-
Edonis... Αυτό δεν είναι αμάξι... Αυτό θα το ζήλευε και ο Kimi βγαίνοντας από την MP4-17D. Οπότε, είναι εκτός συναγωνισμού και το ίδιο είναι και ο κάτοχός του. Παρακαλείται να μας αφήσει ήσυχους λοιπόν, γιατί χαλάει την πιάτσα!
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ομορφο μεν, πολύ σοβαρό δε!!!!Λίγα με το κινητό μου, είναι το πιο γλυκό μωράκι που χωράει σε μία παλάμη, εντάξει; Μη μου το στενοχωρείτε, σας παρακαλώ...
Μία είναι η λύση... να πας να δεις και να διαλέξεις!!!!
Ναι, τρέχω τώρα... Σαν το ανέκδοτο με τις 2 τραβεστί... 'Εδώ να μπούμε αγάπη μου, που έχει και μπουφέ...' Δε μου είπες όμως, που τις εκθέτουν για να πάω; Δε μου λες, μήπως γίνεται home delivery; Να περνάνε από το σπίτι μου να τις βλέπω;;; Έτσι είναι το καλό test drive.
Ο άντρας από τη γυναίκα, κατά τη γνώμη μου πάντα, αυτό που θέλει περισσότερο είναι ΣΕΒΑΣΜΟ στην προσωπικότητά του! Άμα θες να πας να πιεις 2-3-4-5-...-10 μπύρες με την παρέα σου, να μην πρέπει να αγοράσεις το μισό Hondos πριν και το άλλο μισό μετά για να σε συγχωρήσει! Όταν θες να δεις Formula1 στις 5 τα ξημερώματα, να μην παραπονιέται που δίνεις περισσότερη σημασία στο GP παρά στην ίδια... Και φυσικά, όταν θες να περάσεις ένα Σαβ/κο βρωμύλος, αξύριστος και χαλαρός μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή σου, να μπορείς να το κάνεις χωρίς κρεβατομουρμούρα για όλη την επόμενη εβδομάδα...
Τώρα αυτό δεν έχει μεγάλη σχέση με το thread, αλλά μήπως έχουν και τα υπόλοιπα έτσι που το κάναμε; Πάντως, απαντάω τρόπον τινά στη salome που έθιξε το θέμα! Τώρα βέβαια, αν μαζί με τα όσα έγραψα παραπάνω η συσκευασία περιέχει και μία δίμετρη, με καμπύλες κτλ, κανείς νομίζω δε θα έλεγε όχι! Προσωπικά βέβαια και με 1.80 βολεύομαι! -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δε μου είπες όμως, που τις εκθέτουν για να πάω; Δε μου λες, μήπως γίνεται home delivery; Να περνάνε από το σπίτι μου να τις βλέπω;;; Έτσι είναι το καλό test drive.
Σε καμμιά έκθεση...εε...μπαρ...πρεπει να πας για να δεις και να διαλέξεις πιο σου αρέσει και να το ζητήσεις για test-drive αλλά προσοχή γιατί υπάρχει και face-control αν δεν τους αρέσεις θα πάρεις απάντηση του τύπου 'μόνο με appointment'....
-
Ëïéðïí ðñÝðåé íá ðïýìå üôé êÜèå ðåñßðôùóç åßíáé ìïíáäéêÞ. Ïðïôå äýóêïëï íá âÜëïõìå êáôçãïñßåò. Áëëá ãéá ÷Üñç ôçò óôáôéóôéêÞò
ÃåíéêÜ üôáí êïéôÜìå Ýíáí Üíôñá êïéôÜìå åååå ÷ìì ôï ðßóù ìÝñïò êáé ü÷é ôï ìðñïóôÜ üðùò ðéóôåýåôå ïé ðåñéóóüôåñïé. (âëÝðå ðáëéüôåñá ìçíýìáôá ìå ðïäÞëáôá).
