-
predator αν ησουν 2.10μ. θα ήταν εντυπωσιακό αυτό...
-
AãáðçôÞ salome íá ôá äå÷ôïýìå üëá áõôÜ êáé íá ðáñáäå÷ôïýìå üôé êÜíïõìå ëÜèïò .Ïé ãõíáßêåò ðïõ ôï åíôïðßæïõí êáé ôéò ÷áëÜåé ôé Ý÷ïõí êÜíåé ãéá íá áëëÜîåé áõôÞ ç êáôÜóôáóç?
Åêáøáí ôá óïõôéÝí??
Ïëåò ïé ãõíáßêåò ðï@@@@åò üôáí íéþèïõí Ýôóé åìåßò ôé íá ðïýìå??
Êáé ãéá íá îçãéüìáóôå Ð..Á åßíáé ç ãõíáßêá åêäéäüìåíç ãéá ÷ñÞìá -
Ο χρήστης predator έγραψε:
3.êïéôáò ãéá ùñá, ãõñíáò êåöáëé êáé ðéèáíùò êáíåéò Uturn óå êáôé åíäéáöåñïí* (ðñáãìáôéêá ïìïñöç ê.ô.ë.)
*ìïõ å÷åé ôõ÷åé óå supermarket íá åéìáé óêõöôïò óå åíá ñáöé ðåñíïíôáò Kellogs êáé íá âëåðù íá ìå ðëçóéáæïõí êáôé ðáíõøçëá ðïäéá ìå êïíôï ðáíôåëïíáêé áèëçôéêï êáé áèëçôéêá ðáðïõôóéá
êïêáëùíù áðï 'öïâï'..Åßíáé öïñÝò ðïõ óõíáíôÜò ìéá ãõíáßêá êáé ìÝíåéò Üíáõäïò ãéáôß êõêëïöïñåß ìå ìéá áðëüôçôá êáé ìÝíåéò'öïâéóìÝíïò' .
Ôï ôçëÝöùíï ôïõ ÆÜâïò ôï øÜ÷íåéò ìåôÜ..(êëùíïðïßçóç ) -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Είναι φορές που συναντάς μια γυναίκα και μένεις άναυδος γιατί κυκλοφορεί με μια απλότητα και μένεις'φοβισμένος' .
Το τηλέφωνο του Ζάβος το ψάχνεις μετά..(κλωνοποίηση )είναι φορές όμως που έχετε δίπλα σας γυναίκες δυναμικές και σας τρομάζουν, ή γυναίκες που σας φέρονται άψογα και τους φέρεστε με χείριστο τρόπο...
ΑΒΗΣΣΟΣ -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
åßíáé öïñÝò üìùò ðïõ Ý÷åôå äßðëá óáò ãõíáßêåò äõíáìéêÝò êáé óáò ôñïìÜæïõí, Þ ãõíáßêåò ðïõ óáò öÝñïíôáé Üøïãá êáé ôïõò öÝñåóôå ìå ÷åßñéóôï ôñüðï...
ÁÂÇÓÓÏÓÔï ßäéï êÜíïõí êáé ãõíáßêåò
Áõôïß ðïõ ôï êÜíïõí ìÜëëïí äåí îÝñïõí êáé ôé Ý÷ïõí áíÜìåóá óôá ðüäéá ôïõò .
Áò Ýñèïõí ïé äõíáìéêÝò êáé ïé öåñüìåíåò Üøïãá êáé áðü åäþ ãéáôß åãþ äåí Ý÷ù äåé êáé ðïëëÝò.....
Åßíáé öáßíåôáé êñõöÜ ôáëÝíôá. -
Ας έρθουν οι δυναμικές και οι φερόμενες άψογα και από εδώ γιατί εγώ δεν έχω δει και πολλές.....
Είναι φαίνεται κρυφά ταλέντα.που ειπαμε οτι βρίσκεσαι???
-
ÃÉÁ ÔÇ ÙÑÁ ÌÐÑÏÓÔÁ ÁÐÏ ÕÐÏËÏÃÉÓÔÇ
ÃÉÁ ÔÇÍ ÓÕÍÅ×ÅÉÁ ÌÐÏÑÙ ÍÁ ÄÙÓÙ ÊÁÉ ÓÕÍÔÅÔÁÃÌÅÍÅÓ -
***Ο πραγματικός πλούτος είναι αλλού, καταλάβετέ το κάποτε. ***
Πάρα πολύ ωραία συμφωνούμε. Αλλά δεν έχει σχέση με την απελευθέρωση που λέμε. Απελευθέρωση σημαίνει και τα δύο φύλλα να κάνουν ελεύθερα αυτό που θέλουν. Το αν κάποιος ή καποια επιλέξει το χρήμα δεν έχει σχέση.
