-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
scullone δηλαδή έμεινες 45 κιλά????
πρέπει να κάνουμε ένα ανοιγμα στα Βαλκάνια... στο κάτω κάτω γείτονες είναι και αυτοί!!!Μήπως πρέπει να το 'σφυρίξουμε' στα ινστιτούτα αδυνατίσματος; Και ποιος δε θα'δινε όσα-όσα για να χάσει κιλά με αυτό τον τρόπο;
-
55;;; 45;;; Τι είναι αυτά ρε skullone; Για κιλά μιλάμε πάντα; Υπάρχει άντρας 45 κιλά; Και φαίνεται; Προσπαθώ να φανταστώ έναν άντρα με λιγότερα από τα μισά μου κιλά... Μάλλον κακό σου έκανε αυτή η κοπέλα παρά καλό! Πάντως, είναι εκείνο που χαρακτηριστικά περιγράφουμε με τη λέξη: ΞΕΖΟΥΜΙΣΤΗΚΕΣ!!! Μιλάμε ότι θα τα είχες δει όλα, έτσι; Χεχεχε!!!
Αααα, το έχω... Εδώ είναι! Λοιπόν... The Mummy Returns no 3. Starring, SKULLONE και η δίμετρη καλλονή από χώρα του Ανατολικού μπλοκ... Σενάριο:
Ο δεινός εξερευνητής skullone ανοίγει την πόρτα του διαμερίσματος (ακούγεται τρίξιμο από τους μεντεσέδες). Περπάτημα στις μύτες των ποδιών, σκοτάδι και αράχνες στο χώρο... Ξαφνικά, ο ήρωάς μας σκοντάφτει πάνω σε κάτι... παγίδα... ανοίγει η καταπακτή... πέφτει μέσα (χωρίς να βγάλει άχνα βέβαια, δε μασάμε εμείς κάτι τέτοια... όταν τελειώνει η πτώση του, προσγειώνεται σε ένα μεγάαααλο δωμάτιο όπου δεσπόζουν 4 πανύψηλες στήλες που χάνονται στο ύψος της οροφής που δε φαίνεται καν... Γύρω του, αναμένοι δαυλοί... Στο βάθος μία σαρκοφάγος. Ο macho Tomb Raider προχωράει ατάραχος, μάλιστα μασουλάει και μία τσίχλα, Stimorol κατά προτίμηση (καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς)... Φτάνει τη σαρκοφάγο. Βγάζει το λαμπερό, ολοκαίνουριο Victorinox με τα 1853 εργαλεία και διαλέγοντας αυτό που ταιριάζει στην περίσταση, ανοίγει το καπάκι της σαρκοφάγου... Σκεπασμένο με λευκά σεντόνια ένα σώμα... μοιάζει γυναικείο ... Απλώνει το χέρι του και...
Ξαφνικά το σώμα πετάγεται πάνω, το σεντόνι φεύγει και αποκαλύπτει το αλαβάστρινο δέρμα της καλλονής που λέγαμε πριν... Τον αρπάει, τον τραβάει μέσα στη σαρκοφάγο και κλείνει το καπάκι... Πέφτει λογοκρισία.
Περνάνε μερικές ώρες, ανοίγει το καπάκι και ο ήρωάς μας, πετάγεται έξω κατά τι αλλαγμένος. Αντί να δούμε το στιβαρό άντρα που εξαφανίστηκε στη σαρκοφάγο, μόλις και με δυσκολία μπορούμε να διακρίνουμε τη σιλουέτα ενός καταταλαιπωρημένοι άνδρα, αδυνατισμένου, ξεμαλλιασμένου, με το πουκάμισό του κουμπωμένο στραβά, τη ζώνη ανοιχτή, τις κάλτσες του στο χέρι, πλην όμως... ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του... αυτό -->Φίλε Skullone, εννοείται ότι όλα τα παραπάνω είναι καλοπροαίρετα, για να γελάσουμε λίγο, έτσι; Αν κάτι σε ενοχλεί, μου λες και σβήνω το post αμέσως...
-
Πες το ψέματα!!!
-
Φιλε Hunter, να σου πω γιατι οι Ελληνιδες εχουν ξυνησει?
Καταρχην, σας ΤΟΝΙΖΩ οτι δεν ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι οι γυναικες πρεεπει να ειναι στο σπιτι, σκουπισμα κλπ κλπ.
