-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Φίλε μου, όταν εγώ συντονίζομαι στον Alpha κάθε Κυριακή ή Σάββατο για να δω F1, αυτομάτως του δίνω δύναμη να αυξάνει τις τιμές των διαφημίσεων που βάζει εκείνη την ώρα (και όπως όλοι ξέρουμε, χρησιμοποιεί κατά το δοκούν αυτή του τη 'δύναμη'. ) Έτσι λοιπόν, δεν αρκούμαι στο 'κάνουν ό,τι μπορούν τα παιδιά', γιατί με τη λογική αυτή θα μπορούσα κι εγώ να πω το ίδιο και να πάω να προσληφθώ στο σταθμό και κατά τη διάρκεια του GP να λέω ανέκδοτα. Θα ήταν και αυτό 'αυτό που μπορώ'. Απαιτώ λοιπόν ως τηλεθεατής, η μετάδοση του αγαπημένου μου σπόρ να έχει μία ποιότητα. Αν δεν μπορούν να μου εξασφαλίσουν αυτό, τουλάχιστον να φροντίσουν για μία ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ μετάδοση!!! Αν έχω άδικο, είμαι ανοιχτός σε σχόλια και το συζητάω!Η σωστη μεταδοση πρεπει να γινεται μεσα απο την πιστα κανονικα. Στην Αγγλια (καλα τωρα φερνω κ εγω παραδειγμα...) ειχαν 2 εκφωνητες (Walker κ Βrundle, τωρα ομως οχι πια Walker)κ ολοκληρο συνεργειο μεσα στην πιστα που επαιρναν live συνεντευξεις πριν το warm-up lap απο τους πιλοτους κ αλλους. Δεν περιμενω φυσικα κατι τετοιο αλλα αν πηγαιναν στα GP θα ειχαν πολυ καλυτερη καλυψη κ πληροφορηση μεσα απο την πιστα.
Αν μιλαμε για σωστη δουλεια, οχι αν ειναι εφικτο ή οχι. -
εγω νοσταλγω τις μερες του eurosport...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγω νοσταλγω τις μερες του eurosport...Πραγματικα ολα τα λεφτα ηταν!!!!
Πληρης καλυψη!
Απο ελευθερες δοκιμες, κατακτηριες Παρασκευης, Σαββατου, συνεντευξεις τα παντα.
Δεν θα ξεχασω σε ανασκοπηση σεζον 88 ή 89 κ εδειξει Mansell επι εποχης Ferrari να βγαζει μια F40 στην πιστα με παρα πολυ θεαμα!!!Ασε που τοτε το Eurosport εδειχνε συνεχεια κ το Παγκοσμιο Πρωταθλημα Rally.
-
εμενα το eurosport με κρατουσε κολημενο για 3 μερες. Στο σπιτι επεβαλα ησυχια οταν ειχε τις μεταδοσεις!!
Μαλιστα σε καποια 3ημερα επεφτε να εχει και αγωνες μοτο GP, οποτε οπως καταλαβαινεις, επεβαλα στρατιωτικο νομο!!!
-
Αν και παρακολουθώ το topic δεν έχω γράψει ποτέ,αν θυμάμαι καλά .
Απλά το συμπέρασμα, κατά την γνώμη μου, είναι ότι οι υπεύθυνοι του καναλιού δεν δίνουν δεκάρα (ευρό) για τις απόψεις σας (μας). Θα μπορούσαν πολύ εύκολα να δείξουν κάτι παραπάνω την στιγμή που όλοι το φωνάζουμε. Απλά το θέμα είναι ότι δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα παρισσότερο ,ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν.Λοιπάμε πολύ, απλά μας έχουν χεσ...ους !!!
Βάλτε δορυφορική να απολάυσετε πραγματικά θέαμα ολόκληρο το weekend!!
ακου ... 'αντε γεια david'
Κωνσταντίνος
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
...απλά θα ήταν λίγος (όπως λίγος ήταν την 4ετία 96-99).
Νομίζω είναι μέγα λάθος να εξισώνεται ολόκληρη η ιστορία της Φεράρι με έναν μόνο οδηγό της.Σταθερος διεκδικητης τιτλου με κατωτερο μονοθεσιο (96-99).
