-
Να ρωτήσω και κάτι τον Τάκη, άσχετο με όσα συζητάγαμε μέχρι τώρα. Η επίσκεψη του Rubens στην Αθήνα, θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τον Alpha ή από κάποιο άλλο κανάλι?
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Να ρωτήσω και κάτι τον Τάκη, άσχετο με όσα συζητάγαμε μέχρι τώρα. Η επίσκεψη του Rubens στην Αθήνα, θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τον Alpha ή από κάποιο άλλο κανάλι?Όταν λες 'τηλεοπτικά' τι εννοείς;
Ο Alpha θα είναι εκεί με κάμερα και θα υπάρξει μονταρισμένο θέμα στη συνέχεια.
Επίσης δεν γνωρίζω εάν αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι επίσκεψη του Rubens όπως την αναφέρεις ούτε αθλητική εκδήλωση.
Προωθητικό πρόγραμμα είναι... -
Για το 'αντε γεια' και για το 'δεν ειμαστε σε θεση να κρινουμε εναν 5ακις' δεν πηρες θεση ομως...
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Όταν λες 'τηλεοπτικά' τι εννοείς;
Ο Alpha θα είναι εκεί με κάμερα και θα υπάρξει μονταρισμένο θέμα στη συνέχεια.
Επίσης δεν γνωρίζω εάν αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι επίσκεψη του Rubens όπως την αναφέρεις ούτε αθλητική εκδήλωση.
Προωθητικό πρόγραμμα είναι...Όταν λέω τηλεοπτικά εννοώ αν θα υπάρχουν πλάνα την ώρα που θα οδηγεί την F2003-G.A. ,αν θα του πάρετε καμια συνέντευξη... αυτά.
Νομίζω πως κατάλαβες τι εννοούσα όταν έλεγα η επίσκεψη του Rubens. Αυτό το ''σόου'' τέλος πάντων... -
nasos79 και fanisf1 για να το ξεκαθαρισουμε. το γαλλικο eurosport δειχνει φ1 και τα πρακτις και το ξερω αυτο. ομως αυτο που βλεπουμε στην Ελλαδα δεν ειναι το γαλλικο. καποιος εκανε λογο για το ελληνικο eurosport. ποιο ελληνικο ρε σεις; υπαρχει ελληνικο;;;; απο ποτε και που;; αν εννοειται παντως αυτο το ελευθερο σας ενημερωνω οτι το αναμεταδιδει η ΕΡΤ 1 και λειτουργει μονο 12 ωρες την ημερα απο τις 3 το μεσημερι ως τις 3 το βραδυ. την υπολοιπη ωρα παιζει το euronews αλλο καναλι. και μου εχουν σπασει τα νευρα που ολο βρεχει και δεν δειχνει τενις!!!!!
οσο για το καποιος που ειπε για το τι να το κανω το πρακτις ενα θα του πω. ειμαι f1 fan και γουσταρω να βλεπω ολο το GP. και απο το πρακτις καταλαβαινεις τι δοκιμαζει ο καθε οδηγος και σε τι επιπεδα κινειται.
τι θα μαθεις ρε LYBE απο τι συνεντευξη τυπου πια; θα σ εικανοποιησει να ακουσεις τον κιμι οτι δυσκολευοτσαν να περασει τον μοντογια και οτι ειχε προβλημα φρενων στα τελευταια λεπτα του αγωνα;; ποιο το νοημα αν το μαθεις αργοτερα δηλαδη;
-
Ο χρήστης TsimDJ έγραψε:
nasos79 και fanisf1 για να το ξεκαθαρισουμε. το γαλλικο eurosport δειχνει φ1 και τα πρακτις και το ξερω αυτο. ομως αυτο που βλεπουμε στην Ελλαδα δεν ειναι το γαλλικο. καποιος εκανε λογο για το ελληνικο eurosport. ποιο ελληνικο ρε σεις; υπαρχει ελληνικο;;;; απο ποτε και που;; αν εννοειται παντως αυτο το ελευθερο σας ενημερωνω οτι το αναμεταδιδει η ΕΡΤ 1 και λειτουργει μονο 12 ωρες την ημερα απο τις 3 το μεσημερι ως τις 3 το βραδυ. την υπολοιπη ωρα παιζει το euronews αλλο καναλι. και μου εχουν σπασει τα νευρα που ολο βρεχει και δεν δειχνει τενις!!!!!οσο για το καποιος που ειπε για το τι να το κανω το πρακτις ενα θα του πω. ειμαι f1 fan και γουσταρω να βλεπω ολο το GP. και απο το πρακτις καταλαβαινεις τι δοκιμαζει ο καθε οδηγος και σε τι επιπεδα κινειται.
