-
Ο χρήστης Mavrogati έγραψε:
αααααααααααααα!!! kyan έχεις και γραμματέα????????? Στέλεχος είσαι?????
έχεις και ακριβό αμάξι???Ανεκδοτάκι:
Ένας στελεχογιάπης παρκάρει την ολοκαίνουργια 750 του και ανοίγει την πόρτα του χωρίς να κοιτάξει αν έρχεται αυτοκίνητο. Ένας διερχόμενος ταξιτζής λοιπόν δεν προλαβαίνει να φρενάρει και του ξηλώνει την πόρτα μαζί με το χέρι του. Κατεβαίνει έξαλλος ο γιάπης και πριν προλάβει καλά-καλά ο ταξιτζής να αρθρώσει κουβέντα τον αρχίζει στα μπινελίκια: 'Καλά, δε βλέπεις ρε κιτρινιάρη; καινούργιο αυτοκίνητο, ξέρεις πόσο κάνει η πόρτα ρε μ......; Θα σου κάνω μήνυση και θα σου πάρω ό,τι έχεις και δεν έχεις!'. Ο ταξιτζής τότε βλέπει το ακρωτηριασμένο του μπράτσο το οποίο ο γιάπης μάλλον μέσα στην τσαντίλα του δεν είχε προσέξει και του το δείχνει. Και τότε ο γιάπης μας με έντρομο ύφος αναφωνεί:Αμάν! Πού πήγε το Ρόλεξ μου;!!!!!!
Πως σε αντιμετωπίζει η γραμματέας σου λοιπόν?
Με ...'επαγγελματική' ευσυνειδησία !!!! Όπως και η σωφέρ μου, η οικιακή βοηθός μου και προσωπική μου μασέζ...
-
Νάτο το θέμα του σωφέρ!!! είδες που έρχεσαι στα λόγια μου??? χαχαχαχ
-
Νάτο το θέμα του σωφέρ!!! είδες που έρχεσαι στα λόγια μου??? χαχαχαχΡε σεις, βοηθάτε λίγο! Μόνος μου θα τα βγάλω πέρα με τις ...αγριόγατες;
-
markvag, πρωί πρωί στον ΟΤΕ πιάνουμε δουλειά!! αχ βαχ...Κι εμείς οι 'ψαράδες' τι να πούμε...ότι κι εσείς οι τηλεπικοινωνιακοί... αχ βαχ λοιπόν...
Ρε σεις, βοηθάτε λίγο! Μόνος μου θα τα βγάλω πέρα με τις ...αγριόγατες;
'Ασε φίλε μου... Αυτή η γάτα είναι δύσκολη...
Πάντως καλό αυτό με τη γραμματέα... Το πρόβλημα είναι να έχεις Να το ζητήσω από το αφεντικό μου, ή θα με απολύσει; (απάντηση: θα με απολύσει ) Πάντως όλοι πρέπει να έχουν δικαίωμα σε μια κουκλάρα γραμματέα, διαφωνείτε;;;;
Να θέμα για την επόμενη συλλογική σύμβαση...
Πάντως εγώ δεν θα ήθελα να την 'χρησιμοποιήσω' σαν σωφέρ... Προτιμώ να οδηγώ εγώ την Rolls Royce 206 (είναι το τελευταίο μοντέλο, μετά από την συνεργασία με την PEUGEOT)
-
!!! Ôé íá ðù âñå ðáéäéÜ! Ïé áíôéäñÜóåéò óáò äåß÷íïõí áíèñþðïõò êáñáâïôóáêéóìÝíïõò áðü ôéò ãõíáßêåò 'predators'!! (êáìßá ó÷Ýóç ìå ôïí ößëï ìáò åäþ ìÝóá Ýôóé?)
ÌÞðùò õðåñâÜëëåôå ëéãÜÜÜÜêé??ãõíáßêåò predators???
Ôá êáñáâïôóáêßóìáôá åßíáé ãéá ôá êáñÜâéá ðïõ áñìåíßæïõí ü÷é ãéá ôá áñáãìÝíá óôï ëéìÜíé åð'áüñéóôïí.