Åéäéêüôåñá üìùò Ý÷åé áðü üëá ï ìðá÷ôóåò:
ÕðÜñ÷ïõí ðïëëÝò ãõíáßêåò ðïõ èÝëïõí åíáí Üíôñá íá ôïõò ðëçñþíåé ôá ÝîïäÜ ôïõò êáé øÜ÷íïõí ìå âÜóç áðïêëåéóôéêÜ ôï ÷ñÞìá. Ï÷é áðáñáßôçôá åíá êáëü áìÜîé áëëÜ ìßá äïõëåéÜ ìå ðïëëÜ ëåöôÜ, Ýôóé þóôå üôáí ðáíôñåõôïýí íá ìðïñåß íá ôéò óõíôçñåß.Õðáñ÷ïõí êáðïéåò (ðéóôåýù óå ìéêñÝò çëéêßåò) ðïõ èÝëïõí ï áíôñáò íá Ý÷åé ùñáßï óþìá, åóôù êáé áí åßíáé óôüêïò.
Êáé õðÜñ÷ïõí êáé êÜðïéåò (ëéãüôåñåò) ðïõ íïéÜæïíôáé ãéá ôï áí åßíáé 'êáëü ðáéäß'. Äåí èá ôéò ðëçãþóåé, äåí èá ôéò êáêïìåôá÷åéñéóôåß êëð.
Ó÷åäïí üëåò øÜ÷íïõí ôïí 'ðñßãêçðá'. 3 óå 1 äçëáäÞ. Êáé åêåß áñ÷ßæïõí ôá ðñïâëÞìáôá ãéáôß óáò ôñåëëáßíïõí êáé äåí ìðïñåßôå íá êáôáëÜâåôå ôé èÝëïõí. Ðïëý áðëÜ ãéáôß ôá èÝëïõí üëá. Åßóáóôå êáëüò áëëÜ äåí Ý÷åôå ëåöôÜ. Å÷åôå ëåöôÜ áëëÜ äåí åßóáóôå ìïíôÝëï.
Áõôü ðïõ Ý÷ù íá ðáñáôçñÞóù åãþ åßíáé ïôé ïé ðåñéóóüôåñïé ãêñéíéÜæåôå ïôé ïé ãõíáßêåò åßíáé 'óôüêïé' 'îáíèéÝò' êáé 'äåí âñßóêåôå ìßá ìå ìõáëü' áëëÜ üôáí õðÜñ÷åé êáðïéá ðïõ üìùò åßíáé Üó÷çìç äåí ôçò ñß÷íåôå äåýôåñç ìáôéá. Êáé áðü ðÜíù êÜíåôå êáé åéñùíéêÜ ó÷üëéá. Ìå áðëÜ ëüãéá äåí åßìáóôå ìüíï åìåßò ïé ìõóôÞñéåò. [/quote]
ÊÁÐÏÉÁ ÓÔÉÃÌÇ ÁÊÏÕÓÁ ÃÕÍÁÉÊÅÉÁ ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÐÏÕ ÁÖÏÑÏÕÓÅ ÁÍÔÑÅÓ ÌÅ ÁÍÁËÕÓÇ ÅËÁÔÙÌÁÔÙÍ ÊÁÉ ÐÑÏÔÅÑÇÌÁÔÙÍ ÊÁÉ ÌÅÑÉÊÁ Ó×ÏËÉÁ ÊÁÉ ÍÔÑÁÐÇÊÁ ,ÊÏÊÊÉÍÇÓÁ ......
ÏÓÏ ÃÉÁ ÔÉÓ ÁÓ×ÇÌÅÓ ÐÏÕ ËÅÓ ÐÉÓÔÅØÅ ÌÅ ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ÔÏÕ ÐÑÏÓÙÐÏÕ ÅÉÍÁÉ ÔÙÍ ÁÐÙÈÇÌÅÍÙÍ ÐÏÕ ÂÃÁÉÍÏÕÍ ÅÐÅÉÄÇ ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ÊÁÔÉ ÌÅÔÁÎÕ ÓÉÍÔÕ-ÔÇÓ ÃÍÙÓÔÇÓ- ÊÁÉ ÌÐÅËÏÕÔÓÉ -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΔΙΝΟΥΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ 'ΦΡΑΓΚΑ'?
ΔΙΝΟΥΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΣΩΜΑ?
