-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Λιγο πολυ συμφωνω με τον k, καπως ετσι πρεπει να ηταν το σκεπτικο. Τωρα βεβαια να πω οτι με καλυπτει, θα πω ψεμματα αλλα τουλαχιστον παρηγοριεμαι απο το οτι δε θα εχουμε εκλογες ξανα για αρκετο καιρο...Το κακό είναι ότι γίνονται πάντα Κυριακή και όλο και κάπου πέφτουν. Δεν τις κάνουν μεσοβδόμαδα να γλιτώσουμε τίποτα.
Δηλαδή ευτυχώς που δεν βγήκε τα ξημερώματα ο Κος Πρωθυπουργός να μας πει τα αυτονόητα. -
NA Χ##Ω ΜΕΣΑ τον άλφα και όλους τους υπευθύνους. Έλειπα χαλκιδική και μου στέρησα μια έξοδο με Γερμανίδες και Ολλανδέζες για να κάτσω να δω το υπερθέαμα. Όχι τίποτα άλλο πήγε ένας φίλος μου εκεί στον αγώνα και ήλπιζα ότι θα τον δω. Νόμιζα μου είχανε πει 9 η ώρα και μισή. Περίμενα και περίμενα και περίμενα και πήγε 12 η ώρα και τους συκτήρισα και το έκλεισα. Και δεν είδα τπτ......
Εγώ φταίω? Την άλλη μέρα ταξίδευα πρωί πρωί πίσω για Ξάνθη και δε μου έπαιρνε να κάτσω ως τις 2, πόσο ήταν.
But then again όπως λέει και ο Τάκις 'οποιοδήποτε πολιτικό event είναι μεγαλύτερης σημασίας από ένα αγώνα F1' . Ήδη βλέπετε όλος ο κόσμος ακόμα σχολιάζει τα αποτελέσματα των εκλογών και ο ήλιος, άρχισε να βγαίνει το πρωί από τη δύση.......
Είναι 2,5 κιλά η φέτα? Let it be!
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Έλειπα χαλκιδική και μου στέρησα μια έξοδο με Γερμανίδες και Ολλανδέζες για να κάτσω να δω το υπερθέαμαΦιλε μου σε συγχαιρω που εισαι τοσο θερμος οπαδος της F1 αλλα (παντα φιλικα) νομιζω εχεις πολυ λαθος προτεραιοτητες
-
Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί για τις 23:15. Το ότι καθυστέρησε οφείλεται στην καθυστέρηση της ομιλίας του Καραμανλή.
Κανείς μας δεν γνώριζε σε πόση ώρα θα ξεκινήσει η μετάδοση είναι χαρακτηριστικό ότι ήμασταν έτοιμοι να βγούμε από τις 23:15.
Όλα μετακύλισαν με βάση αυτή την καθυστέρηση.
Τα θέματα πολιτικής του καναλιού δεν είναι προς συζήτηση σ' αυτό το forum.
Όσον αφορά τις ειρωνείες για μαντικές ικανότητες και για την προτροπή καλύτερα να είχε γίνει η περιγραφή όταν διεξάγονταν ο αγώνας σας θυμίζω:
Ξεκαθαρίσαμε ότι η μετάδοση θα γίνει την ώρα της προβολής ως ένδειξη σεβασμού. Το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου για μας θα ήταν να κάνουμε live την περιγραφή και να πάμε σπίτια μας.
Αντίθετα προσπαθήσαμε να δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα. Όμως...δεν διάβασα κανένα σχόλιο για την υποτιτλισμένη συνέντευξη Τύπου δε διάβασα κανένα σχόλιο για το ότι πρώτοι παγκοσμίως οι Έλληνες τηλεθεατές (φαίνεται απίστευτο αλλά ξενύχτησαν μισό εκατομμύριο άνθρωποι) έμαθαν ότι μηδενίστηκαν Williams και Toyota.
Όσο για το φίλο που 'νομίζει ότι ο Αντρέα ειρωνεύτηκε κάποιο e mail αλλά δε θυμάται κιόλας' εγώ νομίζω ότι δεν έχουν θέση σ' αυτό το forum τέτοιου είδους ανυπόστατα σχόλια.
Κι μιας και η κουβέντα για τα email δεν διάβασα κανέναν να σχολιάζει το ότι αναφερθήκαμε στα παράπονα που λαμβάναμε, στον αέρα και ότι ζητήσαμε συγνώμη για την καθυστερημένη έναρξη προβολής.
