-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Έχω πιο πολλές πιθανότητες (ξέρετε γιατί - είναι το θέμα μας... )αν το πειράξω;;;;; Αν είναι έτσι να το σκεφτώ...Πάντως και απείραχτο μπορεί να τρομάξει κόσμο... Χώρια που όλες όσες έχω ρωτήσει στη δουλειά και την παρέα μου λένε: Καλέ τι γλυκούλι...Noμίζω ότι απάντησες από μόνος σου!!!
Λοιπον αναμένουμε καυτές λεπτομέρειες!! Θα ξεκινάς καπως έτσι 'Θα έρθεις να στρώσουμε το καινούργιο μου αμάξι?'
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν βλέπω όμως Led Zeppelin,Who και Uriah Heep!!Είναι γιατί είχα κουραστεί να γράφω - βάλε και τα απίστευτα γουργουρητά της στομάχας μου...
Συνεχίζω:
- Whole Lotta Love - Led Zeppelin
- The Battle Of Evermore - Led Zeppelin
- When The Levee Breaks - Led Zeppelin
- Pinball Wizard - Και στις δυο εκδοχές (Who και Elton John)
- Still Haven't Found What I'm Looking For - U2
- Shout - Tears For Fears
- Pride (In The Name Of Love) - U2
- Duke - Genesis
- July Morning - Uriah Heep
- Shadow On The Wall - Mike Oldfield
- Guilty - Mike Oldfield
- Oxygene - Jean Michel Jarre
- Dogs - Pink Floyd
- Pigs (Three Different Ones) - Pink Floyd
- Mystify - INXS
- Driver's Seat - Sniff'n'The Tears
- It's My Life - Animals
- Crazy - Seal
- When The Music's Over - The Doors
- When The Smoke Is Going Down - Scorpions
- Soldier Of Fortune - Deep Purple
- Riders On The Storm - The Doors
- Sleepless - King Crimson
- Discipline - King Crimson
- Let's Dance - David Bowie
- Space Oddity - David Bowie
- Astronomy Domine - Pink Floyd
- Flower King Of Flies - The Nice
- Dawn - The Nice
- Brandenburder - The Nice
- My Generation - The Who
- Weather With You - Crowded House
- After The War - Gary Moore
- High On Emotion - Chris De Burgh
- Stay The Night - Chicago
- Need You Tonight - INXS
- Suicide Blonde - INXS
- Angel Is A Centerfold - The Cars
- Dogs Of War - Pink Floyd
- Sorrow - Pink Floyd
- Love, Pain And Sorrow - Snowy White And The White Flames (w/ David Gilmour)
- Run Like Hell - Pink Floyd
- I Love Rock'n'Roll - Joan Jett
- Don't Cry - Asia
- U Bring Me Down - Asia
- The One I Love - R.E.M.
- Ain't Afraid Of Midnight - John Campbell
- Born Under A Bad Sign - Albert King
- A New Day Yesterday - Jethro Tull
- Love Is The Drug - Roxy Music
- Silent Lucidity - Queensryche
- Lines In The Sand - Dream Theater
- You Not Me - Dream Theater
- Bad Horsie - Steve Vai
- La Villa Strangiato - Rush
- YYZ - Rush
- Dreamline - Rush
- Innocent - Mike Oldfield
- Man In The Rain - Mike Oldfield
- Five Miles Out - Mike Oldfield
- Hell's Bells - AC/DC
- Dynamite - AC/DC
- Ace Of Spades - Motorhead
- Kill The King - Rainbow
- Love In An Elevator - Aerosmith
- Rock You Like A Hurricane - Scorpions
- Doctor Doctor - UFO
- Poison - Alice Cooper
- Heart Of Gold - Neil Young
- You And Me - Neil Young
- Horse With No Name - America
- Carry On Wayward Son - Kansas
- 'Cause We've Ended As Lovers - Jeff Beck
- First We Take Manhattan - Leonard Cohen
- The Future - Leonard Cohen
- Johnny B - The Hooters
- Men-An-Tol - The Levellers
- On The Border - Al Stewart
- Bobby Brown - Frank Zappa
- Hot Rats - Frank Zappa
- Eagle - ABBA
- Crying In The Rain - A-Ha
- Summer Night City - ABBA
- Hunting High And Low - A-Ha
- More Than A Feeling - Boston
- Wherever I May Roam - Metallica
- Holier Than Thou - Metallica
- What I Am - Edie Brickell And The New Bohemians
- I Feel You - Depeche Mode
- People Are People - Depeche Mode
- Leave In Silence - Depeche Mode
- Golden Brown - The Stranglers
- Something's Gotten Hold Of My Heart - Nick Cave
- Only You - Phil Shoenfelt
- Girl Like You - Edwyn Collins
- Self Control - Laura Brannigan
- Powerplay - Molly Hatchet
- Auberge - Chris Rea
- Sunny Days - Vaya Con Dios
Θα συνεχίσω αργότερα.
