-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
de sou lew gia tou patera mou giati me tosa aloga de mporeis na miliseis gia stripsimo.....gia ena normal coupe me koni kitrina kai to idio fainomeno (anoigma ths troxias ths mourhs) eixe paratirithei sto idio aytokinhto sta megara....de to odhgousa egw...hmouna synodhgos kai stis 2 periptwseis
den eipa oti h gtv einai kalytera apo to coupa ALLA oti h gtv den einai kanenas xaros kai to coupe den exei syberifora apo allo planhthps: gia ta limanakia eixa pei oti eixa dei mia gtv V6 3.0 na strivei poly kathara kai para poly grhgora
προτιμώ το στρίψιμο του 350Ζ, κοίτα το σχετικό βίντεο που έχω κάνει ποστ.
-
Ο χρήστης FiatCoupe20V έγραψε:
Δηλ. η ποιότητα κατασκευής ήταν καλύτερη από τα άλλα αυτοκίνητα του Γρουπ Φιατ (πάντως η καινούρια μεγάλη Λάντσια έχει καλή ποιόητα κατασκευής όπως την είδα από κοντά).
Τελικά το πούλησες το αυτοκίνητο;
Κοίταξε περιμένω να έρθει το RAV, υποτίθεται θα ερχόταν μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή, τώρα πήγαμε για αυτή την Παρασκευή ξέρεις τώρα τους εμπόρους σου βγάζουν τη ψυχή μέχρι να το εκτελωνίσουν.
Μόλις έρθει, η συμφωνία είναι χέρι με χέρι για 21.000 αν και προσωπικά πιστεύω πως έχει βρεί ήδη αγοραστή για 22-23 χιλ. Δυστυχώς δεν το κυνήγησα ιδιαίτερα προσωπικά ώστε να ωφεληθώ εγώ τη διαφορά.ΚΡΙΜΑ ΤΟ COUPE 20V ΓΙΑ ΤΟ ΡΑV 4!???
ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΣΟ ΤΟ ΕΙΧΕΣ??? ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΦΙΑΤ???
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Επίσης, ως βιομηχανικό προϊόν έχει κλείσει προ πολλού τον κύκλο ζωής της. Πλέον, η παραγωγή της είναι ζημιογόνος και, για να είμαι ειλικρινής, έπρεπε να είχε αντικατασταθεί εδώ και τέσσερα χρόνια.
αυτό μ'αρεσει σε'σενα ρε συ skullone, η ειλικρίνεια σου
πάντως εισαι ο πρώτος και μοναδικός που εχω ακουσει να κατηγορεί την GTV
μαλιστα προσφατα βρήκα ένα παλιο περιοδικό που ειχε συγκριση GTV-TT(μετα τις αλλαγες για λογους ασφαλείας) και ενώ οι άνθρωποι ήταν ξεκάθαροι στο οτι το γερμανικό ήταν σαφώς καλύτερο συνολικά, εβγαζαν το καπέλο στην οδική συμπεριφορά της άλφα και στο στρίψιμο της παρολα τα χρονάκια της... -
Ο χρήστης FiatCoupe20V έγραψε:
Το να υποστηρίξεις ότι πχ.η GTV δεν σου κάνει για πραγματική Alfa από αυτά που έχεις διαβάσει θα έχεις κάθε δίκιο αλλά όχι να λες και ότι είναι ατσούμπαλη γιατί ΔΕΝ την έχεις οδηγήσει.
Μα το ατσούμπαλη και ξεπερασμένη δεν έχει να κάνει με την οδική συμπεριφορά αλλά με το design και την όψη της όπου είναι καθαρά υποκειμενικό και άρα ο καθένας έχει άποψη.
Βρε Κωνσταντίνε για εξηγησέ μας το ατσούμπαλη γιατί στο χωριό μου έχει να κάνει με το σχήμα και τον όγκο ενός αντικειμένου και σημαίνει κάτι σαν αγαρμπος και αχαροςΤο 'ατσούμπαλη' το είπα αναφερόμενος στο έντονο ψάρεμα που εμφανίζει στις ισχυρές της εκδόσεις κατά την επιτάχυνση (torque steering) και στην υπερβολική υποστροφή. Στις μικρές (1.8 και 2.0 Twin Spark) αυτά δεν εμφανίζονται, αλλά στην V6 Turbo και στην τρίλιτρη είναι σκέτο βάσανο. Βέβαια, έχει θαυμάσιο ήχο από το μοτέρ.