Ειμαι ΥΠΕΡ της ισοτητας. ΑΛΛΑ, οι Ελληνιδες εχουν ενα τεραστιο μειωνεκτημα. Η 'απελευθερωση' τους εγινε καπως αποτομα κατα την αποψη μου φυσικα, με αποτελεσμα να εχουν 'ξεφυγει' εντελως. Γι αυτο το λογο καταλαβαινετε γιατι υπαρχει τρομερη αυξηση στις γυναικες ανατολικων 'προδιαγραφων' που οπψς και να το κανουμε, εχουν αυτη τη θυληκοτητα που αρεσει, ενω δεν εχουν εντονο (η εστω δεν το δειχνουν), αυτην την 'πονηρια' που χαρακτηριζουν τις δικες μας.
Αυτα τα ολιγα. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
......... ΑΛΛΑ, οι Ελληνιδες εχουν ενα τεραστιο μειωνεκτημα. Η 'απελευθερωση' τους εγινε καπως αποτομα κατα την αποψη μου φυσικα, με αποτελεσμα να εχουν 'ξεφυγει' εντελως.........l:δυστυχως [για τις ελληνιδες τουλαχιστον] η χειραφετηση τους γυρισε μπουμερανγκ και οχι μονο εχουν τις τελευταιες δεκαετιες την δουλεια τους και να φερνουν λεφτα στο σπιτι [γιατι δεν ''βγαινει'' αλλιως] εχουν και ολα τα αλλα που ειχαν και πριν βγουν στην αγορα εργασιας οπως τα οικοκυρικα και την ανατροφη των παιδιων!!!!
και ο λογος βεβαια ειναι οτι τα αγορια στην ελλαδα μεγαλωνουν σε πατριαρχικες οικογενειες και ακομα και οι μαμαδες τους τα ''εκπαιδευουν'' στο να μην συμμετεχουν στις δουλιες του σπιτιου κατι που στην ελλαδα θεωρειται εως και............ διαστροφη.
-
ε καλά δεν είναι και ότι κυνηγαμε τις ανατολικές με το τουφέκι..μη τα παραλέμε...ο ελληνας παπουτσι απο τον τόπο του...(τι ρομαντικό )
στην ελλάδα γενικά εχουμε χάσει τη μπάλα, εδώ θα κολώναμε? -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To ξέρετε το ανεκδοτάκι που λέει ότι οι Αγγλίδες το κάνουν κατά μέσο όρο 1 φορά τη βδομάδα, ενώ οι Αγγλοι 3....
Ε, καλά... αυτό επιβεβαιώνει τα στατιστικά μου (3 γυναίκες για κάθε άνδρα). Στην Αγγλία το ξέρουν αυτό και κάθε άντρας έχει από 3. Άρα κάνει σεξ μία φορά την εβδομάδα με την κάθε μία... Κι εγώ που νόμιζα ότι μόνο οι Άραβες είχαν πάρει χαμπάρι τα ευνοϊκά στατιστικά. Μετακομίζω στην Αγγλία (αν και μόνο 3 φορές την εβδομάδα;;; Με 3 γυναίκες... Κρυόκωλοι Άγγλοι ).
Mark, δεν το'πιασες μου φαίνεται το αστείο.
Πώς γίνεται οι άντρες να το κάνουν παραπάνω φορές από τις γυναίκες?
Το κάνουν μεταξύ τους....Κατ'αρχήν καλημέρα σας!!!
