Εφόσον γίνουν στις 04:00...
Θα μεταδοθούν στις 08:00 το πρωί από τον Alpha εκτεταμένα στιγμιότυπα (30').
Highlights από Q1, Q2 και όλο το Q3.
Latest posts made by takisp
-
RE: Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014
-
RE: Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007)
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Το πινακακι εδειχνε τις ταχυτητες στο apex 10 κ οι σχολιαστες επαναλαμβαναν οτι τα 3χλμ διαφορας στην τελικη ταχυτητα μεταξυ alonso κ hamilton ειναι θεμα ρυθμισεων μπλα μπλα μπλα... Μα 265km/h τελικη ταχυτητα;;;Μάλλον κάτι σας μπέρδεψε.
314.9 ο Αλονσο
312 ο Χάμιλτον
στις δοκιμές -
RE: [Διάσπαση] Επίσημο thread: Stepneygate
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Είπε ένα ωραίο ο Πουρναράκης.
Ανέφερε σε συνομιλία του ο Alonso ότι 'που ξέρουμε αν τα στοιχεία που μας δίνει αυτός ο τύπος είναι αξιόπιστα ή το κάνει επίτηδες για να μας αποπροσανατολίσει;'
Και σαν ένδειξη 'αξιοπιστίας' ο Stepney τους κάρφωσε τη στρατηγική της Ferrari το Σάββατο το βράδυ πριν τη Μελβούρνη.
**Αν όντως ισχύει αυτό έτσι ακριβώς από τα στοιχεία που κατατέθηκαν **τότε θα πρέπει να κλειδωθεί το post να τελειώσει και το άσχετο μπλα μπλά περί παράγκας κλπ.Mr. de la Rosa replied on 25 March 2007 13.02 stating the following:
“All the information from Ferrari is very reliable. It comes from Nigel Stepney,
their former chief mechanic – I don’t know what post he holds now. He’s the
same person who told us in Australia that Kimi was stopping in lap 18. He’s very
friendly with Mike Coughlan, our Chief Designer, and he told him that.”Διαβάστε όλη την απόφαση εδώ.
http://www.fia.com/resources/documents/ ... 130907.pdf -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
-
Το πρόβλημα με τον κ.Σταθάκη είναι ότι μιλάει όλο και περισσότερο σαν εκπρόσωπος του κόμματός του και λιγότερο σαν δημοσιογράφος ή άνθρωπος του χώρου που αγαπάμε. Τον θυμάμαι να προσπαθεί σε κάποια συζήτηση να δικαιολογήσει το νέο Κ.Ο.Κ. και δε μου άρεσε καθόλου αυτό που έβλεπα και άκουγα. Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς, άσχετα με την πολιτική μας τοποθέτηση, είχαμε πολλές ελπίδες όταν κάποιος του χώρου (από τους σχετικούς και αποδεδειγμένα ευαίσθητους, μάλιστα) μπήκε στη Βουλή.
-
Υπάρχουν κάποια νέα σχετικά με εκείνο το διαγωνισμό της ING-Renault που λέγαμε?
Nai to ftiaxno!
-
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
και γω περιμενα τον Σταθακη πως κ πως σημερα...Έπρεπε να είναι στο συνέδριο γιατί είχε ψηφοφορία. Θα έρθει πιθανότατα στο Ουγγρικό.
-
Ο χρήστης bavaria-munchen έγραψε:
Αυτός ο Άλφα το έχει παραξηλώσει με τις διαφημίσεις....
Ειδικά μετά την δεύτερη έξοδο του Raikkonen από τα Pit Stop και ενώ η αγωνία είναι στο φόρτε, ο Αλφα και ο Πουρναράκης μας τύφλωσαν στις διαφημίσεις.
Μα καλά λίγο φιλότιμο δεν έχουν.
Αλλά τι να περιμένω Ελλάδα είναι εδώ.
Όταν τους βάζουν διάφορους περιορισμούς από το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο διαμαρτύρονται....
Τώρα σφυρίζουν αδιάκοπα.
Ξέρω κύριοι του Άλφα, αυτά που λέω για σας είναι μπενάκης και βγενάκης...
Και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο μεγάλο κανάλι του ΑΛΦΑ που σέβεται τον τηλεθεατή.Αλήθεια βρε πουρναράκη, αυτό το 'τιμημένο' το 2ο pit stop του Massa που είναι?????????????????????
Δεν μας το έδειξε ποτέ ο Βρετανός σκηνοθέτης. Χάσαμε όμως το πρώτο του Αλόνσο
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αν και συνήθως δεν σχολιάζω την περιγραφη του αγώνα, νομίζω ότι αυτή τη φορά ο χαρακτηρισμός τραγική μάλλον την κολακεύει.
Και δεν αναφέρομαι σε τυχόν λάθη (πχ να μπερδεύεις οδηγούς και μονοθέσια ή τη μάνικα με άνθρωπο κτλ) που είναι ανθρώπινα.
