-
Aν καποιος επιχειρησει μια συγκριση μεταξυ alpha k itv-f1 θα καταληξει κατ' εμε σε μελαγχολικα συμπερασματα .Ας τα παρουμε με την σειρα.1)Στο itv εχουμε σχολιαστει τον Martin Βrundle,ενα πολυπειρο οδηγο f1,ενω στον αλφα εχουμε δει κατα καιρους διαφορους αξιολογους ανθρωπους που ομως σε καμια περιπτωση δε κανουν για σχολιασμο αγωνων f1.2)Aν περασουμε τωρα στην περιγραφη βλεπουμε οτι το να παρακολουθεις εναν αγωνα απ' την αγγλια ειναι το λιγοτερο απολαυστικο,οσο βαρετος κ αν ειναι ο αγωνας.Καταλαβαινω βεβαια οτι διαφορα στο επιπεδο του μηχανοκινητου αθλητισμου μεταξυ Ελλαδας κ Αγγλιας ειναι μεγαλη,κ οτι αυτο θα εχει αντικτυπο κ στις μεταδοσεις αλλα οι παρατηρησεις μου εχουν κανουν με αυτονοητα , κατ' εμε παλι, πραγματα.Οσο κ αν σεβομαι το εργο του κ.Πουρναρακη εχω καποιες ενστασεις.Π.χ3) αν ημουν οπαδος του Κουλθαρντ θα ειχα τουλαχιστον σπασει την τv με τα σχολια που ακουω.Θα προτιμουσα η μεταδοση να περιοριζεται στα του αγωνα κ οχι τοσο στα σχολια.Ετσι 4)θα γινοταν κ πιο ουσιαστικη η μεταδοση,η οποια αρκετες φορες εχει κανει ωραιους αγωνες βαρετους Αυτη ειναι η γνωμη μου
-
Κατι επισης κουραστικο ειναι η συνεχης κατακραυγη εναντιον των Βρετανων δημοσιογραφων. Καταλαβαινω οτι υπερασπιζονται του οδηγους τους υπερβολικα, αλλα απο την αλλη δεν καταλαβαινω γιατι να ΜΗΝ το κανουν. Ο DC ειναι ο δευτερος οδηγος (εν ενεργεια) στις νικες, ο Button τωρα δειχνει την αξια του και ο Hill πηρε πρωταθλημα. Αν τους στηριξαν σε δυσκολες περιοδους ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ. Δλδ αν ο Κεντερης π.χ. εβγαινε 8ος σε εναν αγωνα θα τον κραζανε οι Ελληνες δημοσιογραφοι; Ασφαλως οχι (εφοσον μιλαμε για σκεπτομενα ατομα και οχι για συμφεροντα). Θα προσπαθουσαν να του τονοσουν το ηθικο. Ο κ. Πουρναρακης κανει ακριβως το ιδιο με αντιστροφο τροπο, κραζοντας δηλαδη εναν οδηγο ειτε πρεπει (αρκετα συχνα ομολογουμενως), ειτε δεν πρεπει (επισης αρκετα συχνα). Και στο κατω κατω ειναι σαν να κρινει ενας μηχανικος της Minardi τη δουλεια που κανει ο συναδελφος του στη Ferrari. Βεβαια ο κ. Πουρναρακης δεν εχει τα μεσα των Αγγλων αλλα απο την αλλη ουτε ο μηχανικος της Minardi τα εχει... Και γιατι δεν ακουμε τιποτα για τον Ιταλικο τυπο (διαβαζω ιταλικες εφημεριδες και ξερω τα εκτρωματα που γραφουν) η ακομη και για τον Ελληνικο (εκει εχει πολυ γελιο);
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Και που έρχεται εδώ ο Τάκης και γράφει τιμή μας κάνει.
Ξέρετε κανένα άλλο παρουσιαστή που να έχει τέτοια επικοινωνία με τον κόσμο;
Άσχετα αν έχει κάποια αρνητικά πρέπει να τον σεβόμαστε.Δεν θα ελεγα 'τιμη', γιατι κι αυτος 'κερδιζει' κατι (την κριτικη, την αναγνωριση, την υπερασπιση της δουλειας του κλπ).
