-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δηλαδή θα πιάσεις τον τηλεφωνικό κατάλογο να αρχίσεις την έρευνα; Καλό κουράγιο. Εγώ πάντως σου έδωσα το ποσοστό. Κυμαίνεται μεταξύ 200% και 300%.δύσκολη δουλειά και οχι εγγυημένη
α) υπάρχουν πολλές υποψήφιες που ζούν ακόμα υπο την σκέπη της οικογενείας [τηλ. στο όνομα του μπαμπά]
β) υπάρχουν πολλές υποψήφιες με απόκρυφο αριθμό
γ) δεν εμφανίζει βιογραφικό σημείωμα....προς αποφυγή λάθος επιλογής -
Καθόλου. Η εκτίμησή μου είναι μάλλον συντηρητική. Βρες εσύ όμως τα ευρώπουλα να πάρεις κάτι μουράτο - α, το Lexus οι περισσότερες δεν το έχουν μάθει ακόμα καλά. Αν το πάρεις, πάρε την έκδοση compressor της TTE με τα 204 άτια - και τότε γιούργια στον ταμπλά με τα κουλούρια.Μήπως έχεις κανένα link για αυτή την εκδοση; Νομίζω είναι μετατροπή, άρα το κάνεις μόνος σου, σωστά;
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Δηλαδή θα πιάσεις τον τηλεφωνικό κατάλογο να αρχίσεις την έρευνα; Καλό κουράγιο. Εγώ πάντως σου έδωσα το ποσοστό. Κυμαίνεται μεταξύ 200% και 300%.
δύσκολη δουλειά και οχι εγγυημένη
α) υπάρχουν πολλές υποψήφιες που ζούν ακόμα υπο την σκέπη της οικογενείας [τηλ. στο όνομα του μπαμπά]
β) υπάρχουν πολλές υποψήφιες με απόκρυφο αριθμό
γ) δεν εμφανίζει βιογραφικό σημείωμα....προς αποφυγή λάθος επιλογήςΕπίσης δεν υπάρχουν φωτογραφίες.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Καθόλου. Η εκτίμησή μου είναι μάλλον συντηρητική. Βρες εσύ όμως τα ευρώπουλα να πάρεις κάτι μουράτο - α, το Lexus οι περισσότερες δεν το έχουν μάθει ακόμα καλά. Αν το πάρεις, πάρε την έκδοση compressor της TTE με τα 204 άτια - και τότε γιούργια στον ταμπλά με τα κουλούρια.
Μήπως έχεις κανένα link για αυτή την εκδοση; Νομίζω είναι μετατροπή, άρα το κάνεις μόνος σου, σωστά;
Όχι, γίνεται από την αντιπροσωπεία της Toyota/Lexus.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Εγώ τρελλάθηκα με το Nokia 3650. Το πήρε το μάτι μου για κατι δευτερόλεπτα σε μια διαφήμιση και το ερωτεύτηκα. Δεν το έχω δει από κοντά όμως.Και που να δεις το 6610 μου... Λευκό, όμορφο και μικρούλι (για να μην πουν μερικές ότι το κινητό είναι όπως το αυτοκίνητο, όσο μεγαλώνεις παίρνεις και μεγαλύτερο για να καλύπτει το κενό που αφήνει η ηλικία...). Έχει και μία φατσούλα που χαμογελάει στην πρόσοψη... Κίτρινη, σαν τα smilies εδώ... Σοβαρό κινητό, όχι σαν το 3650... Θα το έλεγα το Saab των κινητών. (Τα όποια του προβληματάκια δεν είναι ορατά εξ όψεως, οπότε κερδίζω στις εντυπώσεις;;; )
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
γ) δεν εμφανίζει βιογραφικό σημείωμα....προς αποφυγή λάθος επιλογήςΞεχνάς το πιο βασικό... 3 φωτογραφίες: 1 close up στο πρόσωπο, για να φαίνονται ακόμα και οι μικρότερες ατέλειες (εδώ μπαίνει φατσούλα evil που χαμογελάει πονηρά, αλλά δε βρήκα τέτοιο). 2. Ολόσωμη ντυμένη, βαμμένη, για να ξέρεις τι bonus έχεις σε μία έξοδο στην παραλιακή, Σάββατο βράδυ και τέλος 3. Μία ολόσωμη, με μπικίνι, ΑΒΑΦΤΗ και τραβηγμένη ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, γιατί ως γνωστόν οι γυναίκες έχουν στοιχεία χαμαιλέοντα... Άλλη το βράδυ που πέφτεις στο κρεβάτι (για ύπνο, έτσι; Είμαστε σεμνά παιδιά εμείς) και άλλη το πρωί που ξυπνάς.
