-
Λοιπόν, αύριο που θα πάτε για καρτ, κοιτάξτε να περάσετε καλά και να ξεδώσετε μπας κι από Δευτέρα έχετε διαφορετικές απόψεις !!! (τις οποίες θα εκφράζετε απλά και όχι με τόσο πομπώδες ύφος!!!! )
Salome, εγώ θα βάλω ένα χεράκι για να φέρω τον Μπαντέρας δίπλα σου, εσύ θα με αφήσεις να τον περάσω από συνέντευξη στην εταιρία μας???? -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
για να κάνω κι εγώ ένα γκαλοπ...τι πιστεύετε για την φράση 'έχεις δίπλα σου αυτό που σου αξίζει'αν εχεις τυχη διαβεναι...
εδω ταιριαζει καλυτερα το
αν έχεις κριτηρια διαβεναι -
Ο χρήστης salome έγραψε:
π.χ μία κοπελίτσα στα 18 σφάζεται με τον μπαμπά της για να παει διακοπές μόνη της με τον φίλο της. (Δεν ξέρω εαν ισχύει το παράδειγμα, όταν εγώ όμως ημουν 18 αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο). Δεν είναι σημαντικό να προσπαθήσει, από το να κάτσει να περιμένει μπας και ο μπαμπάς της της πει 'αντε κορίτσι μου, πήγαινε μόνη σου διακοπες'?
αν ημουν εγω μπαμπας και η κορη μου ηθελε να παει διακοπες μονη της για να ξεχαρμανιαστει σε ηλικια που δεν εχουν πηξει τα μυαλα της (δεν ξερω ποσο θα ειναι αυτο) :
-να πας να δουλεψεις να βγαλεις λεφτα και μετα πηγαινε οπου θες
εγω λεφτα για βλακειες δεν σου δινω
-εχω δικα μου λεφτα που τα μαζευω απο τα χαρτζιλικια μου
-δεν εχεις τιποτα δικο σου
γεννηθηκες γυμνη και δεν εχεις δουλεψει ποτε σου, που τα βρηκες τα δικα σου ??
-καλα τοτε θα παω να δουλεψω σερβιτορα σε club
-ουτε να το σκεφτεσε
-δεν φτανει που δεν μου δινεις λεφτα για να παω διακοπες και μου λες να παω να δουλεψω , θα μου επιβαλεις και τι δουλεια θα κανω ??
εγω θα παω και συ λεγε οτι θες
-δεν θα σου το επιβαλω
απλα θα σου ειναι ασυμφορο αφου τα λεφτα που θα βγαζεις θα ειναι λιγοτερα απο τα εξοδα για να μενεις μονη σουεχουν καλωμαθει νομιζω οι κορες και οι κανακαρηδες να τα βρισκουν ολα ετοιμα και χωρις προσπαθεια
αυτος ειναι και ο λογος που ανοιξε αυτο το θεμα και το εχω ξαναγραψει εδω
εγω δουλευω απο 12 χρονων τα καλοκαιρια, και οχι 'στον θειο μου' και οταν στα 14 ηθελα να αγορασω ενα καλο ποδηλατο και δεν ειχα λεφτα, για να μου το αγορασουν επρεπε μεταξυ αλλων παρομοιων να γραψω 19.5 μεσο ορο στις τελικες εξετασεις
μου βγηκε η πιστη αλλα το ποδηλατο εκεινο το αγαπησα το απολαυσα και καταλαβα την αξια του και δεν το πεταξα στη βεραντα 2 χρονια μετα για ενα επισης πανευκολα αποκτυθεν μηχανακι ...
μου βγηκε δηλαδη με λιγα λογια σε πολυ καλο
και μεχρι σημερα ποτε δεν ψαχνω τα ετοιμα (π.χ. δεν εχω παρει ποτε λαχειο)
για να μην παρεξηγηθω δεν υποστηριζω οτι ενας βαθμος ειναι το παν καθε αλλο
απλα παιζει κιαυτο και ετυχε να ειναι το συγκεκριμενο στο παραδειγμαειδικα οι κορες εχουν μια αποψη για την ζωη την οποια δημιουργουν παρακολουθοντας ατελιωτες βραζιλιανικες και αμερικανικες ηλιθιοτητες στις οποιες η λεξη κοπος ειναι εντελως μα εντελως αγνωστη
μαλλον το παρασοβαρεψα αλλα ετσι κιαλλιως καναμε, κανουμε και θα κανουμε αρκετο καλαμπουρι σε αυτο το θεμα ωστε να μην κινδυνευει απο υπερσοβαροτητα
καλη κυριακη και καλο καρτing
-
Κοίτα predator, νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολικός.
