-
Ο χρήστης jimmi έγραψε:
dikio exis to 4. lei ta kila
edo tha vris sigura apo pu erxete to amaxisu
http://jeep.avtograd.ru/VIN/vin_en.aspΑυτο χρησιμοποιησα
Νικος
-
sorry gia ta greeklish alla den iparxei i dinatotita pliktrologisis sta ellinika
[quote='Neuron']Καλά όλα αυτά για τις τιμές στο εξωτερικό αλλά θυμηθείτε οτι οι περισσότεροι ζούμε στην Ελλάδα. Να συγκρίνουμε λοιπόν με τις τοπικές τιμές και να μην λέμε εξυπνάδες για το πόσο κάνει στον Καναδά και αλλού.
oi antrwpoi mia gnwmi ekfrazoun-den lene eksipnades.
oloi emeis oi ipoloipoi pou endiaferomaste genikotera gia tis times twn aftokinitwn diladi prepei na min ma8enoume poso exoun sto kanada oi allou??
Οσο για τον αν αξίζει το Cherokee τα λεφτά του εγώ τα έδωσα τα 17 και δεν το έχω μετανιώσει ούτε λεπτό εδώ και ένα χρόνο. Κατ' αρχήν όταν σε 6-7 χρόνια τα διάφορα Rav και λοιπά θα είναι υπό διάλυση αυτό ακόμη θα είναι σαν καινούριο. Μην συγκρίνουμε μπιμπελό με σοβαρά αυτοκίνητα.
kala oloi emeis tote oi idioktites rav4 na ta petaksoume kalitera sti xaradra.afou se 6-7 xronia 8a einai ipo dialisi.e paidia akoute? kaname lakamia pou pirame rav4??an einai dinaton file mou na ekfrazondai tetia sxolia sto forum.nai to cherokee sou einai kalitero apo to rav alla oxi kai oti to rav 8a diali8ei se 6-7 xronia.kserw arketous pou exoun kanei 200000 xlm me rav kai allazoun ladia filtra kai vazoun venzini.milame gia toyota oxi gia TATA.
*Και όποιος έχει αντιρρήσεις για το Cherokee καλύτερα να το πάει μια βόλτα πρώτα και ύστερα να το κρίνει. Πολύ εύκολα βγάζετε άχρηστο και μάλιστα για τα λεφτά του ένα από τα καλύτερα 4Χ4 που βγήκε τελευταία όταν τα αντίστοιχα σε ποιότητα και δυνατότητες στοιχίζουν πολύ πάνω από 20 εκατ. *
Pios evgale to neo cherokee axristo?den ipo8ike pou8ena kati tetio stin parousa sizitisi.
NAI simfono pragmati to neo cherokee einai poli kalo jeep.Και κάτι Χ5 και Μ-Class ξεχάστε τα. Είναι της πλάκας μπροστά στο Cherokee. Αν βέβαια αυτό που σε ενδιαφέρει δεν είναι η τηλεόραση στο ταμπλώ και οι δύο ζώνες κλιματισμού.
se test sti germaniki tileorasi to X5 to landcruiser 90 kai to 100 itan ta monadika jeep pou anevikan tin xionismeni pista mexri to telos.me standard lastixa.loipa cherokee grand ,cherokee aplo, m-class kai range rover kanane gargara. pigi : DSF- ekpombi - MOTORVISION
Τα είπα και ξεσπάθωσα. Καιρό παρακολουθώ διάφορους να λένε ότι θέλουν στο ζήτημα και είχα φουντώσει.
mipos kalitera na apandame afou pernaei to foundoma??
'Μην συγκρίνουμε μπιμπελό με σοβαρά αυτοκίνητα.'[/b]
etsi gia na legondai kai ligo pio logika pragmata se afto to sovaro forum.Τώρα αν τσάτισα μερικούς, ξυδάκι!!! as pw kai gw me ti seira mou
ade gia!!!ps:oso gia tin paroimia me tin alepou-oute pou 8a bw sto kopo na to sxoliasw
-
dimitrios
Πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις σου αλλα αν συνεχίσεις να γράφεις σε greeklish δεν θα τις διαβάζει κανείς.
Αν έχεις Linux ευκαιρία να σετάρεις τα ελληνικά (είναι απλό !).
-
jeep-akias
ellinika 8a perasw ston ipologisti mou se ligo kairo pou 8a girisw stin ellada.elpizw o** Neuron** na exei kati na apantisei stin dimosiefsi mou.
-
'Πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις σου αλλα αν συνεχίσεις να γράφεις σε greeklish δεν θα τις διαβάζει κανείς.'
DEN KATALABA.PROS TI O RATSISMOS....TI NA KANOUME RE FILE,DEN KATEXOUME OLOI THN TEXNOLOGIA.AN SE ENOXLOUN TA GREENGLISH MHN TA DIABAZEIS,ESY 8A XASEIS PLHROFORIES,DEN YPARXEI LOGOS KAI NA SXOLIAZEIS.
-
Ο χρήστης rwta έγραψε:
'Πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις σου αλλα αν συνεχίσεις να γράφεις σε greeklish δεν θα τις διαβάζει κανείς.'DEN KATALABA.PROS TI O RATSISMOS....TI NA KANOUME RE FILE,DEN KATEXOUME OLOI THN TEXNOLOGIA.AN SE ENOXLOUN TA GREENGLISH MHN TA DIABAZEIS,ESY 8A XASEIS PLHROFORIES,DEN YPARXEI LOGOS KAI NA SXOLIAZEIS.
Φίλε rwta, το Forum έχει σαφή πολιτική υπερ των Ελληνικών (δες εδώ). Και αν προσέξεις, το 90% των δημοσιεύσεων είναι στα Ελληνικά. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα: (α) επειδή αποκλείεται το 90% των χρηστών του Forum να 'κατέχει την τεχνολογία', σίγουρα το να εγκαταστήσεις Ελληνικά είναι απλούστερο απ΄ όσο νομίζεις (β) αν δεν έχεις Ελληνικές γραμματοσειρές (fonts) στον υπολογιστή σου, αποκλείεται να διαβάζεις το 90% των μηνυμάτων (και το παρόν), άρα δεν συμμετέχεις στο 4T Forum. Οπότε σίγουρα έχεις Ελληνικές γραμματοσειρές και άρα το πρόβλημα είναι στην εγκατάσταση Ελληνικού πληκτρολογίου.
Σου προτείνω να διαβάσεις τις σχετικές δημοσιεύσεις στα Τεχνικά θέματα του Forum και να ρωτήσεις (με pm) το φίλο dimitrios ο οποίος επίσης είχε προβλήματα αλλά με απλό και εύκολο τρόπο τα ξεπέρασε.
Κατά την άποψή μου πάντως, η χρήση Ελληνικών δείχνει σεβασμό σε όλους: στους οικοδεσπότες μας 4Τ που έχουν ζητήσει τη χρήση των Ελληνικών, στους άλλους χρήστες, που δεν χρωστάνε τίποτα να ταλαιπωρούνται διαβάζοντας greeklish (εκτός αν πιστεύεις πως αυτά που λες είναι τόσο σημαντικά ώστε να αξίζει τον κόπο η ταλαιπωρία ) και, πάνω απ΄ όλα, στην Ελληνική γλώσσα.
-
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΛΛ.ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ....
Υ.Γ.ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ
Υ.Γ.2.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΚΡΙΝΓΚΛΙΣ
Υ.Γ.3.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ... -
Ο χρήστης rwta έγραψε:
'Πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις σου αλλα αν συνεχίσεις να γράφεις σε greeklish δεν θα τις διαβάζει κανείς.'DEN KATALABA.PROS TI O RATSISMOS....TI NA KANOUME RE FILE,DEN KATEXOUME OLOI THN TEXNOLOGIA.AN SE ENOXLOUN TA GREENGLISH MHN TA DIABAZEIS,ESY 8A XASEIS PLHROFORIES,DEN YPARXEI LOGOS KAI NA SXOLIAZEIS.
Αν και συμμορφωθηκες απο τις παρατηρήσεις του φίλου και Moderator nass να σου πώ πως δεν είμαι κάποιος που απλά αποφάσισε να την 'λέει' σε όποιον γράφει σε greeklish. Είμαι Moderator της ενότητας και έχω υποχρέωση να σου κάνω παρατηρήσεις όταν η γενική παρουσία σου ή συμπεριοφορά σου δεν συνάδει με τους κανονισμούς του Forum.