τι θα μαθεις ρε LYBE απο τι συνεντευξη τυπου πια; θα σ εικανοποιησει να ακουσεις τον κιμι οτι δυσκολευοτσαν να περασει τον μοντογια και οτι ειχε προβλημα φρενων στα τελευταια λεπτα του αγωνα;; ποιο το νοημα αν το μαθεις αργοτερα δηλαδη;
- Aφού το είπαμε... **Το EuroSport δεν έχει κανένα δικαίωμα προβολής εικόνων από τα Grand Prix της Formula 1.
- Αφού το είπαμε... Δεν υπάρχει ελληνικό, γαλλικό, αγγλικό EuroSport... To EuroSport είναι ένα και το μόνο που αλλάζει είναι οι σχολιαστές. Όλοι οι σχολιαστές μιλάνε ''πάνω'' στην ίδια εικόνα.
- Και αυτό το ξαναείπαμε... Το EuroSport με ''ελληνικά σχόλια'' μπορεί κανείς να το παρακολουθεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο μέσω NOVA. Όποιος δεν έχει NOVA μπορεί να παρακολουθεί EuroSport συγκεκριμένες ώρες (13:00-01:00 όπως είπε ο Φάνης) και όχι πάντα με ελληνικά σχόλια.
- Εδώ λέει ο καθένας την γνώμη του. Έτσι λοιπόν και εγώ ζήτησα να μάθω για ποιόν λόγο κάθε φορά μετά το βάθρο η εκπομπή κλείνει με έναν τόσο αγχώδη τρόπο και δεν μας δίνει την δυνατότητα να δούμε και να ακούσουμε την συνέντευξη τύπου. Εγώ θεωρώ και την συνέντευξη μέρος του Grand Prix ξέρεις... Και ο λόγος που θέλω να βλέπω την συνέντευξη τύπου είναι ακριβώς για να μην έχω την απορία για ποιό λόγο ο Kimi έχασε ρυθμό και δεν επιχείρησε να προσπεράει τον Montoya. Γιατί όταν βλέπεις μια ''μάχη'' σου γεννιούνται αρκετά ερωτηματικά, τα οποία αν τα μάθεις 2 εβδομάδες μετά, σου είναι άχρηστα.
- Δεν νομίζω πως κάποιος καταλαβαίνει κάτι αν βλέπει στο Practice τον Schumi να κινείται 2-3 δευτερόλεπτα πιο αργά απο το ρεκόρ πίστας. Δεν μπορεί κανείς να καταλάβει ούτε καν τι προσπαθεί να ρυθμίσει και τι δοκιμάζει... Άλλωστε πάντα αυτός που παίρνει την pole position κάνει χρόνο καλύτερο από όποιονδήποτε άλλο έχει επιτευχθεί μέχρι εκείνη την στιγμή, άρα ούτε τον ρυθμό κάποιου μπορείς να καταλάβεις...
Τέλος πάντων, όλα όσα γράφω παραπάνω τα έχω ξαναγράψει και στο παρελθόν. Τώρα απλά επαναλαμβανόμαστε...
-
Πάντως LYBE, ψάξτο ξανά το θέμα με τα δικαιώματα του Eurosport, γιατί σου λέω κι εγώ ότι μία φορά που πήγα στη Γαλλία έβλεπα στο Eurosport F1. Και σου το λέω με 90% σιγουριά, γιατί:
Είδα σε 2 κανάλια F1 στη Γαλλία. Τον αγώνα της Κυριακής τον είδα σε ΑΛΛΟ από το Eurosport, σίγουρο αυτό. Αλλά τα practice sessions τα έβλεπα στο Eurosport και ήμουν σίγουρος μέχρι που εδώ μέσα με κάνατε να πιστεύω το αντίθετο. Εντάξει, δεν είναι λόγος αυτός να τσακωθούμε (υπάρχουν τόσοι άλλοι άλλωστε) , αλλά ας το ξεκαθαρίσουμε επιτέλους, να ξέρουμε και τι μας γίνεται...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Για το 'αντε γεια' και για το 'δεν ειμαστε σε θεση να κρινουμε εναν 5ακις' δεν πηρες θεση ομως...ο κόσμος το'χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι; Γιατί να πάρει θέση δηλαδή!! Ο ντεϊβιντ δυστυχώς σέρνεται ο άνθρωπος. Ίσως λίγο άκομψη δήλωση, αλλά και εγώ και άλλοι αυτό σκεφτόμαστε όλη την χρονιά. Δυστυχώς πολύ λίγος τελικά, πάντα 'δεύτερος' στην ίδια του την ομάδα και ειδικά φέτος τραγικός!
