-
Καλα Κωνσταντινε η φωτο ειναι ολα τα λεφτα.
Λοιπον η σελιδα του cnn ανανεωνεται κανονικα, αλλα εχω ADSL στα 512 και πουλακια μου 100 σελιδες θα σας ανοιξω σε λιγο.
Δυστυχως τον καταριψανε μαλλον τον Βελγο. Δεν ανοιγει, ενω το cnn ανοιγει κανονικα. Ρε φορουμοχακεραδες και λοιποι που εισαστε χτυπατε τους παντου στο διαδικτυο. Κατεβαστε τους ολα τα site. Αλλαξτε τους ολα τα γεγονοτα με την αληθεια και οχι με προπαγανδα. Εδω θα φανουμε οι υπολοιποι λαοι ποσο μπορουμε να τους τσακισουμε τα κοκκαλα. -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Λοιπον η σελιδα του cnn ανανεωνεται κανονικα, αλλα εχω ADSL στα 512 και πουλακια μου 100 σελιδες θα σας ανοιξω σε λιγο.Καλά εσύ έχεις ADSL υπό δοκιμή για 3 χρόνια τώρα;;;
-
Το είχα ξεχάσει τελείως. Κάτσε να δω τι γίνεται στον άλλο μου PC. Λοιπόν, σε άλλα παράθυρα δουλεύει κανονικά, σε άλλα όχι. Σε τούτον εδώ δε φαίνεται να δουλεύει.
Εν τω μεταξύ, οι φασίστες βομβαρδίζουν σχολεία και ορφανοτροφεία. Τα παιδιά είναι βλέπεις παράπλευρες απώλειες.
Επίσης, πολλοί από τους 'κανονικούς' στόχους των νεοναζί είναι πολύ κοντά σε σπίτια αμάχων, τα οποία καταρρέουν, με αποτέλεσμα να έχουμε απώλειες και τραυματισμούς ΑΜΑΧΩΝ.
Από δω κι εμπρός, να σταματήσουμε να ανεχόμαστε την ύπαρξη των φασιστόμουτρων.
-
Θα θέσω μόνο 2 ερωτήσεις για Γαβριήλ
ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ?
ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ!500.000 ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣΤΗ... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΑΔΑΗ,ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΑΝΟΗΤΟΥ,ΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ(ΟΧΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ)..ΑΤΟΜΟΥ!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ'ΣΕΙΣ!!
Υ/Γ:
Αυτά όσον αφορά την επίσημη προπαγάνδα. Γιατί, εκτός από το γεγονός ότι ο ίδιος ο αμερικανικός στρατός έχει χρησιμοποιήσει βιολογικά όπλα στην Κορέα σε «πειραματική» βάση και χημικά αέρια στο Βιετνάμ σε μαζική κλίμακα, υπάρχει ένα ακόμη στοιχείο που καθιστά όλη αυτή τη ρητορεία βαθιά υποκριτική. Πρόκειται για την ανοιχτή υποστήριξη που η Ουάσιγκτον παρείχε στον Σαντάμ Χουσεΐν, όταν αυτός -παραβιάζοντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου- έκανε συστηματική χρήση χημικών όπλων τη δεκαετία του '80. Οπως, μάλιστα, αποκαλύπτουν τα δημοσιευμένα αμερικανικά αρχεία, αυτή η συνεργασία ΗΠΑ-Βαγδάτης έφτασε μέχρι το επίπεδο του ΟΗΕ, όταν οι θιγόμενοι προσέφυγαν στο διεθνή οργανισμό.Τα αίτια αυτής της στήριξης ήταν πολύ απλά: το Ιράκ ήταν -τότε- άτυπος σύμμαχος των ΗΠΑ, ενάντια στο νεαρό τότε επαναστατικό καθεστώς του γειτονικού Ιράν και τον κίνδυνο γενικευμένης ανατροπής σε όλο το μουσουλμανικό κόσμο.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Λοιπον η σελιδα του cnn ανανεωνεται κανονικα, αλλα εχω ADSL στα 512 και πουλακια μου 100 σελιδες θα σας ανοιξω σε λιγο.
Καλά εσύ έχεις ADSL υπό δοκιμή για 3 χρόνια τώρα;;;
Οπου ναναι ομως θα μου το σταματησουν
-
Ντου στα McDonalds στο Σύνταγμα.
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... e_id=80796
-
Και ανακεφαλαιώνω... ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
ΚΑΛΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ
ΚΑΛΟΣ ΝΕΝΕΚΟΣ/ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ/ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ
Αυτοί αρνούνται στον κοσμάκη το δικαίωμα να ζει, εμείς ας εξασφαλίσουμε στον κοσμάκη το δικαίωμα να ζήσει απαλλαγμένος από αυτά τα εκτρώματα.