-
skullone χρυσό μου μια χαρά τα πάς ακουστικώς...
ΕΥΓΕ -
Όταν έχω όμως τα νεύρα μου ή έχω γίνει κομμάτια από την κούραση, βάζω και Μπουγά, Κατσούρα, Παπαδόπουλο (Μπάμπη), Λιβυκό, Κωρωπιώτη, Μπούρα κι άλλα τέτοια λούμπεν σκυλιά.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Όταν έχω όμως τα νεύρα μου ή έχω γίνει κομμάτια από την κούραση, βάζω και Μπουγά, Κατσούρα, Παπαδόπουλο (Μπάμπη), Λιβυκό, Κωρωπιώτη, Μπούρα κι άλλα τέτοια λούμπεν σκυλιά.άσχετο ο Κωρωπιώτης είναι απο το Κορωπί???
καλέ ποιοι είναι όλοι αυτοί???
αν εξαιρέσεις τον Μπουγά, δηλώνω πλήρης άγνοια -
Κωρωπιώτης: Αυτός που τραγούδαγε το 'Τζέημς Μποντ' - 'ΤΖΕΜΗΣ ΜΠΟΝΤ (sic), Τζέμης Μποντ, Τζέμης Μποντ θα γίνω...'.
Κατσούρας: Αυτός (ή αυτή; από τη φωνή του κρίνω ότι μάλλον δεν έχει βγάλει κι ο ίδιος άκρη) που τραγουδάει (λέμε τώρα...) το 'Θέλεις μπουζούκια; Πάμε'.
Λιβυκός: Ο κύριος 'Πάρε τηλέφωνο τον κερατά'.
Μπάμπης Παπαδόπουλος: Έχει διασκευάσει σε συνεργασία με έναν απίστευτο τύπο, με συνθεσάιζερ, μπιτάκια κλπ, κάποια πονηρού περιεχομένου δημοτικά ('Κάτω Στο Ρέμα Το Βαθύ', 'Μπήκαν Τα Γίδια Στο Μαντρί') και τραγουδάει επίσης ανάλογου περιεχομένου άσματα γενικώς. Διασκευάζει και Μπουγά.
Γιώργος & Θάνος Μπούρας: Έγιναν γνωστοι (λέμε τώρα...) με το 'Άσε Τα Κακαρίσματα'.
-
Αλλά μια και μιλάμε για ΛΟΥΜΠΕΝ...
Θυμάσαι το δημοφιλέστατο εκείνο τραγούδι που λέει 'μείνε μαζί μου και μη μ'αγαπήσεις, μόνο τα χάδια σου να μου χαρίσεις και λίγο-λίγο θα με συνηθίσεις, όχι όχι μη με παρατάς, όχι όχι κι ας μη μ'αγαπάς...'
Καλά, ε; ΤΟ γέλιο!!!
Δηλαδή τι της λέει;
Δε με νοιάζει αν δε με θες, μείνε εδώ και κάτσε να σε κουτουπώνω. Με τον καιρό θα συνηθίσεις.
Και κατά τα άλλα την αγαπάει...
Ε ρε γαβ-γαβ-γαβ...
-
Τσιμογιάννης, τον ξέρεις skullone?
Αν μιλάμε για friskies, πρέπει να είναι από τα μεγάλα ονόματα, και από τα μέρη σου.... -
Ακουστά την έχω την αφεντιά του. Έχω κάτι φιλαράκια που ακούν μόνο γαβ-γαβ.
-
ολα καλα, αλλα μια και εκανες την αρχη, skullone, δε κοβεις και κανενα cd με mp3 τη λιστα σου, οχι για κανενα αλλο λογο! για να διαπιστωσουμε του λογου το αληθες!
(αντε και με το καλο παραγωγος στον εν λευκω!) -
Άμα ξεκλέψω χρόνο... Τα πιο πολλά τα έχω έτσι κι αλλιώς στο σκληρό μου δίσκο. Τα άλλα δεν τα έχω κάνει mp3 ακόμα.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Μπορντώ, 3θ, 1,6 με μόνο έξτρα τον συναγερμο. Τι λες, έχω ελπίδες;;;;;
το μπορντώ με χαλάει λίγο, αλλά κατα τα άλλα ακούγεται μια χαρά...
να σε δώ με το παραιθυρο κατεβασμένο το χέρι απέξω τα μπιτ να παίζουν κι εσύ να οδηγάς και να κοιτάς όλο νοήμα.....κι ας πεθάνωωωωΚαλά, τώρα με αποτελειώσατε...