Sorry ladies... Τα σημεία των καιρών βλέπετε... Ο ανταγωνισμός είναι έντονος και η προσφορά μεγάλη. No pain no gain, λέει ο σοφός λαός...
-
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΡΟΖ,ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ..........!!!!!!!!!!!!
Ε ΡΕ ΦΡΟΙΝΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ -
Πειράζει;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΡΟΖ,ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ..........!!!!!!!!!!!!
Ε ΡΕ ΦΡΟΙΝΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕΕ, τι;;; Μας χρειάζεται ο Freud;;; Γιατί, τι θα μας κάνει εκεί που είναι; Δε νομίζω ότι μας χρειάζεται καθόλου. Καμία μπυρίτσα να τη χρειαζόταν, αλλά εμάς... I don't think so...
-
ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ(ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ)?
ΔΙΝΟΥΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ 'ΦΡΑΓΚΑ'?
ΔΙΝΟΥΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΣΩΜΑ?
Η ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ?
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 'ΓΟΥΣΤΑ'ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΗ ΕΤΣΙ!!!!
-
Πειράζει;ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ.
-
Καλησπερα σε ολους και ολες.
Το σχολιο μου ειναι το εξης,
η Salome θα πρεπει να ειναι υπερηφανη, γιατι καταφερε να δημιουργησει ενα forumμεσα στο ιδιο το forum.
Εσεις εκει στους 4τ θα πρεπει να την λαβετε σοβαρα υποψιν για μια μελλοντικη συνεργασια
ΕΕ εαν τωρα πεσουν υπογραφες, δωστε και καμμια προμηθεια σε αυτον που ειχε την ιδεα.
4x4 σε φαγαμε. -
[quote='Megane98
4x4 σε φαγαμε.[/quote]ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟ 'ΓΕΝΙΚΩΣ'ΤΩΡΑ!!!
ΠΑΜΕ!!!!! -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ξεχνάς το πιο βασικό... 3 φωτογραφίες:Κι εσύ ξεχνάς... το photoshop!
Μία είναι η λύση... να πας να δεις και να διαλέξεις!!!!
-
Είτε με είτε χωρίς photoshop, βλέπω ότι το 'κοίτα άφοβα καρδιά μου, πωπωπώ ένα κομμάτι, το AIDS δεν κολλάει με το μάτι, κολλάει λένε μόνο-μόνο στο κρεβάτι' το εφαρμόζουμε καλά...
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ξεχνάς το πιο βασικό... 3 φωτογραφίες:
Κι εσύ ξεχνάς... το photoshop!
Μία είναι η λύση... να πας να δεις και να διαλέξεις!!!!
σωστά, αυτό που χρειάζεται είναι ένα καλό test-drive ...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ(ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ)?
ΔΙΝΟΥΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ 'ΦΡΑΓΚΑ'?
ΔΙΝΟΥΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΣΩΜΑ?
Η ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ?
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 'ΓΟΥΣΤΑ'ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΗ ΕΤΣΙ!!!!
Λοιπον πρέπει να πούμε ότι κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Οποτε δύσκολο να βάλουμε κατηγορίες. Αλλα για χάρη της στατιστικής
Γενικά όταν κοιτάμε έναν άντρα κοιτάμε εεεε χμμ το πίσω μέρος και όχι το μπροστά όπως πιστεύετε οι περισσότεροι. (βλέπε παλιότερα μηνύματα με ποδήλατα).
