-
Είδες kamil που οι γενικεύσεις είναι ανόητες; Άρα, το πρόβλημα φαίνεται ότι έγκειται στο παραμύθιασμα και στην πλύση εγκεφάλων που γίνεται, ότι και καλά πρέπει ο άνδρας για να είναι επιλέξιμος και να κάνει 'κλικ' να έχει μούσκουλα (και όσοι δεν είναι μπρατσαράδες δηλαδή τι πρέπει να κάνουν, να πεθάνουν; Κι αυτοί άνδρες δεν είναι;), να έχει ακριβό αμάξι, να τον ξέρουν σε όλα τα μαγαζιά, να έχει πολλά λεφτά, να είναι σούπερ-μοδάτος, να έχει ισχύ...
Όμως: Για να σε ξέρουν σε όλα τα μαγαζιά πρέπει όλα σου τα λεφτά να τα τρως εκεί!
Τρώγοντας όλα σου τα λεφτά στα μπαρ/κλαμπ, σε ακριβά ρούχα και αυτοκίνητα και δε συμμαζεύεται, μόνο καλό στο οικονομικό σου ισοζύγιο δεν κάνεις. Άρα, δείχνεις ότι είσαι ανίκανος να κουμαντάρεις τα λεφτά σου.
Το να ξημεροβραδιάζεσαι στα μπαρ δε σου αφήνει χρόνο για τίποτα άλλο. Ιδίως για καλλιέργεια της προσωπικότητάς σου. Της ΠΟΙΑΣ;;; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Δείξε μου ΕΝΑΝ και μόνον από όσους ξημεροβραδιάζονται στα κλαμπ και στα μπαρ ο οποίος να είναι ικανός να αρθρώσει έστω και ένα ψήγμα λόγου.
Τι σχέση μπορείς να κάνεις με ένα βουνό από μύες, το οποίο ξοδεύει όλο του το χρόνο και τα λεφτά στα κλαμπ (όπου είναι ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ αδύνατο να γίνει οποιουδήποτε είδους συζήτηση - άρα και γνωριμία); Μόνο σεξ και επίδειξη του 'γκόμενου';
Δε σου φαίνεται ότι υποβιβάζεσαι ως γυναίκα πηγαίνοντας με ένα τέτοιο ανδροειδές; Ποια είναι τα πλεονεκτήματά και τα μειονεκτήματά του εν σχέσει με ένα δονητή;
ΥΠΕΡ:
- Κατεβάζει τα σκουπίδια (ίσως).
- Σε μεταφέρει με το σούπερ-ντούπερ αυτοκίνητο.
- Μπορείς να τον επιδεικνύεις.
ΚΑΤΑ:
- Με τόσα ξύδια και - ενδεχομένως - χαπάκια που κατεβάζει, άντε να του κάνει 'κούκου'. Οπότε, ο οργασμός δεν είναι καθόλου εξασφαλισμένος.
- Αν μάλιστα παίρνει και αναβολικά και στεροειδή για να αναπτύξει πιο πολύ τα μούσκουλα που τόσο πολύ λατρεύετε εσείς οι γυναίκες και τόσο πολύ βοηθούν στη 'χημεία' που επικαλείσθε πάντα για να πάτε και να τα φτιάχνετε με λεβιέδες... Θες μικροσκόπιο για να εντοπίσεις το 'πηνίο' του. Συνεπώς, οι πιθανότητες να 'χτυπήσουν οι καμπάνες' ελαττώνονται ακόμα περισσότερο.
- Είναι τόσο βλαξ, ώστε είναι αδύνατο να κάνεις μαζί του οποιαδήποτε συζήτηση. Κι αν ξεκινήσει κάποια κουβέντα, θα βρωμάει κλισέ και αντιγραφή από τα πλέον ηλίθια περιοδικά.
- Συνεχίζοντας από το (3), συμπεραίνουμε με ασφάλεια ότι του είναι παντελώς αδύνατο να σκεφτεί.
- Θα σε κερατώσει με την πρώτη ευκαιρία.
Τα συμπεράσματα τα αφήνω στους συνφορουμίτες και τις συνφορουμίτισσες.
-
δηλαδη skullone υπαρχουν μόνο δύο είδη αντρών όσων αφορά τον συνδοιασμό χαρακτηριστικών τους ?
1.Μυες, club, κέρατο, μυαλό σπουργιτιού, γνώσεις σκίουρου, τσουτσούνι πεταλούδας, cabrio, ξενύχτια....