Πολλοί/ές που το έχουν κάνει λένε ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα. Η συμβίωση δεν έχει τις 'υποχρεώσεις' κυρίως απέναντι στην κενωνία που έχει ο γάμος.
Πιστεύεις οτι αλλάζουν τόσα πολλά με έναν γάμο? (ενας παντρεμενος ρε παιδιααααααααααααα! Να μας πει τι γίνεται ). Εγώ νομίζω οτι αν έχεις μια υγιή σχέση είτε συζήσεις είτε παντρευτείς το ίδιο και το αυτό. Ο γάμος αν εξαιρέσουμε το θρησκευτικό μερος είναι ενα στεφάνι και ένα δαχτυλίδι. Αυτά κρατάνε τον γάμο από το να μην διαλύσει? Τι αλλάζει δηλαδή αν μένεις 5 χρονια στο ίδιο σπίτι με εναν άνθρωπο και τον 6ο παντρευτείς? (και δεν μιλάω για την γκρίνια της μαμάς. Αυτή και να παντρευτείς θα υπάρχει, απλώς θα αλλάξουν οι λέξεις. Στην αρχή θα είναι 'γιατί δεν παντρεύεσαι' μετά θα είναι 'γιατί δεν κάνεις παιδί')
Καλά οι αντρες είναι γουρούνια φαλλοκράτες, αυτό είναι δεδομένο.
Διακρίνω κι εδώ μια συντριπτική γενίκευση; Δεν είδα smiley.(ατιμη δουλειά! Δεν πρέπει να με ενοχλούν όταν γραφω μηνύματα)
***Πάντως να ξέρεις ότι πολλοί άνδρες δίνουν ομηρικές μάχες ώστε να μην καταφέρνει και κυριαρχεί η μητέρα τους στη ζωή τους. ***
Την ίδια και ίσως πολύ χειρότερη μάχη δίνουν και οι γυναίκες. Απλά στα δικά μας παιδιά θα φέρομαστε διαφορετικά, οπότε στις επόμενες γενιές αυτό θα εκλείψει κατά πολύ. Νομίζεις πως μελλοντικά θα ασχολούμαστε τόσο πολύ με την ζωή των παιδιών μας?
Επίσης γιατί οι περισσότερες γυναίκες που παίρνουν ηγετικές θέσεις γίνονται σκύλες και βγάζουν τα απωθημένα τους στους υφισταμένους τους;
Ε χμμ δεν έχω ιδέα καμια σκύλα ρε παιδιά να μας εξηγήσει???)
Και συμπληρώνω: Ξεπεράστε επίσης αυτό το 'Τι? Είχες παει και με άλλον' Ε, καλά, αυτό δεν υπάρχει πια, τουλάχιστον σε αυτούς που έχουν βγάλει τουλάχιστον γυμνάσιο.
Υπάρχει υπαρχει!!! Οπως υπάρχει και το γελοίο 'Να δω τώρα που χωρίζουμε και δεν είσαι παρθένα ποιος θα σε πάρει'. Ασε, ο καθένας με την τρέλλα του
***Προσπαθούμε αλλά δε βοηθάτε κι εσείς. Εμένα μέχρι και (ψεύτικη) εγκυμοσύνη προφασίστηκε κάποια για να με κρατήσει. Φαντάσου να ήμουν πλούσιος κι όλας! ***
Τι?! Δεν είσαι πλούσιος?? Και κάθομαι και γράφω ακόμη???
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
θελω να πω οτι ειναι βλακεια να ψαχνει ο οποιοσδηποτε για την ισοτητα αναμεσα σε δυο τοσο διαφορετικα 'πράγματα' αλλωστε αν εξισωθουν τοτε χανεται το ενδιαφερον
Ισότητα όπως την εννοείς φυσικά και δεν μπορεί να υπάρξει. Αφού είναι 2
διαφορετικά φύλλα. 2 διαφορετικές νοοτροπίες. Αυτό όμως που πρέπει να
υπάρξει είναι οι ίσες επιλογές. Δηλαδή δεν γίνεται να επιλέγει μόνο ο αντρας ή μόνο η γυναίκα.μετα ειτε gay εισαι ειτε νορμαλ θα ειναι και με το νομο το ιδιο πραγμα
παρακαλώ???
το μυστικό ειναι να κάνει ο καθενας επενδυσεις εκει που τον συμφερει.
Σωστός! Εχεις σκεφτεί ποιες είναι οι πετυχημένες σχέσεις? Εκείνες όπου τα μειονεκτήματα του άλλου δεν μας σπάνε τα νεύρα
εμενα π.χ. μπορει να μου αρεσει να με δερνει η γυναικα μου την ωρα που πλενω πιατα ή σιδερωνω
κι εμένα μου αρέσει
υπαρχουν τρια επιπεδα 'ματιάς' στο δρομο
- Κοιτάς πολύ έντονα την γυναίκα που σου αρέσει (από λεπτά μεχρι και ώρες)
-
Aγαπητή salome να τα δεχτούμε όλα αυτά και να παραδεχτούμε ότι κάνουμε λάθος .Οι γυναίκες που το εντοπίζουν και τις χαλάει τι έχουν κάνει για να αλλάξει αυτή η κατάσταση? Εκαψαν τα σουτιέν??