Êáé üðùò ëÝåé êáé ï ëáüò -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ÊáëÜ ñå!!! Åâáëåò ôçí ãñáììáôÝá óïõ íá óïõ ãñÜøåé ôï Üñèñï??
Å, êáëÜ, ãéá ôõ÷áßï ìå ðÝñáóåò;!
Ðïëý éêáíÞ êïðÝëá. Äåí ìðïñåßò íá öáíôáóôåßò ðüóï êáëÜ ôá êáôáöÝñíåé óå ü,ôé ôçò æçôÞóù íá ìïõ êÜíåé....Åßìáé îåäéÜíôñïðïò, Ýôóé;
Ìáæß óïõ kyan
Åìðñüò üëïé ìáæß ãéá êáëýôåñåò êáé ðéï õðáêïõÝò ãñáììáôåßò -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Τα καραβοτσακίσματα είναι για τα καράβια που αρμενίζουν όχι για τα αραγμένα στο λιμάνι επ'αόριστον.Ε, ότι θα άκουγα και το 'σπασμένο καράβι' εδώ μέσα δεν το περίμενα.
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Εμπρός όλοι μαζί για καλύτερες και πιο υπακουές γραμματείςΚαι σωφερίνες! Τι, μόνο οι γυναίκες θα έχουν σωφέρ δηλαδή;
-
Åãþ óõìâéâÜæïìáé ìå ôéò ãñáììáôåßò êáé ôéò ïéêéáêÝò âïçèïýò
üóï ãéá óùöåñßíåò ,íá áöÞóïõí êÜôù ôá êëåéäéÜ áðï ôï impreza
üôé èá áêïýóåéò êáé Üëëá ðïõ äåí ðåñéìÝíåéò åßíáé ôï ìüíï óßãïõñï -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Να το ζητήσω από το αφεντικό μου, ή θα με απολύσει; (απάντηση: θα με απολύσει )Εγώ λέω να του ζητήσω να μου δανείσει τη δική του
Ελπίζω να μην το διαβάσει ποτέ αυτό η κοπέλα κι έχουμε άλλα....Πάντως εγώ δεν θα ήθελα να την 'χρησιμοποιήσω' σαν σωφέρ... Προτιμώ να οδηγώ εγώ την Rolls Royce 206
Θα σου καθόταν άσχημα όμως εταιρικό αυτοκίνητο με σωφερίνα;
-
Ουφ!!!! Τα κατάφερα!!! Γράφω μικρά σχόλια και σπάω και το μήνυμα σε 3 γιατί είναι τεράστιο!!!
Τι 10 σελίδες λες! Στις 150 θα φτάσουμε!**Γυναίκες **
*- Πρέπει να πουλήσω ακριβά το κορμί μου. Όσο πιο όμορφη είμαι τόσο πιο πλούσιο δικαιούμαι να έχω. *
Κάθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει επιλογή να κάνει ότι θέλει με την ζωή του. Το θέμα είναι να το κάνει επειδή το θέλω και όχι γιατί έτσι προστάζουν οι γονείς ή η κοινωνία μας.*- Ο προορισμός της γυναίκας είναι να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Αν δεν το κάνει θεωρείται αποτυχημένη ως γυναίκα. *
Αχ αχ μεγάλη κουβέντα αυτή. Στην Ελλάδα είμαστε ακόμη πίσω σε αυτό το θέμα. Εχουν γίνει όμως βήματα να ξεπεραστεί αυτό. Να το παω και λίγο παραπέρα? Η γυναίκα να ΜΗΝ παντρευτεί. Να συζήσει. (πω πω πω τι γράφω.. στην κόλαση! στην κόλαση!)- *Οι άνδρες είναι γουρούνια φαλλοκράτες. Πρέπει να τους εκμεταλλεύεσαι όποτε μπορείς για να μη στη φέρουν αυτοί πρώτα. *
Καλά οι αντρες είναι γουρούνια φαλλοκράτες, αυτό είναι δεδομένο. Απλά σε μια σχέση (είτε φιλική είτε ερωτική) κανένας δεν πρέπει να εκμεταλλεύεται τον άλλον. Και οι δύο πρεπει να δίνουν και
να παίρνουν πράγματα.