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
skulione mhn ksexnas oti polla periodika den einai antikeimenika
egw alla eida sta limanakia kai ta eida me ta matia mou kai me pollous martyres mazi
exeis paei volta me coupe sthn pentelh?
mh nomizeis oti exei to theiko krathma....to amaxi nai men elegxomena alla anoige thn troxia tou h mourh kai de mporw na pw oti einai kai poly eykolo sto na to topothethseisΣου μιλάω για τους παραδοσιακά ιταλόφιλους 4 Τροχούς. Αν θυμάσαι το κομμάτι εκείνο στο οποίο είχαν δοκιμάσει μια ασημί Ghibli και μια ασημί τρίλιτρη GTV σε σύγκριση με μια Μ3, παρ'ότι ιταλόφιλοι, είχαν να λένε για τα ΠΟΛΛΑ μούτρα που έβγαζε η GTV. Και αυτό ξέρεις είναι αναμενόμενο. Όταν κρεμάς ένα βαρύ μοτέρ μπροστά από το μπροστινό άξονα και του χώνεις κι ένα σωρό άλογα και βάζεις και την κίνηση μπροστά, πρέπει να περιμένεις ότι το αυτοκίνητο θα υποστρέφει. Μην ξεχνάτε ότι το 'όλα μπροστά' δεν είναι παρά ένα ανάποδο 'όλα πίσω'.
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
ΚΡΙΜΑ ΤΟ COUPE 20V ΓΙΑ ΤΟ ΡΑV 4!???
ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΣΟ ΤΟ ΕΙΧΕΣ??? ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΦΙΑΤ???
Αγαπητέ κοίταξε να δεις μετά από ένα τέτοιο αμάξι ο μόνος τρόπος για να το αποδεχτείς είναι να πας σε τζιπάκι αλλίως θα έκοβα φλέβες. Λόγω οικογενειακών μεταβολών χρειαζόμασταν περισσότερους χώρους από το coupe. Λοιπόν τα οικονομικά μου αυτή τη στιγμή δε μου επέτρεπαν ένα περίπου ισοδύναμο αμάξι, μεγαλύτερο σε όγκο που να με φτιάχνει πχ το Octavia πολύ καλό αλλά δεν υπάρχει χημεία.
Οπότε απόφάσισα να περάσω στην άλλη πλευρά διαλέγοντας ένα πανέμορφο SUV (για την δική μου αισθητική) από τα γρηγορότερα της κατηγορίας του με πολύ καλές off road δυνατότητες (να πατησουμε και λίγο χιονάκι που έχουμε αδυναμία ) και πολύ καλή μεταπώληση σε περίπτωση που φτιάξουν τα οικονομικά μας
Τώρα όσον αφορά το coupe η μοναδική ζημιά σε 5 χρόνια ήταν μια σκάστρα πραγμα λογικό για τα ελληνικά καλοκαίρια, αλλά μιλάμε για 15.000 δρχ ανταλλακτικό. Ηχομόνωση άριστη, τριγμοί ελάχιστοι, καταπληκτικό κιβώτιο, σε βαθμό να πιστεύω ότι ήμουν πολύ τυχερός και ότι δεν είναι δυνατόν να είναι όλα τα coupe τόσο καλά απλά το δικό μου έτυχε Για να καταλάβεις στην αρχή επειδή φοβόμουν μήπως προκύψει κάτι έκανα επέκταση της εγγύησης για άλλα 3 χρόνια μέσω ενός προγράμματος της fiat πληρώνοντας γύρω στις 350.000 δρχ αλλά ευτυχώς πήγαν χαμένες
Μπες και στα site της υπογραφής μου να δεις εντυπώσεις παγκοσμίως για το αυτοκίνητο. -
'The Coupe was described as a car which you could take apart, dropping every single part in a museum as a piece of art. And indeed, from the front bulged headlamp covers over the wheel arch dashes and the sleek petrol filler cap to the round rear lights, all could be object of affection, and all add to the general line which as a whole is just as full of passion.'
http://www.fiatcoupe.net/frameset_main.htmSYMFONO KAI EPAYXANO!ONTOS ENA ERGO TEXNHS TO ESOTERIKO KAI TO EXOTERIKO TOU SXEDIO...LIGA AYTOKINHTA STIS MERES MAS EPITYGXANOUN KATI TETOIO...TA GRIGORA AYTOKINHTA PREPEI NA EINAI KAI ORAIA....
OXI OIKOGENEIAKA ME 100 PROFYLAKTIRES,AEROTOMES KAI ZANTES OSTE NA TRABANE TO MATI (BLEPE RS,IMPREZA,EVO,TYPE R..)OSO GIA THN EPILOGH SOU FILE ANTREA SEBASTH KAI POLY ORTHOLOGIKH...AFOU DEN YPARXEI KATI ANTISTOIXO KAI MEGALYTERO SE AYTA TA LEFTA KALYTERH EINAI H ALLAGH KATIGORIAS!
ME GEIA TO NEW RAV4!
FIAT COUPE 20V...ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ....