-
Ο χρήστης salome έγραψε:
... Το παλτό δεν κάνει τίποτα όσον αφορά το κάτω μέρος του σώματος!!!!Το ξέρω. Αν θυμάμαι καλά όμως υπάρχουν χοντρά καλσόν που τονίζουν εξ'ίσου, αν όχι περισσότερο ένα ωραίο πόδι. Μόνο που είναι πανάκριβα.
ΥΓ. Τα δικτυωτά καλσόν είναι ένας εύκολος τρόπος να τραβήξεις την προσοχή κρύβοντας ταυτόχρονα τυχόν 'ατέλειες'. Δεν τσιμπάνε όμως όλοι.
-
Συγγνώμη τώρα... αρνείστε ότι όσο κομψή και να είναι μία γυναίκα δίπλα σας, εαν περάσει μία προκλητικά ντυμένη, το ματάκι σας δεν θα παίξει?
Μη τρελλαθούμε κιολας!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το ξέρω. Αν θυμάμαι καλά όμως υπάρχουν χοντρά καλσόν που τονίζουν εξ'ίσου, αν όχι περισσότερο ένα ωραίο πόδι. Μόνο που είναι πανάκριβα.Τι εννοείς 'το ξέρω' ?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Γι αυτό εφευρέθηκαν τα παλτά.
Ομολογώ ότι η απάντησή σου με συγκλόνισε!
Δυστυχώς όμως πρέπει να με εμπιστευτείς...
... Το παλτό δεν κάνει τίποτα όσον αφορά το κάτω μέρος του σώματος!!!!
Και πάλι όμως, ποιος ο λόγος να βάλει μια κοπέλα μίνι φούστα μες στο καταχείμωνο, ξέροντας ότι θα κληθεί να περπατήσει μέσα στο κρύο; Και επαναλαμβάνω ότι οι δικτυωτές κάλτσες είναι για την Άνοιξη, όχι για το ξεροβόρι.
Γι'αυτό και μιλώ για 'πρακτικά πλαίσια'. Εδώ εγώ ο άντρας που φοράω παντελόνι και, όταν στα Κουνουπιδιανά η θερμοκρασία είναι 3 βαθμοί (λόγω υγρασίας, είναι σα να'χει στη Λάρισα -10) τα βλέπω όλα απ'το κρύο, εκτός αν φοράω κανένα πραγματικά γερό παλτό.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Τι εννοείς 'το ξέρω' ?Όχι αυτό που υποννοείς.
Έχω πολλές φίλες και δεν τραβάω ζόρι να παρευρίσκομαι σε 'girl talk', ούτε να κοιτάω βιτρίνες μαζί τους.
Το άσχημο είναι πως σχεδόν όλες οι γυναίκες με βλέπουν φιλικά, ακόμα κι αν τις φλερτάρω άγρια.
Μήπως να αγοράσω ένα ρόπαλο;
-
Φίλοι και Φίλες μου, το καλύτερο ήρθε!!!
H απόλυτη περιγραφή των γυναικών.Αν δεν βοηθάς με τις δουλειές του σπιτιού, τότε
είσαι ένας σωβινιστής...
Αν κάνεις εσύ τις δουλειές του σπιτιού, τότε είσαι
φλούφλης...Αν δουλεύεις πολύ σκληρά, τότε παραπονιέται ότι
δεν της αφιερώνεις πολύ
χρόνο...
Αν δουλεύεις λίγο, τότε είσαι ένας άχρηστος
τεμπέλης...Αν η δουλειά της είναι βαρετή και μονότονη με
χαμηλό μισθό, τότε είναι
εκμετάλλευση...
Αν η δική σου δουλειά είναι βαρετή και μονότονη με
χαμηλό μισθό, τότε
πρέπει να σηκώσεις τον κώλο σου και να ψάξεις να
βρεις κάτι καλύτερο...Αν πάρεις προαγωγή νωρίτερα από αυτήν, τότε σε
ευνόησε η τύχη ή είχες
μέσο...
Αν πάρει αυτή νωρίτερα προαγωγή από εσένα, απλά η
εταιρία προσφέρει ίσες
ευκαιρίες σε όλους...Αν της πεις πόσο όμορφη είναι, αυτό είναι
σεξουαλική παρενόχληση...
Αν δεν της πεις τίποτα, αυτό είναι ανδρική
αδιαφορία...Αν είσαι αισθηματίας και δακρύζεις σε ρομαντικές
ταινίες, τότε είσαι
κλαψιάρης...
