-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αλλά το θέμα είναι να σε κοιτάνε όταν δεν συνοδεύεσαι Αλλιώς, τι να το κάνεις;;;Ξέχνα το αυτό, το έχουν κόψει οι γυναίκες σε μεγάλο βαθμό. Τώρα πια πρέπει να κάνεις κωλοτούμπες για να πλησιάσεις άγνωστη γυναίκα.
Εδώ θα διαφωνήσω. Επειδή κι εγώ το έχω κάνει...
Ααααααα, χαλάς την πιάτσα!
Μην μου κάνετε του ψευτοηθικούς, το ξέρω οτι κι εσείς θα το κάνατε... (Και εγώ θα το έκανα, εντάξει... ) Όχι με τόσο γελοίο τρόπο, αλλά...
Ο γελοίος τρόπος και το γεγονός ότι δεν τους ένοιαζε αν θα το καταλάβεις ή όχι μάλλον υποδεικνύει πως τα παιδιά έκαναν (κακόγουστη βέβαια αλλά) πλάκα. Οι γυναίκες που εγώ αναφερόμουν όμως το έκαναν 'στα μουλωχτά' ώστε να μπορούν μετά να κάνουν τις 'κινέζες' αν κάποιος παρεξηγηθεί. Δεν ξέρω τι θα έκαναν αν ανταποκρινόμουν, πιστεύω πως μάλλον πάλι τις 'κινέζες' θα έκαναν.
Πάντως είναι όντως ενοχλητικό να μη σε προσέχει καμμία όταν είσαι μόνος σου και πολλές όταν συνοδεύεσαι.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ÐÜíôùò åßíáé üíôùò åíï÷ëçôéêü íá ìç óå ðñïóÝ÷åé êáììßá üôáí åßóáé ìüíïò óïõ êáé ðïëëÝò üôáí óõíïäåýåóáé.Êáé åäþ ìðáßíïõí óôï ðáé÷íßäé ôá óõìðáèÞ ôåôñÜôñï÷á
íáé åßíáé üíôùò åíï÷ëçôéêü êáé ìåôÜ ìáò æçôÜíå ôá ñÝóôá ãéáôé äåí ôéò ðëçóéÜæïõìå ...... -
Α ναι! Όταν είσαι σόλο κλαρίνο, δε σου δίνουν δεκάρα σημασία. Όταν όμως συνοδεύεις, τότε όλες κοιτάζουν. Είναι το 'για δες, κάτι πρέπει να του βρίσκει αυτή'. Τρίχες με αλάτι.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Á íáé! ¼ôáí åßóáé óüëï êëáñßíï, äå óïõ äßíïõí äåêÜñá óçìáóßá. ¼ôáí üìùò óõíïäåýåéò, ôüôå üëåò êïéôÜæïõí. Åßíáé ôï 'ãéá äåò, êÜôé ðñÝðåé íá ôïõ âñßóêåé áõôÞ'. Ôñß÷åò ìå áëÜôé.Éäáßôåñá üôáí ç êïðÝëá åßíáé åìöáíéóéáêÜ ðïëý êáëýôåñç ôïõ óõíïäïý.
-
Όχι μόνο. Και όταν η κοπέλα είναι πιο άσχημη από αυτόν γίνεται. Τότε είναι το 'τι βρίσκει σ'αυτήν που δεν το βρίσκει π.χ. σ'εμένα;'. Η ζήλια τελικά λειτουργεί ΠΑΡΑ πολύ στις γυναίκες.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ο γελοίος τρόπος και το γεγονός ότι δεν τους ένοιαζε αν θα το καταλάβεις ή όχι μάλλον υποδεικνύει πως τα παιδιά έκαναν (κακόγουστη βέβαια αλλά) πλάκα.
Καλά, σε αυτό μάλλον έχεις δίκιο, γι' αυτό και η κοπελιά μου δεν έκανε θέμα...
Ξέχνα το αυτό, το έχουν κόψει οι γυναίκες σε μεγάλο βαθμό. Τώρα πια πρέπει να κάνεις κωλοτούμπες για να πλησιάσεις άγνωστη γυναίκα.
