-
Δείτε κι εδώ.Κάντε κλίκ στα INFORMATION RESOURCES.
Περι παρουσίασης στα ΜΜΕ των ερευνών των επιθεωρητών και πολλά άλλα ζαρζαβατικά. -
Βρε Θοδωρή, γιατί κάνεις ρητορικές ερωτήσεις; Τον Michael Savage και τις 'Turd World Countries' τις κάνει μια χαρά γαργάρα... Τον ενοχλεί όμως που κατηγορούνται οι ΗΠΑμερικανικές 'αυτοκινητοβιομηχανίες'.
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Ο συντάκτης ενός περιοδικού έχει το δικαίωμα να γράφει ό,τι θέλει και όπως θέλει εντός βέβαια ενός πλαισίου δεοντολογίας.
Συμφωνοι. Το τι γραφεται απο τους συγγραφεις στα διαφορα ΜΜΕ, χαρακτηριζουν και το επιπεδο αυτων των ΜΜΕ ομως. Δεν εγραψα πουθενα οτι απαγορευεται να εκνομαζει ο Ιαν του ΗΠΑμερικανου, 'Αμερικανακια'. Με το μυαλο σου το κατασκευασες συν του οτι δεν εχεις καταλαβει ουτε το 10% του νοηματος του αρχικου μυνηματος μου.
Πιστεύεις ότι στην περίπτωσή μας το πλαίσιο αυτό έχει παραβιαστεί?
Ναι εαν θελει το περιοδικο να θεωρητε σοβαρο και να το παιρνουν σοβαρα, σοβαροι αναγνωστες. Μονο σε αυτο το επιπεδο. Σε κανενα αλλο. Το εγραψα αυτο, γιατι ρωτας πραγματα στα οποια απαντησα? Ακομη ενα σημαδι οτι δεν ξερεις τι διαβαζεις. Παμε παρακατω...
Απάντησέ μου όμως ειλικρινά χωρίς να λαμβάνεις το θέμα προσωπικά.
Παντα ετσι απανταω. Δεν παιρνω ποτε τιποτε προσωπικα σε αυτο το φορουμ. Παλι με το μυαλο σου κατασκευαζεις φαντασιες.
Έχεις ακούσει τίποτα για ελευθερία λόγου?
Οχι. Στην Κινα ζω. Το οτι ζω σε χωρα που εχει περισσοτερη ελευθερια λογου απο αυτη που ζεις εσυ, ακομη και κουμουνιστες το παραδεχοντε. Εαν δεν το γνωριζεις, ωρα για την βιβλιοθηκη. Φυσικα εισαι μικρος ακομη, αλλα περιμενω να ξερεις τα βασικα για τον κοσμο.
Έχεις την εντύπωση ότι οι συντάκτες ενός σοβαρού περιοδικού δεν έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους με όποιον τρόπο θέλουν αυτοί (πάντα στα όρια της δεοντολογίας βέβαια)?
Δες παραπανω την απαντηση μου για δεοντολογια και σοβαρα ΜΜΕ, ως απαντηση και σε αυτο.
Είσαι λάτρης μήπως της θεωρίας του politically correct?
Αναλογα σε ποιον μιλαω/γραφω.
Αν ναι, σε λυπάμαι...
ΟΚ. Τιποτε αλλο?
Έχεις μήπως την εντύπωση πως όποιος λέει κάτι το οποίο σε πειράζει αυτομάτως χαρακτηρίζεται μη σοβαρός και γελοίος?
Οχι βεβαια. Γιαυτο και εβαλα θεμα εδω και εγραψα οτι θελω να δω τι λενε τα μελη για αυτο. ΟΚ. Σε ακουσα. Next...
Αλλά για πες βρε γΑΒΡΙΗΛ, θα έκανες την ίδια 'ιστορία' αν τα σχόλια του Άντκοκ αφορούσαν την Ελλάδα?
Βεβαιως! Το γραφω αλλωστε ξανα και ξανα στο μυνημα μου. Κι αλλο σημειο που δηχνει οτι δεν ξερεις τι διαβαζεις.
Εσύ έχεις πάρει διαζύγιο με την κυρία επ'αορίστου.
Εσενα τι σε μελη με ποιους παιρνω εγω διαζυγια? Τι σχεση εχει με το αρθρο και το θεμα μου?
