-
Να σου πω φιλε κι εγω την αποψη μου. Δεν αξιζει να αγορασεις κουκουλα παρα μονο εαν εισαι απο αυτους που δεν χρησιμοποιουν το αυτοκινητο πολυ, οποτε κανεις τις δουλειες σου οπως μπορεις, π.χ. μηχανη, και ριχνεις την κουκουλα στο αυτοκινητο για προστασια. Τωρα, να σκεπαζεις και να ξεσκεπαζεις επειδη θα βρεξει η θα κανει πολυ ζεστη, ειναι πολυ κουραστικο. αυτο δεν σημαινει, οτι ειναι και ασκοπο, γιατι οπως και να το κανουμε σου προσφερει σιγουρα καποια προστασια, στα καιρικα και οχι μονο, φαινομενα.
Το αν αγορασεις η οχι πιστευω εχει να κανει πολυ με το ποσο το χρησιμοποιεις το αυτοκινητο σου. -
Εχω και εγω κουκουλα αρκετα βαρια μαλιστα (για πλυντηριο ουτε λογος, απλα την βαζεις στο αυτοκινητο και την πλενεις ).
Αρχικα ειμασταν και εμεις στην τσιτα και ειχαμε συνεχεια βαλε-βγαλε. Ειδικα με τον αερα γινοταν πανικος. Επρεπε να βλεπω προγνωση του καιρου καθε φορα πριν αποφασισω να την βαλω. Λογω του αερα μας εφυγε κιολας κανα δυο φορες!
Με τον καιρο ψιλοβαρεθηκαμε και πλεον την βαζουμε σπανια. Το κακο ειναι οτι σε αυτο το διαστημα εχουν γινει αρκετες γρατζουνιες (μικρες ευτυχως) οι οποιες σιγουρα δεν θα ειχαν γινει αν δεν βαριομασταν να βαλουμε την κουκουλα.
Οσο για την βροχη, περνουσε καποια υγρασια, αλλα λιγα πραγματα. Ετσι και αλλιως ανεφερε οτι δεν πειραζει αν την αφησεις και 1-2 μερες βρεγμενη. Για παραπανω ομως...
Παντως αρκετες φορες την εχω τυλιξει βρεγμενη και δεν εγινε τιποτα. -
Επαναφέρω το θέμα γιατί μόλις τελειώσει η επισκευή του δικού μου σκέφτομαι να χρησιμοποιώ κάποια κουκούλα!
-Έστω και μετά από 2,5 μήνες ποια κουκούλα αποφάσισες Γιάννη!?
-Ποια είναι η διεύθυνση της Pan Car που διάβασα? (κάποιο site?)
Ευχαριστώ!
-
Ego exo dokimasi 3 diaforetika. H kaluterh apo oles einai h Simoniz.
Se aposxolh h antoxh kai to esoteriko ufasma. 8elhs to esoteriko na einai apo Mikrofibers etsi oste na mhn dimiourgh mikres gramoules sthn mpogia (Swirls)
-
Αυτά ψάχνω είναι να έχω μια κουκούλα αδιάβροχη, αντοχής με σκοπό την προφανή προφύλαξη από οποιαδήποτε γρατσουνιά, σημαδάκια κλπ κλπ...
Τώρα έβαλες κι'άλλη μάρκα!!!
πολύ μπέρδεμα!!
Τι να πάρω τελικά?
Αυτές που ακούστηκαν πριν 2 μήνες?
Pan car, Tnc, Tnf κλπ κλπ?? -
'oxi allo karvouno'pou elege kai o kourkoulos sto Oratotis Miden!!!!
gia agora koukoulas milame kai oxi gia agora aytokinitou...
den leo xrisimi alla eleos.... den leme gia kati allo? -
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
den leo xrisimi alla eleos.... den leme gia kati allo?Έχεις κάτι να προτείνεις για τις κουκούλες?