-
Παιδιά, ας σταματήσουμε να γκρινιάζουμε γιατί θα μας την (ξανα)πουν οι κοπέλες.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ÐáéäéÜ, áò óôáìáôÞóïõìå íá ãêñéíéÜæïõìå ãéáôß èá ìáò ôçí (îáíá)ðïõí ïé êïðÝëåò.Äåí ãêñéíéÜæïõìå áíáöåñüìáóôå óå ðñÜãìáôá ðïõ óõìâáßíïõí ...
-
Αν δε θέλουν να στηλιτεύουμε τις κακές τους συνήθειες απέναντί μας, ας μην ενεργούν κατά τρόπο τέτοιο που να δίνει αφορμές.
-
Êáé ãéá íá ìçí îå÷íéüìáóôå áí äåí Ýðåöôáí ìåñéêÝò ëüãù áõôïêéíÞôïõ äåí èá Ýìðáéíå êáíåßò óôç äéáäéêáóßá íá áãïñÜóåé ÔÏ áõôïêßíçôï ãéá íá ã@@@ ïýôå èá áêïëïýèïõóáí êáé ðïëëïß Üëëïé.
Ï üöéò,ôï ìÞëï êáé ç ¸õá óå íÝåò ðåñéðÝôåéåò -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Εμείς οι 24-άρηδες φοιτητές χωρίς βέρες και αμάξια τι πρέπει να κάνουμε;
εσένα χρυσό μου πιο πιθανό είναι θα σε περιλάβει καμια 40αρα παντρεμένη να σε ξεζουμίσει αν και είσαι στα όρια...της ηλικίας
Το πολύ 40! Αν είναι καλοδιατηρημένη, περιποιημένη, όμορφη και δεν έχει άντρα 2.10, πρωταθλητή σε κάποια πολεμική τέχνη ή διοικητή των ΟΥΚ, είμαι μέσα χαλαρά! Δίνω και τηλέφωνο αν ξέρεις καμία!
-
Σχετικά με την κακή συνήθεια των γυναικών (και ανδρών όπως αποδεικνύεται) να ασχολούνται με τους δεσμευμένους, έχω να πω τα εξής:
α) Δεν είναι μόνο η ζήλια, το έχω μελετήσει αυτό. Ο δεσμευμένος άντρας εκπέμπει άλλο αέρα, το ξέρουμε όλοι αυτό! Είναι σίγουρος, κοιτάει δεξιά-αριστερά καθαρά για στατιστικούς λόγους και όχι σα ληγούρης! Οι γυναίκες αυτό το καταλαβαίνουν... Το πως δεν έχω καταλάβει ακόμα, αλλά που θα μου πάει; Επίσης, οι γυναίκες έλκονται από άνδρες που δείχνουν αδιάφοροι! Αυτό κι αν ισχύει!!! Το έχω κάνει και πιάνει!!!
β) Μπορείτε να μου πείτε τι σόι βίτσιο είναι αυτό; Άμα σου αρέσει ένας άντρας ή αν εν πάση περιπτώσει ΘΕΛΕΙΣ άντρα, κοίτα κάποιον που είναι ελεύθερος! Έχεις ελπίδες εκεί! Διαφορετικά, για να 'φας ψάρι' πρέπει ή να είσαι ΚΟΡΥΦΑΙΑ γκόμενα, που να μη μπορεί να αντισταθεί κανένας, ή να πέσεις σε κανένα player, που έχει την κοπέλα του περίπου όπως έχει το ρολόι του. Και λέω περίπου, γιατί το καημένο το ρολόι δείχνει και την ώρα...
Κοιτάξτε και κανέναν ελεύθερο, να μην παραπονιούνται τα παιδιά! -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Το πολύ 40! Αν είναι καλοδιατηρημένη, περιποιημένη, όμορφη και δεν έχει άντρα 2.10, πρωταθλητή σε κάποια πολεμική τέχνη ή διοικητή των ΟΥΚ, είμαι μέσα χαλαρά! Δίνω και τηλέφωνο αν ξέρεις καμία!έχω καμια-δυο, σε καλή κατάσταση , θα σου φέρω βιογραφικό το Πασχα
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Και για να μην ξεχνιόμαστε αν δεν έπεφταν μερικές λόγω αυτοκινήτου δεν θα έμπαινε κανείς στη διαδικασία να αγοράσει ΤΟ αυτοκίνητο για να γ@@@ ούτε θα ακολούθουσαν και πολλοί άλλοι.
