-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Όποτε ο άνθρωπος συγκέντρωσε δύναμη έγινε επικίνδυνος.
Δυστυχώς αυτή είναι η φύση του ανθρώπου.Αληθεια? Ξερεις οι ΗΠΑ ηταν δυνατες τα τελευταια 100 χρονια. Ειδες ποτε να ηταν απειλη για την σταθεροτητα του πλανητη?
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Θα στενοχωρηθω πολυ αν απο αυριο μαθω οτι στην Ελλαδα και κατα προεκταση στην Ευρωπη παει εστω και ενας πολιτης και δει Αμερικανικη ταινια στο σινεμα, παει σε συναυλια Αμερικανικου συγκροτηματος η αγορασει αντιστοιχο cd. Αγορασει απο Αμερικανικο site στο Internet οτιδηποτε δηλ. απο βιβλιο μεχρι ρουχο.Να αποσυρουν ολοι οι Ευρωπαιοι τα χρηματα τους απο τις Αμερικανικες τραπεζες και να τα βαλουν σε Ευρωπαικες. Να ακυρωσουν οσοι εχουν Αμερικανικες πιστωτικες καρτες και να βγαλουν Ευρωπαικες. Να μην πατησει κανενας Ευρωπαιος στην Αμερικη. Να μην χρησιμοποιουμε Αμερικανικες αεροπορικες και ταξιδιωτικες εταιρεις. Να αφυπνιστουν ολοι σε αυτα και αλλα πολλα και να βρεθει τροπος να γινει ντορος στα μεσα μαζικης ενημερωσης γι αυτο το μπουκοταζ σε ολη την Ευρωπη. Παντως ηδη κυκλοφορει σε sms κατι ειναι κι αυτο. Οι δημοσιογραφοι ας βοηθησουν να μαθευτει απο τα MMΕ. Μετα θα του εξηγησουμε του π@@@τη τι σημαινει πολεμος. Συγγνωμη, αλλα ειμαι πολυ τσαντισμενος.
Good luck με το παραπανω 'Σφυρα εαν γινει που λεγανε και στο χωριο μου'
-
Μεγαλη προβλεπεται η νυχτα που να μας κολλησει υπνος.
Παμε λοιπον:
Απο το site
http://www.asxetos.gr/
στειλτε παντου το λινκ:
http://www.asxetos.gr/free/diafora/eosedo.zip
Με το κειμενο:Από 15 έως 30 Μαρτίου ας μην καταναλώσουμε
κανένα Αμερικανικό ή Βρετανικό προϊόνΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ
Όλα αυτά τα χρόνια που οι ΗΠΑ υποβοηθούμενες (σχεδόν πάντα) από την Μεγάλη Βρετανία αποφάσιζαν για το τι είναι σωστό , νόμιμο , ηθικό , δημοκρατικό κ.λ.π για την Παγκόσμια Κοινότητα .
Όλα αυτά τα χρόνια συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα στον
κόσμο - ακόμα και εάν διαδήλωναν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι στον
πλανήτη - που να ματαιώσει ή να αλλάξει την όποια απόφαση – θέληση τους.
Ούτε καν ο ίδιος ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών !! (που τόσο πολύ έχει ξεπέσει σε κύρος στην συνείδηση του ελεύθερα σκεπτόμενου πολίτη αυτού του πλανήτη) .Όλα αυτά τα χρόνια αισθάνομαι πόσο ασήμαντη είναι η γνώμη
μου όχι μόνο για την παγκόσμια πολική σκηνή , όχι μόνο για την
πολιτική αρένα της ίδιας μου της χώρας , αλλά πολύ περισσότερο για
την ίδια μου την ζωή.Όλα αυτά τα χρόνια συνειδητοποίησα ότι δεν είχα το παραμικρό δικαίωμα να προστατέψω την ίδια μου την ζωή και το ίδιο το άμεσο περιβάλλον μου από τις άμεσες ή έμμεσες συνέπειες των αποφάσεων και της θέλησης των ΗΠΑ (και ενίοτε της Μεγάλης Βρετανίας) . Συνέπειες στον αέρα που αναπνέω, συνέπειες στην
αλλαγή των κλιματολογικών συνθηκών σε όλον τον πλανήτη , συνέπειες
στα Οικονομικά της Οικογένειας μου , συνέπειες στις εικόνες που βλέπω στην τηλεόραση , συνέπειες στην αισθητική μου , στην λογική μου , στην ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ μου , στο μέλλον των ΠΑΙΔΙΩΝ μου .Όμως …..