Από την άλλη, όλοι περιμένουμε την απάντηση του σουμάχερ που έχει δείξει στο παρελθόν ότι απλά δεν παίζει για ΄΄οτι βρίσκεται κα΄τω από τη πρώτη θέση, και τελικά γιαυτό δεν μπορούμε να κρίνουμε έναν πεντάκις. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Για το 'αντε γεια' και για το 'δεν ειμαστε σε θεση να κρινουμε εναν 5ακις' δεν πηρες θεση ομως...
ο κόσμος το'χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι; Γιατί να πάρει θέση δηλαδή!! Ο ντεϊβιντ δυστυχώς σέρνεται ο άνθρωπος. Ίσως λίγο άκομψη δήλωση, αλλά και εγώ και άλλοι αυτό σκεφτόμαστε όλη την χρονιά. Δυστυχώς πολύ λίγος τελικά, πάντα 'δεύτερος' στην ίδια του την ομάδα και ειδικά φέτος τραγικός!
Από την άλλη, όλοι περιμένουμε την απάντηση του σουμάχερ που έχει δείξει στο παρελθόν ότι απλά δεν παίζει για ΄΄οτι βρίσκεται κα΄τω από τη πρώτη θέση, και τελικά γιαυτό δεν μπορούμε να κρίνουμε έναν πεντάκις.Νομίζω ότι κάπου χάνεις την ουσία φίλε μου... Άλλο να το σκέφτεσαι και να το λες εσύ κι εγώ, και άλλο να το λέει ο Τάκης. Δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με τον άνθρωπο, προς Θεού, αλλά μερικά σχόλια στον αέρα, απλώς ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!
-
γενικά ο τάκης μόνο μεταδόσεις με εκφράσεις καφενείου δεν κάνει, οπότε οκ!μια έκφραση ήταν , έστω και ατυχής αν θέλεις!! Προσωπικά με νευριάζει όταν χρησιμοποιούμε αυτή την έκφραση, αλλά να σου πω την αλήθεια, ο τάκης την είπε..πετυχημένα!! Είχε αναλύσει το πόσο λάθος είναι η φετινή πορεία του ντεϊβιντ, πως είχε ανανεωθεί το συμβόλαιο του (και άρα περιμέναμε ολοι να παλέψει χωρίς άγχος) αλλά τελικά...τίποτα!!
χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν φίλο, μήπως γινόμαστε λίγο υπερβολικοί και αυστηροί με τον τάκη καποιες φορές;; -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
γενικά ο τάκης μόνο μεταδόσεις με εκφράσεις καφενείου δεν κάνει, οπότε οκ!μια έκφραση ήταν , έστω και ατυχής αν θέλεις!! Προσωπικά με νευριάζει όταν χρησιμοποιούμε αυτή την έκφραση, αλλά να σου πω την αλήθεια, ο τάκης την είπε..πετυχημένα!! Είχε αναλύσει το πόσο λάθος είναι η φετινή πορεία του ντεϊβιντ, πως είχε ανανεωθεί το συμβόλαιο του (και άρα περιμέναμε ολοι να παλέψει χωρίς άγχος) αλλά τελικά...τίποτα!!
χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν φίλο, μήπως γινόμαστε λίγο υπερβολικοί και αυστηροί με τον τάκη καποιες φορές;;Paidia iparxei periptosi na mas apantisei o idios o takis gia to sxolio tou?