Θα έκανες το ίδιο αν ο χαρακτηρισμός ήταν 'Εγγλεζάκια', 'Αλβανάκια', ή 'χανουμάκια';
ΝΑΙ! Απαντησα πιο πανω και ειναι στο μυνημα μου ξανα και ξανα. Οχι μονο δεν ξερεις τι διαβαζεις, αλλα ξεχνας και τι ρωτας. 2η φορα ρωτας το ιδιο πραγμα μεσα σε 'αποσταση' μερικων προτασεων. Ενδιαφερον περιπτωση εισαι.
Μήπως έχεις πάθει ξαφνικά κρίση ευαισθησίας;
Θα σε ενημερωσω καταλληλως. Το νουμερο διαστασεων των εσωρουχων μου τον θελεις? Αφου συμπληρωνεις το πρωσοπικο μου προφιλ ισως σου χρειαστει.
Μήπως είσαι αυτό που λέμε ο αδιάφθορος που μάχεται εναντίον κάθε άδικης πράξης;
Μηπως? Λες? Λες να ειμαι ο Ζορο?
Εγώ δεν ξέρω τι πραγματικά σημαίνει 'Αμερικανάκι' και αν είναι θετικός ο χαρακτηρισμός ή όχι,
Εισαι σιγουρος οτι δεν ξερεις?
αλλά φίλε γΑΒΡΙΛΑΚΟ έχεις αποδείξει μπροστά στο κοινό ολόκληρου του φόρουμ αυτού ότι είσαι ένα τυπικό και παραδοσιακό δείγμα 'Αμερικανακίου'.
Μια στιγμη. Μολις εγραψες οτι δεν ξερεις τι σημενει 'Αμερικανακι'. Εισαι ειδικη περιπτωση τελικα.
Θα μπορούσες κάλλιστα και με μεγάλη μάλιστα επιτυχία να συστήσεις και να ηγηθείς ενός club Αμερικανακίων.
ΟΚ.
Μια σοφή παροιμία λέει πως όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Τσιμπάς έντονα και μάλιστα έχεις αναλάβει την υπεράσπιση όλων των Αμερικανακίων του κόσμου. Χτυπάς οποιονδήποτε εκστομίζει τη λέρη Αμερικανάκι. Αυτό τι σημαίνει? Ότι είσαι ένα τυπικότατο δείγμα τους.
Τελικα ξερεις ή οχι τι σημενει ο ορος?
Δεν έχω δουλέψει σαν μεταφραστής, αλλά μπορώ να κρίνω καλύτερα από εσένα γιατί το θέμα δεν με αγγίζει, δεν είμαι Αμερικανάκι, ενώ εσύ είσαι εν βρασμώ ψυχής στο αφού όπως απέδειξα παραπάνω είσαι ένα ωραιότατο και ORIGINAL Αμερικανάκι, επομένως δεν μπορείς να είσαι 100% αντικειμενικός.
'Εν βραζμο ψυχης'! Wow! Ναι, βγηκα απο τα ρουχα μου.
-
Τελικά έχεις ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ...
-
Τελικά μήπως είναι καιρός κάποιος moderator να 'κλείσει' αυτό το thread? Άντε γιατί πολύ καφρίλα βγάζουν ορισμένοι...
Και κάτι ακόμα... Παρατηρώ ότι πολλοί είναι τρομερά μάγκες, τσαμπουκάδες και είρωνες κρυμμένοι πίσω από την οθονούλα του pc τους. Να τους δω πως είναι και έξω... Τσιχλίμαγκες τους λένε στα μέρη μου...
-
Monoimoi, τυχαίνει να μην ξέρεις τι έχει προηγηθεί όλον αυτόν τον καιρό που μάλλον δεν πολυεπισκεπτόσουν το 'περί αυτοκίνησης'. Την ειρωνεία και το αφ'υψηλού υφάκι που είχε και έχει πάντα ο γΑΒΡΙΛΑΚΟΣ... Του το ανταποδίδουμε. Βαρεθήκαμε πια να συγχυζόμαστε με τα καμώματά του και να του κάνουμε το χατήρι να διαπληκτιζόμαστε μαζί του και, κάθε φορά που ξεμένει από επιχειρήματα, να μας πετάει τα 'χαμογελάκια' του τα ειρωνικά για να βγει ότι - και καλά - είναι από πάνω.