Αν δεν σε επηρεάζουν οι αισθηματικές ταινίες και
δεν δακρύζεις, τότε είσαι
ένας αδιάφορος και αναίσθητος...Αν πάρεις μια απόφαση χωρίς να την ρωτήσεις, τότε
είσαι ένας σκληρός
σωβινιστής...
Αν πάρει αυτή μια απόφαση χωρίς να σε ρωτήσει,
τότε είναι μια
απελευθερωμένη γυναίκα...Αν της ζητήσεις να κάνει κάτι που δεν της αρέσει,
τότε αυτό είναι ανδρική
κυριαρχία...
Αν σου ζητήσει εσένα να κάνεις κάτι που δεν σου
αρέσει, τότε αυτό είναι
απλά μία χάρη...Αν ερεθίζεσαι με τις γυναικείες καμπύλες και τα
εσώρουχα, τότε είσαι
ανώμαλος...
Αν όχι, μάλλον είσαι gay... !Αν θέλεις η γυναίκα να ξυρίζει τα πόδια της και να
κρατάει την γραμμή της,
τότε είσαι ένας σεξιστής...
Αν δεν σε νοιάζουν αυτά τα πράγματα, τότε δεν
είσαι ρομαντικός και
αδιαφορείς για την γυναίκα σου...Αν προσπαθείς εσύ να κρατιέσαι σε φόρμα, είσαι
ματαιόδοξος...
Αν όχι, τότε είσαι ένας τεμπελχανάς ... !Αν της πάρεις λουλούδια, σίγουρα κάτι θέλεις και
το κρύβεις...
Αν όχι, τότε δεν την σκέφτεσαι καθόλου και δεν την
αγαπάς πια...Αν θέλεις να το κάνεις πολύ συχνά, είσαι υπέρ
σεξουαλικός...
Αν όχι, τότε μάλλον πρέπει να υπάρχει κι άλλη... -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Συγγνώμη τώρα... αρνείστε ότι όσο κομψή και να είναι μία γυναίκα δίπλα σας, εαν περάσει μία προκλητικά ντυμένη, το ματάκι σας δεν θα παίξει?Μη τρελλαθούμε κιολας!!!
Το ότι έχουμε ικανά αποθέματα τεστοστερόνης μέσα μας δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να εκτιμήσουμε μια κομψή κοπέλα περισσότερο από κάποια που έχει ως μόνο όπλο την πρόκληση.
Και, βέβαια, εμένα προσωπικά μου αρέσει η πρόκληση, μου αρέσει το σέξυ ντύσιμο, μου αρέσει η κοπέλα μου να φοράει στρινγκ στην παραλία (το δε ψηλό τακούνι είναι εκ των ων ουκ άνευ), αλλά μια κακόγουστα ντυμένη που απλά έβγαλε τον απαυτό της και τα μεμέ της έξω δε θα την κοιτάξω καν.
Και, όλως τυχαίως, είχα μια τέτοια συμφοιτήτρια. Όχι σπουδαία από εμφάνιση, πάντα συνδύαζε με εξαιρετικά άστοχο τρόπο ό,τι της γυάλιζε και έδειχνε πιο προκλητικό... Και τελικά κανείς δεν την κοίταζε.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ναι υπάρχουν γυναίκες (και άντρες) που δεν εντυπωσιάζονται από την ομορφιά. Συνήθως φοράνε μαύρα γυαλιά, περπατούν με λευκό ραβδί και ενίοτε παίζουν και ακορντεόν...
και το βράδυ κυκλοφορούν με το κόκκινο κολαν τους ωσαν DareDevil?
Οχι ακριβώς, salome, αυτό που εννοούσα είναι ότι ένας άνθρωπος (άντρας ή γυναίκα) που δεν εντυπωσιάζεται από την ομορφιά, σίγουρα έχει ακαδημαϊκά προσόντα: απόφοιτος Σχολής Τυφλών...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τι εννοείς 'το ξέρω' ?
Όχι αυτό που υποννοείς.
Έχω πολλές φίλες και δεν τραβάω ζόρι να παρευρίσκομαι σε 'girl talk', ούτε να κοιτάω βιτρίνες μαζί τους.
Το άσχημο είναι πως σχεδόν όλες οι γυναίκες με βλέπουν φιλικά, ακόμα κι αν τις φλερτάρω άγρια.