2.μεγαλοφυία, με γυαλια, κατανόηση, του κρέμμεται μεχρι το γόνατο, πιστός, υγειής, σπουδασμένος, εργατικός, με 'σωστό' αμάξι, οικογενιαρχης ...... (και φυσικά άθεος)
αλλοι συνδοιασμοί δεν υπάρχουν ?
δεν μπορεί καποιος να συνδοιάζει περισσότερα θετικά ή περισσότερα αρνητικά στοιχεία ?
μήπως προσπαθείς να προβάλεις ένα συγκεκριμένο παράδειγμα και για να το πετύχεις το συγκρίνεις με ένα άλλο αντιπαράδειγμα?
λέω μήπως... -
ρε σεις γιατι μου την πέφτετε? με ξέρετε και απο χθές? ξέρετε ποιοί τύποι ανδρα μου αρέσουν? αν με ενδιαφέρει η οικονομική υπόσταση και τα ακριβά αμάξια και τα λούσα και τα έξω και και και ?? ε λοιπόν κάτι τέτοιους τύπους που το μόνο που έχουν να επιδείξουν μόνο τα μούσκουλα τους, το super-ντουπερ αμάξι τους, τα κονε τους στα μαγαζιά, και το ακριβό τους αρμανι τους γράφω να μην σας πώ που....
και βέβαια έχω άνδρες φίλους, πολλούς περισσότερους απο κοπέλες που ξέρουν περισσότερα για μένα και εγώ γι αυτούς απο τα ίδια μας τα αδέρφια και τις οικογένειες...λοιπόν μη μου λέτε μ@@@@@@@ και οι δυό σας....
γενικεύω την κουβέντα για να μην ειδικεύσω, γιατι δεν είναι ούτε πρωινάδικο εδω μέσα ούτε τένια μακρή να βγάλουμε τα απωθημένα μας και τα προσωπικά μας προβληματα και κατάλοιπα...γκεγκε???
άντε είχατε δεν είχατε σκ@@@ το κάνατε το thread -
Κάτσε βρε kamil, έτοιμη ν'αρπαχτείς είσαι! Δε σου την πέφτει κανένας προσωπικά! Απλά σου δείχνουμε πόσο βλακώδες είναι το να περιορίζεται η θέαση των ανδρών εκ μέρους των γυναικών κατά τον τρόπο που δυστυχώς περιορίζεται.
Και, βέβαια, αποδομώ το 'πρότυπο' που προβάλλουν τα περιοδικά ως 'σούπερ άνδρα'.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ρε σεις γιατι μου την πέφτετε? με ξέρετε και απο χθές?Ok, Ok μην τσαντίζεσαι, συγγνώμη, δεν ήταν η πρόθεσή μου να σ'την πέσω προσωπικά!
γιατι δεν είναι ούτε πρωινάδικο εδω μέσα ούτε τένια μακρή να βγάλουμε τα απωθημένα μας και τα προσωπικά μας προβληματα και κατάλοιπα...γκεγκε???
άντε είχατε δεν είχατε σκ@@@ το κάνατε το threadΕντάξει, παραδέχομαι πως το παρατραβήξαμε. Εγώ δεν θα ποστάρω άλλο και ζητώ συγγνώμη από όσους θεωρούν ότι τους πρήξαμε.
-
Ποια είναι αυτή η Τένια Μακρή ρε παιδιά;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Κάτσε βρε kamil, έτοιμη ν'αρπαχτείς είσαι! Δε σου την πέφτει κανένας προσωπικά! Απλά σου δείχνουμε πόσο βλακώδες είναι το να περιορίζεται η θέαση των ανδρών εκ μέρους των γυναικών κατά τον τρόπο που δυστυχώς περιορίζεται.Και, βέβαια, αποδομώ το 'πρότυπο' που προβάλλουν τα περιοδικά ως 'σούπερ άνδρα'.βλέπεις εσύ καμια άλλη κοπέλα να μιλάει? και εκτός αυτού σε όλο το thread δεν έχεις πεί τιποτε του στύλ 'υπάρχουν κοπέλες που κάνουν αυτό κι εκείνο ή αντίστοιχα άνδρες', αλλά λές εσείς οι γυναίκες που κάνετε αυτό κι εκείνο, όλες δηλαδή τα ίδια χάλια είμαστε!!!...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εντάξει, παραδέχομαι πως το παρατραβήξαμε. Εγώ δεν θα ποστάρω άλλο και ζητώ συγγνώμη από όσους θεωρούν ότι τους πρήξαμε.αρκεί που το καταλάβατε και το παραδέχεστε...δεν είναι ανάγκη να μην ξαναποστάρεις στο συγκεκριμένο θέμα, γιατι θα το εκλάβω ως εγκατάλειψη , εκτός αν σε βρίσκουν τόσο πολύ αντίθετο αυτά που αναφέρω..οπότε it's up to U....είπαμε όμως ο διάλογος και οι αντιπαραθέσεις είναι το αλάτι και το πιπέρι αυτού του forum, αρκεί να μην γίνονται επι προσωπικού
-
Ε, φροντίστε αυτού του είδους η αντιμετώπιση να γίνει εξαίρεση! Γιατί τώρα είναι, δυστυχώς, ο κανόνας.