Η ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ?Να παίξω Τζοκερ, να παω γυμναστήριο ή να κάνω ψυχανάλυση?
-
Κάντα και τα 3 νά σαι μέσα αλλά και πάλι...δύσκολο στις μέρες μας...Πάντως παιδιά μου φαίνεται περάσαμε σε εποχές όπου η γυναίκα είναι είδος υπό εξαφάνιση,γιαυτό μην τις ξοδεύετε,κρατήστε τις και για μετά!
Μ'αρέσει που όλοι λένε σε κάθε άντρα αντιστοιχούν 2-3 γυναίκες και μλκίες -
Edonis... Αυτό δεν είναι αμάξι... Αυτό θα το ζήλευε και ο Kimi βγαίνοντας από την MP4-17D. Οπότε, είναι εκτός συναγωνισμού και το ίδιο είναι και ο κάτοχός του. Παρακαλείται να μας αφήσει ήσυχους λοιπόν, γιατί χαλάει την πιάτσα!
Ε τότε να το πάρω
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Η ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ?Να παίξω Τζοκερ, να παω γυμναστήριο ή να κάνω ψυχανάλυση?
ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ!!!
-
τουλάχιστον στις μικρές ηλικίες, ναι όλοι ψάχνουν για κάποιον ή κάποια όμορφη έτσι δεν είναι? ειδικά στους ανδρες υπάρχει και έκφραση γιαυτόν που πάει με μια ¨ασχημη'....
εμένα μου τη δίνουν οι τύποι ¨larger than life' είτε είναι γυναίκες είτε είναι άνδρες...
τη φάση κινητό δε την εχω καλοσκεφτεί...λες? -
άνοιξα και τη τεσσαρακοστή σελιδα...
δε θα κοιμηθώ το βράδυ!!! -
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Πάντως παιδιά μου φαίνεται περάσαμε σε εποχές όπου η γυναίκα είναι είδος υπό εξαφάνιση,γιαυτό μην τις ξοδεύετε,κρατήστε τις και για μετά! Μ'αρέσει που όλοι λένε σε κάθε άντρα αντιστοιχούν 2-3 γυναίκες και μλκίεςθα διαφωνήσω καθέτως, αντιθέτως οι άνδρες είναι είδος υπο εξαφάνιση αφού
μείον 1ο: τα τελευταία χρόνια έχουν μειωθεί οι γεννήσεις αγοριών
μείον 2ο: κάθε ΣΚ χάνονται στους δρόμους ως επι το πλείστον ανδρες
μείον 3ο: πολλοί άνδρες είναι out the market ως παντρεμένοι
μείον 4ο: οι άνδρες που βρίσκουν αγάπη και στοργή σε άλλους άνδρες...οπότε η προσφορά ανδρών είναι πολύ μικρότερη απο τη ζήτηση, γι' αυτό βλέπουμε να προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στις ελεύθερες γυναίκες και οι παντρεμένοι πλέον
-
Ανάποδα το είπες... Η προσφορά ανδρών είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ από τη ζήτηση. Αλλά και πάλι, αν κοιτάξετε προσεκτικά θα δείτε ότι υπάρχουν.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ(ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ)?
Η ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ?
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 'ΓΟΥΣΤΑ'ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΗ ΕΤΣΙ!!!!σε περίπτωση που η επαφή γίνει σε μπαρ, εστιατόριο κλπ.κλπ. η σειρά είναι η ακόλουθη..ανάλογα με το μέρος γνωριμίας μπορεί το α να γίνει β με μικρές προσαρμογές.
α) η πρώτη επαφή είναι με το εξωτερικό του πακέτου...
οπίσθια, πρόσωπο,σώμα σαν σύνολο [ύψος,φάρδος πλάτης, περιφέρεια στήθους και κοιλιάς]
β) στο πρώτο ραντεβού η επαφή έχει να κάνει με το εσωτερικό του πακέτου...[αφου έχει ήδη περάσει το πρώτο τεστ], πόσο εξυπηρετικός και large είναι στο πορτοφόλι
γ) αν περάσει και το τρίτο τεστ και έχει βάλει υποψηφιότητα για μέλλον γαμπρός είναι η ώρα του χαρακτήρα, να μην μας ξυλοφορτώνει ολημερίς και οληνυχτίς, να μην μας τα χώνει αν δεν βρίσκει το φαγητό έτοιμο, ή τα πουκάμισα σιδερωμένα και προπάντων να μην μας την λέει για την ακατάστατη σπατάλη μας....
