στάλθηκε από το Bluboo Dual μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολυ καλη φιλε, μας εκανες να ζηλεψουμε. Εμενα που πηρα χυμα, μην πω εχασα τα χρηματα μου.
Την μπαλωσα. Πηγα σε ταπετσερη και χρεωθηκα φυσικα 15€ εβαλε βενζινοκολα. Ελπιζω με τον ηλιο να μην βγει η κολλα πανω στην μπογια της οροφης. Παιζει κατι τετοιο;
Ηθελε να ραψει ενα κομματι πανω στο τρυπιο αλλα δεν τον αφησα μηπως μπαζει νερα...τι να πω; -
Ο χρήστης paris13gr έγραψε:
Πολυ καλη. Εμενα που πηρα χυμα, μην πω εχασα τα χρηματα μου.
Την μπαλωσα. Πηγα σε ταπετσερη και χρεωθηκα φυσικα 15€ εβαλε βενζινοκολα. Ελπιζω με τον ηλιο να μην βγει η κολλα πανω στην μπογια της οροφης. Παιζει κατι τετοιο;Δυσκολο αν έβαλε περιμετρικα και λιγη. Ακόμα και αν βγει φεύγει εύκολα, σχετικά.
Επειδή σε βλέπω να παιδεύεσαι, το αμαξι το χρησιμοποιείς καθε μέρα? Αν ναι θα ταν προτιμότερο να το πλενεις πιο συχνά .
κουκουλες αυτοκινητων