*- Οι άνδρες είναι 'εκ γονιδίων' πολυγαμικοί. Αν τους αφήσεις θα σε κάνουν τάρανδο. Κάθε άνω του μετρίου γυναίκα είναι πιθανός 'στόχος', άρα και 'εχθρός'. *
Ενώ αμα τους παρακολουθείς, τους κάνεις σκηνές ζήλιας και τους πρήζεις δεν θα σε κάνουν Εδώ κολλάει και η φοβερή διαφήμηση 'Καληνύχτα μωρό μου'*- Οι άνδρες δεν ξεπερνούν ποτέ τη μητέρα τους. Πάντα θα κυριαρχεί στη ζωή τους. *
Χμ όχι, δεν νομίζω οτι σκεφτομαστε έτσι. Μπορεί να το αντιμετωπίσουμε καποια στιγμή αλλά και αυτό όσο φεύγουν οι παλιότερες γενιές έχει ψιλοξεπεραστεί.*- Μια γυναίκα σε ανδροκρατούμενο περιβάλλον εργασίας είναι by default αδικημένη, οπότε γι'αυτήν όλα επιτρέπονται. *
Η αλήθεια όμως είναι οτι σε αρκετές περιπτώσεις η γυναίκα είναι αδικημένη. Και να ξεκινήσω με το πιο απλό? Μία γυναίκα γύρω στα 30 παντρεμένη χωρις παιδιά όσο και να προσπαθεί δεν θα βρει δουλειά. Για τον εξης λόγο ότι μολις την βλέπουν σκέφτονται: 'Ωχ! Αυτή μολις την προσλάβω θα μείνει έγγυος' - *Οι άνδρες είναι γουρούνια φαλλοκράτες. Πρέπει να τους εκμεταλλεύεσαι όποτε μπορείς για να μη στη φέρουν αυτοί πρώτα. *
-
Άνδρες **
*- Όλες οι γυναίκες είναι π***ες (χωρίς άλλο σχόλιο). *
καλά ρε! Αυτά σκεφτόσαστε! Νροπή σας!!!
Και συμπληρώνω: Ξεπεράστε επίσης αυτό το 'Τι? Είχες παει και με άλλον' 'Οχι, περίμενα πλέκοντας στο σπίτι να μου προξενέψουν εσένα'*- Οι άνδρες είναι οι 'κουβαλητές' και οι γυναίκες οι 'νοικοκυρές' (σε διάφορες διαβαθμίσεις). *
Σιγά σιγά όσο 'φεύγουν' οι παλιότερες γενιές και αυτό θα ξεπεραστεί. Ηδη η γυναίκα δουλεύει, οπότε εκ των πραγμάτων οι δουλείες μοιράζονται.*- Όλες οι γυναίκες έχουν ως απώτερο σκοπό το γάμο και αν μας θεωρούν 'καλή περίπτωση' θα κάνουν το παν να μας τυλίξουν. *
ναι ναι ξεπεράστε το αυτο. Σας παρακαλούμε δηλαδή! Ή τουλαχιστον βρείτε τρόπο να ξεχωρίζετε αυτές που θέλουν 'να σας τυλίξουν' και αυτές που δεν θέλουν.*- Όσο πιο πολλά λεφτά έχω τόσο καλύτερη γυναίκα μπορώ να 'χτυπήσω'. *
Εξαρτάται τι θεωρεί κανείς 'καλύτερη'. Γούστα είναι αυτά! -
**Και τα δύο φύλα **
*-Η 'σωστή' γυναίκα πρέπει να κοιτάει πρώτα το γάμο της και τα παιδιά της εις βάρος του εαυτού της αν χρειαστεί. *
Οχι, δεν θα είμαι ξυπόλητη και έγκυος να πλενω πιάτα στην κουζίνα όσο εσύ διαβάζεις την εφημερίδα σου (Γυναίκαααααα το φαϊ είναι έτοιμο?)
