-
Τελικά αύριο Τάκη τι θα δείξει ο Alpha? Όπως την προηγούμενη φορά μαγνητοσκοπημένες και τις δύο περιόδους ή μήπως θα εφαρμοστεί αυτό που μας έλεγες???
-
Η εκπομπή αύριο θα ξεκινήσει στις 14:30. Θα έχουμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα κατά την άποψή μου θέματα και στις 15:00 θα δούμε την πρώτη περίοδο. Στις 16:00 θα αρχίσει η δεύτερη που θα ολοκληρωθεί στις 17:00.
Την Κυριακή επίσης ξεκινάμε 14:30 ενώ το βράδυ στις 01:10 θα έχουμε και ειδική εκπομπή με σχόλια αναλύσεις highlights Σ/Τ και άλλα ενδιαφέροντα... -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
...ενώ το βράδυ στις 01:10 θα έχουμε και ειδική εκπομπή...Παει, τον εφαγες τον Γεωργιου Τακη!!
Αυτο που δε γραφει ο Τακης ειναι οτι καθε ΣΚ που εχει αγωνα ολο το επιτελειο που ασχολειται με την F1 στον Alpha κινειται στα κοκκινα και τωρα με την μεταμεσονυχτια εκπομπη παει ενα (εξαντλητικο) βημα πιο περα για την ενημερωση μας.
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Η εκπομπή αύριο θα ξεκινήσει στις 14:30. Θα έχουμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα κατά την άποψή μου θέματα και στις 15:00 θα δούμε την πρώτη περίοδο. Στις 16:00 θα αρχίσει η δεύτερη που θα ολοκληρωθεί στις 17:00.
Την Κυριακή επίσης ξεκινάμε 14:30 ενώ το βράδυ στις 01:10 θα έχουμε και ειδική εκπομπή με σχόλια αναλύσεις highlights Σ/Τ και άλλα ενδιαφέροντα...Μου φαινεται πως πρεπει σιγα σιγα να αρχισω να μαθαινω την Γερμανικη γλωσσα.
-
Που θα παει τοσες φορες που θα την ακουμε καθε φορα στα δοκιμαστικα θα την μαθουμε........
-
έχετε σκεφτεί να βάζεται απευθείας τα δοκ. 2 και μετά με 2 ώρες μαγνητοσκόπηση τα δοκ1?
πιο ενδιαφέρον θα ήταν -
Άσχετα τώρα με όλα αυτά, πιστεύω ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος για να μπορούμε να παρακολουθούμε LIVE και τις δύο περιόδους δοκιμαστικών, τουλάχιστον για τα ευρωπα'ι'κά Grand Prix.
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Άσχετα τώρα με όλα αυτά, πιστεύω ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος για να μπορούμε να παρακολουθούμε LIVE και τις δύο περιόδους δοκιμαστικών, τουλάχιστον για τα ευρωπα'ι'κά Grand Prix.Auto den prokeite na ginei giati apla sta prwta dokimastika oloi oi pilotoi bgainoun o enas pisw apo ton allon kai den uparxei provlepomenos xronos gia diafimiseis, pragma pou endiafererei prwtistos ton Alpha.
-
Καλά ρε Τάκη,τι ήταν αυτό που είπες?πότε παραδέχθηκε ο Σουμάχερ ότι έκανε λάθος στο Σπα το 98?????ίσα ίσα που ο Κούλθαρντ πέρσι παραδέχθηκε ότι αυτός έφταιγε για το τρακάρισμα.επειδή αυτά είναι σημαντικά πράγματα καλό είναι να αποφεύγονται τέτοια λάθη
-
Εγώ προσωπικά, θεωρώ καλύτερη λύση το να μην βλέπουμε καθόλου τα πρώτα δοκιμαστικά, παραμόνο να υπάρχει πληροφόρηση για τους χρόνους των πιλότων (με κάποιες κάρτες ενδεχομένως παράλληλα με την συζήτηση στο στούντιο και την προβολή κάποιων βίντεο) και να βλέπουμε απευθείας τα δεύτερα και πιο σημαντικά δοκιμαστικά...