Μήπως να αγοράσω ένα ρόπαλο;
Α, το αιώνιο πρόβλημα των γυναικών! Αυτόν που δεν έχει πρόβλημα να τις δει σαν ανθρώπινα όντα τον αντιμετωπίζουν σα να'ταν φιλενάδα τους. Το έχω αντιμετωπίσει πάμπολλες φορές αυτό το βλακώδες χαρακτηριστικό των γυναικών συνονόματε. Και ειλικρινά, σε τέτοιες περιπτώσεις αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον οι πιο πολλές γυναίκες θέλουν τρεις άνδρες:
Ένα σεξιστικό γουρούνι να τις κουτουπώνει και να λιώνουν για χάρη του.
Έναν υπερήλικα πλούσιο για να του τα τρώνε.
Κι έναν γκέι για να μιλάνε μαζί του φιλικά, αφού πλέον έχουν ικανοποιηθεί από οικονομικής και σεξουαλικής πλευράς.
Εδώ δε φταίνε οι ίδιες όμως, αλλά ο τρόπος ανατροφής τους, ο οποίος γενικώς προάγει την πουτανιά. Κάνανε την - υποτιθέμενη - σεξουαλική απελευθέρωση, αλλά από την άλλη δεν συνειδητοποίησαν ότι ο άνδρας μπορεί να είναι και επιβήτωρ και σύντροφος και παροχέας.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ένα σεξιστικό γουρούνι να τις κουτουπώνει και να λιώνουν για χάρη του.Έναν υπερήλικα πλούσιο για να του τα τρώνε.
Κι έναν γκέι για να μιλάνε μαζί του φιλικά, αφού πλέον έχουν ικανοποιηθεί από οικονομικής και σεξουαλικής πλευράς.
Ενώ εμείς:
- Μια πανέμορφη αλλά πάνχαζη γλάστρα.
- Ένα υποκατάστατο της μητέρας μας.
- Φιλαράκια για να πηγαίνουμε γήπεδο, να ντριφτάρουμε και να γκομενίζουμε μαζί.
Εδώ δε φταίνε οι ίδιες όμως, αλλά ο τρόπος ανατροφής τους, ο οποίος γενικώς προάγει την πουτανιά.
Όχι μόνο. Φταίνε και τα πρότυπα που σερβίρει η κενωνία (περιοδικά, Χόλιγουντ κτλ) τα οποία προβάλλουν τον 'μάτσο' γκόμενο (1), τον πετυχημένο γκριζομάλλη επιχειρηματία με την πολύ νεότερη σύζυγο-γλάστρα που κάθεται και του τα τρώει (2) και τον αδερφίζοντα ή απολύτως βαρετό φίλο, ο οποίος ποτέ (τυχαίο;) δεν εμφανίζεται με δικιά του γυναίκα.
-
...αλλά από την άλλη δεν συνειδητοποίησαν ότι ο άνδρας μπορεί να είναι και επιβήτωρ και σύντροφος και παροχέας.Και θα έρθει τώρα η Μαίρη ή η Ρένα και θα σε ρωτήσουν. Πούντοι όλοι αυτοί; Γιατί δε βρίσκω ένα;
ΥΓ: Ψιλοάσχετο, αλλά σχετικό είναι και το άρθρο του ΝΔ 'Το Καθημερινό Ξύρισμα' που γράφτηκε κάπου το 1979. Απίστευτο χιούμορ. Όποιος δεν το έχει διβάσει ας το κάνει...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
...αλλά από την άλλη δεν συνειδητοποίησαν ότι ο άνδρας μπορεί να είναι και επιβήτωρ και σύντροφος και παροχέας.
Και θα έρθει τώρα η Μαίρη ή η Ρένα και θα σε ρωτήσουν. Πούντοι όλοι αυτοί; Γιατί δε βρίσκω ένα;
Και θα τους απαντήσω εγώ ότι είναι ή χαζές ή γκαβές και ψάχνουν γι'αυτό που τους δείχνουν στα περιοδικά, ενώ γύρω τους υπάρχουν άτομα που συνδυάζουν σε απολύτως ικανοποιητικό βαθμό όλα αυτά, αρκεί κι αυτές να πατήσουν επιτέλους στη γη, αντί να βαυκαλίζονται με τις ονειροφαντασίες της κάθε κατίνας και του κάθε εξυπνάκια που γράφει βλακείες στα περιοδικά για να τα παίρνει.