Πάντως αν δείτε στη Θεσσαλονίκη ένα μπορντώ 206 με το παράθυρο κατεβασμένο και με τον οδηγό να έχει το χέρι κρεμασμένο έξω και να κοιτάει με βλέμα διαφήμισης Martini (ξέρετε εκείνος ο τύπος που τρίβει τα χείλια του συνέχεια - μάλλον θα έχει καμιά αλεργία... ), κουβαλώντας 2-3 αντίστοιχους, ε, θα ξέρετε ποιος είναι
Λοιπον αναμένουμε καυτές λεπτομέρειες!! Θα ξεκινάς καπως έτσι 'Θα έρθεις να στρώσουμε το καινούργιο μου αμάξι?'
Μμμμμμμμμμ, με το αντίστοιχο βλέμα (βλ. πιο πάνω) θα πιάσει...
'Μωρό μου... Το όχημα είναι καινούργιο.... Είσαι για ένα test-drive ή (ανάλογα με τα κέφια - μην επαναλαμβανόμαστε κιόλας...) για ένα 'στρωσιματάκι' ;;;;
Θα το κάνω και θα ενημερώσω...Τύφλα νά'χει ο Τζέμης Μποντ
Τώρα, μια που αρχίσατε να μιλάτε για μουσική, το πρόβλημά μου είναι πως να κάνω τις κασέτες CD. Ναι, το ξέρω ότι ο ήχος θα είναι άθλιος, αλλά έχω κάτι τραγούδια που δεν θέλω με τίποτα να χάσω. Κάτι Καββαδίες, κάτι 'Βαθύ Μοβ' (=Deep Purple ) και τα λοιπά... Πρέπει να κάνουμε ευρασιτεχνίες να συνδέσουμε το κασετόφωνο με τον υπολογιστή...
Πάντως μ'αρέσει που ξαναβρήκαμε την φόρμα μας... 3 σελίδες σε μια μέρα...
-
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ....
ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΣΑΣ
απο σήμερα μέχρι την Δευτέρα το βράδυ,
θα απέχω απο το forum λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων....
γι' αυτό σας παρακαλώ..............
***ΜΗΝ ΞΕΚΟΛΙΑΣΤΗΤΕ *** στο γράψιμο και δεν προλαβαίνω να διαβάζω μετά -
εχω την υπόσχεση σας???
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ακουστά την έχω την αφεντιά του. Έχω κάτι φιλαράκια που ακούν μόνο γαβ-γαβ.κι εσύ χρυσό μου όμως δεν πάς πίσω
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
εχω την υπόσχεση σας???Καλού-κακού δεν παίρνεις και κανα laptop μαζί σου;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Kαλού-κακού δεν παίρνεις και κανα laptop μαζί σου;Μωρε το laptop μαζί μου θα το έχω, αλλά με τα ωράρια του συγκεκριμένου γκρουπ, μονές κενές ώρες θα είναι 3-4 που λέω να τις χρησιμοποιήσω για ξεκούραση [υπνο you know ], αν τις χρησιμοποιήσω για το forum, θα πρέπει να το ρίξω στα χαπάκια για την βγάλω καθαρή μέχρι την Δευτέρα.... [καμια καλή συνταγή κανείς??? ]
Σας είπα οτι είναι ένα γκρουπ ΙΝΔΩΝ τύπου Peter Sellers στην ταινία 'THE PARTY'?Παναγία μου τι έχω να τραβήξω -
Μιας που γίνεται κουβέντα για λάπτοπ,ξέρει κανείς τρόπο να το...πειράξω;Μέχρι τώρα ακουγόταν ότι και καλά τα λάπτοπ δεν μπορείς να τα κάνεις τίποτα,αλλά έχω ένα slot ελεύθερο για RAM με DIMάκι 128.Μπορώ να βάλω 256 (ίδιας ταχύτητας εννοείται) ή δε θα το αναγνωρίζει;
Οποιαδήποτε άλλη ιδέα για βελτίωση πάντως εκτός αυτής που προανέφερα δεκτή (με χειροροτήματα! )
Υ.Γ.Μήπως να το βάλω στις Βελτιώσεις το ποστ; -
Μιας που γίνεται κουβέντα για λάπτοπ,ξέρει κανείς τρόπο να το...πειράξω;Μέχρι τώρα ακουγόταν ότι και καλά τα λάπτοπ δεν μπορείς να τα κάνεις τίποτα,αλλά έχω ένα slot ελεύθερο για RAM με DIMάκι 128.Μπορώ να βάλω 256 (ίδιας ταχύτητας εννοείται) ή δε θα το αναγνωρίζει;
Οποιαδήποτε άλλη ιδέα για βελτίωση πάντως εκτός αυτής που προανέφερα δεκτή (με χειροροτήματα! )
Υ.Γ.Μήπως να το βάλω στις Βελτιώσεις το ποστ; -
Υ.Γ.Μήπως να το βάλω στις Βελτιώσεις το ποστ;
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)