Συμφωνώ ότι ένας έφηβος πρέπει να καταλάβει την αξία του χρήματος, αλλά αυτό δεν θα το πετύχει ο γονιός απαγορεύοντας του να πάει διακοπές...
Με την ίδια λογική θα πρέπει να μην δίνεις καθόλου χαρτζιλίκη στα παιδιά, γιατί δεν δούλεψαν γι'αυτό... Δεν νομίζω ότι είναι ορθή αντιμετώπιση αυτή. Δίνεις κάποιο λογικό ποσό κάθε βδομάδα/μήνα και από 'κει και πέρα ο νεαρός ή η νεαρά να τα βγάλει πέρα μόνη της. Λογικό δεν είναι ένα ποσό που ίσα ίσα φτάνει για 2 εισητήρια στο λεωφορείο, αλλά ούτε και κάτι χαζομάρες που έχω δει σε γνωστούς που κάθε μέρα γυρνάνε από το μπαρ στο σκυλάδικό και μετά ξανά, ξοδεύοντας σε μια μέρα όσα έπαιρνα εγώ σε μια βδομάδα... Πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Και ιεράρχηση των προτεραιοτήτων... Προσωπικά για να πάω διακοπές έκανα οικονομία όλη τη χρονιά (=περιορισμός βραδυνών εξόδων και άλλων 'εκροών').
Ποτέ όμως δεν θα ήθελα οι γονείς μου να μου πάρουν ένα αυτοκίνητο και κάθε 3 και λίγο να ζητάω λεφτά για βενζίνη... Και δεν θεωρώ κακό εάν μου έδωσαν κάποια λεφτά για να το πάρω τώρα (αύριο το μεσημέρι )που δουλεύω... Κι εγώ το ίδιο θα έκανα, εάν μπορούσα φυσικά. Οι γονείς μου μπορούσαν και το έκαναν. Εάν δεν μπορούσαν δεν θα το έκαναν και φυσικά δεν θα το ζητούσα (ούτε τώρα το ζήτησα).
Και για να μην το παρασοβαρεύουμε...
Ο χρήστης kamil έγραψε:
'έχεις δίπλα σου αυτό που σου αξίζει'
Συμφωνώ απολύτως... Τώρα βέβαια το γιατί βλέπεις κάτι εκτρώματα (άνδρες και γυναίκες) να κυκλοφορούν με θεές ή θεούς, αυτό είναι μια άλλη μεγάλη ιστορία, που συνήθως περιλαμβάνει τραπεζικούς λογαριασμούς ή/και φήμη (ηθοποιός, τραγουδιστής, κτλ)
Α, και μια και αρχίσαμε να μιλάμε για το έτερον ήμισυ των ινείρων μας, μπορεί κανείς να βοηθήσει την κατάσταση με την Νικόλ Κίτμαν;;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
'Ý÷åéò äßðëá óïõ áõôü ðïõ óïõ áîßæåé'
Óõìöùíþ áðïëýôùò... Ôþñá âÝâáéá ôï ãéáôß âëÝðåéò êÜôé åêôñþìáôá (Üíäñåò êáé ãõíáßêåò) íá êõêëïöïñïýí ìå èåÝò Þ èåïýò, áõôü åßíáé ìéá Üëëç ìåãÜëç éóôïñßá, ðïõ óõíÞèùò ðåñéëáìâÜíåé ôñáðåæéêïýò ëïãáñéáóìïýò Þ/êáé öÞìç (çèïðïéüò, ôñáãïõäéóôÞò, êôë)
Ná ðñïóèÝóù êáé ôçí áðñïèõìßá ôùí èåþí íá ìïéñáóôïýí ôïí êáèñÝðôç
-
Ο χρήστης christhehealer έγραψε:
η άλλη θέλει τον James Bond, γιατί είναι ξεπροβατιάρηςβρε γείτονα γιατι μου τα μπερδεύεις...είναι ποτέ δυνατόν ο Pierce Brosnan να είναι ξεπροβατιάρης....για όνομα
άλλο Pierce Brosnan και άλλο ξεπροβατιάρηςΠείτε μου δηλαδή. Συναντάς μία γυναίκα και σου λέει ότι ο άντρας πρέπει να είναι ξεπροβατιάρης, άντε να ξέρεις τι σημαίνει αυτό, για να δεις εάν έχεις ελπίδες