Οχι, δεν θα κάθομαι να τις τρώω. Θα ζητήσω διαζύγιο.*- Ο άνδρας πρέπει να είναι μεγαλύτερος από τη γυναίκα (τώρα πως συνάδει αυτό με το γεγονός ότι οι γυναίκες ζουν κατά μέσο όρο περισσότερο...) *
Τα στατιστικά μας όμως δειχνουν το αντίθετο*- Ο άνδρας πρέπει να είναι σε όλα ίσος ή ανώτερος από τη γυναίκα. *
Ο αντρας είναι αυτός που έχει το πρόβλημα. Ειδικά αν η γυναίκα βγάζει περισσότερα. -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Κάθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει επιλογή να κάνει ότι θέλει με την ζωή του. Το θέμα είναι να το κάνει επειδή το θέλω και όχι γιατί έτσι προστάζουν οι γονείς ή η κοινωνία μας.
ειδατε αμα τους δινουμε θαρος που μας καβαλανε
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Είδες η π*****α η καψούρα τι κάνει;Eσύ το λες καψούρα, εγώ το λέω μαλ@@@ Διότι αγαπητέ μου η καψούρα θα φύγει σε 1 χρόνο και θα ανακαλύψεις ξαφνικά οτι είσαι με έναν ανθρωπο που δεν θέλεις ή ακομη χειρότερα που αντιπαθείς.
Εχω ενα γνωστό ο οποίος γνώρισε μια κοπέλα, την οποία και παντρεύτηκε. Αυτή λοιπον ειχε μαθει από τους γονείς της να την πηγαινοφέρνουν παντου με το αμάξι. Η ίδια δεν οδηγεί, δεν παίρνει λεωφορείο και δεν μπαίνει σε ταξί. Οταν την γνώρισε λοιπον δεν της είπε τίποτα και την πηγαινοέφερνε αυτός παντου. (Μιλαω την παει στην δουλεια, την γυρνάει από την δουλειά κλπ). Οποτε και τώρα η κοπελιά το θεωρεί δεδομένο.
ε φίλε μου τι γκρινιάζεις τώρα??? Αφού της έκανες τον σωφερ τότε και δεν είπες τιποτα!
Γιαυτό σου λεω. Τα θέλετε και τα παθαίνετε!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πάντως καλό αυτό με τη γραμματέα... Το πρόβλημα είναι να έχεις Να το ζητήσω από το αφεντικό μου, ή θα με απολύσει; (απάντηση: θα με απολύσει ) Πάντως όλοι πρέπει να έχουν δικαίωμα σε μια κουκλάρα γραμματέα, διαφωνείτε;;;;Nατες νατες οι διακρίσεις στον εργασιακό χώρο!!!!
Κι εγώ θέλω δικαίωμα επιλογής σε αντρα γραμματέα!!! Τι δηλαδή? Εμείς οι εργαζόμενες ψυχή δεν έχουμε?? Μόνο με το pool-boy θα την βγάζουμε? Κι ύστερα λέτε να μην ψάχνουμε άντρες με λεφτά!!! Εμ πώς θα την βγάλουμε χωρις πισίνα ε????
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Τι 10 σελίδες λες! Στις 150 θα φτάσουμε!Ωραία, χαίρομαι που σοβαρεύουμε, βαρέθηκα την πλάκα.
Και επειδή ετοιμάζεις ομοβροντία, καλό είναι να αρχίσω να γράφω.*- Πρέπει να πουλήσω ακριβά το κορμί μου. Όσο πιο όμορφη είμαι τόσο πιο πλούσιο δικαιούμαι να έχω. *
Κάθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει επιλογή να κάνει ότι θέλει με την ζωή του. Το θέμα είναι να το κάνει επειδή το θέλω και όχι γιατί έτσι προστάζουν οι γονείς ή η κοινωνία μας.Ξέρεις, πολλές κοπελίτσες μεγαλώνουν με τη λογική να περιμένουν τον 'πρίγκηπα' με τα 500 καθαρόαιμα αραβικά άτια του κάτω από το καπό της Πόρσε. Εκεί δεν παραπέμπουν όλες οι σαπουνόπερες που δείχνει η TV; Ο πραγματικός πλούτος είναι αλλού, καταλάβετέ το κάποτε.