Γι'αυτό, τον αντιμετωπίζουμε ακριβώς όπως μας αντιμετωπίζει κι αυτός. Δε λένε φέρσου στον άλλον όπως θες να σου φερθεί; Ε, λοιπόν, ο γΑΒΡΙΛΑΚΟΣ μας έδειξε πώς θέλει να του φερόμαστε. Σταματήσαμε να τον υπολογίζουμε, σταματήσαμε να τον παίρνουμε στα σοβαρά και σπάμε πλάκα με όσα λέει, γιατί κι αυτός ποτέ δεν υπολογίζει τίποτα από όσα του λένε όσοι έχουν την ατυχία να 1) ζούν στην Ελλάδα και όχι στις ΗΠΑ, 2) διαφωνούν έστω και ελάχιστα μαζί του.
Αν θέλει να τον σεβόμαστε και να τον υπολογίζουμε, καλά θα κάνει να αποβάλει τον εγωισμό που, κατά τα φαινόμενα, απέκτησε στις ΗΠΑ και να φερθεί κόσμια στους συνομιλητές του. Όσο συνεχίζει το στυλάκι αυτό όμως, τόσο εμείς θα του φερόμαστε όπως φέρεται.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Βαρεθήκαμε πια να συγχυζόμαστε με τα καμώματά του και να του κάνουμε το χατήρι να διαπληκτιζόμαστε μαζί του και, κάθε φορά που ξεμένει από επιχειρήματα, να μας πετάει τα 'χαμογελάκια' του τα ειρωνικά για να βγει ότι - και καλά - είναι από πάνω.
-
..........
-
Λοιπόν Κύριοι,
Αν δε το γνωρίζετε, υπάρχει πλέον και ένας Κανονισμός που πρέπει όλοι να τηρούμε ανεξαιρέτως. Διαβάστε τον επιτέλους. Άντε μπράβο... -
Skullone,σχεδόν όλα σου τα post αφορούν προσωπικούς χαρακτηρισμούς!
Είναι η τελευταία φορά που το επισημαίνω!!
Στο εξής,θα υπάρχουν τελείες σε ανάλογες περιπτώσεις!!!Ο Αντκοκ υποστηρίζει οτι οι Αμερικανικές βιομηχανίες αυτοκινήτων δεν παρουσίασαν κάτι καλό και νέο αλλά και οτι αυτά που παρουσίασαν ηταν τρυκ!!Συμφωνείς ή διαφωνείς?Και γιατι?
Το τι κάνει ο κάθε χρήστης και το αν είναι προβλέψιμος δεν μας αφορά!! -
Ο χρήστης MOnoimoi έγραψε:
Τελικά μήπως είναι καιρός κάποιος moderator να 'κλείσει' αυτό το thread? Άντε γιατί πολύ καφρίλα βγάζουν ορισμένοι...Και κάτι ακόμα... Παρατηρώ ότι πολλοί είναι τρομερά μάγκες, τσαμπουκάδες και είρωνες κρυμμένοι πίσω από την οθονούλα του pc τους. Να τους δω πως είναι και έξω... Τσιχλίμαγκες τους λένε στα μέρη μου...
Εχω ξαναπεί Δημήτρη οτι δεν μου αρέσει το σβήσιμο,ούτε καν το κλείδωμα. Βέβαια αν συνεχίσουν ορισμένοι ετσι...δεν το γλυτώνω!!Θα προσπαθήσω όμως να το γλυτώσω!!!
Υπάρχουν πολλοί που καταθέτουν άποψη και δεν θαωρώ οτι είναι δίκαιο για αυτούς!
Θα δούμε! -
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
'Εν βραζμο ψυχης'!εν βρασμώ !
εν βρασμώ !
εν βρασμώ ρε!λυπάμαι αλλά ειλικρινά πολλές φορές δεν βγάζω νόημα από αυτά που γράφεις με τέτοια ορθογραφία. Γράφε greeklish τουλάχιστον γιατί πολύ δυσκολεύομαι να σε διαβάσω.