Ο όφις,το μήλο και η Έυα σε νέες περιπέτειεςΡε παιδιά, έλεος... Εγώ όταν παλιά οδηγούσα το αμάξι του πατέρα μου, δεν το έκανα για να γ@@@@, απλά επειδή μου άρεσε πάρα πολύ! Ίσα-ίσα, που ένοιωθα άβολα όταν με κοιτάγανε. Για τον ίδιο λόγο θα έπαιρνα αν είχα λεφτά και το CBR 900 ή ένα ωραιότατο ΤΤ. Δε νομίζω ότι όλοι το κάνουν με σκοπό να βρούνε γκόμενα! Οι συνειδητοποιημένοι οδηγοί/αναβάτες το κάνουν για τον εαυτό τους και μόνο... Και αν θέλετε τη γνώμη μου, επειδή είμαστε στο 'Περί αυτοκίνησης', είναι και οι μόνο που δεν κάνουν σούζες, χειροφρενιές κτλ. Οδηγείς για τον εαυτό σου και το απολαμβάνεις! Έτσι λέω και αισθάνομαι εγώ!
-
Ó÷åôéêÜ ìå ôçí êáêÞ óõíÞèåéá ôùí ãõíáéêþí (êáé áíäñþí üðùò áðïäåéêíýåôáé) íá áó÷ïëïýíôáé ìå ôïõò äåóìåõìÝíïõò, Ý÷ù íá ðù ôá åîÞò:á) Äåí åßíáé ìüíï ç æÞëéá, ôï Ý÷ù ìåëåôÞóåé áõôü. Ï äåóìåõìÝíïò Üíôñáò åêðÝìðåé Üëëï áÝñá, ôï îÝñïõìå üëïé áõôü! Åßíáé óßãïõñïò, êïéôÜåé äåîéÜ-áñéóôåñÜ êáèáñÜ ãéá óôáôéóôéêïýò ëüãïõò êáé ü÷é óá ëçãïýñçò! Ïé ãõíáßêåò áõôü ôï êáôáëáâáßíïõí... Ôï ðùò äåí Ý÷ù êáôáëÜâåé áêüìá, áëëÜ ðïõ èá ìïõ ðÜåé; Åðßóçò, ïé ãõíáßêåò Ýëêïíôáé áðü Üíäñåò ðïõ äåß÷íïõí áäéÜöïñïé! Áõôü êé áí éó÷ýåé!!! Ôï Ý÷ù êÜíåé êáé ðéÜíåé!!!
O äåóìõìÝíïò åßíáé óßãïõñï üôé êÜôé Ý÷åé êáëü ãéá ìéá ãõíáßêá Üñá åßíáé êáëü êáé ãéá ôéò õðüëïéðåò .Ãéá ôï üôé äåí êïéôÜ óáí ëéãïýñçò äåí èá ôï Ýëåãá .....
Ãéá ôïõò áäéÜöïñïõò óõìöùíþ -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Το πολύ 40! Αν είναι καλοδιατηρημένη, περιποιημένη, όμορφη και δεν έχει άντρα 2.10, πρωταθλητή σε κάποια πολεμική τέχνη ή διοικητή των ΟΥΚ, είμαι μέσα χαλαρά! Δίνω και τηλέφωνο αν ξέρεις καμία!
έχω καμια-δυο, σε καλή κατάσταση , θα σου φέρω βιογραφικό το Πασχα
Έκλεισε! Θα περιμένω. Αλλά καλές, έτσι; PM me αν θέλεις τον ορισμό του 'καλές'...