Asxeto kserei kaneis ti kanei o Lakafosis? -
ρε LYBE γιατι εισαι τοσο ισχυρογνωμων ρε φιλε;; σου το λεο σιγουρα γιατι δεν το ακουω απο τον Νασο79 πρωτη φορα! μου το εχουν πει και αλλοι οτι το γαλλικο δειχνει τα πρακτις. τον αγωνα και τα qualify μπορει να μην τα δειχνει γιατι τα δικαιωματα ισως να τα εχει κατα αποκλειστικοτητα το RTL. αλλα αυτο που μασ νοιαζει εμας ειναι με καποιο τροπο να τα βλεπουμε ΟΛΑ και δεν μασ πειραζει αν ειναι απο διαφορετικα καναλια. συνεχιζω παντως να πιστευω οτι σαν το Premier δεν εχει καλυτερο.
οσο για τη συνεντευξη τυπου γιατι δηλαδη θα σου ειναι αχρηστο αν το μαθεις 2 βδομαδες μετα;; δεν ικανοποιησε που το μαθαινεις εστω και τοτε;;; και σιγα ρε τη συνεντευξη τυπου που δειχνει 2 ερωτησεις(και πολυ λεω) να απανταει μονο ο νικητης και οι αλλοι 2 τιποτα!! -
Ο χρήστης TsimDJ έγραψε:
ρε LYBE γιατι εισαι τοσο ισχυρογνωμων ρε φιλε;; σου το λεο σιγουρα γιατι δεν το ακουω απο τον Νασο79 πρωτη φορα! μου το εχουν πει και αλλοι οτι το γαλλικο δειχνει τα πρακτις. τον αγωνα και τα qualify μπορει να μην τα δειχνει γιατι τα δικαιωματα ισως να τα εχει κατα αποκλειστικοτητα το RTL.
οσο για τη συνεντευξη τυπου γιατι δηλαδη θα σου ειναι αχρηστο αν το μαθεις 2 βδομαδες μετα;; δεν ικανοποιησε που το μαθαινεις εστω και τοτε;;; και σιγα ρε τη συνεντευξη τυπου που δειχνει 2 ερωτησεις(και πολυ λεω) να απανταει μονο ο νικητης και οι αλλοι 2 τιποτα!!- Ρε Μπάμπη δεν είμαι ισχυρογνώμων. Απλώς λέω αυτό που έχω ακούσει και αυτό που έχω διαπιστώσει μόνος μου. Λοιπόν είναι πολύ απλό. Την Παρασκευή (Grand Prix Ιταλίας) θα μου πείτε τι ώρα θα έχει practice, και εγώ και όσοι άλλοι έχουν NOVA θα βάλουμε Eurosport (με γαλλικά σχόλια) και θα δούμε αν όντως το δείχνει. Α! και ένας άλλος λόγος που είμαι σίγουρος ότι το EuroSport δεν δείχνει Formula 1 είναι ότι τι κανάλι (αν μπεις στο site του) ανακοινώνει ένα ''κοινό'' πρόγραμμα και όχι για κάθε χώρα χωριστα. Τελοσπάντων θα είμαστε σίγουροι την Κυριακή.
{το RTL δεν έχει καμία σχέση με την Γαλλία} - Αν έχεις τέτοια γνώμη για την συνέντευξη τύπου, τότε δεν θα πρέπει να έχεις δει πρόσφατα κάποια... μιας και γίνονται 2-3 ερωτήσεις και στους τρεις πρώτους κάθε Grand Prix.
- Ρε Μπάμπη δεν είμαι ισχυρογνώμων. Απλώς λέω αυτό που έχω ακούσει και αυτό που έχω διαπιστώσει μόνος μου. Λοιπόν είναι πολύ απλό. Την Παρασκευή (Grand Prix Ιταλίας) θα μου πείτε τι ώρα θα έχει practice, και εγώ και όσοι άλλοι έχουν NOVA θα βάλουμε Eurosport (με γαλλικά σχόλια) και θα δούμε αν όντως το δείχνει. Α! και ένας άλλος λόγος που είμαι σίγουρος ότι το EuroSport δεν δείχνει Formula 1 είναι ότι τι κανάλι (αν μπεις στο site του) ανακοινώνει ένα ''κοινό'' πρόγραμμα και όχι για κάθε χώρα χωριστα. Τελοσπάντων θα είμαστε σίγουροι την Κυριακή.