Ειδικότερα όμως έχει από όλα ο μπαχτσες:
Υπάρχουν πολλές γυναίκες που θέλουν εναν άντρα να τους πληρώνει τα έξοδά τους και ψάχνουν με βάση αποκλειστικά το χρήμα. Οχι απαραίτητα ενα καλό αμάξι αλλά μία δουλειά με πολλά λεφτά, έτσι ώστε όταν παντρευτούν να μπορεί να τις συντηρεί.Υπαρχουν καποιες (πιστεύω σε μικρές ηλικίες) που θέλουν ο αντρας να έχει ωραίο σώμα, εστω και αν είναι στόκος.
Και υπάρχουν και κάποιες (λιγότερες) που νοιάζονται για το αν είναι 'καλό παιδί'. Δεν θα τις πληγώσει, δεν θα τις κακομεταχειριστεί κλπ.
Σχεδον όλες ψάχνουν τον 'πρίγκηπα'. 3 σε 1 δηλαδή. Και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα γιατί σας τρελλαίνουν και δεν μπορείτε να καταλάβετε τι θέλουν. Πολύ απλά γιατί τα θέλουν όλα. Είσαστε καλός αλλά δεν έχετε λεφτά. Εχετε λεφτά αλλά δεν είσαστε μοντέλο.
Αυτό που έχω να παρατηρήσω εγώ είναι οτι οι περισσότεροι γκρινιάζετε οτι οι γυναίκες είναι 'στόκοι' 'ξανθιές' και 'δεν βρίσκετε μία με μυαλό' αλλά όταν υπάρχει καποια που όμως είναι άσχημη δεν της ρίχνετε δεύτερη ματια. Και από πάνω κάνετε και ειρωνικά σχόλια. Με απλά λόγια δεν είμαστε μόνο εμείς οι μυστήριες.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Και που να δεις το 6610 μου...
Σοβαρό κινητό, όχι σαν το 3650...Ομορφο μεν, πολύ σοβαρό δε!!!!
-
Για μένα το απόλυτο αυτοκίνητο αυτή την στιγμή είναι το Edonis ! Σκέτη ηδονή εξωτερικά με πλούσια εσωτερικά χαρίσματα αυτοκίνητο κόλαση! Α και δεν φαντάζομαι να πεί κανείς οτι δεν είναι και γκομενοπαγίδα σκεφτείτε το παρκαρισμένο στην Κρήνη δίπλα στις διάφορες σαύρες Να χαμε και τα λεφτά να το πάρουμε. Δεν πειράζει θα αρκεστώ στην Xsara της οικογένειας ούτως ή άλλως ποτέ δεν χρειάστηκα κανενός είδους 'γκομενοπαγίδα' προς το παρόν δηλαδή για το μέλλον δεν γνωρίζω.
Και λίγη τροφή για τα μάτια
http://www.italiaspeed.com/newmodels_edonis.html
Αναρωτιέμαι αν το αγοράσω μήπως τελικά κοιτάω συνέχεια αυτό και δεν βλέπω τα κορίτσα. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
η Salome θα πρεπει να ειναι υπερηφανη, γιατι καταφερε να δημιουργησει ενα forumμεσα στο ιδιο το forum.
Εσεις εκει στους 4τ θα πρεπει να την λαβετε σοβαρα υποψιν για μια μελλοντικη συνεργασια
ΕΕ εαν τωρα πεσουν υπογραφες, δωστε και καμμια προμηθεια σε αυτον που ειχε την ιδεα.
4x4 σε φαγαμε.Κατεβαίνοντας από το καλάμι μου έχω να δηλώσω τα εξης:
ψιτ... Αντι να με καλοπιάνεις γράψε γρήγορα τι αμάξι έχεις και πώς την πέφτεις στις γυναίκες
οχι νόμιζες πως θα την γλύτωνες έτσι απλά!!(Μολις συμφωνήσω τον μισθό θα σου στείλω την προμήθεια που σου υποσχέθηκα!)
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)