[snip]Λίγος για τίτλο οδηγών με τη Φεράρι. Το 96 που πήγε 'υποσχέθηκε' τίτλο οδηγών σε 3 χρόνια, τον έφερε τελικά σε 5 (2000). Το '99 όπου η Φεράρι πήρε το κατασκευαστών, το πήρε με τον ΜΣ έξω για 6 αγώνες (στους οποίους απείχε από καθαρά δικό του λάθος). Λίγος για τίτλο λοιπόν εκείνο το διάστημα.
Όπως έγραφα και παραπάνω, οι τίτλοι έρχονται με συνεργασία πολλών ανθρώπων και ταίριασμα πολλών παραμέτρων.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
...απλά θα ήταν λίγος (όπως λίγος ήταν την 4ετία 96-99).
Νομίζω είναι μέγα λάθος να εξισώνεται ολόκληρη η ιστορία της Φεράρι με έναν μόνο οδηγό της.Σταθερος διεκδικητης τιτλου με κατωτερο μονοθεσιο (96-99).
[snip]Λίγος για τίτλο οδηγών με τη Φεράρι. Το 96 που πήγε 'υποσχέθηκε' τίτλο οδηγών σε 3 χρόνια, τον έφερε τελικά σε 5 (2000). Το '99 όπου η Φεράρι πήρε το κατασκευαστών, το πήρε με τον ΜΣ έξω για 6 αγώνες (στους οποίους απείχε από καθαρά δικό του λάθος). Λίγος για τίτλο λοιπόν εκείνο το διάστημα.
Όπως έγραφα και παραπάνω, οι τίτλοι έρχονται με συνεργασία πολλών ανθρώπων και ταίριασμα πολλών παραμέτρων.
Μηπως εισαι περισσοτερο αντι-Schumi εσυ παρα εγω υπερ του;;;
-
nasos79 σαν κοινος θνητος δεν εχω supersport. αλλα για ποια practice ελεγες; Παρασκευης η Σαββατου; Σχολιασμο ειχε; παντως καλυτερη απολαυση απο το Premiere δεν υπαρχει. ετσι πιστευω τουλαχιστον
-
Ο χρήστης TsimDJ έγραψε:
Ναι LYBE αλλα ακομα δεν βγηκε ο Τακης να απολογηθει για το σχολιο του.
Επισης ΑΜΑΝ με τη συνεντευξη Τυπου!! Τοσο σημαντικη ειναι πια;;
Εδω αμαν κανουμε να δουμε κανενα session παραπανω...
Tη βλεπουμε κονσερβα στο επομενο GP. δεν σου αρκει;;Να απολογηθεί??? Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται...
Αν δεν καταλαβαίνεις πόσο σημαντική είναι η συνέντευξη τύπου τι να σου πω εγώ... Καλά πλάκα μας κάνεις... Βλέπουμε την συνέντευξη??? Ένα ή δύο το πολύ πλάνα βλέπουμε και αυτά κατόπιν εορτής (μετά από δύο εβδομάδες). Τι να τα κάνουμε μετά από δύο εβδομάδες που έχουμε διαβάσει όλα τα περιοδικά και όλο το Internet? Το free practice τι το θες? Να βλέπεις τα μονοθέσια να κάνουν έναν γύρο και να μπαίνουν γρήγορα στα PIT για ρυθμίσεις, και ξανά το ίδιο...
Τέλος πάντων εγώ προτιμάω την συνέντευξη τύπου΄... -
Ο χρήστης TsimDJ έγραψε:
nasos79 σαν κοινος θνητος δεν εχω supersport. αλλα για ποια practice ελεγες; Παρασκευης η Σαββατου; Σχολιασμο ειχε; παντως καλυτερη απολαυση απο το Premiere δεν υπαρχει. ετσι πιστευω τουλαχιστονΠρώτα από όλα, να πω ότι έχω γράψει μ@λ@κία και να τη διορθώσω πριν με πάρετε με τις τομάτες όλοι μαζί, και με το δίκιο σας. Εννοούσα EuroSport και όχι SuperSport. Και φυσικά, κι εγώ ΔΕΝ έχω Eurosport, απλά όπως είπα έτυχε να είμαι στη Γαλλία εκείνο το Σαβ/κο. Όσο για την απορία σου λοιπόν, από το πρωί της Παρασκευής έβλεπα LIVE όλα τα sessions και όταν δεν υπήρχε ζωντανή δράση στην πίστα, έδειχναν συχνότατα μαγνητοσκοπημένα. Φυσικά και με σχολιασμό, αλλά όχι συνεχή και ενοχλητικό (στα αφτιά, γιατί δυστυχώς γαλλικά δεν ξέρω). Αυτά κύριοι στα πολιτισμένα κράτη. Στην Ελλάδα, βολευτείτε με τη μετάδοση του Alpha που μας αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο (ίσως και χειρότερο) με τις νοικοκυρές που βλέπουν Ρούλα και τα βραζιλιάνικα μεταγλωτισμένα. Δεν υποτιμώ τις νοικοκυρές, αλλά όταν η F1 αντιμετωπίζεται με τον τρόπο αυτό, αναπόφευκτα εξανίσταμαι!