Και φυσικά το έπιασα φίλε μου...Απλά είπα να το μεταφέρω και αλλού... Γιατί οι Άγγλοι δεν είναι ως γνωστόν αδερφές...(εδώ γελάνε...) (Δεν παρεξηγήθηκα... απλά το σημειώνω ).Αααα, το έχω... Εδώ είναι! Λοιπόν... The Mummy Returns no 3. Starring, SKULLONE και η δίμετρη καλλονή από χώρα του Ανατολικού μπλοκ... Σενάριο:
Ο δεινός εξερευνητής skullone ανοίγει την πόρτα του διαμερίσματος (ακούγεται τρίξιμο από τους μεντεσέδες). Περπάτημα στις μύτες των ποδιών, σκοτάδι και αράχνες στο χώρο... Ξαφνικά, ο ήρωάς μας σκοντάφτει πάνω σε κάτι... παγίδα... ανοίγει η καταπακτή... πέφτει μέσα (χωρίς να βγάλει άχνα βέβαια, δε μασάμε εμείς κάτι τέτοια... όταν τελειώνει η πτώση του, προσγειώνεται σε ένα μεγάαααλο δωμάτιο όπου δεσπόζουν 4 πανύψηλες στήλες που χάνονται στο ύψος της οροφής που δε φαίνεται καν... Γύρω του, αναμένοι δαυλοί... Στο βάθος μία σαρκοφάγος. Ο macho Tomb Raider προχωράει ατάραχος, μάλιστα μασουλάει και μία τσίχλα, Stimorol κατά προτίμηση (καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς)... Φτάνει τη σαρκοφάγο. Βγάζει το λαμπερό, ολοκαίνουριο Victorinox με τα 1853 εργαλεία και διαλέγοντας αυτό που ταιριάζει στην περίσταση, ανοίγει το καπάκι της σαρκοφάγου... Σκεπασμένο με λευκά σεντόνια ένα σώμα... μοιάζει γυναικείο ... Απλώνει το χέρι του και...
Ξαφνικά το σώμα πετάγεται πάνω, το σεντόνι φεύγει και αποκαλύπτει το αλαβάστρινο δέρμα της καλλονής που λέγαμε πριν... Τον αρπάει, τον τραβάει μέσα στη σαρκοφάγο και κλείνει το καπάκι... Πέφτει λογοκρισία.
Περνάνε μερικές ώρες, ανοίγει το καπάκι και ο ήρωάς μας, πετάγεται έξω κατά τι αλλαγμένος. Αντί να δούμε το στιβαρό άντρα που εξαφανίστηκε στη σαρκοφάγο, μόλις και με δυσκολία μπορούμε να διακρίνουμε τη σιλουέτα ενός καταταλαιπωρημένοι άνδρα, αδυνατισμένου, ξεμαλλιασμένου, με το πουκάμισό του κουμπωμένο στραβά, τη ζώνη ανοιχτή, τις κάλτσες του στο χέρι, πλην όμως... ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του... αυτό -->Κάτι τέτοια να διαβάζω πρωί πρωί να μου φτιάχνετε την διάθεση Είστε άπαιχτοι
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
3. Ποιος μίλησε για σχέση με το πιπίνι-τεκνό?Α, Σαλώμη, εδώ σε πρόδωσε η ομόφυλή σου το Μαύρο Γατί
!!!!!
Mavrogati πάρτο γρήγορα πίσω!!! Χαλάς την πιάτσα!!!
-
Θα διαφωνήσω μαζί σας. Οι Ελληνίδες δεν ξύπνησαν μία μέρα και 'την είδαν' από μόνες τους. Εσείς φταίτε!!
Εσείς μας κακομαθαίνετε, εσείς ανέχεστε τα καπρίτσια και τις ξυνίλες. Εσείς θέλετε να σας εκμεταλλευόμαστε.
π.χ. Βλέπετε μία κοπέλα όλο πόζα και σνομπαρία. ε τι την κυνηγάτε σαν μην πω τι? ΦΤΥΣΤΕ ΤΗΝ! Μην την κοιτάτε καν! Εσείς της δίνετε αξία για να συνεχίσει. Εαν το κάνουν όλοι οι αντρες αυτό, θα δείτε πώς θα αλλάξουν συμπεριφορά όλες!
Να φέρεστε καλά σε εκείνες που το αξίζουν.
-
Φιλε Hunter, να σου πω γιατι οι Ελληνιδες εχουν ξυνησει?
Καταρχην, σας ΤΟΝΙΖΩ οτι δεν ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι οι γυναικες πρεεπει να ειναι στο σπιτι, σκουπισμα κλπ κλπ.
Ειμαι ΥΠΕΡ της ισοτητας. ΑΛΛΑ, οι Ελληνιδες εχουν ενα τεραστιο μειωνεκτημα. Η 'απελευθερωση' τους εγινε καπως αποτομα κατα την αποψη μου φυσικα, με αποτελεσμα να εχουν 'ξεφυγει' εντελως. Γι αυτο το λογο καταλαβαινετε γιατι υπαρχει τρομερη αυξηση στις γυναικες ανατολικων 'προδιαγραφων' που οπψς και να το κανουμε, εχουν αυτη τη θυληκοτητα που αρεσει, ενω δεν εχουν εντονο (η εστω δεν το δειχνουν), αυτην την 'πονηρια' που χαρακτηριζουν τις δικες μας.