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Εγώ προσωπικά, θεωρώ καλύτερη λύση το να μην βλέπουμε καθόλου τα πρώτα δοκιμαστικά, παραμόνο να υπάρχει πληροφόρηση για τους χρόνους των πιλότων (με κάποιες κάρτες ενδεχομένως παράλληλα με την συζήτηση στο στούντιο και την προβολή κάποιων βίντεο) και να βλέπουμε απευθείας τα δεύτερα και πιο σημαντικά δοκιμαστικά...Κι εγώ υπέρ αυτής της άποψης είμαι...Τουλάχιστον με τη μορφή που ΄χουν τώρα τα δοκιμαστικά.
-
Εγώ προσωπικά, θεωρώ καλύτερη λύση το να μην βλέπουμε καθόλου τα πρώτα δοκιμαστικά, παραμόνο να υπάρχει πληροφόρηση για τους χρόνους των πιλότων (με κάποιες κάρτες ενδεχομένως παράλληλα με την συζήτηση στο στούντιο και την προβολή κάποιων βίντεο) και να βλέπουμε απευθείας τα δεύτερα και πιο σημαντικά δοκιμαστικά...
και εγώ συμφωνώ με αυτή τη πρόταση
-
ΓΙΑΤΙ να μην γινει οπως γινεται στο RTL???Απευθειας την 1η περιοδο κ διαφημισεις οταν εμφανιζεται περιπου ο 10ος πιλοτος π.χ. Massa,Webber κλπ....κ 2ο διαφημιστικο στον 16ο-17ο π.χ.Pantano,Heidfeld,Klien....Δε θα χασουμε κ τπτ αν δε δουμε μια προσπαθεια....Αν κ εμενα με συμφερει αυτο που γινεται τωρ α με την μαγνητοσκοπηση γιατι γραφω κ τα δοκιμαστικα οποτε θελω ολες τις προσπαθειες κ απλως βλεπω live τις περιοδους στο RTL αφηνοντας το video να γραφει...Για οσους ομως δεν εχουν δορυφορικη αυτο το συστημα που προανεφερα ειναι το καλυτερο για να βλεπουμε live....Αυτο αλλωστε ακολουθει κ το RTL....Παντως ελεος μας ειρωνευετε ο Palobarini κ λεει οτι βελτιωθηκαμε αφου τερματιζουμε 10-11.
-
Γιατί κάτι μου λέει ότι τα δοκιμαστικά παίζονται μαγνητοσκόπηση για να πέφτει η F1 πάνω στο Traction;
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Την Κυριακή επίσης ξεκινάμε 14:30 ενώ το βράδυ στις 01:10 θα έχουμε και ειδική εκπομπή με σχόλια αναλύσεις highlights Σ/Τ και άλλα ενδιαφέροντα...Re Takh? giati de vlepoume ta qualify live ? ksekinane stis 14:00 kai i ekpobi sas arxizei stis 14:30. toso diskolo einai na tin ksekinisete misi ora noritera?
episis fysika kai den simfono me kapoious pou lene na vlepoume mono tin 2i periodo. gia ONOMA!!!
Takh please prospathise na kaneis kati giati pate apo to kako sto xeirotero. 1000 fores na vlepoume ena vareto qualify alla na einai live para kati to exciting kai na einai konserva.
-
Εγώ πάντως πρότεινα κάτι τέτοιο (να βλέπουμε LIVE μόνο την δεύτερη περίοδο και όχι την πρώτη) σκεφτόμενος ότι η μετάδοση του Alpha θα ξεκινάει στις 14:30 κάθε Σάββατο. Εννοείται ότι αν η μετάδοση ξεκινάει στις 14:00 (παράλληλα με την πρώτη περίοδο) προσωπικά θα ήθελα LIVE και τις δύο κατατακτήριες περιόδους. Και το λέω αυτό γιατί θεωρώ λίγο υποτιμητικό -και για εμάς αλλά και για την Formula 1- να βλέπουμε τα δοκιμαστικά μια ώρα μετά την πραγματική ώρα διεξαγωγής τους.
Ελπίζω σύντομα να βρεθεί μια καλή λύση στο πρόβλημα αυτό -γιατί περί προβλήματος πρόκειται, έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον- και μάλιστα εν όψη του Grand Prix του Monaco.