Σπύρος
-
Ομως, μηπως θα ηταν καλυτερα για το περιοδικο 4 Τροχοι να βαλει ως ορο, οτι οι ανταποκριτες που γραφουν για διαφορα απο συγκεκριμενες χωρες να ειναι υπωχρεωτικο οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ? Εικικα με την περιπτωση των ΗΠΑ, οπου η αγορα ειναι τοσο διαφορετικη αυτης της Ευρωπης και Ιαπωνιας. Και ξερω οτι το περιοδικο εχει κανει τεραστιες προσπαθειες για να καταφερει κατι τετοιο. Μολις προσλαβατε τον Peter Lion ο οποιος απο οτι καταλαβαινω ζει στην Ιαπωνια και γραφει για την αγορα εικει, κτλ. Το ιδιο υποθετω και για τον Περινι απο την Ιταλια, κτλ. Αλλα το να γραφει και να κριτικαρει ενας Αγγλος πραγματα που εχουν να κανουν με την αγορα των ΗΠΑ, που ειναι οφθαλμοφανες σε μενα που ζω εδω, δεν καταλαβαινει την αγορα εδω, κανουν το περιοδικο....χειροτερο.O Αντκοκ δεν είναι ανταποκριτής στις ΗΠΑ αλλά στη Μεγ. Βρετανία. Συνεπώς το παράδειγμα του Peter Lion είναι λανθασμένο. Το άρθρο του Αντκοκ δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως ανταπόκριση από τις ΗΠΑ, ούτε ως σφαιρικό ρεπορτάζ, αλλά ως άρθρο γνώμης, πόσo δε μάλλον που είναι και ενυπόγραφο. Κατά συνέπεια, δεν αποτελεί καμία υποχρέωση του Αντκοκ να 'τα πει όλα', έχει δικαίωμα να μην πει για τα υβριδικά ή για οτιδήποτε άλλο εσύ θεωρείς σημαντικό (μην ξεχνάς και την έκταση του άρθρου), αλλά να κάνει τις δικές του παρατηρήσεις, εκτιμήσεις και κριτική πάνω σε αυτά που εκείνος θεώρησε σημαντικά.
Οι 4Τ έχουν πολλές φορές αποδείξει πως είναι ένα βήμα ελεύθερης έκφρασης απόψεων (όπως και αυτό το Forum, άλλωστε). Εχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς με το τι λέει ο οποιοσδήποτε συντάκτης, και να εκφράζεις τη διαφωνία σου, που το κάνεις και μπράβο σου, αλλά το να λες:
Η συμβουλη μου στο περιοδικο ειναι οτι πρεπει να ειναι περισσοτερο προσεκτικοι στις επιλογες τους. Ξερω οτι υπαρχει επιτροπη και αυτα που τυπονωνται περνανε απο το 'μικροσκοπιο' ξανα και ξανα (υποθετω τουλαχιστον), ομως αυτη την φορα το μικροσκοπιο ηταν χαλασμενο και τα ματια της επιτροπης κλειστα, ειμαι σιγουρος.
Μεγαλυτερη προσοχη λοιπον απο την επιτροπη που ελεγχει αυτα που γραφοντε.
σημαίνει, και διόρθωσέ με, προληπτική (αυτο)λογοκρισία του περιοδικού, ώστε τα άρθρα του να είναι σύμφωνα με μια αντίληψη πολιτικής ορθότητας και γενικότερης 'πολιτικής'.
Μην ξεχνάς όμως πως πολλοί από εμάς (δεν ξέρω για εσένα, αλλά ξέρω και για άλλους εκτός από εμένα) διαβάζουμε το περιοδικό όχι τόσο για τις (ας πούμε) 'ψυχρές' περιγραφές και τα 0-100 αλλά και για τις απόψεις που διατυπώνονται σε αυτό, και θα μας ήταν πολύ δυσάρεστο να συμβεί αυτό που προτείνεις. Εν ολίγοις, προτιμάμε να 'ακούγονται' όλες οι φωνές και να κρίνουμε εμείς, παρά κάποια 'επιτροπή' να 'κόβει' τον οποιοδήποτε Αντκοκ επειδή 'δεν συνεμορφώθη με τας υποδείξεις'.
Τέλος, η 'επίσημη' άποψη των 4Τ για την έκθεση του Ντιτρόιτ εμφανίζεται στο ίδιο τεύχος, σε αντίστοιχο ρεπορτάζ. Οπου εμφανίζονται και όλα όσα ζητάς και κατά την άποψή σου θα έπρεπε να είχε πει ο Αντκοκ.
Αυτά για το 1ο ζήτημα που θέτεις.