ΕΩΣ ΕΔΩ ! . Μπορώ να αντιδράσω ? Ναι μπορώ !!!
Μπορώ να αρνηθώ να πληρώνω και έμμεσα να χρηματοδοτώ ο ίδιος αυτούς που είναι υπεύθυνοι !ΕΩΣ ΕΔΩ ! Αρνούμαι οποιαδήποτε αγορά Αμερικανικών προϊόντων ή υπηρεσιών που σχετίζονται με αμερικάνικες εταιρείες . Αρνούμαι !! γιατί το υπαγορεύει η στοιχειώδης αξιοπρέπεια μου , η συνείδηση μου .
ΕΩΣ ΕΔΩ ! « ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ».
ΕΩΣ ΕΔΩ ! Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε !
ΕΩΣ ΕΔΩ ! Ας κάνουμε επιτέλους μία φορά ότι λέει η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ μας .
ΕΩΣ ΕΔΩ ! Από 15 έως 30 Μαρτίου ας μην καταναλώσουμε κανένα Αμερικανικό ή Βρετανικό προϊών.
ΕΩΣ ΕΔΩ ! Αντικαθιστώ ή καταργώ την κατανάλωση σε Αμερικανικά και Βρετανικά προϊόντα από 15 έως 30 Μαρτίου 2003
ΕΩΣ ΕΔΩ ! Στέλνω αυτό το κείμενο με mail σε όσο κόσμο μπορώ . Σε φίλους , σε γνωστούς , σε οργανώσεις καταναλωτών , σε φιλειρηνικές οργανώσεις , σε εταιρείες , σε κυβερνητικές υπηρεσίες.
ΕΩΣ ΕΔΩ ! Αντικαθιστώ από 15 έως 30 Μαρτίου 2003 τα γνωστά αναψυκτικά τους , τα τσιγάρα τους , τα τρόφιμα τους , τις βενζίνες τους , τα αμάξια τους , τα ψυγεία τους , τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά τους με αντίστοιχα και ίσως καλύτερα Γερμανικά , Γαλλικά , Ελληνικά και των άλλων χωρών . Από 15 έως 30 Μαρτίου 2003 δεν θα δω καμία Αμερικάνικη ταινία στο Σινεμά .
ΕΩΣ ΕΔΩ ! Αυτές τις βόμβες θα τις πληρώσουν πολύ πιο ακριβά από ότι νομίζουν !!
ΕΩΣ ΕΔΩ ! Αφού δεν «παίρνουν από λόγια»… δεν παίρνουν και τα χρήματα μας ….
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ…
ΦΩΝΑΖΩ ΔΥΝΑΤΑ …..ΕΩΣ ΕΔΩ !!!
Υστερόγραφο : Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον απλό Αμερικάνο και Βρετανό πολίτη εάν ζημιωθεί από αυτή την απόφαση μου , δεν έχω τίποτα εναντίον του , με την ηγεσία του είμαι αγανακτισμένος . Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όσους συμπολίτες μου ζημιώσω προσωρινά . Δεν υποστηρίζω τον φασίστα Σαντάμ και το τυραννικό καθεστώτος του . Η απόφαση μου αυτή δεν σημαίνει ότι είμαι αριστερός ή δεξιός . Είμαι ένας απλός πολίτης αυτού του πλανήτη που θέλει να ζήσει με αξιοπρέπεια , ειρήνη και ασφάλεια . Είμαι ένας πολίτης που επιθυμεί ο ΟΗΕ να ασκεί ουσιαστικά και χωρίς εξαρτήσεις τα καθήκοντα του και να δικαιώνει την ύπαρξη του βάση των αρχών που διέπουν την ίδρυση του . Ζητάω πολλά ?
-
Συνεχιζουμε. Αυτη τη φορα δινω μονο το link και οχι το κειμενο.
Αναφερεται στα Αμερικανικα και Βρετανικα προιοντα που κυκλοφορουν στην Ελλαδα και δεν πρεπει να αγορασουμε: -
Ο χιτλερίσκος Μπους άρχισε τον πόλεμο.