Επίσης βέβαια εξανίσταμαι όταν ΚΑΘΕ σχεδόν topic που ανοίγουμε για να συζητήσουμε κάποια θέματα που μας απασχολούν, καταλήγει αργά ή γρήγορα να αποτελεί βήμα διαφωνίας για τις ικανότητες του schumacher. Παιδιά, σας παρακαλώ, εκ μέρους πιστεύω πολλών εδώ μέσα... Περιορίστε τις συζητήσεις αυτού του είδους εκεί που αρμόζουν, στα συγκεκριμένα δηλαδή topics. Άλλωστε υπάρχουν ήδη πολλά. Εδώ γράφουμε για τη ΜΕΤΑΔΟΣΗ των GP.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Μηπως εισαι περισσοτερο αντι-Schumi εσυ παρα εγω υπερ του;;;
Τι να σου πω, δεν ξέρω Γράφω τίποτα που δεν ισχύει για τον ΜΣ ή παρποιώ σκόπιμα την πραγματικότητα για να τον μειώσω? Γιατί να είμαι αντι-Σούμι?
-
Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να μεταδίδεται η συνένευξη τύπου και εννοείται ότι αυτό πρέπει να γίνεται αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Στη βράση κολλάει το σίδερο. Αυτή άλλωστε είναι και η ουσία της. Αλλιώς οι οδηγοί θα έδιναν συνέντευξη τύπου μετά από 1-2 βδομάδες, κάτι που βέβαια είναι παράλογο.
Όσο για τον ALPHA...
Απαξιεί να ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Δεν προλαβαίνουν οι του podium να πιούνε μια γουλιά σαμπάνια, και κλείνει τη μετάδοση.
Τί να πω ρε παιδιά, έχω τρελαθεί. -
[quote='nasos79']Free practice;;; Πολύ εύκολο, ρίξε μία ματιά στο Eurosport. Όλο το πρωί δείχνει τα δοκιμαστικά. Ήμουν στη Γαλλία το σαβ/κο (και την Παρασκευή) του GP της Imola και όλη τη μέρα έδειχνε F1.
Συγγνωμη ρε Νασο γιατι θα με τρελανεις τωρα,δειχνει τα Free Practice το Eurosport και'γω δεν το εχω παρει χαμπαρι ακομα;
Μηπως εννοεις το Eurosport News το οποιο δειχνει ζωντανα τους χρονους χωρις βεβαια να υπαρχει εικονα. -
Εγώ παιδιά δεν καίγομαι ιδιαίτερα για την συνέντευξη Τύπου. Στην συντριπτική της πλειοψηφία είναι διαχρονικά επαναλαμβανόμενες τυπικότητες.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Free practice;;; Πολύ εύκολο, ρίξε μία ματιά στο Eurosport. Όλο το πρωί δείχνει τα δοκιμαστικά. Ήμουν στη Γαλλία το σαβ/κο (και την Παρασκευή) του GP της Imola και όλη τη μέρα έδειχνε F1.