-
Καλα ρε παιδια πως κανετε ετσι με τις κουκουλες;;;Τι ψυχωση ειναι αυτη με τις γρατζουνιες , τις μικροφθορες στο χρωμα κτλ..ειπαμε να φροντιζουμε το τουτου αλλα οχι και ετσι..με μετρο!!Εξαλλου βαλε -βγαλε την κουκουλα δεν απολαμβανεις το αυτοκινητο αλλα αγχωνεσαι περισσοτερο.Μηπως θα ηταν καλυτερα να διναμε περισσοτερη προσοχη στην ασφαλη οδηγηση και να μη νοιαζομαστε τοσο για την κουτσουλια του καναρινιου!! και τις μικρογρατζουνιες του προφυλακτηρα...στο κατω κατω για ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ προκειται και οχι για πρωτοτυπο εργο του Μυταρα!!!ΕΛΕΟΣ !!Τελικα ισως θα πρεπει να σκεπασουμε με κουκουλα τις εμμονες και τους ψευτοφοβους μας..ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ και ας αφησουμε τις λαμαρινες στον αψυχο κοσμο τους..
-
Ε!?
Σόρρυ αλλά μόνο γέλια μπορεί να μου φέρει τέτοιο μήνυμα!Και αν κατάλαβα καλά γράφτηκες στο forum και το 1ο σου μήνυμα είχε σκοπό να διαφωνήσεις με κάποιον που έχει μια απορία?
Είναι θέμα 2 σελίδων αν δεν το πρόσεξες.!!!!Δεν καταλαβαίνω την συνήθεια που έχουν μερικοί να κρίνουν τις ερωτήσεις μελών!
Γραφείς τόσα αλλά τελικά καμία συμβουλή για το θέμα!
Έχεις να πεις κάτι για τις κουκούλες ? Πέστο! Δεν έχεις να πείς τίποτα ? Τότε γράψε σε άλλο topic!
Απλό δεν είναι ?Ο χρήστης greycell έγραψε:
Καλα ρε παιδια πως κανετε ετσι με τις κουκουλες;;;Τι ψυχωση ειναι αυτη με τις γρατζουνιες , τις μικροφθορες στο χρωμα κτλ..ειπαμε να φροντιζουμε το τουτου αλλα οχι και ετσι..με μετρο!!Άρα όποιος βάζει κουκούλα περνάει το μέτρο!!!!
ΟΚ!!!Μηπως θα ηταν καλυτερα να διναμε περισσοτερη προσοχη στην ασφαλη οδηγηση και να μη νοιαζομαστε τοσο για την κουτσουλια του καναρινιου!! και τις μικρογρατζουνιες του προφυλακτηρα...
Τώρα τι σχέση έχουν αυτά τα 2 !?!?!
Τελικα ισως θα πρεπει να σκεπασουμε με κουκουλα τις εμμονες και τους ψευτοφοβους μας..ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ και ας αφησουμε τις λαμαρινες στον αψυχο κοσμο τους..
Μάαααλιστα....
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
den leo xrisimi alla eleos.... den leme gia kati allo?Έχεις κάτι να προτείνεις για τις κουκούλες?
an thes exo kai protaseis:
a.pigene pare mia opoia na einai...pano kato oles tin idia douleia kanoun...an thes adiabroxi pare adiabroxi!allios pare mia apli...b.asto xoris koukoula,tha baretheis na tin benongazeis...bebaia stin arxi tha xeresai tin 'nea sou koukoula' alla meta sigoura tha baretheis... (sto leo ek peiras)
c.oso gia to kraximo ston greycell s e askopo...prosopiki apopsi ekferei...kako einai? i mipos na baloume kai logokrisia?
....o kathenas mporei na grafei oti thelei kai opou thelei....
ayta!ps.gia na epilexeis amaxi poso kairo sou pire?elpizo oxi ligotero apo tin koukoula allios tha exei trelo gelio i oli ypothesi
filika
yiannis
-
an thes exo kai protaseis:
a.pigene pare mia opoia na einai...pano kato oles tin idia douleia kanoun...an thes adiabroxi pare adiabroxi!allios pare mia apli...Thanks Γιάννη
c.oso gia to kraximo ston greycell s e askopo..
Αν εσύ το πήρες ως κράξιμο τότε να σου θυμίσω ότι πρόκειται για κράξιμο στο κράξιμο οπότε μάλλον είσαι λίγο λάθος!!!!
prosopiki apopsi ekferei...kako einai? i mipos na baloume kai logokrisia?