είναι δύσκολο να το εξηγήσω γραπτώς, θύμησε μου σε επόμενη συνάντηση να στο εξηγήσω, μέχρι τότε χρυσό μου θα σε αφήσω με την απορία
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Συμφωνώ απολύτως... Τώρα βέβαια το γιατί βλέπεις κάτι εκτρώματα (άνδρες και γυναίκες) να κυκλοφορούν με θεές ή θεούς, αυτό είναι μια άλλη μεγάλη ιστορία, που συνήθως περιλαμβάνει τραπεζικούς λογαριασμούς ή/και φήμη (ηθοποιός, τραγουδιστής, κτλ)αγαπητέ markvag εδω μιλάμε για σένα, για μένα για τα παιδιά του forum και όχι για όλους αυτους που δεν διστάζουν να κάνουν τα πάντα για την αναγνώριση, οπότε μην το παιδεύεις
Α, και μια και αρχίσαμε να μιλάμε για το έτερον ήμισυ των ινείρων μας, μπορεί κανείς να βοηθήσει την κατάσταση με την Νικόλ Κίτμαν;;;;
λίγο δύσκολο τώρα και με τον θείο Οσκαρ στα χέρια
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
λίγο δύσκολο τώρα και με τον θείο Οσκαρ στα χέρια
Γιατί βρε kamil με απογοητεύεις τώρα;;;;; Πιστεύεις δηλαδή ότι θα έχει σηκώσει ψηλά τη μύτη;;;; Άτιμη κοινωνία... Τελικά δεν έπρεπε να περιμένω να πάρει διαζύγιο πρώτα... Είδες τι παθαίνεις άμα είσαι ηθικός;;;;
Αλήθεια, τι είναι ξεπροβατιάρης;;;;; (Μια απορία μου δημιουργήθηκε κι εμένα τον μικρό...) Κάπου πάει το μυαλό μου βέβαια...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
είπαμε ο άνδρας πρέπει να είναι ξεπροβατιάρης [θύμισε μου να σου το εξηγήσω στο καρτ αυριοΔεν το είχα διαβάσει και εσύ δεν μου είπες τίποτα!!!! Αααααααααααααααααχ! Λοιπον δεν γίνεται να συνεχίσουμε το argument. Eχουμε άγνωστες λέξεις!!!!
-
Συμφωνώ γενικά με το θέμα των χρημάτων και της προσπάθειας. Θα ήθελα όμως να συζητήσουμε πιο πολύ το παρακάτω
Ο χρήστης predator έγραψε:
αν ημουν εγω μπαμπας και η κορη μου ηθελε να παει διακοπες μονη της για να ξεχαρμανιαστει σε ηλικια που δεν εχουν πηξει τα μυαλα της (δεν ξερω ποσο θα ειναι αυτο) :Θα της έλεγες ότι δεν της δίνεις λεφτά για να μην πάει ή θα της έλεγες μάζεψε τα λεφτά και πήγαινε?
Αν σου έλεγε ότι 'μπαμπα θα παω με τις φιληνάδες μου σ/κ κάπου' θα την άφηνες? (Καταλαβαίνεις που το παω έτσι?)
Τα μυαλά της μπορεί να μην πήξουν ποτέ κατά την δική σου άποψη. Παντα θα της απαγορεύεις να κάνει πράγματα που θέλει? (Στα 18 θα είναι οι διακοπές. Στα 25 θα είναι να πάρει μέρος σε αγώνες WRC. )
Εαν σου έλεγε 'Αρραβωνιάζομαι'. Θα την άφηνες να παει με τον φίλο της διακοπές? (Μην παμε σε απάντηση του στυλ 'δεν θα την άφηνα να αρραβωνιαστεί')
-
Ο χρήστης christhehealer έγραψε:
Από την πλευρά της κόρης καλά τα λες. Έλα όμως από την πλευρά της μητέρας, όταν θα σου ζητήσει η κόρη σου να πάει διακοπές με τον καλό της. Εκεί σε θέλω.Eκεί είναι τα δύσκολα!!!
