-
Τι θα λέγατε για τέλεια τετρακίνηση με κατανομή κίνησης μπορστά ή πίσω,με δυνατότητες απεριόριστες εκτός δρόμου και φοβερή οικονομία!
Τί θα λέγατε για ένα καθαρόαιμο ....γαιδουράκι -
Ολα είναι θέμα επιλογής, και η συγκεκριμένη δεν χρειάζεται και μετατροπές
-
PANDA 4X4 FOR EVER
-
Εχο το Land Cruiser 90 3.4cc 5d αυτοματο και ειμαι πολυ ικανοποιημενος, στο μελλον θα ηθελα να αγορασω το καινουργιο Land Cruiser ...
-
Να απαντήσω και εγώ? Βεβαια ειμαι εκτός τοπου και χρονου, αλλά είμαι καινουργιος. Λοιπόν διαθέτουμε οικογενειακός 2 εκτός δρόμου ξεχασμένα και αδικημένα απο την μνήμη του Forum . Το είναι το Daihatsu Feroza EL II, ένα πολύ καλό όχημα που έπεσε θύμα κακού marketing. Και το 2ο είναι ένα Jeep Willy's '41. Οτι και αν λέει αυτο... (βεβαια αυτήν την στιγμή είναι χωρίς πινακίδες αλλά σε κανα 2 χρόνια πάλι..!)
-
Εχω το Grand vitara 1.6, για αυτο που ειναι ειναι πολυ καλο! το εχω χρησιμοποιησει αρκετα εκτος δρομου και ειναι πολυ καλο! για εντος ειναι πολυ 'σκληρό' και για καποιον που θα ηθελε ενα τετοιου ειδους οχημα δεν το συνηστω, για αυτους που γουσταρουν περιπετεια go for it, βεβαια εχει και ο πατερας μου το Nissan king cab 4x4 2.5 και ειναι απαιχτο! ενα γνησιο off roader!!!!
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
Nissan king cab 4x4 2.5 και ειναι απαιχτο! ενα γνησιο off roader!!!!Καλα και χρυσα τα αυτοκινητα της συγκεκριμενης κατηγοριας οσο βρισκονται σε καθε ειδους δρομο ή πρωην δρομο... Οταν αρχισουν τα ρεματακια, οι ανηφορες με πλαγια κλιση και οι 'σφιχτες' γενικως διαδρομες αρχιζει και το παιδεμα... Λογω μηκους και συνεπως μικρων γωνιων... Ελπιζω στο μελλον να πεσει στα χερια μου κανα wranglerακι για να αρχισουν οι μετατροπες!
-
θα ηθελα να ειχα ενα BLAZER K5 ειναι απωθημενο απο παιδι και απωθημενο θα μεινει
-
Εχω ένα Renault Koleos 2.5 βενζίνη και ξύνομαι να το δώσω αν και είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί δεν γουστάρω να πληρώνω κάθε χρόνο 1000 ευρώ νταβατζιλίκι σε τέλη κυκλοφορίας, εξ'αλλου καίει αρκετά . Θα ήθελα να το αντικαθιστούσα με το RANGE ROVER Evoque αλλά να το πάρω full extra και να το κρατήσω πολλάαααα χρόνια .
Μάλλον όμως θα καταλήξω σε κάποιο μικρό crossover πετρελαίου που να μην κάνει επιδρομή στην τσέπη μου -
μαλλον ειναι η καλυτερη λυση αυτο που σκευτεσαι. πχ Φορεστερ ντιζελ...
-
Ο χρήστης trelovet έγραψε:
Εχω ένα Renault Koleos 2.5 βενζίνη και ξύνομαι να το δώσω αν και είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί δεν γουστάρω να πληρώνω κάθε χρόνο 1000 ευρώ νταβατζιλίκι σε τέλη κυκλοφορίας, εξ'αλλου καίει αρκετά . Θα ήθελα να το αντικαθιστούσα με το RANGE ROVER Evoque αλλά να το πάρω full extra και να το κρατήσω πολλάαααα χρόνια .
Μάλλον όμως θα καταλήξω σε κάποιο μικρό crossover πετρελαίου που να μην κάνει επιδρομή στην τσέπη μουΣε βλεπω να το κρατας, γιατι για ανταλλαγη θα (και αν) στο παρουν για ενα πολυυυ μικρο κομματι ψωμι...
-
σωστο κι αυτο...
-
Εχω ενα suzuki jimny 1300 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και με τη συμπεριφορα του εκτος δρομου.
βενζινη και τελη σε λογικα επιπεδα. -
Suzuki New Grand Vitara 2.0.Θα το θελα να ειχε αλλα 20 αλογα ακομα και λιγο περισσοτερη ροπη.Κα@λοτιμονος δεν ειμαι,καθε αλλο μαλιστα,γιαυτο εβαλα και γκαζι για οικονομια,ομως σε ανηφορικους δρομους βλεπεις οτι λειπουν.
-
Ωραιο θεμα!! Λοιπον, εχουμε το M151 του αβαταρ -αλλα για ιστορικο περισσοτερο-
κι ενα Τ4 tdi για να το 'σπαμε'
με αυτο το λαστιχακι δεν εχει κολλησει πουθενα μαλιστα
θα ηθελα ομως.....
αυτο!
-
Θα ηθελα ενα disco.
-
Έχω ένα Land rover freelander 1.8 5d με σχεδόν 200.000km. Είναι ενα suv ικανοποιητικό εκτός δρόμου. Το όνειρο μου όμως είναι ένα Land rover series 2a....
-
Εγώ θα ήθελα ένα από τα τέρατα που έχουν οι Νοτιοαφρικάνοι campers. Δείτε εδώ ένα φόρουμ: http://www.4x4community.co.za/forum/index.php Κοιτάω καμμιά φορά τα αυτοκίνητα που έχουν και παθαίνω πλάκα...
Ειλικρινά δε με ένοιαζε τί μάρκα θα ήταν, φτάνει να το είχε φτιάξει ένας μερακλής ντόπιος. Οι άνθρωποι είναι πολύ προχωρημένοι στο θέμα 4x4. Βέβαια εκεί έχουν και πολύ περισσότερο νόημα όλα αυτά, γιατί έχουν και ένα σωρό μέρη στη Νότια Αφρική αλλά και στις γειτονικές χώρες όπου πάνε για διακοπές με τα 4χ4 (συνήθως κάμπινγκ). Εκτός από τα φτιαγμένα 4χ4 έχουν και υπερπλήρεις εξοπλισμούς κάμπινγκ - σκηνές, γεννήτριες, φοβερά ψυγεία κτλ.
Δυστυχώς αυτά δεν είναι για τη χώρα μας...
-
έχω suzuki jimny diesel!Η αγάπη μου, ο έρωτας μου.Δυστηχώς το αφήνω λόγων επαγγέλματος.Δεν θα με αχαλούσε όμως ένα Amarok ή ένα Touareg
-
Amarok
Τί τετρακίνητο έχετε ή θα θέλατε να έχετε;