-
Ποια είναι αυτή η Τένια Μακρή ρε παιδιά;είναι μια καλοκάγαθη κοντούλα και στρουμπουλούλα κυριούλα που ακούει συγκαταβατικά τον πόνο του καθενός κουνόντας το κεφάλι λέγοντας συνέχεια ετσι, ετσι, ετσι, ετσι...περισσότερα δεν ξέρω, απλά ο Μητσικώστας την κάνει τέλεια
-
Ε, φροντίστε αυτού του είδους η αντιμετώπιση να γίνει εξαίρεση! Γιατί τώρα είναι, δυστυχώς, ο κανόνας.κωσταντίνε μην απελπίζεσαι, υπάρχει φώς στην τέλος του τούνελ [εκτός απο νερό και τηλέφωνο ]
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Ποια είναι αυτή η Τένια Μακρή ρε παιδιά;
είναι μια καλοκάγαθη κοντούλα και στρουμπουλούλα κυριούλα που ακούει συγκαταβατικά τον πόνο του καθενός κουνόντας το κεφάλι λέγοντας συνέχεια ετσι, ετσι, ετσι, ετσι...περισσότερα δεν ξέρω, απλά ο Μητσικώστας την κάνει τέλεια
ΚαραΜΠΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ΕΞΑΛΛΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΑ ( )ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΔΡΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ 3 ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
είναι όντως έγκυρα τα στατιστικά? κάποια 12 χρόνια πρίν όταν μάθαινα να οδηγώ, ο δάσκαλος μου καλή του ώρα...[κατα τη διάρκεια του μαθήματος, εγώ οδηγούσα κι εκείνος ξεσκόνιζε το αγαπημένο του όπλο, μια μπερέτα, οχι δεν ήταν για να με εξοντόσει όσο ήμουν μικρή....ήταν το χόμπυ του και δεύτερο επάγγελμα ] anyway μου έλεγε οτι σε κάθε ανδρα αντιστοιχούν 5 γυναίκες, γι αυτό και θα έπρεπε να είμαι πολύ προσεκτική σε τι φύλο σκοπεύω, καθώς εξοντώνοντας άνδρες, θα έπρεπε να μοιραστώ αυτόν που μου αναλογεί με άλλες 9....
α ρε κάτι τέτοιες στατιστικές ακούτε/διαβάζετε και έχετε ξεφύγει εντελώς και τελείως, ελεύθεροι και παντρεμένοιO ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ)
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΘΕΤΟ (ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ) Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΥΓΑΔΕΣ (ΕΞΑΛΛΟΥ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΑΡΠΑΧΤΟΥΜΕ;;; ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ )
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΑΚΙ ΜΙΑΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΒΕΒΑΙΑ (ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ) ΠΑΝΤΑ. ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ (CLOPYWRITE ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ) ΓΙΑ ΚΑΜΑΚΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟ ΑΤΟΜΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΤΑΞΕΙ;;; ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
αρκεί που το καταλάβατε και το παραδέχεστε...Φόρουμ είναι, συμβαίνουν αυτά. Για δες στα 'Γενικώς' τι γίνεται...
δεν είναι ανάγκη να μην ξαναποστάρεις στο συγκεκριμένο θέμα, γιατι θα το εκλάβω ως εγκατάλειψη
Προτιμώ να 'εγκαταλείψω' παρά να τσακωθώ με οποιονδήποτε και μάλιστα δημοσίως! Όπως είδες προτίμησα να ζητήσω συγγνώμη. Δεν είμαι ο τυπικός 'Alpha Male'.