-
Το κείμενο του Ν.Δ. είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
Το βάζω κι εδώ, για να το δουν όλες οι γυναίκες:
Σε πρώτη μορφή είχε δημοσιευτεί στο περιοδικό 'Ταχυδρόμος' το 1979 με άλλον τίτλο (Φαλλοκράτες όλης της γής ενωθείτε) που τον είχε βάλει η σύνταξη του περιοδικού. Μετά άρχισε να κυκλοφορεί σε λαθραία φωτοτυπημένα αντίτυπα, μέχρι που ενσωματώθηκε στο βιβλίο 'Σάτιρες' (Νεφέλη 1993). Όμως η κλεψιτυπία συνεχίστηκε και στο Internet όπου κυκλοφορεί τώρα ανώνυμο με παραλείψεις και με λάθη!
Εδώ θα βρείτε το αυθεντικό.1.Είμαστε το «ισχυρό φύλο». Και ζούμε - σε μέσο όρο - επτά χρόνια λιγότερο από το «ασθενές».
2.Σκεφθείτε: επτά ολόκληρα χρόνια ζωής. Η επαχθέστερη φυλετική διάκριση που έγινε ποτέ.
3.Και μόνο τα επτά χρόνια αρκούν για να καταρρεύσει ο μύθος της καταπίεσης. Πού ακούστηκε οι καταπιεζόμενοι να ζουν περισσότερο από τους καταπιεστές;
4.Φαινομενικά μοιάζει να σας καταπιέζουμε - εξωτερικά. Αυτό όμως, κυρίες μου, είναι δική σας επινόηση. Όπως οι τρομοκράτες προκαλούν τις δικτατορίες που τους βοηθάνε να καταλήξουν κάποτε στη λαϊκή κυριαρχία, έτσι κι εσείς μας εγκαταστήσατε «κυρίαρχους», για να δημιουργήσετε την τρομοκρατία της ενοχής.
5.Και ισχυρότερη καταπίεση από αυτήν της ενοχής δεν υπάρχει.
6.'Aντρας σημαίνει ένοχος. Για όλα.
7.Αρχίζετε τη μαζική παραγωγή και διανομή ενοχής σαν μητέρες. Και συνεχίζετε σαν αδελφές, ερωμένες, σύζυγοι . . .
8.Από όλα τα πολυεθνικά μονοπώλια το πιο αλλοτριωτικό είναι το μονοπώλιο της ενοχής. Και το έχετε εσείς!
9.Η ενοχή είναι που μας κόβει επτά χρόνια. Η ενοχή φέρνει τα εμφράγματα και τα έλκη.
10.Χάρη σε σας νοιώθουμε πάντα ένοχοι. Από τη στιγμή που δεν θα βάλουμε το πουλόβερ μας (Γιαννάκη! θα με πεθάνεις!) ως τη στιγμή που πεθαίνουμε (Γιάννη μου, πού με αφήνεις!) Έτσι που του έρχεται του Γιάννη να ζητήσει συγγνώμη...
11.Ένοχοι όταν σας αγκαλιάζουμε (σας πνίγουμε). Όταν δεν σας αγκαλιάζουμε (αδιαφορούμε). Όταν αφήνουμε τη μαμά μας (εγώ που έδωσα τη ζωή μου για σένα!). Όταν δεν την αφήνουμε (μα επιτέλους, άντρας είσαι εσύ;). Όταν σας παντρευόμαστε (σου έδωσα τα καλύτερά μου χρόνια!) κι όταν - οϊμέ! - δεν σας παντρευόμαστε (το αυτό, πιο δραματικά). Όταν σας πηδάμε (με πλάνεψες, με ζάλισες, με παρέσυρες!) κι όταν δεν σας πηδάμε (κατάλαβα - δεν μπορείς!). Όταν είμαστε ευγενείς (τοιούτος είναι;) κι όταν δεν είμαστε (τι αγροίκος!). Κι αλίμονο αν στην ευγενή πράξη της συνουσίας δε δεήσει να σας επισκεφθεί ο οργασμός. Ένοχοι εμείς και για αυτό. Αποκλειστικά. (Δεν τα καταφέρνεις, χρυσέ μου!).
12.Κι έχουμε και το καθημερινό ξύρισμα...
13.Η ενοχή μας αγκαλιάζει τα πάντα: φταιμε για τον πληθωρισμό, για τους πολέμους, για την ενεργειακή κρίση - ακόμα και για τον καιρό.
14.Στην πραγματικότητα η μητριαρχία ουδέποτε έληξε. 'Aλλαξε μόνο μορφή. Από την ωμή δικτατορία του ρόπαλου, έγινε η εξευγενισμένη τυραννία των πλεγμάτων.