Επιπλέον θα παρατηρήσω ότι η συμπεριφορά σου ήταν λίγο εριστική σε ότι με αφορά και ελπίζω να μην συνεχίσεις έτσι.
-
egw exw ena G.Vitara 1.6
eimai polu euxaristimenos gia twra.. i moni 'metatropi' pou 8elw na tou kanw einai lastixa-anartiseis gia kaluteri ais8isi sto xwma k kalutero kratima sto dromo.. 3erw oti mporw k de 8a mou kostisei polla perissotera i antikatastasi twn ergostasiakwn anartisewn me old man emu(nomizw)..
Dream-machine: Landy Defender 90 -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
k exw k ellino-australiani upikootita.. auta me dikaiologoun i na min 3anapatisw sto forum? I can write plain english if u prefer it...ti sxesi exei h ypikootita me ta greeklish?
-
ασχετο. αγνοησε το!!
δικαιολογιες εψαχνα... εσυ γιατι τσιμπησες ομως?? -
Γεια χαρά σε όλους. Εγώ έχω ένα Wragler YJ 2,5 του 1994 εδώ κι ενάμιση χρόνο. Με έχει παιδέψει αφάνταστα, είναι απολίτιστο, πολύ σκληρό για on-road χρήση, θέλει συνέχεια κανάκεμα, αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Όπου χρειάστηκε με έβγαλε απροπρόσωπο με μεγάλη ευκολία. Το έχω ψηλώσει περίπου 10 πόντους από σασί και λάστιχα και επικεινται άλλοι 8.5 πόντοι μόλισ καταφέρω να βρώ τα χρήματα για νέα ανάρτηση και λάστιχα. Προς το παρόν με 'σκασμένα' πίσω αμορτισέρ με έβγαζε μέσα στις ειδικές του ακρόπολις από σημεία που δεν πέρναγε τίποτε άλλο. Και δεν ξέρω τι λέτε, αλλά όλοι οι τετρακίνητοι κοιτάνε το θηρίο με βλέμα ποθ λέει πολλά.
-
Eχω ενα willys m38a1 '58 με μετατροπη κινητηρα σε sierra 2l λαστιχα 31x10.5 R15 Μ/Τ και σχεσεις διαφορικου 5.38 προς 1.
-
Εγω εχω να κανω μια επισημανση
Γιατι ολοι οσοι εχετε αμερικανικα τετρακινητα τα 'επιδεικνυετε'; Και τονιζω τα εισαγωγικα προς αποφυγην παρεξηγησεων. Και γω εχω ενα ταπεινο jimny και δεν με πειραζει, αλλα ουτε και ποτε θα επαιρνα αμερικανικο ( δεν ισχυει το οσα δε φτανει η αλεπου... ). Δε λεω, εχουν και αυτα την ομορφια τους, την αγριοτητα τους αλλα ως εκει. Εξαλλου περι ορεξεως δεν υπαρχει λογος. Ενταξει ξερουμε οτι ειμαστε φτωχοι συγγενεις δε χρειαζεται να μας το λετε συνεχως! Λιγη μετριοφροσυνη δε βλαπτει ( σ΄ευχαριστω θεε μου που μ' εκανες αμερικανικης κατασκευης και ομορφο )
Φιλικα παντα
-
φιλε cadm8 εχω να σου πω μερικα πραγματα για αυτου του ειδους τα αμερικανικα.
1ον. ειναι εποχης
2ον. δεν επιδυκνειω τιποτα το δικο σου ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση
3ον. εχω τεκμηριο οσο το δικο σου
4ον. παμφθηνα ανταλλακτικα
5ον. το δικο σου ειναι πιο ακριβο
6ον. πηρα αυτο γιατι εψαχνα για τζιπ και ολα ηταν απαγορευτικα δεν ηθελα δοσης στο κεφαλι μου και ανχος.