νομίζω οτι σας κάλυψα απολύτως....αυτά θέλατε να ακούσετε σωστά???
τωρα επι προσωπικού τύπος ΝΟΚΙΑ 6110 - χαμαιλέων, καθε περίπτωση και μοναδική, δεν κατηγοριοποιήτε και δεν έχει καμία σχέση με τα παραπάνω... -
ÅÎÉÓÙÓÇ Ó×ÅÔÉÊÇ ÌÅ ÁÕÔÏÊÉÍÇÔÏ ÊÁÉ ÁÍÔÑÁ .
1.ÐÏËÕÔÅËÅÓ ÊÁÉ ÁÍÏÉ×ÔÏ :ANTÑÁÓ ÌÅ ÁÑÊÅÔÏ ×ÑÏÍÏ ÊÁÉ ×ÑÇÌÁ ÃÉÁ ÓÐÁÔÁËÇ
ÊÁÉ ÄÉÁÈÅÓÇ ÍÁ ÌÇÍ ×ÁËÁÓÅÉ ÔÏ ÄÕÌÉÏÕÑÃÉÊÏ ÏÉÓÔÑÏ ÔÇÓ ÊÏÌÌÙÔÑÉÁÓ
ÐÁÍÙ ÓÔÏ ÊÅÖÁËÉ ÔÇÓ ÐÁÑÁÐËÅÕÑÙÓ ÅÐÉÄÅÉÊÍÕÏÌÅÍÇÓ ÈÕËÇÊÇÓ ÕÐÁÑÎÇÓ.
2.ÁÐËÁ ÐÏËÕÔÅËÅÓ:ÔÁ ÉÄÉÁ ÌÅ ÐÁÑÁÐÁÍÙ.
3.ÁÐËÁ ÁÍÏÉ×ÔÏ :ÊÁËÏÓ ÃÉÁ ×ÁËÁÑÅÓ ÂÏËÔÅÓ ÊÁÉ ÁÕÔÏÊÉÍÇÔÏ ÂÉÔÑÉÍÁ(ÌÁÓ ÂËÅÐÏÕÍ ÏËÏÉ!!!)
4.ÌÅÓÏ ÁÕÔÏÊÉÍÇÔÏ:ËÉÃÁ ÕÐÏÓ×ÏÌÅÍÏÓ ÙÓ ÐÑÏÓ ÔÇÍ ÊÁÔÁÍÁËÙÓÇ ×ÑÇÌÁÔÙÍ, ×ÑÏÍÏÕ
(ÄÏÕËÅÉÁ ÃÉÁ ÐÅÑÉÓÓÏÔÅÑÁ ×ÑÇÌÁÔÁ ÊÁÉ ÊÁËÕÔÅÑÏ ÔÏÕÔÏÕ..)
5.ÐÁËÉÏ ÁÕÔÏÊÉÍÇÔÏ :ÁÓÔÏ ÊÁËÕÔÅÑÁ.
6.ÁÊÑÉÂÏ ÐËÇÍ ÏÌÙÓ ÃÑÇÃÏÑÏ:ÔÏ ÐÁËÇÊÁÑÉ ÌÁËËÏÍ ÅÉÍÁÉ ÄÉÁÌÁÍÔÉ ÁËËÁ ÌÁËËÏÍ Å×ÅÉ
ÃÏÕÓÔÏ ÊÁÉ ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ÅÕÊÏËÏ ÈÇÑÁÌÁ .ÓÕÍÉÓÔÁÔÁÉ ÌÏÍÏ ÃÉÁ ÃÕÍÁÉÊÅÓ ÌÅ ÁÑÊÅÔÇ
ÁÕÔÏÐÅÐÏÉÈÇÓÇ.