-
http://seattletimes.nwsource.com/html/l ... gn15m.html
-
Ο κόσμος χάνεται και ο 'Dubya' Bush χτενίζεται...
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... e_id=79215
Εν τω μεταξύ, τα ΜΑΤ υπερασπίζονται με ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ τους δολοφόνους...
http://www.enet.gr/online/online_p1_tex ... id=1301256
-
Λοιπόν, βρήκα υλικό που μας δείχνει ότι η στρατιωτική υπηρεσία του Georgie Boy ήταν ένα φιάσκο και μια μούφα ολκής, όπως προκύπτει από ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.
http://www.talion.com/georgebush.html
Βαριέμαι να κάτσω να το μεταφράσω τώρα. Απολαύστε το όμως.
Το ωραιότερο όμως από όλα είναι το ακόλουθο:
In fact, George W. Bush evaded military duties while thousands of Americans -- more patriotic and less privileged than George W. Bush -- were dying in Vietnam.
Μεταφρασμένο: Στην πραγματικότητα, ο George W. Bush απέφυγε τα στρατιωτικά του καθήκοντα ενώ χιλιάδες Αμερικανοί -- πιο πατριώτες και λιγότερο προνομιούχοι από τον George W. Bush -- πέθαιναν στο Βιετνάμ.
GEORGE W U S S BUSH, INDEED
Δειλός. Λουφαδόρος. Μπλοφαδόρος. Φλώρος. Αρχιτσάτσος. Ψευτόγιωργος (κατά το Ψευτοθόδωρος).
Και έχει το θράσος να απαιτεί να θυσιαστούν ανθρώπινες ζώες εν ονόματί του.
Αλλά έχει κι άλλα. Απολαύστε:
http://www.realchange.org/bushjr.htm
Πραγματικά, του οφείλω φοβερό σεβασμό...
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ.
ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 'ΘΑΡΡΑΛΕΟ' ΘΑΜΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ POST ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ)ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΑΒΡΙΗΛ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ) ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Ο ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 'ΘΑΜΝΟΣ' ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ('Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΕΙΛΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ. ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ... ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΡΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΡΑΓΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ DICK (ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ;;; ) ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ HULLIBURTON (ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ;; ) Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ (ΚΙΟΛΑΣ!!!) ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΚ!!!!! ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ Ο 'ΘΑΜΝΟΣ' ΚΑΙ Η ΘΑΜΝΟΚΛΙΚΑ;;;;;ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΘΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΗΠΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ: ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΑΝΑΜΙΞΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΟΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΑ. ΚΑΙ Ο ΣΑΝΤΑΜ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΝΑΜΙΞΗΣ. ΕΝΑΣ ΚΥΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ. ΟΜΩΣ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΜΝΟ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟ, ΕΩΣ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ (ΝΤΑΚ;;;) ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ).
ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ...ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΝΩ Η ΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ (ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ) ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΚΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ;;;;;;;; ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΩΣΣΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΡΑΚΙΝΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ. ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΟΙ 'ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ' ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ (ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑΧΟΥΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ) ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΑ 'ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ' ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ 'ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ' ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΣΙΡΑΚ ΚΑΙ ΝΤΕ ΒΥΛΠΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ....
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ, ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΔΙΑΒΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (100 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ), ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 'ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ' ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ. ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟ 1984 ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ (ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ, ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ=ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΚΤΛ). ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΜΟΥ.
-
ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΑ ΜΑΛ@##**
(ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ) -
Γιατί, οι Ισραηλινοί είναι καλύτεροι;
http://electronicintifada.net/v2/article1248.shtml
Και, όποτε τους τα χώνουμε, μας λένε ότι και καλά... Είμαστε αντιεβραίοι και αντισημίτες!
-
Βρε Μάρκο, τι κάνεις quote το ίδιο σου το μήνυμα;
-
SORRY ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗΣ.... ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ )
-
Καλημερα και απο εμενα. Βλεπω Κωνσταντινε το ξενυχτησαμε.