-
Ο χρήστης TsimDJ έγραψε:
ρε LYBE γιατι εισαι τοσο ισχυρογνωμων ρε φιλε;; σου το λεο σιγουρα γιατι δεν το ακουω απο τον Νασο79 πρωτη φορα! μου το εχουν πει και αλλοι οτι το γαλλικο δειχνει τα πρακτις. τον αγωνα και τα qualify μπορει να μην τα δειχνει γιατι τα δικαιωματα ισως να τα εχει κατα αποκλειστικοτητα το RTL. αλλα αυτο που μασ νοιαζει εμας ειναι με καποιο τροπο να τα βλεπουμε ΟΛΑ και δεν μασ πειραζει αν ειναι απο διαφορετικα καναλια. συνεχιζω παντως να πιστευω οτι σαν το Premier δεν εχει καλυτερο.Παντως οσο γνωριζω κ εγω το προγραμμα του Eurosport ειναι κοινο για ολες τις χωρες (με την διαφορα γλωσσας βεβαια) κ δεν εχει δικαιωματα να δειχνει F1. Eκτος απο καποιες σκηνες αλλα τιποτα live τουλαχιστον. Αν ηταν να δειχνει practice θα εδειχνε κ τα υπολοιπα. Αν παιρνει κ δειχνει καποιο αφιερωμα ή καποια περιληψη δεν ξερω, παντως αν το δειχνει το γαλλικο θα το δειχνουν κ τ αλλα.
Τουλαχιστον αυτα γνωριζω, δεν μπορει το γαλλικο Eurosport να εχει αλλο feed απο τα υπολοιπα. Δεν ειναι λογικο. Δεν βαζω κ χερι στην φωτια αλλα αυτο νομιζω! -
ρε LYBE πιστεψε με ξερω τι σου λεω. και η μεγαλυτερη αποδειξη πανε στα site http://www.eurosport.com και http://www.eurosport.co.uk πηγαινε μετα στο TV schedule και θα δεις πως οι ωρες ειναι διαφορετικες. αν αυτο δεν σου ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη ε μετα το χαος!!
οσο για την ωρα του πρακτις πολυ με λυπει που δεν το ξες γιατι σαν true fan θα επρεπε να το ξερεις. ειναι 12 η ωρα το μεσημερι ωρα Ελλαδος για τα ευρωπαικα GP. -
Πάντως παιδιά, εγώ με τη συνέντευξη τύπου έχω να πω ένα πράγμα: ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ALPHA, ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΤΕ ΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ! Όντως, δείχνει 2-3 ερωτήσεις στον καθένα και μετά τελείωσε η υπόθεση. Εγώ ξέρω και μετά από αυτές τις ερωτήσεις που γίνονται στα αγγλικά, γίνονται και άλλες, πιο 'ζουμερές' στη μητρική γλώσσα του κάθε πιλότου. Και δεν μπορώ να φανταστώ τώρα ότι σε ολόκληρω ALPHA δεν υπάρχουν κάποιοι που να ξέρουν Γερμανικά, Ισπανικά/Πορτογαλλικά κτλ. Εντάξει, για Φινλανδικά δεν ξέρω, αλλά άμα υπάρχει διάθεση όλα γίνονται... Το πρόβλημά μας είναι ότι δεν υπάρχει ΔΙΑΘΕΣΗ! Και ανεξάρτητα από τις όποιες διαφωνίες εδώ μέσα, η press conference είναι μέρος ενός GP, όπως είναι και τα free practice και εμείς απλώς ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... Τώρα, από εκεί και μετά, όσα και να λέμε το ίδιο κάνει!!!
-
Παιδιά θα ήθελα να σχολιάσετε κάτι.
Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά στο Ουγγρικό Γκραν Πρι και συγκεκριμένα στο 2ο πιτ στοπ του Σουμάχερ, οι τηλε-σχολιαστές περίμεναν να δουν πόση ώρα θα ανεφοδιαστεί το μονοθέσιο του Γερμανού, για να εντοπίσουν και να αποκωδικοποιήσουν τη στρατηγική της ομάδας του. Όλα καλά μέχρι εδώ.