Να αναλύσουμε όμως το γιατί δεν θέλουμε να παει? Για να μην κάνει σεξ? Μα ούτως ή άλλως μπορεί να κάνει οπουδήποτε. Δεν θα περιμένει τις διακοπές
-
Καλημέρα. Ελπίζω να περάσατε καλά στο Γέρακα. Ήθελα πολύ να έρθω αλλά τελικά δεν μπόρεσα.
Ο χρήστης salome έγραψε:
Υπάρχει υπαρχει!!! Οπως υπάρχει και το γελοίο 'Να δω τώρα που χωρίζουμε και δεν είσαι παρθένα ποιος θα σε πάρει'. Ασε, ο καθένας με την τρέλλα τουΔεν το πιστεύω!!! Έχεις πράγματι ακούσει τέτοια ατάκα; (δεν εννοώ εσύ προσωπικά, από δεύτερο χέρι) Αυτός που το είπε είχε βγάλει το δημοτικό;
Τι?! Δεν είσαι πλούσιος?? Και κάθομαι και γράφω ακόμη???
Μπουαχαχαχαχαχαχα!!!
-
salome
το χαρακτηριστικότερο χαρακτηριστικο των εφηβων ειναι το
'ποιος θα παρασηρει ποιον'ακουγεται λοιπον απο καποιον στην παρεα το περι διακοπων και ολοι ανακοινωνουν στους γονεις τους οτι 'πρεπει' να πανε διακοπες διοτι ειναι must, διοτι το κανουν ολοι οι άλλοι κ.τ.λ.
το προβλημα δεν ειναι αν θα παει με τον φιλο της ή τις φίλες της ή μια μικτη παρέα
το προβλημα ειναι οτι θελει να την πληρωσω για να κανει πραγματα που δεν μπορει να κανει οταν ειναι μαζι μου διοτι ξερει οτι διαφωνω μαυτα
αρα εξορισμου πρεπει να ειμαι ηλιθιος για να δεχτωεπιπλεον τι νοημα εχουν αυτου του ειδους οι διακοπες για μια ή ενα εφηβο ??
ουτε δουλευαν ολο το χρονο για να εχουν κουραστει ουτε εχουν περιορισμενο διαστημα διακοπων ωστε να πρεπει να το εκμεταλλευτουν στο επακροκλασσικη περιπτωση
η πενθημερη εκδρομη στη δευτερα λυκειου
ολοι κατενθουσιασμενοι
και τι εκαναν
-καθοντουσαν μεσα σε ενα λεοφωρειο με τις ωρες
-εκαναν πιτζαμα παρτυ στα ξενοδοχεια
-εβλεπαν αρχαιολογικα αξιοθεατα
-νευριαζαν τους καθηγητες οι οποιοι πηγαιναν για δωρεαν βολτιτσα μαζι τους
με λιγα λογια πηγαιναν να ζησουν με ηλιθιο τροπο 5 μερες απλα και μονο για να κανουν 'οτι θελουν' μακρια απο τους γονεις τουςαν προσεξες το αναφερω μεταξυ σοβαρου και αστειου αλλα το πιστευω
δεν θα τους απαγορευω τιποτα απολυτως αλλα και δεν θα του βοηθω με οποιοδηποτε τροπο αν δεν συμφωνωεαν κρινω οτι στα 25 δεν ειναι ωριμη να κανει rally ενω αυτη νομιζει οτι ειναι ας ανεξαρτητοποιηθει και ας κανει οτι θελει
βασικα το ζητουμενο ειναι πως θα κανουμε τα παιδια μας να εχουν ανα πασα στιγμη την ωριμοτητα να καταλαβαινουν τι αξιζει και τι πρεπει να κανουν και οταν το κανουν να το κανουν σωστα
αμα δεν τα καταφερουμε σαυτο την εχουμε χασει την μπαλα και απλα μετραμε γκολ και κανουμε καθυστερηση -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Καλημέρα. Ελπίζω να περάσατε καλά στο Γέρακα. Ήθελα πολύ να έρθω αλλά τελικά δεν μπόρεσα.Περάσαμε φανταστικά!!! Mπες στι ανακοινώσεις να δεις διάφορα σχόλια!