*- Ο προορισμός της γυναίκας είναι να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Αν δεν το κάνει θεωρείται αποτυχημένη ως γυναίκα. *
Αχ αχ μεγάλη κουβέντα αυτή. Στην Ελλάδα είμαστε ακόμη πίσω σε αυτό το θέμα. Εχουν γίνει όμως βήματα να ξεπεραστεί αυτό. Να το παω και λίγο παραπέρα? Η γυναίκα να ΜΗΝ παντρευτεί. Να συζήσει. (πω πω πω τι γράφω.. στην κόλαση! στην κόλαση!)Πολλοί/ές που το έχουν κάνει λένε ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα. Η συμβίωση δεν έχει τις 'υποχρεώσεις' κυρίως απέναντι στην κενωνία που έχει ο γάμος. Αυτές συνήθως χαλάνε τη σούπα. Α, και για κάνε στην Ελλάδα παιδί χωρίς να είσαι παντρεμένη να δεις τι ωραία που είναι!
- *Οι άνδρες είναι γουρούνια φαλλοκράτες. Πρέπει να τους εκμεταλλεύεσαι όποτε μπορείς για να μη στη φέρουν αυτοί πρώτα. *
Καλά οι αντρες είναι γουρούνια φαλλοκράτες, αυτό είναι δεδομένο.
Διακρίνω κι εδώ μια συντριπτική γενίκευση; Δεν είδα smiley.
Απλά σε μια σχέση (είτε φιλική είτε ερωτική) κανένας δεν πρέπει να εκμεταλλεύεται τον άλλον. Και οι δύο πρεπει να δίνουν και
να παίρνουν πράγματα.Μεγάλη αλήθεια. Αλλά πολλές κοπέλες πιστεύουν πως πρέπει να τους 'δίνεις' μόνο και μόνο επειδή σου κάνουν την τιμή να είναι μαζί σου.
*- Οι άνδρες είναι 'εκ γονιδίων' πολυγαμικοί. Αν τους αφήσεις θα σε κάνουν τάρανδο. Κάθε άνω του μετρίου γυναίκα είναι πιθανός 'στόχος', άρα και 'εχθρός'. *
Ενώ αμα τους παρακολουθείς, τους κάνεις σκηνές ζήλιας και τους πρήζεις δεν θα σε κάνουν Εδώ κολλάει και η φοβερή διαφήμηση 'Καληνύχτα μωρό μου'Και τους διώχνεις και πιο γρήγορα.
*- Οι άνδρες δεν ξεπερνούν ποτέ τη μητέρα τους. Πάντα θα κυριαρχεί στη ζωή τους. *
Χμ όχι, δεν νομίζω οτι σκεφτομαστε έτσι. Μπορεί να το αντιμετωπίσουμε καποια στιγμή αλλά και αυτό όσο φεύγουν οι παλιότερες γενιές έχει ψιλοξεπεραστεί.Πάντως να ξέρεις ότι πολλοί άνδρες δίνουν ομηρικές μάχες ώστε να μην καταφέρνει και κυριαρχεί η μητέρα τους στη ζωή τους. Είναι πολύ δύσκολη μάχη, στο λέω από πρώτο χέρι.
*- Μια γυναίκα σε ανδροκρατούμενο περιβάλλον εργασίας είναι by default αδικημένη, οπότε γι'αυτήν όλα επιτρέπονται. *
Η αλήθεια όμως είναι οτι σε αρκετές περιπτώσεις η γυναίκα είναι αδικημένη. Και να ξεκινήσω με το πιο απλό? Μία γυναίκα γύρω στα 30 παντρεμένη χωρις παιδιά όσο και να προσπαθεί δεν θα βρει δουλειά. Για τον εξης λόγο ότι μολις την βλέπουν σκέφτονται: 'Ωχ! Αυτή μολις την προσλάβω θα μείνει έγγυος'Ναι, έχεις δίκιο αλλά απ'την άλλη πολλές γυναίκες εκμεταλλεύονται στεγνά το φύλο τους για να πετύχουν επαγγελματικά. Δε λέω, είναι ανδροκρατούμενη η κακούργα, αλλά κι εσείς όπου σας βολεύει το εκμεταλλεύεστε αυτό και όπου δε σας βολεύει γκρινιάζετε. Επίσης γιατί οι περισσότερες γυναίκες που παίρνουν ηγετικές θέσεις γίνονται σκύλες και βγάζουν τα απωθημένα τους στους υφισταμένους τους;
- *Οι άνδρες είναι γουρούνια φαλλοκράτες. Πρέπει να τους εκμεταλλεύεσαι όποτε μπορείς για να μη στη φέρουν αυτοί πρώτα. *
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
*- Όλες οι γυναίκες είναι π*****ες (χωρίς άλλο σχόλιο). *
καλά ρε! Αυτά σκεφτόσαστε! Νροπή σας!!!Συνήθως όταν έχουμε υποστεί ερωτική απογοήτευση. Και δεν εννούσα στο σώμα αλλά στο χαρακτήρα.