Αυτα τα ολιγα.εγώ είμαι κατά της ισότητας (η ισοτιμία είναι το μοναδικό που μπορώ να δεχτώ)
και να δώσω ένα παράδειγμα (μισοσχετικό-μισοάσχετο)
αν καποιος έχει λεφτα πέρνει μια υπηρετρια να του καθαρίζει και να του μαγειρεύει
αν τώρα καποια εχει λεφτα πέρνει ένα bodyguard ακομα και αν δεν απειλειται, για να νιωθει ασφαλεια, για να τις κουβαλα τα βάρη, να τις ανοιγει την πόρτα στο αμαξι και να κάνει φιγουρα
επιπλέον αν η υπηρετρια η/και ο bodyguard ειναι εμφανίσιμοι μπορουν να συνοδευουν τους ενοικιαστες, απο τις κοινωνικές υποχρεωσεις μέχρι και το κρεβάτι
αν τώρα οι δύο υποψήφιοι ενοικιαστές θέλουν το ακίνητο αλλά δεν έχουν λεφτα τι κάνουν ??
τα βρισκουν μεταξύ τους
απλό δεν ακουγεται ?
θα μου πείτε, 'είναι όλοι οι αντρες απολύτως κατάλληλοι για bodyguard ? '
φυσικα όχι αλλά ουτε και ολες οι γυναικες ειναι για καθάρισμα και μαγείρεμα
αρα ο καθένας ανάλογα με το τι δίνει ψάχνει και να πάρειφυσικα αυτό το παράδειγμα είναι και ακραίο και μονόπλευρο αλλά εμένα με προβληματίζει
-
Καλά, μην προβληματίζεστε και πολύ...
Άλλωστε το γεγονός της χειραφέτησης των γυναικών, μας έδωσε τη δυνατότητα να αγοράζουμε μόνες μας ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα. Αν τώρα θέλουμε οπωσδήποτε και αξεσουάρ στο τιμόνι, απλώς προσλαμβάνουμε σωφέρ...Δε χρειάζεται να μπούμε σε φασαρία 'τυλίγματος' κάποιου ιδιοκτήτη!! -
Ο χρήστης Mavrogati έγραψε:
Καλά, μην προβληματίζεστε και πολύ...
Άλλωστε το γεγονός της χειραφέτησης των γυναικών, μας έδωσε τη δυνατότητα να αγοράζουμε μόνες μας ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα. Αν τώρα θέλουμε οπωσδήποτε και αξεσουάρ στο τιμόνι, απλώς προσλαμβάνουμε σωφέρ...Δε χρειάζεται να μπούμε σε φασαρία 'τυλίγματος' κάποιου ιδιοκτήτη!!Αουτς!
Τελικά παιδιά δεν έχουμε ελπίδα, μόνο για σωφέρ μας θέλουν, το παραδέχονται ξεδιάντροπα!!!
-
Μα έχουμε όλη την καλή διάθεση αλλά εσείς δε βάζετε μυαλό! Ανεχτήκαμε τις αλλοδαπές, τις πράσινες κάρτες, την ανισότητα των δύο φύλλων αλλά ως εδώ!
Μην τα ισοπεδώσουμε όλα!! -
Ο χρήστης Mavrogati έγραψε:
Μα έχουμε όλη την καλή διάθεση αλλά εσείς δε βάζετε μυαλό! Ανεχτήκαμε τις αλλοδαπές, τις πράσινες κάρτες, την ανισότητα των δύο φύλλων αλλά ως εδώ!
Μην τα ισοπεδώσουμε όλα!!Έλα βρε Μαύρο Γατί, πλάκα κάνουμε, δε βλέπεις τα smilies;
Πάντως, σοβαρά τώρα, αν έχεις παράπονα από τους άνδρες κατέθεσέ τα. Εγώ τουλάχιστον θέλω πολύ να τα ακούσω.
-
Δεν παρεξηγούμαι, για να εξηγούμαι!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Θα διαφωνήσω μαζί σας. Οι Ελληνίδες δεν ξύπνησαν μία μέρα και 'την είδαν' από μόνες τους. Εσείς φταίτε!!Εσείς μας κακομαθαίνετε, εσείς ανέχεστε τα καπρίτσια και τις ξυνίλες. Εσείς θέλετε να σας εκμεταλλευόμαστε.