-
Σας ευχαριστώ πολύ για τη διαπίστωση ότι 'πάμε από το κακό στο χειρότερο'.
Ευτυχώς είναι μια άποψη που ακούγεται σπάνια ενώ αντίθετα υπάρχουν πολλοί που τονίζουν ακριβώς το αντίθετο. Και οι δυο πλευρές βέβαια είναι σεβαστές αρκεί να τεκμηριώνονται.
Τώρα όσον αφορά στις δοκιμές το θέμα είναι ιδιαίτερα σύνθετο και ελάχιστες από τις παραμέτρους του, έχετε θίξει ή φαντάζεστε...
Να είστε σίγουροι ότι προσπαθώ περισσότερο ίσως απ' τις δυνάμεις μου για την επίλυσή του.
Δυστυχώς όμως τα νούμερα δε με βοηθάνε...η τηλεθέαση των δοκιμών μ' αυτή τη μορφή είναι εξαιρετική!
Όπως επίσης είναι πραγματικά υψηλότατη η τηλεθέαση του pre game το μισάωρο πριν τις δοκιμές ή τον αγώνα. -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Τώρα όσον αφορά στις δοκιμές το θέμα είναι ιδιαίτερα σύνθετο και ελάχιστες από τις παραμέτρους του, έχετε θίξει ή φαντάζεστε...Μπορούμε να τις συζητήσουμε αυτές τις παραμέτρους. Όχι ότι εγώ τις αμφισβητώ, αλλά για να καταλάβω βάση ποιών κριτηρίων λαμβάνονται οι αποφάσεις.
Δυστυχώς όμως τα νούμερα δε με βοηθάνε...η τηλεθέαση των δοκιμών μ' αυτή τη μορφή είναι εξαιρετική!
Εγώ πάντως δεν πρότεινα ποτέ να αλλάξει μορφή η εκπομπή, αλλά η ώρα εναρξής της να μετατοπιστεί μισή ώρα νωρίτερα, έτσι ώστε ότι βλέπουμε να το βλέπουμε LIVE. Δεν νομίζω ότι η μετατόπιση της εκπομπής από τις 14:30 στις 14:00 είναι ικανή να μειώσει την τηλεθέασή της.
-
Εγώ πάντως πιστεύω ότι εάν δεν γίνεται να αρχίζει στις 2 η εκπομπή ώστε να βλέπουμε και τα πρώτα δοκιμαστικά LIVE, θα μπορούσατε να δείχνετε στο μισάωρο 2:30 με 3 μια περίληψη της πρώτης περιόδου και 3-4 να βλέπουμε LIVE τα δεύτερα δοκιμαστικά.
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Τώρα όσον αφορά στις δοκιμές το θέμα είναι ιδιαίτερα σύνθετο και ελάχιστες από τις παραμέτρους του, έχετε θίξει ή φαντάζεστε...
Μπορούμε να τις συζητήσουμε αυτές τις παραμέτρους. Όχι ότι εγώ τις αμφισβητώ, αλλά για να καταλάβω βάση ποιών κριτηρίων λαμβάνονται οι αποφάσεις.
Εγώ πάντως δεν πρότεινα ποτέ να αλλάξει μορφή η εκπομπή, αλλά η ώρα εναρξής της να μετατοπιστεί μισή ώρα νωρίτερα, έτσι ώστε ότι βλέπουμε να το βλέπουμε LIVE. Δεν νομίζω ότι η μετατόπιση της εκπομπής από τις 14:30 στις 14:00 είναι ικανή να μειώσει την τηλεθέασή της.
Δε γίνεται δημόσια μια τέτοια συζήτηση.
Αλλά φέρνω ένα παράδειγμα. Το πρόγραμμα με τη σημερινή μορφή διαρκεί 150 λεπτά.
Άρα δε μιλάμε για 14:00 αλλά για 13:30!
και αντίστοιχα για 16:00 αντί για 17:00
Πρέπει ότι άλλο προτείνουμε για αντικατάσταση να έχει αντίστοιχη διάρκεια!
Τώρα εάν από Αμερική (20/6) αλλάξουν τα δεδομένα όπως σχεδιάζει ο Ecclestone θα δούμε πάλι τι θα γίνει...
Aπευθείας μετάδοση F1