Κατα τ' αλλα συμφωνω απολυτα. Δεν υπαρχει νομιζω δευτερο παραδειγμσ τετοιας αμεσης επικοινωνιας.Με κινδυνο να παρεξηγηθω θα προσθεσω το εξης. Ναι ειναι τιμη του φορουμ να εχει τον ΤΠ. Γιατι; Γιατι ειναι ενας ανθρωπος που ζει τη Formula 1 οσο κανεις αλλος στην χωρα μας, που βρισκεται συχνα με τους ανθρωπους του τσιρκου και στην τελικη που μπορει να μας ξεστραβωνει ολους εμας που ενημερωνομαστε μεσω ενος υπολογιστη (απο πολλες φορες δημοσιογραφους αμφιβολου ποιοτητας).
Ας αφησουμε επιτελους το θεμα της τηλεοπτικης μεταδοσης. Στο κατω κατω ολοι λιγο ως πολυ συμφωνουμε οτι γινεται προσπαθεια, ασχετα αν μερικοι εχουν επιμερους ενστασεις. Εχουμε πολυ περισσοτερα να κερδισουμε απο τον ΤΠ σε ενα σωρο αλλα θεματα του αγαπημενου μας σπορ.
-
Τελικά αυτό που φαίνεται ότι ενοχλεί δεν είναι ότι ο ΤΠ έχει άποψη (σωστή σε μέγιστο βαθμό) και την εκφράζει δημόσια, αλλά οτι η άποψη αυτή δεν χαιδεύει τα φανατισμένα 'οπαδικά' αυτιά μας.
Και οπαδούς δυστυχώς έχουμε πολλούς .....Δεν είδα κανέναν να ενοχλείται για κάτι που δεν αφορούσε την ομάδα ΤΟΥ. Μόνο όταν η κριτική θίγει την ομάδα του ζητάει αντικειμενικότητα. Προφανώς η αντικειμενικότητα είναι σχετική για τους οπαδούς...
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Περα απο ενημερωση, ο συνδυασμος εμπειριας/λογικης του Brundle και ενθουσιασμου/αυθορμητισμου του Allen ειναι τουλαχιστον απολαυστικος!!!
Ποιος αλλος ειναι μαζι με τον Brundl στο ITV στην καλυψη της F1? Allen? ποιος?
Ο James Allen μαζί φυσικά με τον Martin Brundle, αποτελούν δύο από τους πλέον αντικειμενικούς δημοσιογράφους στη Φόρμουλα 1...
Εκτός από τον Martin Brundle συμμετέχει και ο Mark Blundell που έχει και αυτός αγωνιστεί στη F1.
Ολόκληρη την ομάδα στην εκπομπή μπορείτε να δείτε εκεί.
http://www.itv-f1.com/itv_team/
Πατήστε πάνω στα άτομα στη φωτό στο κέντρο για βιογραφικό του καθενός. -
Πωπω!!!!!!!!!!Εχασα πολλα επεισοδια ρε γμτ.........Εχω λιγο καιρο να μπω....Απο που να αρχισω....Τα σχολια του Τ.Π. για τον DC για αλλη μια φορα με εβγαλαν απο τα ρουχα μου...Ο DC ειναι 2ος εν ενεργεια σε νικες κ 4ος σε βαθμους στην καταταξη ολων των εποχων!!!!Προκειται για εναν μεγαλο πιλοτο κ δεν χρειαζεται να αποδειξει τιποτα....Τωρα οτι κ να μας πει ο Τ.Π. περα βρεχει...Να μην υπερασπιστει τη δουλεια του??Κ οσον αφορα την Τογιοτα που ηταν περσι ιδιαιτερα ανεβασμενη κ φετος δυστυχως μας τα χαλαει λιγο τα ιδια ελεγε....Για τον Baumgartner το ξεραμε οτι δεν ειναι καλος γιατι περσι στην Μοντσα κ στην Ουγγαρια παροτι ηταν το ντεμπουτο του ηταν 4 sec πιο αργος απο τον Fisichella κ πιο αργος κ απο τον Kiesa!!!Αλλα ο Τ.Π. αναρωτηθηκε...Ο Bruni ειναι τοσο καλος η ο Zsolt τοσο χαλια???Τι να συμβαινει αραγε???Αλλο...Barrichello...Το μεγαλυτερο κουφετο στην F1 τον εχουνε κανει πιλοτο....Τι εχει κανει ο Barrichello μεχρι τον 5ο του χρονο στην Ferrari???Τακη ο DC μηπως σου εκλεψε τη δουλεια???
