-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Ενας χωρίς αμάξι, με κιθάρα (αναμένουμε τα αποτελέσματα).
Έχει αμάξι ο άνθρωπος! 206, 'Blues With The Healer' Edition!
Ευχαριστώ BTS για την βοήθεια αλλά πιο πολύ για το όνομα. Το υοθέτησα.
Και κάτι για την Salome. Η κιθάρα είναι παγίδα. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν άπαντες που έχουν ασχοληθεί με το αντικείμενο
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ.
ΚΑΛΑ, Ε, ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ...
ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ!!!!!!!! ΞΕΡΑΘΗΚΑ ΝΑ ΓΕΛΑΩ....
ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΕ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ AMSTEL, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ 2ΜΗΝΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ (ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ. ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ
ΚΑΙ Η ΚΙΘΑΡΑ ΠΙΑΝΕΙ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ;;;
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ....ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 30 ΣΕΛΙΔΕΣ... ΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ OCTAVIA ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ;;;;
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ (ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΛΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ )
-
Ax!!! Salome, θα χάσουμε την δουλειά μας....
Θέλουμε βελτιωμένη και στις 30 σελίδες. -
Α ΡΕ ΜΑΡΚΟ,ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΘΑΡΑ!
ΜΠΟΥ-ΖΟΥ-ΚΙΑ
-
Και τι μπουζούκια παρακαλώ! Στο ΜΠΟΥΓΑ!!! Εκεί πρέπει να τις πάμε!
-
συνενόηση μπουζούκι!!!!
-
ΑΑΑΑΑΧΧΧ.....ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ.....
ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;
ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ...ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ 18 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟ OCTAVIA ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ;;;; ΕΓΩ ΣΤΕΡΕΨΑ.... ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΓΑ....
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Α ΡΕ ΜΑΡΚΟ,ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΘΑΡΑ!
ΜΠΟΥ-ΖΟΥ-ΚΙΑοχι και μπουζούκια ρε παιδιά....μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
κι εδώ που τα λέμε δεν θυμάμε να είπαμε οτι 'πέφτουμε' στα μπουζούκια...εγώ σίγουρα όχι, γιατι δεν είναι και του γούστου μου...
προτιμώ ξένη μουσική και δη παλιά καλή εγγυημένη...απο ροκιές μέχρι pop, 80's...
αλλά όχι και μπουγά...αυτά τα τραγούδια τα χρησιμοποιούμε για να δουλέψουμε κανέναν/καμία 'έλα στον παπού' - ταιριάζει και στο αρχικό θέμα του thread δεν συμφωνήτε -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ενας με BMW, πέτυχε και μετά έπεισε την κοπέλα να παρει κι εκείνη μία ίδια.Δεν πέτυχα τίποτα. Απλά αγόρασε ίδιο αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Δεν πέτυχα τίποτα. Απλά αγόρασε ίδιο αυτοκίνητο...μήπως να ζητήσεις ποσοστά απο την εταιρεία
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Έχει αμάξι ο άνθρωπος! 206, 'Blues With The Healer' Edition!Eχει αλλά δεν το χρησιμοποιεί! Γιαυτό έγραψα 'χωρις αμάξι'
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΜΠΟΥ-ΖΟΥ-ΚΙΑΠέστα πέστα!!!! Γιατί εμένα δεν με ακούνε!!!
Ασε δε την kamil να λέει!!! Ψεύδεται!!!! Και Μπουγά παει και Ζαφείρη Μελά παει!!! χο χο χο 'Σ'αγαπάω κοίτα!'
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Eχει αλλά δεν το χρησιμοποιεί! Γιαυτό έγραψα 'χωρις αμάξι'να συμπληρώσω....δεν το χρησιμοποιεί για τον συγκεκριμένο σκοπό , προς αποφυγή παρεξηγήσεων, σωστά γείτονα?
-
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και τις διορθώσεις σας οι οποίες κατεγράφησαν. Στις 30 σελίδες θα βγει ανανεωμένη έκδοση στατιστικών σε .xls με διάφορα παστελ χρωματάκια (τι τώρα μπλε και κίτρινο δε λέει, ξεπερασμένα χρώματα)
Τρέμετε moderators!!!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ;;;; ΕΓΩ ΣΤΕΡΕΨΑ....τι σημαίνει 'στέρεψα'!!!!! Ολοκληρο σ/κ πέρασε!!! Τόσα σεμινάρια κάναμε!!! Δεν έβαλες σε εφαρμογή τίποτα από αυτά που πρότειναν οι φίλοι μας?? ΦΤΟΥ ΣΟΥ!!!
-
MH ME ΦΤΥΝΕΤΕ ΚΑΛΕ ΚΥΡΙΑ...
ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΥΜΕΝΑΚΙ
ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ BMW, MERCEDES, TT ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ...(ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΝΑΣ ΜΕ GOLF, ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΙ GTI...ΔEN HTAN ΒΜW-ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΩ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ, ΑΘΛΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ). ΕΓΩ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΤΙ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΝΑ GOLF 1,6 (ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΑΝΕΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ );;;;;
ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ SMART ROADSTER ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ 206...ΤΟΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΣΕ...ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΟΥ...
ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ...ΘΑ ΤΗ ΡΙΞΩ...ΑΝ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΩ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ...ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΤΟ GOLF ΣΤΟΝ ΦΑΝΑΡΤΖΗ;;;
-
καλέ μαζεύτε τον!!!! είναι επικύνδυνος ακους να την ρίξω και να μην είναι στο πεζοδρόμιο
-
Τελικά το κάναμε ροζ το φόρουμ...
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ενας με Αlfa 147 (δεν πέτυχε).Αν εννοείς εμένα, ποτέ δεν είπα ότι προσπάθησα να ρίξω κάποια με την 147. Εκείνες σχολίασαν κολακευτικά το αυτοκίνητο από μόνες τους χωρίς να τις προκαλέσω με κανέναν τρόπο. Οπότε δεν απέτυχα λόγω του αυτοκινήτου αλλά για άλλους λόγους.
Είναι γνωστό ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αρέσει στις γυναίκες (τις μισές 147 που κυκλοφορούν τις οδηγούν κοπέλες) αλλά δεν είναι με κανέναν τρόπο αυτοκίνητο 'επείδειξης' και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως 'γυναικοπαγίδα'. Ακόμα και GTA να ήταν αμφιβάλλω ότι οι γυναίκες που είναι 'επιρρεπείς' σε ακριβά αυτοκίνητα θα καταλάβαιναν την αξία του, παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση. Αν τους έλεγα την τιμή μιας GTA θα μου έλεγαν 'και γιατί δεν έπαιρνες μια Z3;'
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΕ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ AMSTEL, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ 2ΜΗΝΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ (ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ. ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ
Γιά να δούμε θα πιάσει το κόλπο στις γυναίκες του φόρουμ?
Κορίτσια....ο Μένιος!!!
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)