Επειδή είχα ήδη αντιληφθεί την προσμονή του κ. Πουρναράκη να δεί το μονοθέσιο του Σουμάχερ να ανεφοδιάζεται για αρκετή ώρα, ώστε να τερματίσει τον αγώνα χωρίς άλλο πιτ στόπ και να ανέβει αρκετές θέσεις σε σχέση με τους υπόλοιπους που θα έκαναν και 3ο πιτ στόπ, είδα προσεκτικά και σε βίντεο τη διάρκεια του 'ανεφοδιασμού' (δεν λέω του πιτ στοπ συνολικά). Λοιπον, μέχρι να μπεί η μάνικα στην υποδοχή είχαν ήδη περάσει 4 δευτ. (υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση των μηχανικών) και αφού βγήκε η μάνικα πέρασαν άλλα 2 μέχρι να φύγει το μονοθέσιο και να σταματήσει το χρονόμετρο. Συνεπώς η μάνικα έμεινε στο στόμιο του τεπόζιτου για 10,4 μείον 6 = 4,4 δευτ. Όχι και πολλά έτσι;
Ο κ. Πουρναράκης όμως με τα δικά του μάτια, βλέπει και μεταδίδει κατά λέξη: 'κοιτάξτε καύσιμο, κοιτάξτε καύσιμο. Τα καύσιμα του Σουμάχερ αρκούν για να τελειώσει τον αγώνα' . Μεγάλη πατατιά όπως αποδείχθηκε.
Όταν είδε ο κ. Πουρναράκης το Γερμανό να μπαίνει για το 3ο πιτ στοπ λέει το κορυφαίο!!! 'να δούμε τώρα αν εκτός από ελαστικά βάλει και καύσιμα (λες και έγινε ποτέ πιτ στοπ στα χρονικά της σύγχρονης F1 χωρίς ανεφοδιασμό) με δεδομένο ότι στο προηγούμενο πιτ στοπ η μάνικα έμεινε στο στόμιο του μονοθεσίου του Σουμάχερ για 11 δευτ.' !!!!!!!!!!!!!!!!!
Λίγη παρατηρητικότητα, τουλάχιστον για τον κατευνασμό των παθών, δεν βλάπτει κ. Τάκη. Και εμείς υποστηρίζουμε κάποια ομάδα, όμως προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε αντικειμενικά και κυρίως υπαρκτά δεδομένα.
Αυτά προς πληροφόρηση όσων δεν το πρόσεξαν και προς προβληματισμό όσων το πρόσεξαν!!!!! -
Εγώ θέλω να παρακαλέσω τον τάκη αν είναι δυνατόν, η 'ένταση' του ήχου από την πίστα να είναι πιο δυνατή γιατί μερικές φορές ακούμε μόνο τις φωνές σας και δεν έχουμε καθόλου ήχο από τα μονοθέσια
-
Ο χρήστης kiriakosnanos έγραψε:
...είδα προσεκτικά και σε **βίντεο **τη διάρκεια του 'ανεφοδιασμού' (δεν λέω του πιτ στοπ συνολικά.....
.....Ο κ. Πουρναράκης όμως με τα δικά του μάτια, βλέπει και μεταδίδει κατά λέξη: 'κοιτάξτε καύσιμο, κοιτάξτε καύσιμο. Τα καύσιμα του Σουμάχερ αρκούν για να τελειώσει τον αγώνα' . Μεγάλη πατατιά όπως αποδείχθηκε.
...Όταν είδε ο κ. Πουρναράκης το Γερμανό να μπαίνει για το 3ο πιτ στοπ λέει το κορυφαίο!!! 'να δούμε τώρα αν εκτός από ελαστικά βάλει και καύσιμα (λες και έγινε ποτέ πιτ στοπ στα χρονικά της σύγχρονης F1 χωρίς ανεφοδιασμό) ......Αυτά προς πληροφόρηση όσων δεν το πρόσεξαν και προς προβληματισμό όσων το πρόσεξαν!!!!!όπως καταλαβαίνεις η μετάδοση είναι ζωντανή και ο τάκης δεν είναι η έκδοση του παρουσιαστή με το ενσωματωμένο βίντεο στο εγκέφαλο! όλοι αυτό νομίζαμε, που κατάλαβε και ο τάκης, χωρίς να είμαστε σίγουροι βέβαια(όπως και ο τάκης δεν ήταν 100%).
Επιπλέον, το πιτ στοπ μπορεί να ήταν αναγκαστικό και όχι ανεφοδιασμού αν έβλεπαν ότι υπήρχε πρόβλημα με τα λάστιχα(έστω ακραία περίπτωση)
Σοβαρά τώρα περιμένετε από τον τάκη να κάνει την πυθία ο άνθρωπος;;; Κατά τη γνώμη μου, προσπαθεί και αναλύει-εξηγεί πολύ καλα τις **ενδεχόμενες **στρατηγικές καθε ομάδας, αναφέροντας όλα τα δυνατά σενάρια,αλλά κανείς δεν ξέρει με σιγουρια εκείνη τη στιγμή ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!Τέτοιους βλαμμένους κανονισμούς έχει η φόρμουλα, που αντί να βλέπουμε θέαμα και προσπεράσεις μέσα στη πίστα, κάνουμε υποθέσεις και κόντρα υποθέσεις -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
...είδα προσεκτικά και σε **βίντεο **τη διάρκεια του 'ανεφοδιασμού' (δεν λέω του πιτ στοπ συνολικά.....