Και εγώ αυτό έκανα!
....o kathenas mporei na grafei oti thelei kai opou thelei....
ayta!Γιαυτό πλακωνόμαστε κάθε λίγο και λιγάκι εδώ.
Γιατί ο καθένας γράφει ότι θέλει σε όποιο topic θέλει!
-
φιλε sirgus θα ειμαι συντομος..Δεν καταλαβαινω το λογο που δεχομαι αυτη την αδικη , αβασιμη και αηθη επιθεση απο εσενα.Οποιος διαβασει το ποστ μου θα καταλαβει οτι δεν προκειται για κραξιμο ή κατι τετοιο(εξαλλου κραξιμο του οποιου ο 'κραχτης' χρησιμοποιει το α' πληθυντικο πρωτη φορα βλεπω!!)Ας επικρατησει η κοινη λογικη. Μαλλον για εσενα επιβαλλεται η δημιουργια ενος νεου λεξικου οπου η εκφραση της προσωπικης γνωμης αποτελει 'κραξιμο' και η διαφορετικοτητα της αποψης 'προκαλει γελια'.Εμενα παντως μονο κλαματα μπορει να μου προκαλεσει η απαραδεκτη συμπεριφορα σου που καταπατα και φαλκιδευει οποιοδηποτε ιχνος δημοκρατικοτητας και σεβασμου στην αποψη του αλλου..
P.S. yiannis2002s THANX!!! για την υποστηριξη
-
Τα συγχαρητήρια μου που κατάφερες σε 2 posts (τα 2 πρώτα σου) να χαλάσεις ένα topic 2 περίπου μηνών που κυλούσε μια χαρά!!!! Και πάλι μπράβο!!
Μπορώ να μην ασχοληθώ καθόλου αλλά νομίζω ότι δεν είσαι σε θέση να πεις σε κανέναν αν
-Έχει κάποια ψύχωση
-Αν δεν δίνει σημασία στην ασφαλή οδήγηση (επειδή για σένα πάνε μαζί!! )
-Αν έχει εμμονές και ψευτοφόβους!
-Αν δεν χαίρεται την ζωή του (επειδή και αυτό πάει μαζί με την κουκούλα για σένα!!! )Και σου ξαναλέω ότι γίνεται κράξιμο στο κράξιμο και επίθεση στην επίθεση!
**
Σεβάσου τις απορίες,τα προβλήματα που μπορεί να έχει κάποιος για τα οποία ψάχνει ΛΥΣΗ και όχι εξυπνάδες, συμβουλές για την ψυχοσύνθεση του, κριτική για το πώς είναι ασήμαντο ένα τέτοιο πρόβλημα και οτιδήποτε άλλο που δεν βοηθά παρά μόνο χαλάει το forum**Θες να κάνεις κριτική??? Κάνε αλλά πες και καμία άποψη!!!
-
Πραγματι!!!!!!!:η κριτικη μου χαλασε αυτο το topic 2 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ μηνων..Εξαλλου ειναι γεγονος οτι στις μερες μας γενικα , [b]Η ΚΡΙΤΙΚΗ 'ΧΑΛΑΕΙ'.[/b]Οποτε εγω και τα τρια(πλεον!!!ναι!!)ταπεινα post μου δεν εχουν θεση σε αυτην τη 'δημοκρατια' των προυχοντων!!..Βλεπεις , 529+ post ειναι αυτα!!οk λοιπον παιδια keep walkin' .. λιθοβολωντας οποιον εχει διαφορετικη αποψη απο εσας και την εκφραζει..bye.
-
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να εκφράσεις κριτική και μια άποψη...Δεν θα τους μάθω εγώ βέβαια...