Δεν το πιστεύω!!! Έχεις πράγματι ακούσει τέτοια ατάκα; (δεν εννοώ εσύ προσωπικά, από δεύτερο χέρι) Αυτός που το είπε είχε βγάλει το δημοτικό;
Ναι το άκουσα από πολύ κοντινό μου πρόσωπο, οποτε ξέρω στα σίγουρα οτι δεν είναι ψέμματα. Ο τύπος είχε τελειώσει Λύκειο και καποια Σχολή μετά. Και μαλιστα το έχω γράψει με πολύ κόσμιο τρόπο. Ειπώθηκε πολύ χειρότερα.
Το έχω ακούσει και δεύτερη φορά, πάλι από φίλη, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ λεπτομέρειες.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
**Και τα δύο φύλα **Και, παρόλο που πέρασε αρκετός καιρός, να μην το αφήσω ασχολίαστο. Τελικά πρέπει να βάλω Ίντερνετ και στο σπίτι.
Οχι, δεν θα είμαι ξυπόλητη και έγκυος να πλενω πιάτα στην κουζίνα όσο εσύ διαβάζεις την εφημερίδα σου (Γυναίκαααααα το φαϊ είναι έτοιμο?) Οχι, δεν θα κάθομαι να τις τρώω. Θα ζητήσω διαζύγιο.
Όχι βέβαια!
*- Ο άνδρας πρέπει να είναι μεγαλύτερος από τη γυναίκα (τώρα πως συνάδει αυτό με το γεγονός ότι οι γυναίκες ζουν κατά μέσο όρο περισσότερο...) *
Τα στατιστικά μας όμως δειχνουν το αντίθετοΠοια στατιστικά εννοείς; Ότι οι γυναίκες ζουν περισσότερο; Μα από στατιστικά το έχω ακούσει εγώ και το λέω!
*- Ο άνδρας πρέπει να είναι σε όλα ίσος ή ανώτερος από τη γυναίκα. *
Ο αντρας είναι αυτός που έχει το πρόβλημα. Ειδικά αν η γυναίκα βγάζει περισσότερα.Εδώ διαφωνώ. Ξέρω περίπτωση άνδρα καθηγητή λυκείου που παντρεύτηκε δικηγόρο. Μετά από ~10 χρόνια (καλού) γάμου και 2 παιδιά η γυναίκα αποφάσισε ότι της πέφτει λίγος και τον παράτησε μαζί με τα παιδιά, έφτιαξε βίλα στην Εκάλη και το'ριξε στα τεκνά.
Και πριν μου πεις ότι αυτή είναι μεμονωμένη περίπτωση να σου πω πως δε θεωρώ τυχαίο πως όλες οι γυναίκες κάποιας μόρφωσης που έχουν 'ασχοληθεί' μαζί μου τα πρώτα πράγματα που με έχουν ρωτήσει είναι τι έχω σπουδάσει και τι δουλειά κάνω. Επίσης να σου πω πως αρκετές γυναίκες που είναι αρκετά ντόμπρες το παραδέχονται ευθέως πως δεν θα κοίταζαν καν κάποιον κατώτερο σε κάτι.
Τώρα βέβαια αν η διαφορά στα οικονομικά είναι πολύ μεγάλη δημιουργεί πρακτικά προβλήματα (δεν μπορείς π.χ. να πεινάς για να ακολουθείς την άλλη κάθε Σ/Κ που πάει με την παρέα της για σκι στην Αράχωβα) τα οποία είναι πολύ πιο δύσκολο για έναν άνδρα να τα δεχτεί δεδομένου ότι συνήθως συνοδεύονται και από την κρυμμένη ή φανερή περιφρόνηση του κύκλου της κοπέλας. -
βασικα το ζητουμενο ειναι πως θα κανουμε τα παιδια μας να εχουν ανα πασα στιγμη την ωριμοτητα να καταλαβαινουν τι αξιζει και τι πρεπει να κανουν και οταν το κανουν να το κανουν σωστα
αμα δεν τα καταφερουμε σαυτο την εχουμε χασει την μπαλα και απλα μετραμε γκολ και κανουμε καθυστερησηΠολύ σωστή κουβέντα! Αν το έχεις καταφέρει αυτό μπορείς να 'επιτρέπεις' στο παιδί σου ακόμα και να κάνει πράγματα με τα οποία διαφωνείς (μέσα σε κάποια όρια βέβαια, όχι να δοκιμάσει ηρωίνη ) γιατί μπορείς να ξέρεις ότι ακόμα κι αν κάνει λάθος θα έχει την ωριμότητα να το καταλάβει νωρίς, να το αντιμετωπίσει σωστά και τελικά να μάθει από αυτό.