Δεν μπορώ να καταλάβω από που απορρέει τόση κακία και εμπάθεια.
Τέλος όσον αφορά το GP της Αμερικής δοκιμές στις 23:30 και αγώνας στις 19:30 live.
Αυτά... -
μπαααα! μπορει τοσο να εδειξαν τα 'μοτερακια μετρησης τηλεθεασης', αλλα εγω βαζω στοιχημα οτι κοιμηθικαν μπροστα στους δεκτες, τους οποιους προηγουμενως δεν κλεισαν!!!
και μια διορθωση που μου χτυπησε ασχημα, ετσι για να ξερουμε τι λεμε:
Η πολιτικη του καναλιου, οπως και του star στο παρελθον, ΕΙΝΑΙ προς συζητηση σ' αυτο το forum.
Το οτι δεν μπορεις να συμμετεχεις επειδη εισαι υπαλληλος, δεκτον.Μαλιστα για τις ωρες μεταδοσης του star, ειχε δημιουργηθει και η ψηφιακή υπογραφή διαμαρτυρίας, ετσι δεν ειναι ???
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Όμως...δεν διάβασα κανένα σχόλιο για την υποτιτλισμένη συνέντευξη Τύπου δε διάβασα κανένα σχόλιο για το ότι πρώτοι παγκοσμίως οι Έλληνες τηλεθεατές (φαίνεται απίστευτο αλλά ξενύχτησαν μισό εκατομμύριο άνθρωποι) έμαθαν ότι μηδενίστηκαν Williams και Toyota.Αυτό να το δει το κανάλι. Αν οι τηλεθεατές; Είναι πάνω από μισό εκατομμύριο στις δυο μετά τα μεσάνυχτα φαντάσου για τι δυναμικό μιλάμε. Ίσως θα έπρεπε το κανάλι να ψάξει τρόπους να μας κρατήσει και όχι να επαφίεται στην αγάπη μας για το σπορ και να μας ταλαιπωρεί ή να μην μας δίνει τη δέουσα σημασία. Δεν αναφέρομαι στον τελευταίο αγώνα που όντως δεν μπορούσε να μην δήξει τις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών και του πρωθυπουργού. Μιλάω για τις κονσέρβες κυρίως μια και κοντεύουμε να πάθουμε σκορβούτο.
Για τη δικιά σας δουλειά κυρίως θετικά έχω να δηλώσω. Περισσότερη προσοχή στη λεπτομέρεια μια και πολλές φορές μικρές αστοχίες χαλάνε την συνολική εικόνα. -
'Όμως...δεν διάβασα κανένα σχόλιο για την υποτιτλισμένη συνέντευξη Τύπου δε διάβασα κανένα σχόλιο για το ότι πρώτοι παγκοσμίως οι Έλληνες τηλεθεατές (φαίνεται απίστευτο αλλά ξενύχτησαν μισό εκατομμύριο άνθρωποι) έμαθαν ότι μηδενίστηκαν Williams και Toyota.'
αρα τι πρεπει να κανουμε? προφανως να βλεπουμε καθε φορα μετα απο 3 ωρες τον αγωνα... ετσι θα ξερουμε παντα πρωτοι αν ακυρωθει καποια ομαδα...
ξεκολλατε εδω μεσα... για μας δουλευουν στον alpha... μας σκεφτονται... σας ευχαριστουμε παρα πολυ...ps: προφανως αφαιρεστε στο 'για μας δουλευουν στον alpha' το 'για'...
-
Πάντως ο Alpha πάει για Oscar πρωτοτυπίας........
Ο Κ. Πουρναράκης λέει οτι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που το μάθαμε πρώτοι. Αγαπητέ κ. Πουρναράκη το σκεφτήκατε καλά?????? Μιλήσατε για τα 500.000 άτομα που είδαν τον αγώνα. Μόνο που το δυναμικό της F1 στην Ελλάδα δεν είναι 500.000 αλλά σίγουρα πολύ παραπάνω...... Πόσοι είναι οι φαν της F1 στην Ελλάδα που δεν έχουν μηχανάκια της AGB??? Εγω θέλω εδώ και τώρα από επίσημη πηγή να εμφανιστεί το χαρτί της AGB (ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ!!!!!) ή αντίγραφο με ένδειξη αυθεντικότητας γιατί πλέον δεν εμπιστεύομαι κανέναν στον ALPHA. Πάντως εκμεταλευτήκατε πλήρως την ώρα που σας έδινε το κανάλι για να μαζέψετε πληροφορίες για να κάνετε καλή μετάδοση αλλά από την μετάδοση που είδα για 11 - 13 γύρους με μισό μάτι από την νύστα για εμένα ήταν η χειρότερη μετάδοση της χρονιάς. Θα προτιμούσα χωρίς τις πληροφορίες να δω κονσέρβα τον αγώνα με κονσέρβα μετάδοση και όχι τον αγώνα κονσέρβα και να ξέρω τις εξελίξεις........ Ούτος ή άλλος το κάνατε μία χρονιά στην ΕΡΤ σε παροίμοια περίπτωση ευροεκλογών που ο αγώνας μεταδόθηκε την επόμενη ημέρα αλλά η περιγραφή ήταν Live στην μετάδοση.