7ον. ηθελα σκυλο που να μην φοβαμαι μη παθει κατι και να λυπαμαι τα λεφτα μου
8ον. στο κατω κατω απλος απαντησα στο ερωτημα του Αθανασιου. εμεις με τα αμερικανικα δεν εχουμε δικαιωμα να απαντησουμε σε μια ψηφοφορια.Φιλικα Φοιβος
-
Γειά χαρά και από εμένα, νέο μέλος στην παρέα! Μετά από έρευνα αγοράς για πάνω από ένα χρόνο και συνειδητοποίηση του τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζομαι και θα χρησιμοποιήσω, κατέληξα: σκοπεύω τις προσεχείς μέρες να παραγγείλω ένα Grand Vitara 2.0 Wagon. Ελπίζω να πράξω σωστά! Κατέληξα σε αυτό γιατί είναι πιστεύω το μοναδικό (καλά, καλά, υπάρχει και το KIA, μόνο που αλλάζει μοντέλο (http://www.edmunds.com/future/2004/kia/sportage/100163585/preview.html?tid=edmunds.f.mmindex.content..5.Kia*) και εγώ δεν θέλω να περιμένω άλλο) που συνδυάζει τιμή με offroad δυνατότητες, χώρους ικανοποιητικούς για μια νέα οικογένεια καθώς και δυνατότητες 'παιξίματος' με διάφορα καλούδια (αναρτήσεις, διαφορικά κα). Η αλήθεια είναι ότι η αγορά τα τελευταία χρόνια έχει κατακλυστεί με την έλευση των SUV και η οφείλω να πω ότι δυσκολεύτηκα αρκετά. Το άλλο σοβαρό υποψήφιο ήταν το Maverick το οποίο για εμένα ήταν η έκπληξη. Μόνο του μειονέκτημα ο κάπως αδύναμος κινητήρας. Ποιότητα κατασκευής, τιμή, εξοπλισμός, 5ετής έγγύηση, χρηματοδοτικό (για να μην ξεχνιόμαστε...) και κυρίως χώροι-χώροι-χώροι! Απλά εγώ στην παρούσα φάση δεν τους χρειάζομαι τόσο. Ένα 'Maverick' σίγουρα θα είναι το επόμενο αυτοκίνητό μου! Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα όμως είναι να 'παίξω' και λίγο παραπάνω στο χώμα, θυσιάζοντας ίσως την ποιότητα κύλισης στην άσφαλτο. Πιστεύω με το GV να έχω αυτήν την δυνατότητα...
Το Pajero Pinin το απέκλεισα κυρίως λόγω των μικρών χώρων του. Δελεαστική πάντως ήταν για μένα η 7ετής εγγύηση, αλλά όχι το ίδιο δελεαστική και η αντιπροσωπεία...
Θα τα πούμε και στο χώμα! -
προς cadm8
και για να σημπληρωσω δε θεωρω ολα τα αμερικανικα καλα τετρακινητα (cherokee, wrangler)
-
Προς crawler
Δικο μου το λαθος επρεπε να βαλω μια παραθεση γιατι εγω δεν εννοουσα το δικο σου! Ξερω οτι αυτο που εχεις (αν και καινουργιος στο χωρο) ειναι εντελεως 'σπαρτιατικο' και δεν τιθεται θεμα. Κοινως, η διαπιστωση περι αμερικανικων ισχυει μονο για τα 'μεγαλυτερα' αδερφακια!
-
τωρα μιλας σωστα γιατι απο αμερικανικα σε αμερικανικα διαφερουν. Ο αμερικανικος θρυλος που θελει τα αυτοκινητα τους να ειναι τα καλυτερα σταματησε το 1986 που σταματησε και η παραγωγη του cj7(renegade). Ετσι οσοι νομιζουν οτι τα wrangler, cherokee τους ειναι τα καλυτερα τζιπ δεν εχουν ιδεα.
-
Θα ήθελα να πώ και εγώ με την σειρά μου ότι είμαι κάτοχος ενός 'μικρού' Jimny Special Edition(ABS,A/C,προβ.ομιχ. όλα standard) 'ψηλωμένου' με την ανάρτηση OME.Eπίσης διαθέτει μπροστινή ποδιά & καλύματα μασπιέδων Suzuki Sport καθώς και πλήρες inox kit προστασίας(μπροστινή & πίσω μπάρα + σκαλοπάτια).Τα ελαστικά που έχω επιλέξει είναι τα Yokohama Geolandar A/T + II (215/75/15) διατηρώντας τις original ζάντες αλουμινίου Suzuki 5.5Χ15
Τί τετρακίνητο έχετε ή θα θέλατε να έχετε;