Πολύ απλά δεν φέρονται όπως οι άλλες. Τα σουτιεν δεν τα έκαψαν ούτε θα τα κάψουν ποτε΄γιατί κοστίζουν ένα σωρό λεφτά. Οχι τίποτε άλλο μετά γκρινιάζετε ότι ξοδεύουμε πολλά!
Ολες οι γυναίκες πο@@@@ες όταν νιώθουν έτσι εμείς τι να πούμε??
Δηλαδή για εσένα όλες οι γυναίκες είναι π* ? Πολύ βολικό θα έλεγα.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
- ÊïéôÜò ðïëý Ýíôïíá ôçí ãõíáßêá ðïõ óïõ áñÝóåé (áðü ëåðôÜ ìå÷ñé êáé þñåò)
Êáé ìåôÜ ...ôé êÜíïõìå ìåôÜ ôüóï êïßôáãìá???
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
ÄçëáäÞ ãéá åóÝíá üëåò ïé ãõíáßêåò åßíáé ð* ? Ðïëý âïëéêü èá Ýëåãá.
ÌÜëëïí ðáñåîÞãçóåò ôïõëÜ÷éóôïí áõôü ðïõ Ýãñáøá
Ôï ôé ðéóôåýù åßíáé ôï ãåãïíüò üôé åìåßò êáèïñßæïõìå ðïëëÝò öïñÝò áõôü ðïõ äåß÷íïõìå óôïõò Üëëïõò äåí öôáßíå áõôïß ãéá ôï ôé âëÝðïõí êáé êñßíïõí. -
Και μετά ...τι κάνουμε μετά τόσο κοίταγμα???κουνάτε τα κλειδιά από το ακριβό σας αμάξι μπας και τη ρίξετε?? (χο χο επανήλθα στο αρχικό θέμα!! Τα κατάφερα μετά από 50 σελίδες)
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
- Κοιτάς πολύ έντονα την γυναίκα που σου αρέσει (από λεπτά μεχρι και ώρες)
καλά αυτό δεν θεωρήται παρενόχληση;
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Êáé ìåôÜ ...ôé êÜíïõìå ìåôÜ ôüóï êïßôáãìá???
êïõíÜôå ôá êëåéäéÜ áðü ôï áêñéâü óáò áìÜîé ìðáò êáé ôç ñßîåôå?? (÷ï ÷ï åðáíÞëèá óôï áñ÷éêü èÝìá!! Ôá êáôÜöåñá ìåôÜ áðü 50 óåëßäåò)
Ãéáôß ç ôñéêëïðïäéÜ äåí ðéÜíåé???
-
Μάλλον παρεξήγησες τουλάχιστον αυτό που έγραψα
Το τι πιστεύω είναι το γεγονός ότι εμείς καθορίζουμε πολλές φορές αυτό που δείχνουμε στους άλλους δεν φταίνε αυτοί για το τι βλέπουν και κρίνουν.Δηλαδή τώρα λες ότι ολες οι γυναίκες φέρονται σαν π* ?
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
- ÊïéôÜò ðïëý Ýíôïíá ôçí ãõíáßêá ðïõ óïõ áñÝóåé (áðü ëåðôÜ ìå÷ñé êáé þñåò)
êáëÜ áõôü äåí èåùñÞôáé ðáñåíü÷ëçóç;
Ï÷é ðñüèåóç ãéá ìÜôéáóìá öôïõ öôïõ ìáêñéÜ áðï åìÜò
-
Γιατί η τρικλοποδιά δεν πιάνει???(και άρχισε το chat)
Μα πώς θα της βάλεις τρικλοποδιά? Αφού την κοιτάς! Θα πας ξαφνικά και θα την κλωτσήσεις?
-
Και μετά ...τι κάνουμε μετά τόσο κοίταγμα???
κουνάτε τα κλειδιά από το ακριβό σας αμάξι μπας και τη ρίξετε?? (χο χο επανήλθα στο αρχικό θέμα!! Τα κατάφερα μετά από 50 σελίδες)
Γιατί η τρικλοποδιά δεν πιάνει???
Το μικροάτυχημα στο δρόμο πιάνει για να κάνεις γνωριμία (δηλ. την βλέπεις να κατεβαίνει την Κηφισίας και την κοπανάς στον προφυλακτήρα για ανταλλάξετε στοιχεία και να γνωριστείτε καλύτερα); 'Η έιναι κομματάκι ακριβό;
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
καλά αυτό δεν θεωρήται παρενόχληση;οχι αν της αρέσει!
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)