Για το δεύτερο (που δυστυχώς τράβηξε και όλη την προσοχή):
Εαν οντως υποθετω σωστα για την μεταφραση απο καποιον/α κυριο/α του περιοδικου, τοτε ειμαι σιγουρος οτι ο ΙΑΝ ΔΕΝ εγραψε τον ορο ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ. Απλως διοτι στα Αγγλικα δεν υπαρχει τετοιος ορος. 'Little Americans' δεν θα εγραφε ποτε, διοτι δεν κανει νοημα στην παραπανω προταση. Συν το οτι δεν υπαρχει τετοιος ορος που να μεταφραζεται με τον ιδιο τροπο στα Ελληνικα. Αυτοι που ξερουν την Αγγλικη καλα, ξερουν τι εννοω. Ενας, ειμαι σιγουρος ειναι και ο κυριος Καββαθας.
Κατά την άποψή μου, ο Αντκοκ θα μπορούσε ωραιότατα να είχε χρησιμοποιήσει τον όρο 'Yankees' που είναι μια υποτιμητική (συνήθως) έκφραση που χρησιμοποιούν πολλοί Αγγλόφωνοι, για να αναφερθούν στους ΗΠΑμερικάνους, και η οποία δύσκολα μεταφράζεται (εκτός από το 'Γιάνκηδες' που είναι χειρότερα βαρβαρικό). Ομοίως το 'gringos' για Ισπανόφωνους.
Αν έχεις σε κάτι δίκαιο, είναι πως δεν επιτρέπεται στον μεταφραστή να αλλοιώνει το άρθρο. Αλλά δεν θα το μάθουμε αυτό εκτός και αν δούμε το αρχικό άρθρο. Μέχρι τότε, δεν βλέπω γιατί να ασχολούμαστε με υποθέσεις, αν ο Αντκοκ το είπε ή αν όχι και τι εννοούσε...
Και εν τέλει:
Τι λετε κυριε Καββαθα για ενα καθαρα ΠΟΛΙΤΙΚΟ μερος μεσα στο περιοδικο? Διοτι το παραπανω θα ειχε σιγουρα θεση εκει. Στο περιοδικο 4 Τροχοι οπως ειναι σημερα ομως, δεν βλεπω πως ταιριαζει το παραπανω.
(Συγχώρεσέ με gavriil1 που η παράθεση δεν είναι απόλυτα συναφής με το μήνυμά σου, αλλά ταιριάζει)
Αυτό που ξεχωρίζει τους 4Τ από άλλα περιοδικά (αυτοκινήτου και μη) είναι πως ΕΙΝΑΙ πολιτικό περιοδικό. Εχει άποψη, δίνει βήμα για άποψη, και αποτελεί μία από τις καλύτερες αιτίες προβληματισμού στο σύνολο των Ελληνικών ΜΜΕ. Συνεπώς η άποψη του κ. Αντκοκ (σε οποιοδήποτε σημείο του περιοδικού), όπως και του κ. gavriil1, είναι καλοδεχούμενη και η συνέχιση της έκφρασής της, είναι επιβεβλημένη.
-
Τζάμπα οι 9 σελίδες αντιπαράθεσης...
Όπως είπε και ο Nass, το θέμα κλείνει από τη στιγμή που το μονόστηλο είναι ενυπόγραφο. Αν προσβάλεται ο Γαβριήλ (και ο κάθε Γαβριήλ) μπορεί να κάνει μήνυση στο κύριο Ατκοκ. Πέραν τούτου ουδέν!
Αν πρέπει να πω κάτι για τους 4Τ, αυτό θα ήταν 'μπράβο που φιλοξενούν 'αιρετικές' απόψεις'. Κι εμένα με 'προσβάλει' πιθανότατα κατά καιρούς ο κύριος Σωμερίτης ή ακόμη και ο Θέμος, αλλά δε θα αρχίσω να τραβάω τις τρίχες μου διαμαρτυρόμενος. Και τέλος πάντων πολύ θα λυπηθώ αν με οποιονδήποτε τρόπο φιμωθεί η φωνή τους!
-
Συμφωνοι. Το τι γραφεται απο τους συγγραφεις στα διαφορα ΜΜΕ, χαρακτηριζουν και το επιπεδο αυτων των ΜΜΕ ομως. Δεν εγραψα πουθενα οτι απαγορευεται να εκνομαζει ο Ιαν του ΗΠΑμερικανου, 'Αμερικανακια'. Με το μυαλο σου το κατασκευασες συν του οτι δεν εχεις καταλαβει ουτε το 10% του νοηματος του αρχικου μυνηματος μου.Ωραία λοιπόν. Αν δε σου αρέσει το επίπεδο του περιοδικού 4Τροχοί, μπορείς κάλλιστα να σταματήσεις να το αγοράζεις. Δεν μπορείς τώρα ένας άνθρωπος τέτοιου επιπέδου όπως εσύ να εναρμονιστεί με τέτοια σκουπιδόχαρτα!!! Που να καταλάβω τι εννοείς 100% ρε γΑΒΡΙΛΑΚΙ? Είσαι ιδιάζουσα περίπτωση, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό ενός αΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΟΥ όπως εσύ...