Οποιος εχει σε video γραμμενο το GP της Imola του 2001 ας το δει για να βγαλει τρελλο γελιο...Μονο τα ονοματα τους δεν μπερδεψαν οι Πουρναρακης-Λακαφωσης....Ρεσιταλ βλακειας....Σε καθε αγωνα λεγονται μπουρδες που δεν θα επρεπε κ λαθη ανοητα αλλα εκει ειναι το αποκορυφωμα....
Οσον αφορα το περσινο Βραζιλιανικο????Τα ματια που τα ειχατε????Δεν ειδαν ουτε τον MS που εφυγε εξω, ουτε τον Button.... Αλλο το οτι στην Ιαπωνια ειπαν πως ο Firman περασε στα δοκιμαστικα για 1η φορα τον Fisico τη στιγμη που τον ειχε περασει τουλαχιστον 5-6...Θα λαθομαι να γραφω μεχρι την αλλη Παρασκευη αλλα φευγω 3ημερη τοτε κ δεν θελω να την χασω...
Τωρα για αυτους που υπερασπιζονται κ λενε για τιμες κ παραμυθια θεωρω τα λαθη αδικαιολογητα....2002 Μαλαισια...Το ιδιο με φετος...Ο Button στηριζοταν στις 3 ροδες οπως φετος ο Webber αλλα οι κυριοι ξαφνιαστηκαν οταν ειδαν τον MS 3o...
Το ξερω οτι γινομαι σκληρος αλλα αυτη ειναι η αληθεια...Ολα οσα ειπα τα ειπα με ενδειξεις...
Φτανει Φτανει κ ο ιδιος βαρεθηκα γιατι οσο γραφω μου ερχονται κ αλλες μπουρδες απο μεταδοσεις.....
-
ειχα στο παρελθον φανει αρκετα επικριτικος απεναντι στις μεταδοσεις του αλφα οπου εμμεσα ''τα εριχνα'' στον takisp ισως επειδη δεν μπορουσα εκ των πραγματων να ''τα ριξω'' στους ψηλοτερα ισταμενους του.
δεν φανταζομουν ομως ποτε κατι σαν την παρουσια Παλομπαρινι που με χαλαει αφανταστα.
παντως φετος παρατηρω οτι απο μερος του takisp υπαρχει μια σαφης βελτιωση της εν γενει παρουσιας του στις μεταδοσεις και αναφερομαι στο τεχνικο μερος οπου ειναι σαφως πιο διαβασμενος απο το παρελθον ωστε να μπορει να θεωρειται πλεον ως επαγγελματιας παρουσιαστης.
οσο για καποια λαθη που μπορει να γινονται καποιες φορες πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος πως ειναι δυνατον να συμβαινουν αφου ειναι τοσο εξωφθαλμα;;
-
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
Τωρα για αυτους που υπερασπιζονται κ λενε για τιμες κ παραμυθια θεωρω τα λαθη αδικαιολογητα....2002 Μαλαισια...Το ιδιο με φετος...Ο Button στηριζοταν στις 3 ροδες οπως φετος ο Webber αλλα οι κυριοι ξαφνιαστηκαν οταν ειδαν τον MS 3o...
Το ξερω οτι γινομαι σκληρος αλλα αυτη ειναι η αληθεια...Ολα οσα ειπα τα ειπα με ενδειξεις...
Φτανει Φτανει κ ο ιδιος βαρεθηκα γιατι οσο γραφω μου ερχονται κ αλλες μπουρδες απο μεταδοσεις.....
Εμεις που λεμε για τιμες κ παραμυθια δεν θεωρουμε τα λαθη αδικαιοληγητα.