-
Κάλυψη της μεγάλης πορείας διαμαρτυρίας στο Λονδίνο:
http://nyc.indymedia.org/front.php3?art ... up=webcast
-
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ντου στα McDonalds στο Σύνταγμα.http://athens.indymedia.org/front.php3? ... e_id=80796
Αραγε θα το μεταδωσει η τηλεοραση με πλανα?
Και αν ναι θα το πει σαν θετικο η αρνητικο δηλαδη σαν τραμπουκισμο κ.λ.π. -
Έκκληση από Άραβες κατά του Τετάρτου Ράιχ και των τσιρακιών του που ηγούνται των θεοκρατικών καθεστώτων που καταπιέζουν τους Αραβικούς λαούς.
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... e_id=80804
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Ντου στα McDonalds στο Σύνταγμα.
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... e_id=80796
Αραγε θα το μεταδωσει η τηλεοραση με πλανα?
Και αν ναι θα το πει σαν θετικο η αρνητικο δηλαδη σαν τραμπουκισμο κ.λ.π.Τώρα κάνεις κι εσύ κάτι ερωτήσεις... Μα φυσικά και θα το παρουσιάσει ως τραμπουκισμό.
Αλλά ποιος **** και τον εισαγγελάτο και τη γιαννούλα την πρετεντέρη και το χατζηνικολάου και τη****** τη στάη και διάφορα άλλα τσουτσέκια. Το θέμα δεν είναι τι πίπες μας τσαμπουνάνε αυτοί, αλλά τι λέμε και τι κάνουμε ΕΜΕΙΣ.
-
Το μεγαλο γελιο ειναι οτι οι καφροαμερικανοι νομιζουν οτι εχουν Δημοκρατια. Ρε κοροιδα αφου απλες διαμαρτυριες κανετε και σας συλλαμβανουν. Σας δειχνουν οτι θελουν με τα ΜΜΕ. Σας παρακολουθουν στενα οι μυστικες υπηρεσιες. Παρτε το ειδηση επιτελους οτι εχετε Δικτατορια και μην μας ζαλιζετε τον ερωτα. Αμαν πια.
-
Να κι άλλη ιστοσελίδα που βοηθά στον ηλεκτρονικό πόλεμο κατά των προπαγανδιστικών ΜΜΕ του Τετάρτου Ράιχ:
-
Κάνει ό,τι και το site του Βέλγου, αλλά σου επιτρέπει να διαλέξεις ποιο ή ποια media θα ταλαιπωρήσεις.
-
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Συζήτηση στη συζήτηση με το βλαχοαμερικάνο απο το Κατσιπόδι.Μαθιε που εισαι?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ο 'πολεμος' αυτος, συμφωνα με το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ! Δεν εχει εγκριση ουτε απο το συμβ. Ασφαλειας, ουτε απο τον ΟΗΕ. Επομενως μιλαμε για ΕΙΣΒΟΛΗ των ΗΠΑ σε μια ξενη χωρα. Οποιος δε το καταλαβαινει αυτο, ειναι ΒΛΑΞ!!!
Και το 9/11 δεν ειχε αδεια απο το Συμβ. Ασφαλειας, ομως δεν ειδα το Συμβ. Ασφαλειας να βγαζει τους Ταλιμπαν απο το Αφγανισταν και τους Αλ Καιντα απο το Αφγανισταν/Πακισταν και αλλου. Και αυτο παρανομο ηταν φιλε?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Καταφεραν οι ΗΠΑ να κανουν κατι εναντιον ενος λαου, εχοντας αντιθετους σχεδον το ΣΥΝΟΛΟ των λαων, και αυτο ειναι κατι που πρεπει να μας ανησυχει ΠΟΛΥ...
Αληθεια? Διοτι υπαρχουν 45 χωρες που εχουν ταθει δημοσια υπερ της επιχειρησης. Μερικες απο αυτες ειναι:
Ιαπωνια
Μ. Βρετανια
Αυστραλια
Ισπανια
Ιταλια
Πολωνια και το μεγαλυτερο μερος του Πρωην Ανατολικου Μπλοκ.Για αυτους εχεις να πεις το ιδιο?
-
ΕυχαριστώΤο παιρνεις και σοβαρα....
-
Και για να μην ξεχνιόμαστε...Υπάρχουν όμως και κάποια ευχάριστα νέα: Οι νεοναζί έχουν κι αυτοί αρκετές απώλειες.
Αν ακους Αλ Τζαζιρα, ναι.
ΓΕΝΙΚΩΣ!!!