Συγγνωμη ρε Νασο γιατι θα με τρελανεις τωρα,δειχνει τα Free Practice το Eurosport και'γω δεν το εχω παρει χαμπαρι ακομα;
Μηπως εννοεις το Eurosport News το οποιο δειχνει ζωντανα τους χρονους χωρις βεβαια να υπαρχει εικονα.Όχι, δεν σκοπεύω να σε τρελάνω. Να το συζητήσουμε. Το Eurosport που βλέπαμε παλιά εδώ ήταν στα αγγλικά, σωστά; Αυτό που έβλεπα εγώ στο Παρίσι μιλούσε Γαλλικά και μου έκανε εντύπωση, αλλά δεν ασχολήθηκα. Είναι σίγουρο ότι έχει το ίδιο σήμα αυτό που προβάλει η NOVA με αυτό που παίζει στη Γαλλία; Πάντως δεν εννοώ απλά χρόνους, μιλάω για live τα sessions κανονικά. Αφού ξυπνούσα πιο νωρίς το πρωί ακριβώς για αυτό το λόγο. Τώρα, μπορεί να υπάρχει μπέρδεμα στο κανάλι. Πάντως όχι σε αυτό που έβλεπα!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγώ παιδιά δεν καίγομαι ιδιαίτερα για την συνέντευξη Τύπου. Στην συντριπτική της πλειοψηφία είναι διαχρονικά επαναλαμβανόμενες τυπικότητες.***Μέγα ***λάθος...
-
Παιδιά, να σας πω τι γνωρίζω εγώ για το Eurosport.
Καταρχάς, το κανάλι αυτό δεν έχει κανένα δικαίωμα προβολής πλάνων από την Formula 1. Για τον λόγο αυτό κάθε φορά που αναφέρεται με ρεπορταζ σε κάποιο Grand Prix δείχνει εικόνες από κάποιες παλιές ιδιοτικές δοκιμές της Ferrari στο Fiorano ή άλλων ομάδων... και περιγράφει το τι έγινε στον αγώνα με λόγια...
Όποιος έχει NOVA έχει πρόσβαση σε όποιο Eurosport θέλει (πχ. Ιταλικό, Αγγλικό, Γαλλικό, Ισπανικό, Ρώσικο κτλ...) Όλα όμως θα έχουν την ίδια εικόνα ακριβώς και η μόνη διαφορά είναι η γλώσσα που μιλάνε οι σχολιαστές. Ακόμα μέσα από την NOVA μπορείς να βλέπεις και ελληνικό Eurosport όλη την ημέρα.
Τώρα η διαφορά του ''ελεύθερου'' Eurosport από το Eurosport της NOVA είναι ότι το ελεύθερο ''λειτουργεί'' συγκεκριμένες ώρες 1μμ-11μμ (για τις ώρες δεν είμαι εντελώς σίγουρος) και ότι το ελεύθερο δεν έχει πάντα Έλληνα σχολιαστή. -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Εγώ παιδιά δεν καίγομαι ιδιαίτερα για την συνέντευξη Τύπου. Στην συντριπτική της πλειοψηφία είναι διαχρονικά επαναλαμβανόμενες τυπικότητες.
***Μέγα ***λάθος...
?????????
-
Επειδη τυχαινει να εχω NOVA,Νασο στα δορυφορικα καναλια που εχει πιανω και 7-8 καναλια του Eurosport τα οποια ειναι των διαφορων χωρων της Ευρωπης,απ'οτι εχω παρατηρησει η εικονα ειναι ακριβως ιδια μ'αυτη του Ελληνικου το μονο που αλλαζει ειναι η γλωσσα,οπως πολυ σωστα ειπε και ο LYBE,αληθεια πως ειναι το μικρο σου;
Οσο για το (ελευθερο) Eurosport οι ωρες ειναι απο 13.00 εως 1.00
-
Ναι Φάνη, το ξέρω ότι έχεις NOVA, και έτσι με έχεις κάνει να αναρωτιέμαι τι ήταν εκείνο που έβλεπα. Θα το συζητήσω και με τους φίλους μου που ήμασταν μαζί εκεί μήπως και θυμούνται καλύτερα από εμένα και θα σας πω! Υπάρχει περίπτωση να ήταν άλλο Γαλλικό κανάλι και απλώς να μπερδεύομαι; Ξέρω σίγουρα ότι το GP ΔΕΝ το είδα από το Eurosport, αλλά πάλι είμαι σχεδόν βέβαιος ότι τα ελεύθερα δοκιμαστικά τα είδα από το τελευταίο. Τέλος πάντων, μην το κουράζω, θα ρωτήσω και θα σας πω. Sorry αν σας τα έχω πρήξει!
Aπευθείας μετάδοση F1