π.χ. Βλέπετε μία κοπέλα όλο πόζα και σνομπαρία. ε τι την κυνηγάτε σαν μην πω τι? ΦΤΥΣΤΕ ΤΗΝ! Μην την κοιτάτε καν! Εσείς της δίνετε αξία για να συνεχίσει. Εαν το κάνουν όλοι οι αντρες αυτό, θα δείτε πώς θα αλλάξουν συμπεριφορά όλες!
Να φέρεστε καλά σε εκείνες που το αξίζουν.
ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΒΡΕ ΣΑΛΩΜΗ!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΒΡΕ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ? -
Ο χρήστης predator έγραψε:
εγώ είμαι κατά της ισότητας (η ισοτιμία είναι το μοναδικό που μπορώ να δεχτώ)και να δώσω ένα παράδειγμα (μισοσχετικό-μισοάσχετο)
Eχμ δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις με το παράδειγμά σου.
-
ΑΛΛΑ, οι Ελληνιδες εχουν ενα τεραστιο μειωνεκτημα. Η 'απελευθερωση' τους εγινε καπως αποτομα κατα την αποψη μου φυσικα, με αποτελεσμα να εχουν 'ξεφυγει' εντελως. Γι αυτο το λογο καταλαβαινετε γιατι υπαρχει τρομερη αυξηση στις γυναικες ανατολικων 'προδιαγραφων' που οπψς και να το κανουμε, εχουν αυτη τη θυληκοτητα που αρεσει, ενω δεν εχουν εντονο (η εστω δεν το δειχνουν), αυτην την 'πονηρια' που χαρακτηριζουν τις δικες μας.
Αυτα τα ολιγα.'Aπελευθερωμένες' Eλληνίδες; Δεν νομίζω. Ποιο προσεγμένες εμφανισιακά σίγουρα (ας είναι καλά τα NitroKΛIK), αλλά 'απελευθερωμένες' σε καμία περίπτωση. H 'απελευθέρωση' είναι θέμα παιδείας. Kαι οι Έλληνες έχουμε τσακωθεί με την παιδεία. Πως να μιλησω για open minds όταν την εποχή των 'σε 72 ΄άτοκες δόσεις', το αυτοκίνητο θεωρείται ακόμα status symbol; Nα μιλήσω μήπως για σεξουαλική απελευθέρωση; Tότε όλα τα bar με δίμετρες ξανθιές σκλάβες εξ ανατολών δεν θα υπήρχαν, γιατί δεν θα υπήρχε πελατεία.
Όσο συντηριτική ήταν η Eλληνική κοινωνία την εποχή των τσιφλικάδων, τόσο είναι και τώρα. Tότε οι γυναίκες δούλευαν στα χωράφια της οικογένειας, τώρα με την αστικοποίηση τα χωράφια έγιναν πολυεθνική. Tότε ο άντρας επλήρωνε τις ορέξεις του με την 'δούλα', τώρα με την παρακείμενη ουκρανέζα. Kαι τότε οι γυναίκες έψαχναν τον μήνα που θα τρέφει τους υπόλοιπους 11. Tότε προέβαλαν την αγνότητά τους, τώρα το βάθος του ντεκολτέ, και το χρώμα της βαφής των μαλλιών.
Oπότε μέχρι να έρθει η 'απελευθέρωση'... πόσο είπαμε ότι πάει η SLK με δόσεις;
-
Tι εννοείτε με τον όρο 'απελευθέρωση'? Τι σημαίνει αυτό για εσάς ή τι θα θέλατε να σημαίνει?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Tι εννοείτε με τον όρο 'απελευθέρωση'? Τι σημαίνει αυτό για εσάς ή τι θα θέλατε να σημαίνει?Πραγματικά πολύ εύστοχη ερώτηση! Μπράβο Σαλώμη!
Για μένα 'απελευθέρωση' και για τα δύο φύλα είναι η αποβολή των -γνωστών πια- συμπλεγμάτων και στερεοτύπων που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά. Ένα κοινωνικοψυχολογικό reboot, ας πούμε. Αυτά εκμεταλλεύονται τα διάφορα ΝιτροΚλίκ και μας κάνουν ό,τι θέλουν . Αν όλοι τα απέβαλλαν να δείτε για πότε θα έκλειναν τα εν λόγω 'περιοδικά'.
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)