Για όσους το δουν αυτό, εννοείται ότι κάνουμε πλάκα, έτσι;
Kamil, εμείς θα τα πούμε με pm για να κανονίσουμε αυτό που λέγαμε, χεχεχε!!! -
ΠΑΝΙΚΟΣ!Μέχρι να διαβάσω τις δύο σελίδες είχε αυξηθεί το θέμα κατά 1μιση σελίδα ακόμα!!!!
Επί του θέματος και για να μην πλακώσω τα quote:σχετικά με τους δεσμευμένους άντρες όντως έχουν μεγαλύτερο δείκτη κεφαλογυρίσματος από τους ελεύθερους,και αυτό ισχύει 100%.Σχετικά με την αδιαφορία θα συμφωνήσω εν μέρει,καθώς έχω παρατηρήσει ότι όταν την 'φτύνεις' την άλλη,κολλάει περισσότερο!Κι όμως,έχουν κάτι τέτοιες μαζοχιστικές τάσεις οι γυναίκες!Το θέμα είναι να υπάρχει ήδη κάποια έλξη για μπορέσεις να τη 'φτύσεις' κάποια,αλλιώς δε γίνεται τίποτα...Προσωπικά δεν το έχω κάνει,το έχω δει σε φίλους και γνωστούς όμως και όντως πιάνει!Επαναλαμβάνω όμως,δεν μπορείς να μπεις πχ. σε ένα club,να δεις κάποια που σου αρέσει και να την αρχίσεις πχ.στα μπινελίκια ή να...την φτύσεις (ΦΤΟΥ!)!!! -
β) Μπορείτε να μου πείτε τι σόι βίτσιο είναι αυτό; Άμα σου αρέσει ένας άντρας ή αν εν πάση περιπτώσει ΘΕΛΕΙΣ άντρα, κοίτα κάποιον που είναι ελεύθερος! Έχεις ελπίδες εκεί! Διαφορετικά, για να 'φας ψάρι' πρέπει ή να είσαι ΚΟΡΥΦΑΙΑ γκόμενα, που να μη μπορεί να αντισταθεί κανένας, ή να πέσεις σε κανένα player, που έχει την κοπέλα του περίπου όπως έχει το ρολόι του. Και λέω περίπου, γιατί το καημένο το ρολόι δείχνει και την ώρα...Το ότι κοιτούν δεσμευμένους άνδρες δεν σημαίνει και ότι θέλουν να κάνουν κάτι μαζί τους. Απλά επειδή στις γυναίκες αρέσει το φλερτ βρίσκουν την ευκαιρία να φλερτάρουν 'εκ του ασφαλούς'. Αν δείξουν ενδιαφέρον για ελεύθερο άνδρα (νομίζουν ότι) θα θεωρηθούν 'εύκολες', αφού υπάρχει το στερεότυπο ότι πρέπει ο άνδρας να κόψει το λαιμό του να τραβήξει μια γυναίκα. Φλερτάροντας με 'πιασμένους' δεν διακινδυνεύουν να το καταλάβει η παρέα τους (ξέρουν να το κάνουν ποοοοολύ διακριτικά) γιατί είναι μάλλον απίθανο ο άλλος να ανταποκριθεί, και ακόμα κι αν συμβεί αυτό μπορούν πολύ εύκολα να τον βγάλουν τρελό και να τον κάνουν και ρεζίλι από πάνω, οπότε θα γίνουν και ήρωες. 'Win-win situation' δηλαδή.
Για την πλειοψηφία των ανδρών που δεν θεωρούν τον εαυτό τους 'λατίνο εραστή' (για να το θέσω κομψά) το φλερτ είναι μια υψηλού ρίσκου (πια) και πολύ χαμηλής πιθανότητας επιτυχίας διαδικασία, η οποία όταν αποτυγχάνει μπορεί να δημιουργήσει διάφορα προβλήματα, οπότε δεν μπαίνουν εύκολα πια σ'αυτή και σίγουρα δε νοιώθουν την ίδια ανάγκη με τις γυναίκες να το κάνουν 'για πλάκα' όταν είναι ήδη δεσμευμένοι. Άσε που αν το κάνουν και τους καταλάβουν κανείς δεν τους πιστεύει μετά.