7.ÁÊÑÉÂÏ ÌÅ ÁÃÙÍÉÓÔÉÊÅÓ ÊÁÔÁÂÏËÅÓ/ÑÉÆÅÓ:ÅÄÙ ÔÁ ÐÑÁÃÌÁÔÁ ÓÊÏÕÑÁÉÍÏÕÍ .ÐÏËËÅÓ ÐÉÈÁÍÏÔÇÔÅÓ
ÍÁ ÅÉÍÁÉ ÇÄÇ ÊÁÐÁÑÙÌÅÍÏÓ ÊÁÉ Ç ÁÍÔÉÐÁËÏÓ ÌÁËËÏÍ ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ÅÕÊÏËÇ(ÄÅÍ ÔÏÕÓ ÁÖÇÍÏÕÍ
ÃÉÁ ÐÏËÕ ËÅÕÔÅÑÏÕÓ ÔÅÔÏÉÏÕÓ ,ÅÉÍÁÉ ÏÌÁÄÁ ÕØÇËÏÕ ÊÉÍÄÕÍÏÕ ÃÉÁ ÃÁÌÏ.)
8.ÊÁÔÏ×ÏÓ ÖÅÑÑÁÑÉ,ÐÏÑÓÅ ÊËÐ ÊËÐ :ÏÍÏÌÁ ÔÇËÅÖÙÍÏ ÄÉÅÕÈÕÍÓÇ ÊÁÉ ÏÉÊÏÃÅÍÅÉÁÊÇ ÊÁÔÁÓÔÁÓÇ.
ÅÐÉÔÑÅÐÏÍÔÁÉ ÂÏÕÍÔÏÕ ÊÁÉ ËÏÉÐÁ ÂÏÇÈÇÌÁÔÁ.
9.ÐÅÆÏÓ* :ÐÉÈÁÍÙÍ ÏËÁ ÔÁ ÐÁÑÁÐÁÍÙ Ç ÁÐËÁ ÐÅÆÏÓ
ÁÍÔÉÓÔÏÉ×Á ÁÓÓÏÓ ÓÔÏ ÊÁÌÁÊÉ Ç ÔÅËÅÉÙÓ ÁÓ×ÅÔÏÓ ÌÅ ÔÏ ÓÐÏÑ
*ÃÉÁ ÔÉÓ ÔÑÅÉÓ ÐÑÙÔÅÓ ÊÁÔÇÃÏÑÉÅÓ ÌÉÁ ÊÁËÇ ÅÍÁÓ×ÏËÇÓÇ ÌÅ×ÑÉ ÍÁ ÐÁÑÊÁÑÅÉ Ï DRIVER.
ÅÄÙ ÄÅÍ ÊÁÔÁÃÑÁÖÏÍÔÁÉ ÁÍÔÑÅÓ ÐÏÕ Å×ÏÕÍ ÔÁ ÉÄÉÁ ÃÏÕÓÔÁ ÌÅ ÔÉÓ ÃÕÍÁÉÊÅÓ ÅÉÔÅ ÏÄÇÃÏÕÍ ÅÉÔÅ
ÃËÕÊÏÊÏÉÔÁÍÅ ÔÏÍ ÏÄÇÃÏ. -
οι λάθος εκτιμήσεις οδηγούν σε λάθος καταστάσεις...
όπως λένε και οι φίλτατοι metallica 'careful what you wish, you just might get it'.... -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
7.ΑΚΡΙΒΟ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ/ΡΙΖΕΣ:ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΚΟΥΡΑΙΝΟΥΝ .ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ(ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ
ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΕΥΤΕΡΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΓΑΜΟ.)Φίλε μου, με συγχωρείς αλλά θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Κάποιος που έχει αυτοκίνητο με αγωνιστικές ρίζες/καταβολές όπως λες, ότι γκόμενα και να τον κυνηγάει δεν την παντρεύεται, γιατί έχει μέσα του την αίσθηση της ελευθερίας. Οπότε, μάλλον έχεις λάθος. Βέβαια, διαφωνώ και στο ότι το παλιό αυτοκίνητο σημαίνει 'άστο καλύτερα', αλλά αυτό είναι προσωπική εκτίμηση ενώ το παραπάνω νομίζω είναι κοινώς αποδεκτό!