Όσο για την υποτιτλισμένη Συνέντευξη γιατί σε κανέναν αγώνα δεν δείχνετε την συνέντευξη έστω και στο δελτίο ειδήσεων των 8???????? ΕΕΕΕΕΕΕ??
Κλείνοντας θέλω να ρωτήσω εφόσον ξέρατε ότι τα αποτελέσματα θα βγαίναν 23:00 γιατί δεν το δείξατε στις 8 ή 9???? μέχρι τις 22:30 το πολύ θα είχατε τελειώσει και η εκπομπή για τις εκλογές θα έβγαινε κανονικά..Υ.Γ. Ζητάω συγγνώμη από τους συνφορουμίστες για το μήκος του reply μου.
-
Όσον αφορά τις ειρωνείες για μαντικές ικανότητες και για την προτροπή καλύτερα να είχε γίνει η περιγραφή όταν διεξάγονταν ο αγώνας σας θυμίζω:
Ξεκαθαρίσαμε ότι η μετάδοση θα γίνει την ώρα της προβολής ως ένδειξη σεβασμού. Το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου για μας θα ήταν να κάνουμε live την περιγραφή και να πάμε σπίτια μας.Αυτό πάει σε μένα;;;
Συγνώμη αλλά όταν λέει ο Παλομπαρίνι ότι στον M.S φταίει ο R.B. ο οποίος βρίσκεται απο πίσω του και με το που μπαίνει ο R.B. προβλέπει ότι ο M.S. θα κάνει ταχύτερο γύρο και εκείνη ακριβώς την ώρα βγαίνει το καρτελάκι με το ταχύτερο γύρο αυτό τι είναι;;;;Μάλλον επιεικής ήμουνα ...Τώρα αν όλα αυτά έγιναν επειδή σέβεστε τους τηλεθεατές σας τότε μήπως θα έπρεπε να ζητήσουμε και συγνώμη απο πάνω ή να πούμε τουλάχιστον ένα ευχαριστώ.
Δε βαριέσαι όμως... έτσι γινόταν και έτσι θα γίνεται, γιατί δεν έχετε μάθει ένα πράγμα ότι ούτε εμπαθεις είμαστε ούτε έχουμε κανένα λόγο να είμαστε κακοί απέναντί σας. Κριτική κάνουμε . Ο καθένας κρίνεται από τη δουλειά του και τα τόσα αρνητικά σχόλια θα έπρεπε αν μη τι άλλο να σας προβληματίσουν....
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Ξεκαθαρίσαμε ότι η μετάδοση θα γίνει την ώρα της προβολής ως ένδειξη σεβασμού. Το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου για μας θα ήταν να κάνουμε live την περιγραφή και να πάμε σπίτια μας.
Θα επαναλαβω κατι που εγραψα χθες, οτι σε μερικα σημεια της περιγραφης προϊδεαζες για καποιο συμβαν με τα λεγομενα σου. Νομιζω πως κ εσενα θα σ ενοχλουσε αν παρακολουθουσες κατι κ ο εκφωνητης με τα λεγομενα του σ εκανε να υποπτευθεις καποιο μελλοντικο συμβαν. Θα προτιμουσα αν στο τελος του αγωνα δινοντουσαν ολες οι εξηγησεις ή μετα απο καποιο τετελεσμενο γεγονος. Αυτο μονο.
Αντίθετα προσπαθήσαμε να δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα. Όμως...δεν διάβασα κανένα σχόλιο για την υποτιτλισμένη συνέντευξη Τύπου δε διάβασα κανένα σχόλιο για το ότι πρώτοι παγκοσμίως οι Έλληνες τηλεθεατές (φαίνεται απίστευτο αλλά ξενύχτησαν μισό εκατομμύριο άνθρωποι) έμαθαν ότι μηδενίστηκαν Williams και Toyota.