Αν ψαχνεις κατι αδικαιολογητο τοτε κοιτα την ελειψη σεβασμου που δειχνεις στον γραπτο σου λογο!!! -
Πωπω!!!!!!!!!!Εχασα πολλα επεισοδια ρε γμτ.........Εχω λιγο καιρο να μπω....Απο που να αρχισω....Τα σχολια του Τ.Π. για τον DC για αλλη μια φορα με εβγαλαν απο τα ρουχα μου...Ο DC ειναι 2ος εν ενεργεια σε νικες κ 4ος σε βαθμους στην καταταξη ολων των εποχων!!!!Προκειται για εναν μεγαλο πιλοτο κ δεν χρειαζεται να αποδειξει τιποτα....Τωρα οτι κ να μας πει ο Τ.Π. περα βρεχει...Να μην υπερασπιστει τη δουλεια του??Κ οσον αφορα την Τογιοτα που ηταν περσι ιδιαιτερα ανεβασμενη κ φετος δυστυχως μας τα χαλαει λιγο τα ιδια ελεγε....Για τον Baumgartner το ξεραμε οτι δεν ειναι καλος γιατι περσι στην Μοντσα κ στην Ουγγαρια παροτι ηταν το ντεμπουτο του ηταν 4 sec πιο αργος απο τον Fisichella κ πιο αργος κ απο τον Kiesa!!!Αλλα ο Τ.Π. αναρωτηθηκε...Ο Bruni ειναι τοσο καλος η ο Zsolt τοσο χαλια???Τι να συμβαινει αραγε???Αλλο...Barrichello...Το μεγαλυτερο κουφετο στην F1 τον εχουνε κανει πιλοτο....Τι εχει κανει ο Barrichello μεχρι τον 5ο του χρονο στην Ferrari???Τακη ο DC μηπως σου εκλεψε τη δουλεια???Οποιος εχει σε video γραμμενο το GP της Imola του 2001 ας το δει για να βγαλει τρελλο γελιο...Μονο τα ονοματα τους δεν μπερδεψαν οι Πουρναρακης-Λακαφωσης....Ρεσιταλ βλακειας....Σε καθε αγωνα λεγονται μπουρδες που δεν θα επρεπε κ λαθη ανοητα αλλα εκει ειναι το αποκορυφωμα....
Οσον αφορα το περσινο Βραζιλιανικο????Τα ματια που τα ειχατε????Δεν ειδαν ουτε τον MS που εφυγε εξω, ουτε τον Button.... Αλλο το οτι στην Ιαπωνια ειπαν πως ο Firman περασε στα δοκιμαστικα για 1η φορα τον Fisico τη στιγμη που τον ειχε περασει τουλαχιστον 5-6...Θα λαθομαι να γραφω μεχρι την αλλη Παρασκευη αλλα φευγω 3ημερη τοτε κ δεν θελω να την χασω...
Αυτο το thread εχει χαρισει αρκετες στιγμες εντασης και πικριας αλλα αυτο το post ξεχυλιζει το ποτηρι. Τοση αγενεια και τοσο θρασος!! Οποιος βγαινει στο γυαλι εκτειθεται και μοιραια κανει λαθη, αλλα τουλαχιστον η σταση του ειναι τιμια. Μαλιστα ειναι δυο φορες πιο τιμια οταν εχει και το θαρρος να ζητησει τα σχολια αυτων που τον τιμουν επιλεγοντας να δουν τη δουλεια του. Αυτος που επικρινει αβασανιστα κρυμμενος πισω απο ενα nickname και απο την ασφαλεια του πληκτρολογιου του ειναι απλα αχαρακτηριστος!
Αγαπητε μας φιλε, επειδη για καθε ενα τετοιο post σας αυτο (που θελω να πιστευω απερισκεπτα εγραψες) δεχομαι αρκετα pm διαμαρτυριας, θα σου ζητησω ειτε να ανακαλεσεις, ειτε να μας κανεις τη χαρη και να βγαλεις τα απωθημενα σου απο αλλο βημα.
Θελουμε στη παρεα μας τους πιο αυστηρους κριτες, αλλα σε καμια περιπτωση αγενεις επικριτες.