Ένας τρόπος είναι να πεις :'Πιστεύω ότι η καλύτερη κουκούλα είναι η Χ αν και δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχολείσαι τόσο πολύ με το θέμα';
Υπάρχει βέβαια και αυτός ο τρόπος γεμάτος ειρωνεία,αγένεια,ασέβεια και επίθεση :
'Καλα ρε παιδια πως κανετε ετσι με τις κουκουλες;;;**Τι ψυχωση ειναι αυτη **με τις γρατζουνιες , τις μικροφθορες στο χρωμα κτλ..ειπαμε να φροντιζουμε το τουτου αλλα οχι και ετσι..με μετρο!!Εξαλλου βαλε -βγαλε την κουκουλα δεν απολαμβανεις το αυτοκινητο αλλα αγχωνεσαι περισσοτερο.Μηπως θα ηταν καλυτερα να διναμε περισσοτερη προσοχη στην ασφαλη οδηγηση και να μη νοιαζομαστε τοσο για την κουτσουλια του καναρινιου!! και τις μικρογρατζουνιες του προφυλακτηρα...στο κατω κατω για ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ προκειται και οχι για πρωτοτυπο εργο του Μυταρα!!!ΕΛΕΟΣ !!Τελικα ισως θα πρεπει να σκεπασουμε με κουκουλα τις εμμονες και τους ψευτοφοβους μας..ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ και ας αφησουμε τις λαμαρινες στον αψυχο κοσμο τους..'Θα περιμένω να βάλεις ένα topic με κάποια απορία σου ή πρόβλημα και τότε θα το ξανασυζητήσουμε.
Μέχρι τότε PLEASE ας μιλήσουμε ΜΟΝΟ για κουκούλες αυτοκίνητωνThanks!
-
Βρε αφήστε τον άνθρωπο να βγάλει μία άκρη με την κουκούλα δεν ενόχλησε κανέναν. Πείτε μου με ποιόν άλλο τρόπο θα μπορούσε να βρεί τόσες πληροφορίες όσες βρήκε μέσω αυτής της ενότητας. Λες και ότι συζητιέται εδώ είναι πέρα για πέρα ουσιαστικό. Εδώ ο καθένας γράφει ότι του κατέβει, οι άλλοι το έχουν κάνει chat, ο sirgus σας ενόχλησε. Να σας θυμίσω ότι ο sirgus έχει κατά καιρούς ανοιξει μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα topics σε αυτό το forum. Sirgus προχώρα, παρεπιμπτόντως εγώ δεν έχω καμία πληροφορία για την κουκούλα που ψάχνεις.
Υ.Γ. Δεν επιτέθηκα σε κανέναν, έγραψα τη γνώμη μου και μην μπείτε στον κόπο να απαντήσετε προσωπικά γιατί δεν έχω καθόλου χρόνο και δυστυχώς δεν θα δω τις απαντήσεις σας. Αυτααααά.... -
Μακάρι, η επίθεση να ήταν μόνο σε μένα!
Στις κουκούλες τώρα...
Αν κατάλαβα καλά οι παράγοντες δεν είναι μόνο το να είναι αδιάβροχη...Θα το ψάξω και εγώ και θα δούμε!
-
MILAME GIA ERGO ZOHS KATESTREPSES greycell s e ....ERGO DYO MHNWN! MILAME KOPIASTIKO ERGO ME FILOSOFIKOUS PROSANATOLISMOUS!!!!!
AS SOBAREYTOUME!!!KAI OLA AYTA GIA KOUKOULES!!!!!!????
EINAI APISTEYTO!!!!MA KALA EDO KAI DYO MHNES KAPOIOI ASXOLOUNTAI GIA TON MOUSAMA POU THA BALOUN STO AMAXI TOUS!!!?????!!!!!
SOUREALISTIKO MOU FENETAI!!!!!!
POU NA LEGAME KAI KANA SOBAROTERO THEMA....
....THA MILAGAME GIA 10 XRONIA....XEXEXE....PS.POS MIA KRITIKH SOU XALASE TO 'ERGO' 2 MHNWN AKOMA NA TO KATALABO?
PS2.OPOS SOU EIPA KOUKOULA THA AGORASEIS KAI OXI OIKOPEDO H' AMAXI....sirgus
PS3. OTAN PAREIS TELIKA PES MAS TI PHRES GIATI EDO KAI DYO MHNES EXEI KATANTHSEI 'LAMSI' (3000+ EPISODIA ME INTRIGA,AGONIA KAI SASPENS)
PS4.MHN XEXNAS MPHKE KALOKAIRI KAIROS NA APOFASISEIS!