Κακως κ δεν γραφτηκε κατι γι αυτο, ειδικοτερα για την συνεντευξη τυπου που τοσο την θελουμε. Βεβαια δεν υπηρχε καιρος για κατι τετοιο αφου πρωτα απ ολα η γκρινια κ το χωσιμο!!!!
Καλο κουραγιο για την συνεχεια! -
Ο χρήστης k έγραψε:
Δε βαριέσαι όμως... έτσι γινόταν και έτσι θα γίνεται, γιατί δεν έχετε μάθει ένα πράγμα ότι ούτε εμπαθεις είμαστε ούτε έχουμε κανένα λόγο να είμαστε κακοί απέναντί σας. Κριτική κάνουμε . Ο καθένας κρίνεται από τη δουλειά του και τα τόσα αρνητικά σχόλια θα έπρεπε αν μη τι άλλο να σας προβληματίσουν....
Ναι ολο καλοπροαιρετα σχολια διαβαζουμε εδω. Στοχος ο ΤΠ κ μετα ενας ενας να πυροβολει!!!! Αν νομιζεις οτι ετσι γινεται η κριτικη καπου ισως το εχεις μπερδεψει. Γιατι σ αυτο το topic μονο κριτικη τελικα δεν διαβαζω.
Κ οπως εχουμε ξαναπει τα ανωριμα, κακοπροαιρετα κ αγενη σχολια κρυβονται ευκολα πισω απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου!!!!!!! Θα ηθελα πολυ καποιος απο τους μεγαλους επικριτες του Τακη να κανατε για μια ωρα την δουλεια του! Κ μετα επωνυμα να μπαινατε να διαβαζατε τα σχολια που θα εκαναν για την περιγραφη σας!!! Να μαζευετε το ενα μετα το αλλο ευχαριστω κ μπραβο!!!!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Κ οπως εχουμε ξαναπει τα ανωριμα, κακοπροαιρετα κ αγενη σχολια κρυβονται ευκολα πισω απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου!!!!!!! Θα ηθελα πολυ καποιος απο τους μεγαλους επικριτες του Τακη να κανατε για μια ωρα την δουλεια του! Κ μετα επωνυμα να μπαινατε να διαβαζατε τα σχολια που θα εκαναν για την περιγραφη σας!!! Να μαζευετε το ενα μετα το αλλο ευχαριστω κ μπραβο!!!!Προσυπογράφω.
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί για τις 23:15. Το ότι καθυστέρησε οφείλεται στην καθυστέρηση της ομιλίας του Καραμανλή.
Κανείς μας δεν γνώριζε σε πόση ώρα θα ξεκινήσει η μετάδοση είναι χαρακτηριστικό ότι ήμασταν έτοιμοι να βγούμε από τις 23:15.Αφού Τάκη, το είχες δηλώσει από πριν και το ξέραμε και εμείς, ότι αμέσως μετά την συνέντευξη του χοντρού θα γίνονταν η μετάδοση του αγώνα. Τμόνο λογικό παράπονο που ακούστηκε παραπάνω είναι το ότι δεν βγήκε κάποιο μήνυμα στην οθόνη, ενημερώνοντας τους τηλεθεατές ότι μετά την συνέντευξη, θα ακολουθήσει ο αγώνας.
Όμως...δεν διάβασα κανένα σχόλιο για την υποτιτλισμένη συνέντευξη Τύπου
Το μόνο που μπορούμε να πουμε για αυτό είναι
δε διάβασα κανένα σχόλιο για το ότι πρώτοι παγκοσμίως οι Έλληνες τηλεθεατές (φαίνεται απίστευτο αλλά ξενύχτησαν μισό εκατομμύριο άνθρωποι) έμαθαν ότι μηδενίστηκαν Williams και Toyota.
Αυτό δεν το πολυκατάλαβα, μπορείς να το εξηγήσεις λίγο?
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί για τις 23:15. Το ότι καθυστέρησε οφείλεται στην καθυστέρηση της ομιλίας του Καραμανλή.Καταρχήν πιστεύω πως έπρεπε να βγάλετε ένα 'κρόουλ' που να ενημερώνετε τους τηλεθεατές (μισό εκατομμύριο άνθρωποι, όπως λες, δεν το αμφισβητώ, και μπράβο!)