moderator
-
Πωπω!!!!!!!!!!Εχασα πολλα επεισοδια ρε γμτ.........Εχω λιγο καιρο να μπω....Απο που να αρχισω....Τα σχολια του Τ.Π. για τον DC για αλλη μια φορα με εβγαλαν απο τα ρουχα μου...Ο DC ειναι 2ος εν ενεργεια σε νικες κ 4ος σε βαθμους στην καταταξη ολων των εποχων!!!!Προκειται για εναν μεγαλο πιλοτο κ δεν χρειαζεται να αποδειξει τιποτα....Τωρα οτι κ να μας πει ο Τ.Π. περα βρεχει...Να μην υπερασπιστει τη δουλεια του??Κ οσον αφορα την Τογιοτα που ηταν περσι ιδιαιτερα ανεβασμενη κ φετος δυστυχως μας τα χαλαει λιγο τα ιδια ελεγε....Για τον Baumgartner το ξεραμε οτι δεν ειναι καλος γιατι περσι στην Μοντσα κ στην Ουγγαρια παροτι ηταν το ντεμπουτο του ηταν 4 sec πιο αργος απο τον Fisichella κ πιο αργος κ απο τον Kiesa!!!Αλλα ο Τ.Π. αναρωτηθηκε...Ο Bruni ειναι τοσο καλος η ο Zsolt τοσο χαλια???Τι να συμβαινει αραγε???Αλλο...Barrichello...Το μεγαλυτερο κουφετο στην F1 τον εχουνε κανει πιλοτο....Τι εχει κανει ο Barrichello μεχρι τον 5ο του χρονο στην Ferrari???Τακη ο DC μηπως σου εκλεψε τη δουλεια???Οποιος εχει σε video γραμμενο το GP της Imola του 2001 ας το δει για να βγαλει τρελλο γελιο...Μονο τα ονοματα τους δεν μπερδεψαν οι Πουρναρακης-Λακαφωσης....Ρεσιταλ βλακειας....Σε καθε αγωνα λεγονται μπουρδες που δεν θα επρεπε κ λαθη ανοητα αλλα εκει ειναι το αποκορυφωμα....
Δεν θα κάτσω να σχολιάσω αυτές τις ανοησίες, γιατί πολύ απλά έχει καταντήσει βαρετό. Σημασία δεν έχει μόνο τι λες, αλλά και πως το λες.
Όλοι εδώ μέσα, μπορούν εύκολα να γράφουν με το ύφος και τον τρόπο που εσύ γράφεις, όμως δεν το κάνουν γιατί σέβονται τους υπόλοιπους και τον ίδιο τους τον εαυτό. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Περα απο ενημερωση, ο συνδυασμος εμπειριας/λογικης του Brundle και ενθουσιασμου/αυθορμητισμου του Allen ειναι τουλαχιστον απολαυστικος!!!
Ποιος αλλος ειναι μαζι με τον Brundl στο ITV στην καλυψη της F1? Allen? ποιος?
Ο James Allen μαζί φυσικά με τον Martin Brundle, αποτελούν δύο από τους πλέον αντικειμενικούς δημοσιογράφους στη Φόρμουλα 1...
Εκτός από τον Martin Brundle συμμετέχει και ο Mark Blundell που έχει και αυτός αγωνιστεί στη F1.
Ολόκληρη την ομάδα στην εκπομπή μπορείτε να δείτε εκεί.
http://www.itv-f1.com/itv_team/
Πατήστε πάνω στα άτομα στη φωτό στο κέντρο για βιογραφικό του καθενός.Δε θα παραλείψουμε...
-
100% σύμφωνο με βρίσκει η άποψη του Go_For_Pole στις 25/3/2004.
Μόνο το ήθος του ΤΠ να μετρήσει κανείς, είναι όντως τιμή για το φόρουμ.
Τώρα, να βλέπει κανείς το βίντεο 10 φορές για να βρει λάθη και να τα γράψει στο φόρουμ, δε λέει απολύτως τίποτα για τον ΤΠ, αλλά λέει πολλά για αυτούς που έχουν αυτή την πρακτική.
Jacob -
OK παιδια τι να σας πω εγω ειπα την αληθεια κατ'εμε η αποψη..Οπως θελετε...Με εχουν εξοργισει τα λογια του ΤΠ και πιστευω πως πρεπει να δεχθει κριτικη για να αλλαξει καποια πραγματα...Και μαλιστα σκληρη κριτικη...Θυμαμαι τις χρονιες στην F1 που ηταν πολυ καλυτερος ισως γιατι δεν υπηρχε τοσο βαρος για αυτον....Το να περιφρονεις πιλοτους F1 στους οποιους στηριζεται η δούλεια σου..........Θυμηθειται λογια για τον Yoong...Κ δεν θεωρω ως ελλειψη σεβασμου αυτα που ειπα ουτε ως θρασυτατα λογια...Σεβομαι τους παντες εδω μεσα αλλα δεν θελω να φτασω σε σημειο να βλεπω την Γερμανικη μεταδοση τη στιγμη που υπαρχει ελληνικη παρα μονο κατα τη διαρκεια των διαφημιστικων...Καλο θα ειναι να ειμαστε πανω απ'ολα αντικειμενικοι...Τωρα αν αυτα που ειπα δεν αρεσουν σε καποιους ζητω συγγνωμη αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου κ δεν μου αρεσει ουτε εμενα που κρυβομαι πισω απο το πληκτρολογιο....Κ παντα υποστηριζω την αποψη μου...Δεν αναιρω κατι που λεω....Γιατι πριν το πω το σκεφτομαι καλα...