Άλλωστε είναι γνωστό ότι η παιδαγωγική αξία της απαγόρευσης είναι μάλλον ανύπαρκτη. Ίσα-ίσα που μπορεί να λειτουργήσει ανάστροφα και να οδηγήσει κάποιον να κάνει αυτό που του απαγορεύεις μόνο και μόνο από αντίδραση. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ποια στατιστικά εννοείς; Ότι οι γυναίκες ζουν περισσότερο; Μα από στατιστικά το έχω ακούσει εγώ και το λέω!Όχι, τα στατιστικά του φορουμ!! Οι περισσότεροι είχατε ή έχετε σχέση με μεγαλύτερη!
Και πριν μου πεις ότι αυτή είναι μεμονωμένη περίπτωση να σου πω πως δε θεωρώ τυχαίο πως όλες οι γυναίκες κάποιας μόρφωσης που έχουν 'ασχοληθεί' μαζί μου τα πρώτα πράγματα που με έχουν ρωτήσει είναι τι έχω σπουδάσει και τι δουλειά κάνω. Επίσης να σου πω πως αρκετές γυναίκες που είναι αρκετά ντόμπρες το παραδέχονται ευθέως πως δεν θα κοίταζαν καν κάποιον κατώτερο σε κάτι.
οκ σε αυτό! Εγώ είχα στο μυαλό μου μόνο το οικονομικό. Οπου δύσκολα ένας άντρας δέχεται να βγάζει η γυναίκα του περισσότερα χρήματα από αυτόν. Τώρα στο θέμα μόρφωσης το θεωρώ λογικό να ψάχνουμε κάτι αντίστοιχο. π.χ. εαν καποιος αρχίζει και κουβεντιάζει και ο άλλος δεν τον καταλαβαίνει ή δεν μπορεί να αρθρώσει μία λέξη δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα καποια στιγμή? Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει οτι ο άλλος πρέπει να έχει τελειώσει πανεπιστήμιο έτσι?
-
Ο Μπαντέρας ή ο Μπανιέρας;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
äå èåùñþ ôõ÷áßï ðùò üëåò ïé ãõíáßêåò êÜðïéáò ìüñöùóçò ðïõ Ý÷ïõí 'áó÷ïëçèåß' ìáæß ìïõ ôá ðñþôá ðñÜãìáôá ðïõ ìå Ý÷ïõí ñùôÞóåé åßíáé ôé Ý÷ù óðïõäÜóåé êáé ôé äïõëåéÜ êÜíù. Åðßóçò íá óïõ ðù ðùò áñêåôÝò ãõíáßêåò ðïõ åßíáé áñêåôÜ íôüìðñåò ôï ðáñáäÝ÷ïíôáé åõèÝùò ðùò äåí èá êïßôáæáí êáí êÜðïéïí êáôþôåñï óå êÜôé.
×áßñïìáé ãéáôß äåí ôï áíôéìåôþðéóá ìüíï åãþ,ëõðÜìáé ðïõ åßíáé ôÝôïéá ôá êñéôÞñéá ìåñéêþí.Êáé ìåôÜ êÜíå ôïí éððüôç ðÜíù óôï Üóðñï Üëïãï ....