Κατά δεύτερο, νομίζω πως θέλατε λίγο και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Και F1 και εκλογές, με αποτέλεσμα να δυσαρεστήσετε (και για την καθυστέρηση και για τη μη ενημέρωση) αυτούς τους μισό εκατομμύριο ανθρώπους που ήθελαν F1.
Δηλαδή (δεν ξέρω, δεν είδα, ρωτάω) τα άλλα κανάλια που είχαν σταματήσει τη μετάδοση των ευρωεκλογών, έκαναν έκτακτη σύνδεση με το Ζάππειο για να δείξουν τον Πρωθυπουργό ? Η ΕΤ1 που έδειχνε ποδόσφαιρο το σταμάτησε ?
Όσον αφορά τις ειρωνείες για μαντικές ικανότητες και για την προτροπή καλύτερα να είχε γίνει η περιγραφή όταν διεξάγονταν ο αγώνας
Προφανώς διαφωνώ με τις ειρωνείες αλλά όσο είδα με ενόχλησε η προφανής γνώση σας για τα μελλούμενα. Το πρόβλημα δεν ήταν ότι ξέρατε τι είχε συμβεί, το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσατε να το περάσετε στη μετάδοση με μη ενοχλητικό τρόπο (πχ. το σχόλιο του MS για τα λάστιχα του RB). Δύσκολο, το ξέρω, αλλά έτσι είναι.
Όμως...δεν διάβασα κανένα σχόλιο για την υποτιτλισμένη συνέντευξη Τύπου δε διάβασα κανένα σχόλιο για το ότι πρώτοι παγκοσμίως οι Έλληνες τηλεθεατές (φαίνεται απίστευτο αλλά ξενύχτησαν μισό εκατομμύριο άνθρωποι) έμαθαν ότι μηδενίστηκαν Williams και Toyota.
Συγνώμη φίλε takisp αλλά δεν τα είδα... Βλέπεις νύσταξα (είχα και δουλειά την άλλη μέρα) και πήγα για ύπνο
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Αφού Τάκη, το είχες δηλώσει από πριν και το ξέραμε και εμείς, ότι αμέσως μετά την συνέντευξη του χοντρού θα γίνονταν η μετάδοση του αγώνα.
Εεεεε, Πρωθυπουργός είναι ο άνθρωπος και μάλιστα στη χώρα μας ας προσέχουμε λίγο τις εκφράσεις που χρησιμοποιούμε δε βλάπτει
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Κ οπως εχουμε ξαναπει τα ανωριμα, κακοπροαιρετα κ αγενη σχολια κρυβονται ευκολα πισω απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου εγώ άλλωστε πρώτος επισήμανα πως πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο γράφουμε.
Ναι ολο καλοπροαιρετα σχολια διαβαζουμε εδω
Μα τι να κάνουμε αν όντως δεν είναι καλοί.
takisp έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω από που απορρέει τόση κακία και εμπάθεια.
Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι για ποιο λόγο να είμαστε εμπαθείς μαζί τους μήπως και έχουμε κάποιο όφελος...
-
@takisp
Γιατι δεν εχετε καθαρο προτερο βιο, γι'αυτο. Οταν δειχνετε delay τα δοκιμαστικα ολη τη χρονια και τα βαφτιζεις 'ζωντανα', οταν ΜΟΝΙΜΩΣ οι διαφημισεις ειναι περισσοτερες απο τη συμβαση, οταν προβλεπεις οτι ο Κιμι θα ξαναεχει προβλημα στο τιμονι, οταν μας εχετε διακοψει μεταδοση για να δουμε ενα τζιπ να παρκαρει εξω απο τα δικαστηρια, οταν οταν οταν, ο πελατης σας εχει καθε δικαιωμα να σας κοιταει με καχυποψια.Και ξαναρωταω ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ LIVE;;;;;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Και ξαναρωταω ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ LIVE;;;;;Προφανως γιατι καποιος ξεχασε/βαρεθηκε/οτιδηποτε να την αλλαξει. Λες να φταιει ο ΤΠ και γιαυτο;
Ελεος ρε παιδια, ΤΠ και ΑΠ στηθηκαν κατι ωρες περιμενοντας να πουν τα γνωστα ολοι οι αρχηγοι και μετα προσπαθησαν να μεταδδωσουν ενα αγωνα με τα νευρα κροσια και το ματι το ιδιο βαρυ οσο και εμεεις. Και στο κατω-κατω και αυτοι την αλλη μερα το πρωι δουλεια πηγαν, δεν ειναι ξερετε και τοσο γκλαμουρους η ζωη ενος δημοσιογραφου να ξυπναει το μεσημερι.