Δεν θα γραψω τιποτα, απλα σκεπτομουν αμα δω Αμερικανο (τουριστα η μη) μπροστα μου πως θα αντιδρασω. Εσεις τι θα κανατε? -
Ιδέα δεν έχω. Εντάξει, απέναντι σε τουρίστα... Τι να του κάνω; Άμαχος είναι. Βέβαια, να αρχίσει να λέει αηδίες δε θα είναι και πολύ φρόνιμο εκ μέρους του.
Όσον αφορά τους στρατιωτικούς τους... Εξαρτάται από τη στάση τους και τις αριθμητικές ισορροπίες δυνάμεων.
-
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Και ξερεις ποια ευθηνη ειχε ο ΟΗΕ το 1991? Να αφοπλισει τον Σανταμ απο οπλα μαζικης καταστροφης. Ξερεις τι εκανε μεχρι το 2003? Κολησε 1,234,098 ενσημα ο ΟΗΕ. Λιγοτερο απο μια τρυπα στο νερο.
Γαβρίηλ....και από το 1947 υπάρχει απόφαση του ΟΗΕ για τους Παλαιστινίους. Γιατί οι καλοί 'ελευθερωτές' δεν έκαναν τίποτα με το Ισραήλ?
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί να νεκρώνουμε ΚΑΙ τη δική μας χώρα για τον πόλεμο. Απλά δεν ξέρω SaxoGus2 αν εσύ στον ελεύθερο χρόνο που θα έχεις θα κατεβάζεις με τη λίβρα (σικ) τις Coca Cola και θα τρώς με το κιλό τα χάμπουργκερ από τα MacDonalds. Γιατί για μένα, αυτό το μπουκοτάζ έχει νόημα κι όχι να απέχω από την καθημερινή μου ενασχόληση.
Συγνώμη για το απότομο και την επίθεση σε σένα, αλλά αυτή την απορία έχω: Τί μας φταίνε οι δουλειές μας, οι σχολές μας κλπ...
Έχω την εντύπωση ότι πιό δυναμικές και καλές κινητοποιήσεις θα ήταν να απέχουμε από τον Αμ. τρόπο ζωής.
Έπειτα, Οδική Ασφάλεια, δεν είναι όλοι οι Αμερικάνοι κακοί και δε θέλουν κι όλοι τον πόλεμο, έ; Αν ο Σημίτης αποφάσιζε να βομβαρδίσει τη Βουλγαρία για το Κοζλοντούι, αυτό δε σημαίνει ότι όλοι θέλουμε να γίνει αυτό.ΤΗν Κεφαλή τους θα κατηγορήσουμε.
Όσον αφορά το Χουσείν, φυσικά και είναι κατακριτέος, αλλά υπήρχαν χίλιοι δυό διαφορετικοί τρόποι να τον διώξουν, χωρίς να σκοτώσουν και αθώους Ιρακινούς Πολίτες, άμεσα ΚΑΙ έμεσα .
-
tifosaros, ΟΛΟΣ ο κόσμος, ΟΛΗ η Ευρώπη προχωρά σε τέτοιες κινήσεις διαμαρτυρίας. ΝΑ δείξουμε την κατακραυγή μας. Και ΝΑΙ, κομμένη και η Coca-Cola, και τα Marlboro και τα Phillip Morris και τα Camel και ό,τι είναι αμερικανικό.
ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ - όσο δύσκολο κι αν είναι. Να γονατίσουμε το θηρίο.
Και τις ηλεκτρομαγνητικές βόμβες που νεκρώνουν ηλεκτρονικές συσκευές - μέχρι και φωτογραφικές μηχανές και δημοσιογραφικό εξοπλισμό, για να μην υπάρχει έγκαιρη μαρτυρία για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ τους - να τις βάλουν εκεί που ξέρουν.
ΟΛΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ.
Ενάντια στο φασισμό. Ενάντια στον ψυχάκια, θρησκόληπτο θρασύδειλο, κοκαϊνάκια δικτατορίσκο Μπους. Ενάντια στους γελοίους0 που τον υποστηρίζουν.
ΕΧΕΤΕ - ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
-
Πρωτη φορα σημερα μπηκα κατευθειαν στα περι αυτοκινησης?? και οχι στους ελληνικους αγωνες.Εξω εχει ηλιο,μια ανοιξιατικη μερα αλλα δυστηχως οχι για ολο τον κοσμο...
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
ΓΕΝΙΚΩΣ!!!