15.«Πίσω από κάθε μεγάλο άντρα υπάρχει μια γυναίκα» Ίσως. Αλλά οπωσδήποτε πίσω από κάθε νευρωτικό, μαμόθρεφτο, αναποφάσιστο, ευνουχισμένο, κακομοίρη άντρα υπάρχει σίγουρα μια γυναίκα.
16.Η κοινωνιολογική έρευνα έχει αποδείξει πως το 85% των αποφάσεων της οικογένειας παίρνονται άμεσα ή έμμεσα από τις γυναίκες (κυρίως έμμεσα).
17.Αριστουργήματα μακιαβελικής πολιτικής. Μας υποβάλλετε την απόφασή σας και μετά (αν τα πράγματα δεν πάνε καλά) μας θεωρείτε υπεύθυνους για αυτή.
18.Κι έχουμε και το καθημερινό ξύρισμα...
19.Η φεμινιστική προπαγάνδα μας έχει ζαλίσει με την εικόνα της γυναίκας σκλάβας - που τρωει τα χέρια της στη μπουγάδα...
20.Και η εικόνα του άντρα υποζυγίου (του κουβαλητή) που δουλεύει για να χάνει η κυρία του στο κουμ-καν?
21.Φανερό είναι πως υπάρχουν αρκετές γυναίκες που δε σκοτώνονται για το νοικοκυριό. Ίσως να υπάρχουν κι άλλες που δεν παίζουν κουμ-καν. Αλλά άντρες μη κουβαλητές δεν υπάρχουν.
22.Και δε φτάνει που ζείτε επτά χρόνια περισσότερο από μας, είστε και προνομιούχες στον έρωτα.
23.Οι γυναίκες είναι ικανές για απεριόριστο αριθμό οργασμών την ημέρα - εσείς, κύριε, μπορείτε τρίπαξ?
24.Και με τη νέα σεξουαλική επανάσταση έχουν κατορθώσει να μας περάσουν όλη την ευθύνη για την ικανοποίησή τους.
25.Έτσι αν η κυρία είναι βραδυφλεγής, είσαι υποχρεωμένος να δουλεύεις δύο ώρες σαν χαμάλης - χρησιμοποιώντας όλες τις τεχνικές του Alex Comfort, των Masters και Johnson της Καμασούτρα και του Σουκιγιάκι για να χτυπήσουν κάποτε οι καμπάνες.
26.Αν δεν χτυπήσουν φταίει ο κωδωνοκρούστης. Ποτέ ο κώδων.
27.Και το τραγικότερο προνόμιο; Μια γυναίκα δεν είναι ποτέ ανίκανη (ή και αν κάποτε έτσι νοιώσει - δεν φαίνεται).
28.Α! Η τρομακτική τρωτότης του γυμνού άντρα - όπου μπορείτε με μια ματιά να προσμετρήσετε την ψυχική του κατάσταση!
29.Κι έχουμε και το καθημερινό ξύρισμα...
30.Λένε πως το ωραιότερο πράγμα στον κόσμο είναι να κάνεις το κέφι σου και να σε πληρώνουν για αυτό.
31.Υπάρχει πιο μεγάλο κέφι από τον έρωτα;
32.Αλλά ποιον πληρώνουν για αυτό; Όχι βέβαια τους άντρες . . .
33.Οι μεγάλες εταίρες είναι η κορυφαία στιγμή της γυναικείας παντοδυναμίας.
34.Γοήτευαν, γλεντούσαν, κυβερνούσαν, διάλεγαν τους εραστές τους και αποσπούσαν περιουσίες για να δίνουν αυτό που η φύση χαρίζει δωρεάν σε όλους.
35.Σαν να τιμολογούμε τον ήλιο ή το οξυγόνο.
36.Αλλά και οι ταπεινές πόρνες είναι απόδειξη δύναμης. Γιατί - ποιος πληρώνει ποιον; Αυτός που έχει ανάγκη.
37.Κι εσείς, κυρίες μου, δεν είχατε ποτέ ανάγκη. Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης πάντα μεροληπτούσε για σας.
38.Κι έχουμε και το καθημερινό ξύρισμα...
39.Οι γυναίκες καταναλώνουν τετραπλάσιο εισόδημα από αυτό που παράγουν (μαζί με τα οικιακά). Κατ επέκταση οι άντρες απολαμβάνουν το ένα τέταρτο της δουλειάς τους (πού είσαι Μαρξ με την υπεραξία σου... Να δεις ποιος δουλεύει... ή μάλλον ποιος δουλεύει ποιον!!)