Για το οτι θα μπορουσε να βγει ενα κρολ, ναι ετσι ειναι. Το ξενυχτι θα παρεμενε ξενυχτι αλλα θα εδεχνε καποιο σεβασμο στους θεατες. Για το οτι θα μπορουσαν να τηρηθουν καλυτερα οι ισσοροπιες μεταδωσης και ενημερωσης με το τι εγινε μετα και αυτο σωστο.
Αυτα ναι, αλλα μεχρι εκει ρε γμτ. Οχι να υπογραφεις fmas ή φαντομας ή οτιδηποτε και να βγαζεις οτι απωθημενο εχεις στον κοπο του αλλου. Θες και το επισημο χαρτι της AGB; Μηπως εχεις ξεφυγει φιλε μου;
-
Εγώ βρίσκομαι κάπου στη... μέση.
Καταρχήν θα συμφωνήσω και με το greo που πολύ σωστά επισήμανε ότι ο Α δεν έχει καθαρό πρότερο βίο και με τον fmas που ζητάει δημοσίευση των αριθμών της AGB. Ειδικά αυτό το τελευταίο προσωπικά έχω βαρεθεί να το ακούω και να το διαβάζω ως επιχείρημα (όχι μόνο από τον Τάκη και για τη Φ1, αλλά σχεδόν από όλους και για όλα τα θέματα που αφορούν την τηλεθέαση) χωρίς να έχω δει ποτέ μου αυτά τα νούμερα, χωρίς να έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν με μηχανάκι της AGB στο σπίτι του και χωρίς να γνωρίζω το παραμικρό για τον τρόπο που λειτουργεί το όλο αυτό σύστημα.
Από την άλλη μεριά, πολλές φορές βρίσκω παράλογες αρκετές απαιτήσεις των τηλεθεατών (όπως εκφράζονται σε αυτό το φόρουμ). Π.χ. την εμμονή ζωντανής μετάδοσης ακόμα και των pre-events του εκάστοτε GP αν ήταν δυνατόν ή την εύκολη επίθεση στους εκφωνητές ακόμα και για σαρδάμ.
Σε ότι αφορά ειδικά τον Τάκη, εμένα ως τηλεθεατή & φίλαθλο της Φ1 ελάχιστες φορές με έχουν καλύψει οι απαντήσεις του μέσα στο φόρουμ όταν του ασκείται κριτική. Αναγνωρίζω όμως ότι αγαπάει το άθλημα, ότι πασχίζει για τη δουλειά του και ότι συνήθως προσπαθεί να βελτιώσει το προϊόν που εκμεταλλεύεται επαγγελματικά. Απλά η αίσθηση που αποκομίζω εγώ προσωπικά, είναι πως είναι περισσότερο και συχνότερα πρόθυμος να υποστηρίξει (δίκαια ή άδικα) το κανάλι που εργάζεται παρά το ελληνικό κοινό της Φ1 που υπηρετεί.
Τέλος, αναφορικά με την 'κωμωδία' της περασμένης Κυριακής (γιατί περί κωμωδίας πρόκειται) το μόνο που θα πω είναι πως κατά την άποψή μου αν όντως υπήρξαν 500.000 άνθρωποι που είδαν το GP την ώρα που μεταδόθηκε και με ότι προηγήθηκε, μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε σοβαρά για τις προτεραιότητες που βάζουμε στη ζωή μας ως λαός.
-
Νομίζω ότι έχουμε ξεπεράσει κάθε όριο αχαριστιας στο πρόσωπο των παρουσιαστών....
Το πρόβλημα που έχουμε είναι ότι προσωποποιούμε τις μεταδόσεις του αλφα (κ τη γενικοτερη πολιτική του ως προς το σπορ) με τους παρουσιαστές κ ιδιαίτερα με τον Τακη και αυτό ΔΕΝ είναι πρέπον.
Ας μη φορτώνουμε τις όποιες αντιρρήσεις μας σχετικά με την πολιτική του άλφα στον Τάκη.
Και όσο αφορά τους παρουσιαστές ας ΜΗΝ είμαστε ισοπεδωτικοί στην κριτική μας.
Aπευθείας μετάδοση F1