Ναι εαν θελει το περιοδικο να θεωρητε σοβαρο και να το παιρνουν σοβαρα, σοβαροι αναγνωστες. Μονο σε αυτο το επιπεδο. Σε κανενα αλλο. Το εγραψα αυτο, γιατι ρωτας πραγματα στα οποια απαντησα? Ακομη ενα σημαδι οτι δεν ξερεις τι διαβαζεις. Παμε παρακατω...
Πως καταφέρνεις και αποστωμώνεις έτσι τους συνομιλητές σου ρε γΑΒΡΙΛΑΚΙ? Για δικηγόρος κάνεις εσύ. Πρόεδρος συλλόγου χασοδικών...
Παντα ετσι απανταω. Δεν παιρνω ποτε τιποτε προσωπικα σε αυτο το φορουμ. Παλι με το μυαλο σου κατασκευαζεις φαντασιες.
Πάντα απαντάς ειλικρινά? Μπορεί. Αλλά στην περίπτωση αυτή το έχεις πάρει προσωπικά αφού το θέμα σε αφορά άμεσα. Για αΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ δε μιλαμε γΑΒΡΙΛΑΚΙ?
Οχι. Στην Κινα ζω. Το οτι ζω σε χωρα που εχει περισσοτερη ελευθερια λογου απο αυτη που ζεις εσυ, ακομη και κουμουνιστες το παραδεχοντε. Εαν δεν το γνωριζεις, ωρα για την βιβλιοθηκη. Φυσικα εισαι μικρος ακομη, αλλα περιμενω να ξερεις τα βασικα για τον κοσμο.
Στον κόσμο σου ζεις...
ΝΑΙ! Απαντησα πιο πανω και ειναι στο μυνημα μου ξανα και ξανα. Οχι μονο δεν ξερεις τι διαβαζεις, αλλα ξεχνας και τι ρωτας. 2η φορα ρωτας το ιδιο πραγμα μεσα σε 'αποσταση' μερικων προτασεων. Ενδιαφερον περιπτωση εισαι.
Τελικά είσαι για πολλά γέλια...λοιπόν κύριε μοντεράτορα τι έγινε με την πρότασή μου? Να φτιάξουμε δηλαδή μια νέα ενότητα με την ονομασία 'Για πικραμένους' όπου θα συμμετέχει μόνο ΤΟ γΑΒΡΙΛΑΚΟΣ και θα δίνει παρηγοριά και άφθονες στιγμές γέλιου σε όλου του κόσμου τους πικραμένους. Τι λέτε...?
Μια στιγμη. Μολις εγραψες οτι δεν ξερεις τι σημενει 'Αμερικανακι'. Εισαι ειδικη περιπτωση τελικα.
Με τα δικά σου μέτρα και σταθμά φυσικά και είμαι περίπτωση γΑΒΡΙΛΑΚΟ. Δεν ξέρω τι σημαίνει Αμερικανάκι, αλλά συμπεραίνω ότι είσαι Αμερικανακιότερος των Αμερικανακίων αφού τους υποστηρίζεις με τέτοια λύσσα You little aMERICAN boy, you.......GOODBYE, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ........ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
'Εν βραζμο ψυχης'!
εν βρασμώ !
εν βρασμώ !
εν βρασμώ ρε!λυπάμαι αλλά ειλικρινά πολλές φορές δεν βγάζω νόημα από αυτά που γράφεις με τέτοια ορθογραφία. Γράφε greeklish τουλάχιστον γιατί πολύ δυσκολεύομαι να σε διαβάσω.
Σπύρος
Και να πεις ότι δεν το είχα γράψει εγώ σωστά και να το δει... Άστα να πάνε...Φίλε Σπύρο αν θέλεις τη γνώμη μου πάρε μπυρίτσες, φέρε και φίλους και απόλαυσε τη στιγμή... Οι παραστάσεις που δίνει το γΑΒΡΙΛΑΚΟΣ είναι ανεπενάληπτες. Άσε τι προτάσεις έχει από άλλα φόρουμ. Ταλεντάρα ο άνθρωπος μιλάμε...