.....Ο κ. Πουρναράκης όμως με τα δικά του μάτια, βλέπει και μεταδίδει κατά λέξη: 'κοιτάξτε καύσιμο, κοιτάξτε καύσιμο. Τα καύσιμα του Σουμάχερ αρκούν για να τελειώσει τον αγώνα' . Μεγάλη πατατιά όπως αποδείχθηκε.
...Όταν είδε ο κ. Πουρναράκης το Γερμανό να μπαίνει για το 3ο πιτ στοπ λέει το κορυφαίο!!! 'να δούμε τώρα αν εκτός από ελαστικά βάλει και καύσιμα (λες και έγινε ποτέ πιτ στοπ στα χρονικά της σύγχρονης F1 χωρίς ανεφοδιασμό) ......Αυτά προς πληροφόρηση όσων δεν το πρόσεξαν και προς προβληματισμό όσων το πρόσεξαν!!!!!όπως καταλαβαίνεις η μετάδοση είναι ζωντανή και ο τάκης δεν είναι η έκδοση του παρουσιαστή με το ενσωματωμένο βίντεο στο εγκέφαλο! όλοι αυτό νομίζαμε, που κατάλαβε και ο τάκης, χωρίς να είμαστε σίγουροι βέβαια(όπως και ο τάκης δεν ήταν 100%).
Επιπλέον, το πιτ στοπ μπορεί να ήταν αναγκαστικό και όχι ανεφοδιασμού αν έβλεπαν ότι υπήρχε πρόβλημα με τα λάστιχα(έστω ακραία περίπτωση)
Σοβαρά τώρα περιμένετε από τον τάκη να κάνει την πυθία ο άνθρωπος;;; Κατά τη γνώμη μου, προσπαθεί και αναλύει-εξηγεί πολύ καλα τις **ενδεχόμενες **στρατηγικές καθε ομάδας, αναφέροντας όλα τα δυνατά σενάρια,αλλά κανείς δεν ξέρει με σιγουρια εκείνη τη στιγμή ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!Τέτοιους βλαμμένους κανονισμούς έχει η φόρμουλα, που αντί να βλέπουμε θέαμα και προσπεράσεις μέσα στη πίστα, κάνουμε υποθέσεις και κόντρα υποθέσεις1oν: Γράφω ότι είδα προσεκτικά **και **σε βίντεο. Όχι μόνο σε βίντεο. Συνεπώς, ήθελα να πω (και να με συγχωρείς αν δεν έγινα αντιληπτός) ότι κατάλαβα τι ακριβώς έγινε ήδη από τη ζωντανή μετάδοση. Σίγουρα δεν έχει ο Τάκης βίντεο στο κεφάλι του, αλλά από τη στιγμή που ετοιμάζεται να δει προσεκτικά και να ερμηνεύσει ένα πιτ στόπ θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός.
2ον: Τουλάχιστον με τη λήξη του πιτ στόπ ο κ. Τάκης ήταν απόλυτος ως προς τη δήθεν στρατηγική του Σουμάχερ.
3ον: Την Πυθία προσπαθεί να την κάνει ο ίδιος. Δεν του το ζήτησε κανείς. Άλλωστε οι τηλεθεατές που γνωρίζουν καλά F1 δεν χρειάζονται ετοιματζίδικες προβλέψεις ενώ όσοι δεν γνωρίζουν την F1 δεν χρειάζονται καν προβλέψεις . Δεν κολλάω μόνο σε αυτό το περιστατικό. Αυτό ήταν ενδεικτικό.
4ον: Για τους κανονισμούς συμφωνώ ότι δεν είναι οι καλύτεροι δυνατοί. Όμως F1 δεν είναι μόνο προσπεράσματα και τίποτε άλλο. Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι και μια σκακιέρα, η οποία έχει και αυτή τη χάρη της.
Aπευθείας μετάδοση F1