ο διάλογος και οι αντιπαραθέσεις είναι το αλάτι και το πιπέρι αυτού του forum, αρκεί να μην γίνονται επι προσωπικού
Άλλη μια παρεξήγηση λόγω αδυναμίας της ηλεκτρονικής επικοινωνίας . Δεν υπήρξε ΠΟΤΕ προσωπική επίθεση εναντίον σου, τουλάχιστον όχι από μένα. Απόψεις ανταλλάσουμε, μη βιάζεσαι να πάρεις φωτιά.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Άλλη μια παρεξήγηση λόγω αδυναμίας της ηλεκτρονικής επικοινωνίας . Δεν υπήρξε ΠΟΤΕ προσωπική επίθεση εναντίον σου, τουλάχιστον όχι από μένα. Απόψεις ανταλλάσουμε, μη βιάζεσαι να πάρεις φωτιά.kyan έλα κι εσύ στη θέση μου να έχεις δύο 'ψιλοεξαγρυομένους' άνδρες να σε 'πυροβολούν' με κατηγορίες μόνο και μόνο επειδή ανήκεις στον γυναικείο πληθυσμό...
γνωρίζοντας οτι εσύ τουλάχιστον δεν είσαι έτσι όπως περιγράφουν...δεν θα το έπαιρνες προσωπικά? εγώ το πήρα!!! -
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ???
ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΥΟ ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ!!!!
Aψογο!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
εσύ καλά τα λές και τα βλέπεις, άλλοι βλέπουν διαπλοκές 3 τύπου με την ενεργή συμμετοχή μας στο forum....anyway προς πείσμα όλων αυτών συνεχίζουμε και γράφουμε...Δεν ξέρω εαν έχεις τετοια δείγματα, προσωπικά όμως είχα την καλύτερη αντιμετώπιση από τον αντρικό πληθυσμό, από την πρώτη στιγμή που έγραψα στο forum. Μπορώ να σου πω μαλιστα οτι νιώθω ότι μας προστατεύουν μια οι απαντήσεις τους πολλές φορές είναι πιο ήπιες από ότι θα έγραφαν σε έναν άντρα.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
ομως τελικα [και θα ηθελα να μην παρεξηγηθουν τα λογια μου ] η εξηγηση για την ελαχιστη συμμετοχη των γυναικων σε σχεση με τον αριθμο των ανδρων που εμπλεκονται σε αγωνες αυτοκινητου, αλλα και με τα μηχανοκινητα σπορ γενικοτερα, ειναι και το γεγονος οτι ειναι καταγεγραμμενο στο ανδρικο DNA αυτο''το κατι'' που χρειαζεται για να υπαρχει ευθυς εξ'αρχης η αναγκη για αυτον τον τροπο ανταγωνισμου ο οποιος ειναι εμφυτος στην ανδρικη φυση και μετεξελισσεται ανα τους αιωνες αναλογα την τεχνολογια τις εποχης.Αντε παλι με το DNΑ
Eγώ το εξηγώ πολύ πιο απλά παντως.
Η μαμά αγοράζει στο κοριτσάκι κούκλες και στο αγοράκι αμαξια. Μεγαλώνοντας αυτή η αντιμετώπιση συνεχίζετε.Και ερωτώ (αντε παλι τα στατιστικά μου):
Πόσοι μπαμπάδες θα πηγαίνατε την μικρή σας κορούλα στο Ακροπολις?
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΡΙΞΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΟ .ΗΤΑΝ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΨΙΛΟΑΦΗΡΗΜΕΝΟΣ. ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΦΥΓΕ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ;;; ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣΜπορεί να μην κέρδισες την γυναίκα.. σίγουρα όμως σου αξίζει το βραβείο του πιο πρωτότυπου πεσίματος (κατά κυριολεξία)
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
kyan έλα κι εσύ στη θέση μου να έχεις δύο 'ψιλοεξαγρυομένους' άνδρες να σε 'πυροβολούν' με κατηγορίες μόνο και μόνο επειδή ανήκεις στον γυναικείο πληθυσμό...
γνωρίζοντας οτι εσύ τουλάχιστον δεν είσαι έτσι όπως περιγράφουν...δεν θα το έπαιρνες προσωπικά? εγώ το πήρα!!!Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά, αφού ρωτάς, πρώτα θα προσπαθούσα με ευγενικό τρόπο, π.χ. 'Ρε παιδιά, μην τα βάζετε μαζί μου προσωπικά, δεν έχω καμμιά όρεξη να το παίξω εκπρόσωπος του γυναικείου πληθυσμού!' και μετά με γκαρίκλες.
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)