-
...Με εχουν εξοργισει τα λογια του ΤΠ και πιστευω πως πρεπει να δεχθει κριτικη για να αλλαξει καποια πραγματα...Και μαλιστα σκληρη κριτικη...Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις ποιός είναι ακριβώς ο λόγος που σε εξοργίζουν τα λόγια το Τάκη?
Ίσως εκεί να είναι η διαφορά μας. Εσύ θες να ασκείς σκληρή κριτική για να σταματήσεις να εξοργίζεσαι, ενώ εγώ ασκώ ήπια κριτική για να βελτιωθούν κάποια πράγματα. Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με.
-
....Το να περιφρονεις πιλοτους F1 στους οποιους στηριζεται η δούλεια σου..........Θυμηθειται λογια για τον Yoong...Δηλαδή τί θα έπρεπε, να τους γλύφει όλους τους οδηγούς;
Πιστεύω πως και λίγη κριτική σε οδηγούς/ομάδες δε βλάπτει. Μακάρι να γινόταν αυτό και στο ποδόσφαιρο, αλλά εκεί έχουμε και φανατισμένους και μετά κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα του δημοσιογράφου.
Και στο κάτω κάτω ξαναλέω για τον Κούλθαρντ: ήταν ο πιό αντιθεαματικός και αδιάφορος οδηγός που πέρασε από τη Φ1 τη δεκαετία του 90! Απορώ πώς τον επαινείς, αντί να τον λες κι εσύ άχρηστο όπως τόσοι άλλοι πιστοί της Μακλάρεν!
-
Fanis F1 το TV MAGIC δειχνει σε κονσερβα τα MOTO GP το βραδυ.......Εγω προσωπικα τα βλεπω απο το RTL....Oντως να'ναι καλα παλι απο εκει θα δουμε Live τα δοκιμαστικα...Δε βλεπω το λογο για να μην τα δουμε live....
-
Ο χρήστης montoya2 έγραψε:
Υ.Γ. Εγω που δεν εχω RTL τι πρεπει να κανω;
ΠΑΛΙ ΜΕ LIVE TIMING ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ.
Mαλλον θα προτιμησω τα Φιλαρακια... Περισσοτερο σασπενς εχουν. Δεν γινεται να δουμε τα 2α δοκιμαστικα live και στην ωρα που απομενει να δουμε τα σημαντικοτερα απο τα 1α;
-
Sullogismos gia ton pws skeftontai ekei ston Alpha:
To kanali den eixe kati allo na provalei mexri na arxisei i ekpompi gia ta dimopsifismata opote pws kaluptoume to xrono apo to telos twn eidisewn stis 14:30 mexri tos 17:00?
Ma me F1 fusika. Nai ala ti 8a deixnoume duomisi wres?
Me to kainourgio format pou legame den bgainei opote ti kanoume?Kanena provlima pisw sto palio format: Misi wra ekpompi kai meta ta duo qualifying konserba kai opoios anteksei.
Plisiazw?
-
Για κάποιον συγκεκριμένο λόγο δεν θα εφαρμόστηκαν οι αλλαγές που μας ανακοίνωσε ο Τάκης παιδιά. Εμείς απλά ελπίζουμε να εφαρμοστούν από το επόμενο Grand Prix.
-
Κι εγώ ελπίζω να δω τις αλλαγές από τον επόμενο αγώνα. Η άμεση επαφή με την πίστα τουλάχιστον στους ευρωπαικούς αγώνες νομίζω επιβάλλεται. Δε μου αρέσει να γκρινιάζω, αλλά κρίμα που το ιδιαίτερο και φανατικό κοινό της f1 δεν αντιμετωπίζεται ανάλογα με την 'πίστη' που αυτό αντιμετωπίζει τις μεταδώσεις του αγαπημένου του αθλήματος. Δεν μου ήρθε και πολύ καλά να βλέπω τα δοκιμαστικά ευρωπαϊκού αγώνα κονσέρβα. Αργά ή γρήγορα θα τους γυρίσει μπούμερανγκ και δεν θα το καταλάβουν καν...
Aπευθείας μετάδοση F1