Ï÷é éððüôçò áëëÜ ï êáêüò äñÜêïò ãßíåóáé
Eãþ ðÜíôùò ùò áíþôåñï áðï åìÝíá ìðïñþ íá äå÷ôþ êÜðïéïí ðïõ ìðïñåß íá îåãåëÜóåé Þ êáé íá îåöýãåé áðï ôïí èÜíáôï äéáöïñåôéêÜ áò âãÜëåé ôéò öïâßåò ôïõ ìå êáíÝíá øõ÷ïëüãï ,êëÝöôåò èá ãßíïõí ïé Üíèñùðïé????Ôþñá âÝâáéá áí ç äéáöïñÜ óôá ïéêïíïìéêÜ åßíáé ðïëý ìåãÜëç äçìéïõñãåß ðñáêôéêÜ ðñïâëÞìáôá (äåí ìðïñåßò ð.÷. íá ðåéíÜò ãéá íá áêïëïõèåßò ôçí Üëëç êÜèå Ó/Ê ðïõ ðÜåé ìå ôçí ðáñÝá ôçò ãéá óêé óôçí ÁñÜ÷ùâá) ôá ïðïßá åßíáé ðïëý ðéï äýóêïëï ãéá Ýíáí Üíäñá íá ôá äå÷ôåß äåäïìÝíïõ üôé óõíÞèùò óõíïäåýïíôáé êáé áðü ôçí êñõììÝíç Þ öáíåñÞ ðåñéöñüíçóç ôïõ êýêëïõ ôçò êïðÝëáò.
Îáíèüðïõëï äåí Ý÷ïõìå äåé??
Êáé ìåôÜ óêáò ìå ôçí Ðïñóå êáé ãõñßæåé ç ìåôáìåëçìÝíç êïñáóßò ðïõ êáôÜëáâå ôïí øõ÷éêü óïõ ðëïýôï êáé êüâïíôáé ôá ó÷üëéá áðï ôïí êýêëï ãéáôß åßóáé êáé åóý ðëÝïí ôïõ êýêëïõ
ÅðáíÞëèá êáé óôï èÝìá ôïõ topic -
Καλημέρα σας!!!!
Πάντως μ'αρέσει που από εδώ θα το φέρουμε, από εκεί θα τα πάμε, πάλι για Porsche, Ferrari και τα σχετικά θα μιλήσουμε...
Ξέρω, ξέρω, εμείς δεν ξεφεύγουμε από το θέμα μας
το προβλημα ειναι οτι θελει να την πληρωσω για να κανει πραγματα που δεν μπορει να κανει οταν ειναι μαζι μου διοτι ξερει οτι διαφωνω μαυτα
αρα εξορισμου πρεπει να ειμαι ηλιθιος για να δεχτωΤι εννοείς με αυτό φίλε μου;;; Είναι αυτό που λες μετά για πενθήμερη εκδρομή;;; Εντάξει, διαφωνώ και ποτέ δεν έκανα κάτι παρόμοιο, ακόμα και στην πενθήμερη, αλλά δεν είναι και τόσο κακό...
επιπλεον τι νοημα εχουν αυτου του ειδους οι διακοπες για μια ή ενα εφηβο ??
ουτε δουλευαν ολο το χρονο για να εχουν κουραστει ουτε εχουν περιορισμενο διαστημα διακοπων ωστε να πρεπει να το εκμεταλλευτουν στο επακροΕδώ υπερβάλλεις...
Όταν εγώ ήμουν 2α Λυκείου, πήγαινα το πρωί σχολείο, το βράδυ - 2 φορές την εβδομάδα - (9-10:30) Γερμανικά, το απόγευμα (3 φορές την εβδομάδα)
Αγγλικά και έκανα και 2 μέρες από μια ωρίτσα ιδιαίτερο/προετοιμασία για πανελλήνιες... Χώρια το διάβασμα. Και να μην αναφέρω την 3η Λυκείου με το διάβασμα για τις πανελλήνιες. Αυτό δεν είναι κουραστικό;;;; Τώρα που δουλεύω αισθάνομαι λιγότερο κουρασμένος... Το πιστεύω ακράδαντα ότι οι έφηβοι εργάζονται πάρα μα πάρα πολύ σε μια ηλικία που δεν θα έπρεπε (τόσο πολύ τουλάχιστον). Μετά απ' όλα αυτά δεν πιστεύω να ήταν υπερβολικό που το καλοκαίρι δεν ήθελα να σηκωθώ πριν τις 12:00... και να κοιμηθώ πριν τις αργάμιση...Παρασοβάρεψα... Ζητώ συγνώμη
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)