Αυτά έχω καταλάβει εγώ για το 'φαινόμενο'. Αν οι κοπέλες έχουν διαφορετική άποψη παρακαλώ να μας διαφωτίσουν για να μη γκρινιάζουμε.
-
Êáé ãéá íá ìçí îå÷íéüìáóôå áí äåí Ýðåöôáí ìåñéêÝò ëüãù áõôïêéíÞôïõ äåí èá Ýìðáéíå êáíåßò óôç äéáäéêáóßá íá áãïñÜóåé ÔÏ áõôïêßíçôï ãéá íá ã@@@ ïýôå èá áêïëïýèïõóáí êáé ðïëëïß Üëëïé.
Ï üöéò,ôï ìÞëï êáé ç ¸õá óå íÝåò ðåñéðÝôåéåòÑå ðáéäéÜ, Ýëåïò... Åãþ üôáí ðáëéÜ ïäçãïýóá ôï áìÜîé ôïõ ðáôÝñá ìïõ, äåí ôï Ýêáíá ãéá íá ã@@@@, áðëÜ åðåéäÞ ìïõ Üñåóå ðÜñá ðïëý! ºóá-ßóá, ðïõ Ýíïéùèá Üâïëá üôáí ìå êïéôÜãáíå. Ãéá ôïí ßäéï ëüãï èá Ýðáéñíá áí åß÷á ëåöôÜ êáé ôï CBR 900 Þ Ýíá ùñáéüôáôï ÔÔ. Äå íïìßæù üôé üëïé ôï êÜíïõí ìå óêïðü íá âñïýíå ãêüìåíá! Ïé óõíåéäçôïðïéçìÝíïé ïäçãïß/áíáâÜôåò ôï êÜíïõí ãéá ôïí åáõôü ôïõò êáé ìüíï... Êáé áí èÝëåôå ôç ãíþìç ìïõ, åðåéäÞ åßìáóôå óôï 'Ðåñß áõôïêßíçóçò', åßíáé êáé ïé ìüíï ðïõ äåí êÜíïõí óïýæåò, ÷åéñïöñåíéÝò êôë. Ïäçãåßò ãéá ôïí åáõôü óïõ êáé ôï áðïëáìâÜíåéò! ¸ôóé ëÝù êáé áéóèÜíïìáé åãþ!
Äåí åßðá üôé üóïé áãïñÜæïõí ,ïäçãïýí êáëü áõôïêßíçôï /ìïôü åßíáé áã@@@@ ðïõ ðñïóðáèïýí íá.....
¸÷ù äåß ôï ÷áìüãåëï ôçò éêáíïðïßóçò áðï ôçí ïäÞãçóç êáé äåí íïìßæù ïôé ìðïñåß êáé ï êáëýôåñïò ðëáóôßêïò íá ôï áöáéñåóåé . -
Επίσης, οι γυναίκες έλκονται από άνδρες που δείχνουν αδιάφοροι! Αυτό κι αν ισχύει!!! Το έχω κάνει και πιάνει!!!Ναι, η μέθοδος του γραμματοσήμου= όσο πιο πολύ φτύνεις τόσο πιο πολύ κολλάει. Όμως θέλει προσοχή μην σκιστεί από το πολύ φτύσιμο και μείνεις με την (να μην πω ποια, είπαμε είμαστε σεμνοί - λέμε και καμια μαλ***α να περασει η ώρα) στο... χέρι.
σε κανένα player, που έχει την κοπέλα του περίπου όπως έχει το ρολόι του. Και λέω περίπου, γιατί το καημένο το ρολόι δείχνει και την ώρα...
Ε, καλά τώρα.. Κι εμείς οι δεσμευμένοι εδώ πλάκα κάνουμε ... Μην βγάλουμε και κακό όνομα ... Η απιστία είναι πολύ κακό (φτου κακά). Δείχνει, κατά την άποψή μου, μη σοβαρό και χαμηλού επιπέδου άτομο (είτε άνδρα είτε γυναίκα). Είτε είσαι με κάποιον είτε όχι...Σοβαρά μιλάω... Αλήθεια...Σας παρακαλώ, πιστέψτε με καλέ...
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)