-
Ößëå ìïõ, ìå óõã÷ùñåßò áëëÜ èá äéáöùíÞóù êÜèåôá ìáæß óïõ. ÊÜðïéïò ðïõ Ý÷åé áõôïêßíçôï ìå áãùíéóôéêÝò ñßæåò/êáôáâïëÝò üðùò ëåò, üôé ãêüìåíá êáé íá ôïí êõíçãÜåé äåí ôçí ðáíôñåýåôáé, ãéáôß Ý÷åé ìÝóá ôïõ ôçí áßóèçóç ôçò åëåõèåñßáò. Ïðüôå, ìÜëëïí Ý÷åéò ëÜèïò. ÂÝâáéá, äéáöùíþ êáé óôï üôé ôï ðáëéü áõôïêßíçôï óçìáßíåé 'Üóôï êáëýôåñá', áëëÜ áõôü åßíáé ðñïóùðéêÞ åêôßìçóç åíþ ôï ðáñáðÜíù íïìßæù åßíáé êïéíþò áðïäåêôü! [/quote]
ÃÉÁ ÁÕÔÏ ÅÉÍÁÉ ÊÁÉ ÐÅÑÉÆÇÔÇÔÏÓ,ÅÐÅÉÄÇ ÅÉÍÁÉ ÅËÅÕÈÅÑÏÓ !!
ÏÓÏ ÃÉÁ ÔÁ ÐÁËÉÁ Ç ÁÐÏØÇ ÐÑÏÅÑ×ÅÔÁÉ ÁÐÏ ÃÕÍÁÉÊÁ ÐÏÕ ÅÑÙÔÅÕÏÔÁÍ ÂÁÓÅÉ ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÙÍ ÊÑÉÔÉÑÉÙÍ ÏÐÙÓ ÊÁÉ ÏÉ ÐÁÑÁÐÁÍÙ ÁÐÏØÅÉÓ
ÌÅ ÔÇÍ ÂÏÇÈÅÉÁ ÌÅÑÉÊÙÍ ÖÉËÅÍÁÄÙÍ ÔÇÓ ÏÕÔÅ ÊÁÉ ÅÃÙ ÓÕÌÖÙÍÙ ÁÐÁÑÁÉÔÇÔÁ ÌÅ ÁÕÔÅÓ ÁËËÁ ÅÉÍÁÉ Ç ÁÍÔÉÐÅÑÁ Ï×ÈÇ ..ÄÕÓÔÕ×ÙÓ -
EINAI H ANTIÐÅÑÁ Ï×ÈÇ ÊÁÔÁ ÌÅÃÁËÏ ÐÏÓÏÓÔÏ
Ï×É ÏËÅÓ .ÅÕÔÕ×ÙÓ ÕÐÁÑ×ÏÕÍ ÊÁÉ ÓÙÓÔÅÓ ...... -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ανάποδα το είπες... Η προσφορά ανδρών είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ από τη ζήτηση. Αλλά και πάλι, αν κοιτάξετε προσεκτικά θα δείτε ότι υπάρχουν.ουπς συγνώμη...διορθώθηκε ήδη
-
παιδιά είμαστε στις 40 σελίδες και έχω ξεχάσει να σας πω το κυριώτερο!!!!! Τι αμάξια και μπουζούκια λέμε τόσες μέρες! Μία είναι η λύση! Φθηνή και αποτελεσματική!!!
Φορέστε βέρα! Εστω και ψέυτικη!!!
Είναι απίστευτο το πώς θα αρχίσουν να σας 'γδύνουν' με τα μάτια οι γυναίκες και το πώς θα αρχίσουν να σας την πέφτουν!
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΥΣΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΛΑΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ,ΚΟΚΚΙΝΗΣΑ ......Μαλλον επειδή δεν το έχεις συνηθίσει. Ενώ όταν βγαίνεις με τα φιλαράκια σου, τα σχόλια που ακούγονται τα θεωρείς πολύ φυσικά.
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)