Και συμπληρώνω: Ξεπεράστε επίσης αυτό το 'Τι? Είχες παει και με άλλον'
Ε, καλά, αυτό δεν υπάρχει πια, τουλάχιστον σε αυτούς που έχουν βγάλει τουλάχιστον γυμνάσιο.
*- Οι άνδρες είναι οι 'κουβαλητές' και οι γυναίκες οι 'νοικοκυρές' (σε διάφορες διαβαθμίσεις). *
Σιγά σιγά όσο 'φεύγουν' οι παλιότερες γενιές και αυτό θα ξεπεραστεί. Ηδη η γυναίκα δουλεύει, οπότε εκ των πραγμάτων οι δουλείες μοιράζονται.Μάλλον έχεις δίκιο.
*- Όλες οι γυναίκες έχουν ως απώτερο σκοπό το γάμο και αν μας θεωρούν 'καλή περίπτωση' θα κάνουν το παν να μας τυλίξουν. *
ναι ναι ξεπεράστε το αυτο. Σας παρακαλούμε δηλαδή!Προσπαθούμε αλλά δε βοηθάτε κι εσείς. Εμένα μέχρι και (ψεύτικη) εγκυμοσύνη προφασίστηκε κάποια για να με κρατήσει. Φαντάσου να ήμουν πλούσιος κι όλας!
Ή τουλαχιστον βρείτε τρόπο να ξεχωρίζετε αυτές που θέλουν 'να σας τυλίξουν' και αυτές που δεν θέλουν.
Αυτό το καταλαβαίνεις όταν είναι ήδη αργά.
*- Όσο πιο πολλά λεφτά έχω τόσο καλύτερη γυναίκα μπορώ να 'χτυπήσω'. *
Εξαρτάται τι θεωρεί κανείς 'καλύτερη'. Γούστα είναι αυτά!Εννοώ 'το μόνο που χρειάζεται για να έχεις δίμετρη μοντέλα είναι λεφτά. Κατά τα άλλα μπορείς να της φέρεσαι όπως γουστάρεις.' Θυμάμαι ένα φίλο μου που μου είχε πει ότι θέλει να βγάλει λεφτά για να πάρει SLK και να χτυπάει ωραίες γυναίκες. Το περίεργο είναι ότι οι γυναίκες που είχε κι έχω δει ήταν όλες ωραίες! Και τους φερόταν από μέτρια έως απαίσια! Ο τύπος μάλλον θέλει από σκλεναρίκοβα και πάνω για να ικανοποιηθεί. Είδες όμως τι κάνουν τα γ...μένα τα στερεότυπα;
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
εγώ είμαι κατά της ισότητας (η ισοτιμία είναι το μοναδικό που μπορώ να δεχτώ)
και να δώσω ένα παράδειγμα (μισοσχετικό-μισοάσχετο)
Eχμ δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις με το παράδειγμά σου.