Αναφέρομαι στον χαρακτηρισμό ΚΑΘΕ προσπάθειας του Αλόνσο για προσπέρασμα ως 'λάθος'. Ο χαρακτηρισμός αυτός δεν είναι λάθος. Είναι ή ασχετοσύνη ή εμπάθεια.
Πχ στην προσπάθειά του να περάσει τον Heidfeld από την εξωτερική, που παρολίγο να στεφθεί από επιτυχία ο παντογνώστης καλεσμένος αναφώνησε: 'Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας παγκόσμιος πρωταθλητής χάνει το φρενάρισμα'
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν αυτός να κάνει μετάδοση GP.
Τι θα έπερεπε δηλαδή να κάνει ο Alonso; Να κοιμηθεί πίσω από τον Heidfeld και να περιμένει τα pit stop;
Κάθε προσπάθεια για προσπέρασμα που δεν καρποφορεί, είναι λάθος και τονίζεται επανειλημένα;
Όταν τελικά περνάει, δεν είναι ένα ωραίο προσπέρασμα (από αυτά που κραυγάζουμε ότι λείπουν από την σύγχρονη F1), αλλά είναι πάλι λάθος (του Heidfeld);
Όταν στο τέλος λούφαξε πίσω από τον Fisichella, ήταν καλύτερα να υποθέσω; Αφου δεν έκανε ¨λάθη¨;Το ότι δεν χωνεύετε τον Alonso δεν πειράζει. Το ότι υποστηρίζετε κάποιον οδηγό επίσης δεν πειράζει. Το να λέτε ασυναρτησίες για να επιβάλλετε τις συμπάθειές σας όχι απλά πειράζει, εξοργίζει κιόλας.
Και να σημειώσω ότι δεν είμαι οπαδός του Alonso.Κι εγώ δεν χωνεύω τον Schumacher. Δεν πειράζει.
Αν βγαίνω όμως και λέω ότι ήταν κουλός, ότι πέτυχε οφειλόταν στο μονοθέσιο, ήταν κολόφαρδος, ξάδερφος του Γκαστόνε, οι αντίπαλοί του ήταν ανάπηροι και άλλα τέτοια, γίνομαι γελοίος.
Πόσο μάλλον όταν είμαι αυτός που παρουσιάζει την F1 σε μια ολόκληρη χώρα.Α και κάτι άλλο: Όταν επιστρέφουμε από διαφημίσεις, θέλω να μάθω τι έγινε στο διάστημα τις διακοπής. Όχι την προσωπική άποψη του παρουσιαστή. Δεν είναι δυνατόν ο Alonso να έχει πέσει στην ένατη θέση επειδή έχει κάνει pit stop, και με το που επιστρέφουμε ο παρουσιαστής να λέει 'με απανωτά λάθη ο Alonso έχει πέσει στην ένατη θέση' και να ψάχνω σαν χαζός που είχε έξοδο και τι πρόβλημα έχει το μονοθέσιό του, και το replay να μας δείχνει ένα λάθος που του κόστισε 3-4 δέκατα!
Λυπηθείτε αυτόυς που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από άλλο μέσο.Δεν ξέρω εάν το πρόσεξες αλλά ο Αλόνσο πέρασε δις το Χάιντφελτ και τελικά τερμάτισε πίσω του ακριβώς λόγω των απανωτών λαθών που έκανε...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Χα, είδα σήμερα ότι οι επισημάνσεις μου για το 'Φ' στο 'Vettel' έπιασαν τόπο!(καλά, προφανώς δεν ήταν η δικιά μου επισήμανση η κρίσιμη, αλλά λέμε τώρα να χαιρόμαστε)
Κι όμως ήταν...
-
Οποιοδήποτε γλίστρημα, drift, μούτρα ή ότι άλλο είναι χάσιμο χρόνου.
Στο Lews ο hamilton τίποτα καρτίστικο ή καινούργιο δεν έκανε ούτε θα μπορούσε να κάνει γιατί δεν υπάρχει. Του γλιστράει το πίσω μέρος και ξεκλειδώνει για να διατηρήσει την πορεία του.
Ο χρόνος στο Μονακό έρχεται από το καλό traction control και τα καθαρά περάσματα. Σε τόσο αργή στροφή όπως η Rascasse τιμονιά ή γλίστρημα του εμπρός ή πίσω μέρους κοστίζει δέκατα. Επειδή η θέση σχολιαστή ήταν ακριβώς εκεί μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλες τις άλλες φορές ο Λιούις πέρασε καθαρά, γραμμάτα χωρίς χρονοτριβές. Στους συγκεκριμένους γύρους άφησε 3 δέκατα εκεί.
Το σχόλιο του Αλεζί θα ήθελα να το ακούσω... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τάκη οι μπλε σημαίες με ένα λευκό Χ είναι σκωτσέζικες και όχι φιλανδικές...Σωστός