PS5.AYTA....KAI SIRGUS FILE MOU PROSPATHISE NA BLEPEIS THN ZOH ME PERISSOTERO HUMOR KAI NA APODEXESAI TIS APOPSEIS TON ALLON....ISOS KAPOU,KAPOS,KATI NA EXOUN NA POUN.....AYTA FILIKA
YIANNIS
-
Πολύ ειρωνεία για το τίποτα ρε Γιάννη!
Πληροφοριακά πάντως :
MILAME GIA ERGO ZOHS KATESTREPSES greycell s e ....ERGO DYO MHNWN! MILAME KOPIASTIKO ERGO ME FILOSOFIKOUS PROSANATOLISMOUS!!!!!AS SOBAREYTOUME!!!KAI OLA AYTA GIA KOUKOULES!!!!!!????
EINAI APISTEYTO!!!!MA KALA EDO KAI DYO MHNES KAPOIOI ASXOLOUNTAI GIA TON MOUSAMA POU THA BALOUN STO AMAXI TOUS!!!?????!!!!!
SOUREALISTIKO MOU FENETAI!!!!!!
POU NA LEGAME KAI KANA SOBAROTERO THEMA....
....THA MILAGAME GIA 10 XRONIA....XEXEXE....Συγνώμη που ρωτάω αλλά μήπως έχεις καταλάβει σε πιο forum βρίσκεσαι?!?!?!?!?
Το θέμα ξεκίνησε στις 25/3 κράτησε 6 μέρες και μετά από 1,5 μήνα έκανα μια ερώτηση για το θέμα!!!
Δεν θα το ξανακάνω!!!PS.POS MIA KRITIKH SOU XALASE TO 'ERGO' 2 MHNWN AKOMA NA TO KATALABO?
Πολύ βιασύνη για ειρωνεία πριν δεις ότι άλλος έχει βάλει το topic !!!!!!
PS3. OTAN PAREIS TELIKA PES MAS TI PHRES GIATI EDO KAI DYO MHNES EXEI KATANTHSEI 'LAMSI' (3000+ EPISODIA ME INTRIGA,AGONIA KAI SASPENS)
Πολύ βιασύνη για ειρωνεία πριν δεις ότι άλλος έχει βάλει το topic !!!!!! #2
PS4.MHN XEXNAS MPHKE KALOKAIRI KAIROS NA APOFASISEIS!
Πολύ βιασύνη για ειρωνεία πριν δεις ότι άλλος έχει βάλει το topic !!!!!! #3
PS5.AYTA....KAI SIRGUS FILE MOU PROSPATHISE NA BLEPEIS THN ZOH ME PERISSOTERO HUMOR KAI NA APODEXESAI TIS APOPSEIS TON ALLON....ISOS KAPOU,KAPOS,KATI NA EXOUN NA POUN.....
Από τα γέλια και μόνο που μου προκαλούν τα posts κάποιων να ξέρεις ότι αποδεικνύω σε μένα τουλάχιστον αν έχω humor!!!
-
Ελεος ρε παιδια ,τι εγινε ξαφνικα ολοι επεσαν επανω σε ενα θεμα
οπως οι κουκουλες να το φανε γιατι ρε παιδια εγω δεν ειχα δει τοσο καιρο τι γινετε εδω διοτι δεν ειχα ιντερνετ και μολις εβαλα τι να δω χαμος.....
δηλαδη τοσο πολυ πειραζει να προσεχουμε το αυτοκινητο μας τινα πω?
για μερικους που βγαζουν το χρημα με την σεσουλα μπορει να μην τους νοιαζει καθολου για μενα ομως που μωχθεισα για να παρω ενα αυτοκινητο θελω να το προσεχω σαν τα ματια μου αντε λοιπον μην πω καμια βαρια κουβεντα σε ολους τους μπουλιδες εδω μεσα με τα λεφτα του μπαμπακα βεβαιος και δεν θα με ενοιαζε να βαλω κουκουλα θα επερνα απευθειας αλλο .Παντως επειδη με ρωτησε καποιος φιλος τελικα τη κουκουλα πηρα ,
Πηρα την ΤΝC.
πΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.-
κουκουλες αυτοκινητων