θελω να πω οτι ειναι βλακεια να ψαχνει ο οποιοσδηποτε για την ισοτητα αναμεσα σε δυο τοσο διαφορετικα 'πράγματα'
αλλωστε αν εξισωθουν τοτε χανεται το ενδιαφερον
μετα ειτε gay εισαι ειτε νορμαλ θα ειναι και με το νομο το ιδιο πραγμα
ειναι πιο απλο και ενδιαφερον να μπει στο παιγνιδι των επενδυσεων οποιουδηποτε τυπου (εμφανιση,πτυχια,λεφτα,συμπεριφορα κ.τ.λ.) με τις οποίες (επενδυσεις) θα βγει μετα στο κυνηγι για κατι που θεωρει οτι του αξιζει οχι απαραιτητα στα ιδια πραγματα
δηλαδη μπορει εγω να κανω εκπαιδευτικες επενδυσεις ελπιζοντας να βρω ομορφη γυναικα
το μυστικό ειναι να κάνει ο καθενας επενδυσεις εκει που τον συμφερει
δηλαδη αν ψαχνεις για χαζογκομενα θα πρεπει να εχεις λεφτα
αν ψαχνεις για διδακτορα θα πρεπει να εισαι και εσυ
με λιγα λόγια υπαρχει μια απλη μαθηματικη εξισωση
ο συντελεστης λειτουργικης αποδοσης
βαζεις καποια κριτηρια
και τους δινεις μια βαρυτητα αναλογα με τις ορεξεις σου
βγαζεις τη σουμα και εχεις ενα νουμερο το οποιο περνα τα standard που εχεις θεσει ή αποτυγχανει
οι καψουρες σε αριθμους δηλαδη
παντως εχει πλακα και ειναι και ενδιαφερον, σας το συστηνω
εμενα π.χ. μπορει να μου αρεσει να με δερνει η γυναικα μου την ωρα που πλενω πιατα ή σιδερωνω
καποιος αλλος ανωμαλος μπορει να θελει να κανει γυμναστικη με τη γυναικα του (με το βαρος της) και παει λεγοντας
για καθε τι τετοιο χρειαζεται η γυναικα να εχει και αναλογα προσοντα
και σε αυτα τα προσοντα βαζεις μια βαρυτητα -σημαντικότητατελικα το μπερδεψα το ζητημα
γιαυτο το ξαναλέω απλα
πρεπει να υπαρχουν ρολοι αν θελουμε να παιχτει η ταινία
και οποιος καταλαβε να μου εξηγησει και εμενα
ετσι παθαινεις αμα γραφεις ενα μηνυμα μεσα σε 3 ωρες γραμμη-γραμμη -
και κατι που ειχα γραψει προχτες και μου σβηστηκε καταλαθος
υπαρχουν τρια επιπεδα 'ματιάς' στο δρομο
1.κοιτας ολες τις γυναικες οπως κοιτας ολους και ολα γυρω
ενδειξη κοινωνικοτητας
διαρκεια απειροελαχιστη
2.κοιτας ολες τις εντυπωσιακες γυναικες (ψηλή ξανθη, 150 κιλα φαλαινα,με πρασινο μαλλι, μινι φουστα και βαθη ντεκολτε κ.τ.λ.) ή οτι αλλο εντυπωσιακο
διαρκεια , ελαχιστα δευτερολεπτα
3.κοιτας για ωρα, γυρνας κεφαλι και πιθανως κανεις Uturn σε κατι ενδιαφερον* (πραγματικα ομορφη κ.τ.λ.)*μου εχει τυχει σε supermarket να ειμαι σκυφτος σε ενα ραφι περνοντας Kellogs και να βλεπω να με πλησιαζουν κατι πανυψηλα ποδια με κοντο παντελονακι αθλητικο και αθλητικα παπουτσια
κοκαλωνω απο 'φοβο' και αρχιζω να ισιωνω σιγα-σιγα θελοντας να διαπυστωσω αν πραγματι ειναι πιο ψηλη απο μενα
μεχρι να ισιωσω τελιως αυτη εχει απομακρυνθει και απο μακρια η κοντρα φαινεται δυσκολη
την περνω απο πισω και την πλησιαζω με ανακουφιση (ειχε παει στην κουλουρι) βλεποντας οτι πρεπει να την περναω 2-3 ποντους
θα μου καθοταν πολυ ασχημα να δω γυναικα χωρις τακουνι να με περνα και ευτυχώς δεν εχω δει ακόμα
αυτο θα πει 'κατι πραγματικα ενδιαφερον'τωρα ο καθενας αναλογα με
-τις αναστολες
-τη συνοδεια
-την ψυχολογικη κατασταση
-τις ορεξεις του
μπορει να χρησιμοποιει οσο πιο προχωρημανη μεθοδο απο τις τρεις θελει
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)