40.Δύο πράγματα μισούσα στη ζωή μου - το στρατιωτικό και την εργασία. Και μ έπιανε ζάλη όταν σκεφτόμουν πως το ωραίο φύλο - αυτονόητα - δεν είχε υποχρέωση ούτε για το ένα, ούτε για το άλλο.
41.(Οι γυναίκες παραπονιούνται πως δεν πληρώνονται σαν άντρες. Έχετε δει όμως πολλές γυναίκες να εργάζονται «σαν άντρες».
42.Μια στατιστική αναφέρει πως οι γυναίκες απατούν τους άντρες σε μικρότερο ποσοστό (35% έναντι 48%).
43.Μια άλλη στατιστική όμως λέει πως οι γυναίκες λένε ψέματα σε μεγαλύτερο ποσοστό (58% έναντι 22%).
44.'Aρα η πρώτη στατιστική είναι ψευδής κατά 58%. 'Aρα οι γυναίκες απατούν τους άντρες τους σε μεγαλύτερο ποσοστό.
45.'Aλλωστε απάτη δεν είναι να κοιμάσαι με κάποιον άλλο - απάτη είναι να λες ψέματα.
46.Παρατηρήστε τα ζευγάρια σε μια λουτρόπολη. Όσο περνάνε τα χρόνια ο μέσος άντρας ολισθαίνει βαθμιαία στο ρόλο του ταλαιπωρημένου, ηλικιωμένου, καρτερικού συνταξιούχου. Είναι γεμάτος παραίτηση, εγκαρτέρηση και υποταγή.
47.Ενώ όσο περνάνε τα χρόνια η μέση γυναίκα μεταμορφώνεται σε μέγαιρα. Απαιτητική, φωνακλού, υστερική, αυταρχική, καταπιεστική... πεθερά.
48.Όσο περνούν τα χρόνια το κάθε φύλο δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο.
49.Και το δικό μας πρόσωπο θέλει και καθημερινό ξύρισμα!
50.Αφού όμως οι γυναίκες είναι το ισχυρό φύλο, τότε τι χρειάζεται η απελευθέρωση της γυναίκας;
51.Η απελευθέρωση της γυναίκας είναι για τις γυναίκες η μεγαλύτερη παγίδα - και για μας η τελευταία ελπίδα.
52.Έτσι και ολοκληρωθεί, σωθήκαμε! Τι είναι το να πλύνεις τρία πιάτα, μπροστά στο να κουβαλάς όλες τις ευθύνες (και την ενοχή) του κόσμου?
53.Φαινομενικά η απελευθέρωση της γυναίκας θέλει να καταρρίψει την εξωτερική καταπίεση - ελπίζοντας πως θα συντηρήσει την εσωτερική.
54.Αλλά αυτό είναι λάθος. Το δίχτυ της ενοχής είναι αποκλειστικό όπλο του υποτιθέμενου αδύναμου. Μόλις δυναμώσουν θα το χάσουν. Και θα λυθούν τα νήματα που μας κινούν (ή μας δένουν).
55.Έτσι η «απελευθέρωση» της γυναίκας θα γίνει η απελευθέρωση του άντρα.
56.(Και θα πάψω επιτέλους να ανοίγω τις πόρτες και να κρατάω παλτά. Ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί.)
57.Ζήτω λοιπόν η απελευθέρωση της γυναίκας! Μια δεκαετία αφού ολοκληρωθεί, θα δείτε ποιος θα ζει επτά χρόνια παραπάνω.
58.Θα δείτε ποιος θα αισθάνεται ένοχος όταν (και οπότε) δεν υφίσταται ερωτική διέγερση.
59.Θα δείτε ποιος θα βγάζει χαρτζιλίκι κάνοντας το (κατά εξοχήν) κέφι του...
60.Φαλλοκράτες όλου του κόσμου ενωθείτε. Κρατήστε λίγο ακόμα τους φαλλούς σας (ξέρω πόσο δύσκολο είναι).
61.Αφήστε τις γυναίκες να μαίνονται κατά των φαλλών. Θα τους κάνουν έτσι είδος «ουσιώδες εν ανεπαρκεία»
62.Μόνον τότε οι φαλλοί πραγματικά θα κυβερνήσουν τον κόσμο!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ενώ εμείς:
- Μια πανέμορφη αλλά πάνχαζη γλάστρα.
- Ένα υποκατάστατο της μητέρας μας.
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΜΑΖΙ
ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ... (ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ). ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ...
ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟ...
[/quote='kyan']Έχω πολλές φίλες και δεν τραβάω ζόρι να παρευρίσκομαι σε 'girl talk', ούτε να κοιτάω βιτρίνες μαζί τους.
Μήπως να αγοράσω ένα ρόπαλο; [/quote]
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ... ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ;;;; ΒΡΗΚΑ (ΤΥΧΑΙΑ) ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΟΜΩΣ;;;
ΤΟ ΚΑΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ (Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΚΡΗΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΜΑΖΙ
Το (3) δύσκολο. Ξέρεις πολλές γυναίκες που να πηγαίνουν γήπεδο, να ντριφτάρουν και να δέχονται να γκομενίζουν μαζί με το σύντροφό τους; Εγώ για το (3) εννοούσα άνδρες.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ...
Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει τσινήσει κανείς . Μάλλον πρέπει να είναι από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα του φόρουμ.
ΒΡΗΚΑ (ΤΥΧΑΙΑ) ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!! ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΚΑΙ ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΟΜΩΣ;;;
ΤΟ ΚΑΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΚΡΗΔεν πάτε και οι δύο για ...ψυχανάλυση;!
-
Και θα τους απαντήσω εγώ ότι είναι ή χαζές ή γκαβές και ψάχνουν γι'αυτό που τους δείχνουν στα περιοδικά, ενώ γύρω τους υπάρχουν άτομα που συνδυάζουν σε απολύτως ικανοποιητικό βαθμό όλα αυτά, αρκεί κι αυτές να πατήσουν επιτέλους στη γη, αντί να βαυκαλίζονται με τις ονειροφαντασίες της κάθε κατίνας και του κάθε εξυπνάκια που γράφει βλακείες στα περιοδικά για να τα παίρνει.ετσι απλά ε??? γιατι νομίζω τοτε οτι ζω σε άλλο κόσμο απο αυτόν που περιγράφεις? γιατι δεν τους βλέπω αυτους που περιγράφεις γύρω μου? γιατι οι περισσότεροι άνδρες μην πώ όλοι σε κοιτάνε με 'ύφος' μόνο όταν σε δούν ντυμένη-γυμνή, χωρίς να θέλουν ουσιαστικά να σε 'ανακαλύψουν'? γιατι θεωρούν οτι εισβάλεις σε μία παρεά πχ μόνο για να βρείς 'αυτό που ψάχνεις' και όχι γιατι ενδιαφέρεσαι να γίνεις ένα με την παρέα μιας και έχεις κοινα ενδιαφέροντα κλπ.κλπ. γιατι με την πρώτη δυσκολιά λακίζουν? και δε σηκώνουν απο λόγια ή 'τσαμπουκάδες' άσε skyllone...αν αρχίσουμε να αναλύουμε το θέμα αυτό θα αρχίσω να αναφέρομαι στο τι φλουφληδες έχουν εξεληχθεί οι περισσότεροι άνδρες τα τελευταία χρόνια κλπ.κλπ. και θα αρχίσεις πάλι τα δικά σου και θα τον προκαλέσουμε τον πανικό...
απλά επέτρεψε μου να αναφέρω οτι πλέον οι σωστοί άνθρωποι και αναφέρομαι και σε γυναίκες και σε άνδρες είναι υπο εξαφάνιση...πλέον όλα έχουν γίνει ένα πάρε-δώσε σε όλων των ειδών τις σχέσεις... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
άσε skyllone...αν αρχίσουμε να αναλύουμε το θέμα αυτό θα αρχίσω να αναφέρομαι στο τι φλουφληδες έχουν εξεληχθεί οι περισσότεροι άνδρες τα τελευταία χρόνια κλπ.κλπ. και θα αρχίσεις πάλι τα δικά σου και θα τον προκαλέσουμε τον πανικό...Τελικά, είχαμε - δεν είχαμε, θα πλακωθούμε κι εδώ!
οι σωστοί άνθρωποι και αναφέρομαι και σε γυναίκες και σε άνδρες είναι υπο εξαφάνιση...πλέον όλα έχουν γίνει ένα πάρε-δώσε σε όλων των ειδών τις σχέσεις...