-
ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΛΕΟΣ
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
'Εν βραζμο ψυχης'!
εν βρασμώ !
εν βρασμώ !
Σπύρος
Δηλαδή δεν μπόρεσες να διαβάσεις λόγω ορθογραφίας krusenstern?Και το λές σοβαρά?
-
Να ρωτήσω και εγω κάτι κύριοι?
Εχετε αναρωτηθεί ποτέ αν υπάρχει αντίθετη άποψη στην χώρα μας για θέματα όπως η Τουρκία,τα Σκόπια,η Κύπρος κ.α.,και πως αντιμετωπίζεται απο εμάς τους υπόλοιπους?
Προσπαθήστε (πέραν της ευπρέπειας) να μάθετε πως και γιατι σκέφτετε με εναν συγκεκριμένο τρόπο κάποιος που εχει 10 χρόνια σε μια άλλη χώρα! Οσο 'εξωγήινες' μπορεί να φαίνονται οι απόψεις του σε εμάς αλλο τόσο΄φαίνονται οι δικές μας σε εκείνον.
Και,ειλικρινά,αναρωτιέμαι πως μπορεί η προσπάθεια να μειώσεις κάποιον,να σου δίνει δίκηο στα όποια επιχειρήματά σου!! (AlfaRomeo!!!)Δεν σβήνω,δεν κλειδώνω!!
Οπως είπε και ο titsataki,το Μεσογειακό μας ταμπεραμέντο είναι ενα απο τα ατού αυτού του Φόρουμ!
Αλλα απο το ταμπεραμέντο στην ασυδοσία,υπάρχει διαφορά.Δεν νομίζετε? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να ρωτήσω και εγω κάτι κύριοι?
Εχετε αναρωτηθεί ποτέ αν υπάρχει αντίθετη άποψη στην χώρα μας για θέματα όπως η Τουρκία,τα Σκόπια,η Κύπρος κ.α.,και πως αντιμετωπίζεται απο εμάς τους υπόλοιπους?
Προσπαθήστε (πέραν της ευπρέπειας) να μάθετε πως και γιατι σκέφτετε με εναν συγκεκριμένο τρόπο κάποιος που εχει 10 χρόνια σε μια άλλη χώρα! Οσο 'εξωγήινες' μπορεί να φαίνονται οι απόψεις του σε εμάς αλλο τόσο΄φαίνονται οι δικές μας σε εκείνον.
Και,ειλικρινά,αναρωτιέμαι πως μπορεί η προσπάθεια να μειώσεις κάποιον,να σου δίνει δίκηο στα όποια επιχειρήματά σου!! (AlfaRomeo!!!)Δεν σβήνω,δεν κλειδώνω!!
Οπως είπε και ο titsataki,το Μεσογειακό μας ταμπεραμέντο είναι ενα απο τα ατού αυτού του Φόρουμ!
Αλλα απο το ταμπεραμέντο στην ασυδοσία,υπάρχει διαφορά.Δεν νομίζετε?Αγαπητέ kouk, δεν χρειάζεται κανένα φοβερό επιχείρημα για να αποδείξεις τα αυτονόητα. Ο άνθρωπος είναι από άλλο κόσμο, απίστευτος..... Αν είχες παρακολουθήσει παλιότερες συζητήσεις μου μαζί του θα με καταλάβαινες. Προσπαθούσα πάντα να περάσω τα επιχειρήματά μου με ευγένεια ακόμη και όταν με ΕΒΡΙΖΕ χωρίς λόγο, αλλά αυτός εκεί. Αντί να απαντήσει έβριζε. Τι άλλο να κάνει άλλωστε...? Βέβαια τότε δεν είχα σχηματίσει πραγματική άποψη γι'αυτόν. Αλλά τώρα που τον έχω καταλάβει το ρίχνω και λίγο στην πλάκα. Δεν χαμπαριάζει από επιχειρήματα. Αν δεν ακούει από τους άλλους: Μπράβο γΑΒΡΙΗΛ, έχεις δίκιο, τότε αρχίζει το βρίσιμο. Τι άλλο να κάνεις λοιπόν από το να σπας πλάκα μαζί του....???
Απαραδεκτο αρθρο του Ιαν Αντοκ στο 4Τροχοι Φεβρουαριου