Ισχύει κι εδώ ο κανόνας της προσφοράς και της ζήτησης. Μην παραξενεύεσαι, τα ίδια είναι εκατέρωθεν. Το δύσκολο είναι να συνηδειτοποιήσεις ότι τελικά είσαι εκτός τόπου και χρόνου (σαν τον Δον Κιχώτη, ένα πράμα) και να μάθεις να ζεις με αυτό χωρίς να ρίχνεις ευθύνες γενικώς στο 'άλλο' φύλο.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
οι σωστοί άνθρωποι και αναφέρομαι και σε γυναίκες και σε άνδρες είναι υπο εξαφάνιση...πλέον όλα έχουν γίνει ένα πάρε-δώσε σε όλων των ειδών τις σχέσεις...
Ισχύει κι εδώ ο κανόνας της προσφοράς και της ζήτησης. Μην παραξενεύεσαι, τα ίδια είναι εκατέρωθεν. Το δύσκολο είναι να συνηδειτοποιήσεις ότι τελικά είσαι εκτός τόπου και χρόνου (σαν τον Δον Κιχώτη, ένα πράμα) και να μάθεις να ζεις με αυτό χωρίς να ρίχνεις ευθύνες γενικώς στο 'άλλο' φύλο.
Συμφωνώ με σένα kyan. Και τα δύο φύλα φέρουν ευθύνες, πλέον. Αλλά θα πρέπει να αναζητήσουμε ευθύνες γύρω από το πού μπορεί να οφείλεται αυτή η ασυνεννοησία. Γιατί μου φαίνεται πως δεν υπάρχει πλέον συντονισμός μεταξύ αντρών και γυναικών. ΚΑι θΑ περίμενε κανείς, εφόσον οι εποχές είναι πιό 'απελευθερωμένες', να γινόντουσαν οι κοινωνικές σχέσεις πολύ πιό εύκολες (με τον όρο κοινωνικές σχέσεις εννοώ και ερωτικές και φιλικές κ.α.). Αυτό όμως που βλέπω, και δε μου αρέσει, είναι οι κλικοποίηση ή η γκετοποίηση αν θέλετε, των δύο φίλων, με αποτέλεσμα τελικά να μην οδηγούμαστε πουθενά.
Εγώ, παραδέχομαι, πως οι άντρες πιά φοβούνται. Και φοβούνται την απόρριψη. Γιατί όμως; Κι εγώ έχω κάνει λάθη στην προσέγγισή μου με γυναίκες και τα αναγνωρίζω. Γνώρισα όμως και τη ματαιοδοξία ορισμένων γυναικών: Το thread, το θέμα του οποίου πηδήξαμε, είναι ένα τρανό παράδειγμα του πώς σκέφτεται η πλειοψηφία των γυναικών σήμερα: να βρω έναν άντρα στα μέτρα που έχω εγώ φανταστεί, το Mr Perfect, ο οποίος θα έχει την αμαξάρα του, θα είναι παίδαρος κλπ.(σ 'αυτά τα 2 παραδείγματα βάλτε ότι άλλο θέλετε, προσθέστε, αφαιρέστε, το ίδιο νόημα θα βγει). Έτσι το χάσμα μεγαλώνει και όταν δεν υπάρχει μικρό κενό, θα το καλοσκεφτεί κανείς για να πηδήξει (το κενό). -
Και πάλι όμως, ποιος ο λόγος να βάλει μια κοπέλα μίνι φούστα μες στο καταχείμωνο, ξέροντας ότι θα κληθεί να περπατήσει μέσα στο κρύο; Και επαναλαμβάνω ότι οι δικτυωτές κάλτσες είναι για την Άνοιξη, όχι για το ξεροβόρι.Ελα μου ντε!!!! Είμαστε τρελλες οι άτιμες!!!
Παντως τα διχτυωτά είναι μόδα. Δεν υπάρχουν καποια για χειμώνα ή για άνοιξη, τα ίδια είναι παντα. Οπου σταθείς όπου βρεθείς σε ότι πόδι και αν κοιτάξεις, διχτυωτό θα δεις. Κάνε μια βόλτα το βράδυ και παρατήρησέ το!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Παντως τα διχτυωτά είναι μόδα. Δεν υπάρχουν καποια για χειμώνα ή για άνοιξη, τα ίδια είναι παντα. Οπου σταθείς όπου βρεθείς σε ότι πόδι και αν κοιτάξεις, διχτυωτό θα δεις. Κάνε μια βόλτα το βράδυ και παρατήρησέ το!!!Μην κατηγορείς εμάς για τη μόδα. Μην ξεχνάς πως (μάλλον) όλοι οι μόδιστροι είναι αδερφές. Αυτές να κατηγορείς. Είναι γνωστό πως κατά βάθος μισούν και φθονούν τις γυναίκες.
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)