-
Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσ/νίκη-Αθήνα με 22 επιβάτες εξετράπη πάνω στη γέφυρα του ποταμού Αλιάκμωνα και εκτινάχθηκε μέσα στην κοίτη του ποταμού. 13 οι νεκροί και 9 οι τραυματίες έως τώρα, 1 παιδί αγνοείται. Οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές στο σημείο, αν εξαιρέσει κανείς τη χαμηλή θερμοκρασία και το υγρ'ο οδόστρωμα, οδηγοί που κινούνταν εκείνη τη στιγμή εκεί λένε πως δεν υπήρχε πάγος στο δρόμο. Το λεωφορείο εκινείτο στη δεξιά λωρίδα της κατεύθυνσης προς Αθήνα και ξαφνικά, από ότι δηλώνουν μάρτυρες, βρέθηκε χωρίς ίχνος φρεναρίσματος να σπάει το κιγκλίδωμα της απέναντι πλευράς και να πέφτει στον ποταμό. Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη, αν και υπάρχουν εικασίες για μηχανική βλάβη. Προσωπική μου άποψη είναι πως ίσως υπήρχε βλάβη στην υποβοήθηση του συστήματος διέυθυνσης, είτε και ξαφνικό κλατάρισμα ενός τροχού (; ). Έχω ακούσει ένα σωρό βλακείες από άσχετους δημοσιογράφους ως τώρα, πχ. ότι το λεωφορείο δεν είχε προλάβει να αναπτύξει ταχύτητα από τα διόδια που βρίσκονται σε απόσταση 5 λεπτών από τη γέφυρα και άλλα ευτράπελα Τι λέτε;
-
Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσ/νίκη-Αθήνα με 22 επιβάτες εξετράπη πάνω στη γέφυρα του ποταμού Αλιάκμωνα και εκτινάχθηκε μέσα στην κοίτη του ποταμού. 13 οι νεκροί και 9 οι τραυματίες έως τώρα, 1 παιδί αγνοείται. Οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές στο σημείο, αν εξαιρέσει κανείς τη χαμηλή θερμοκρασία και το υγρ'ο οδόστρωμα, οδηγοί που κινούνταν εκείνη τη στιγμή εκεί λένε πως δεν υπήρχε πάγος στο δρόμο. Το λεωφορείο εκινείτο στη δεξιά λωρίδα της κατεύθυνσης προς Αθήνα και ξαφνικά, από ότι δηλώνουν μάρτυρες, βρέθηκε χωρίς ίχνος φρεναρίσματος να σπάει το κιγκλίδωμα της απέναντι πλευράς και να πέφτει στον ποταμό. Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη, αν και υπάρχουν εικασίες για μηχανική βλάβη. Προσωπική μου άποψη είναι πως ίσως υπήρχε βλάβη στην υποβοήθηση του συστήματος διέυθυνσης, είτε και ξαφνικό κλατάρισμα ενός τροχού (; ). Έχω ακούσει ένα σωρό βλακείες από άσχετους δημοσιογράφους ως τώρα, πχ. ότι το λεωφορείο δεν είχε προλάβει να αναπτύξει ταχύτητα από τα διόδια που βρίσκονται σε απόσταση 5 λεπτών από τη γέφυρα και άλλα ευτράπελα Τι λέτε;
-
-
1002 πράγματα μπορεί να έχουν συμβεί.Πάντως σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα αφού είμαστε τόσο μακριά απο'κει δεν γνωρίζουμε την κατάσταση του λεωφορείου-οδηγού-δρόμου-καιρού.... και ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ δεν μπορούμε να δεχτούμε τους ισχυρισμούς των 'δημοσιογράφων' οι οποίοι στην προσπάθειά τους και από το άγχος να μας ενημέρώσουν για κάτι νέο λένε συνεχώς ασυναρτησίες και μ@λ@κ*$
Ας μην ρίξουμε το θέμα στο επίπεδο που θα το πετάξουν τα κανάλια και οι δημοσιογραφίσκοι τους (μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν νεκροί και γι'αυτούς η δυστυχία και ο πόνος ΠΟΥΛΑΕΙ) αλλά να είμαστε πολύ προσεκτικοί σ'αυτά που θα ειπωθούνε.... ...αν ειπωθούνε.
-
Το ειδα το πρωι.Αυτη η γεφυρα οπως και πολλες αλλες θελουν ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ.Εχουν κατι σαμαρια που εκπαιδευουν αυτοκινητο και οδηγο στο εις αλμα.Αυτη τη εβδομαδα εχω παει δυο φορες Θεσ/νικη και παρ οτι γνωριζω πολυ καλα τα ναρκοπεδια καθε τρεις και λιγο εμφανιζονται και νεα.Εγω δε θα το παιξω εμπειρογνομωνας αλλα στη καταθεση που θα κανει η τροχαια(ποια τροχαια θα μου πειτε) θα σημειωθει η ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ και το οτι το δυστηχημα εγινε ακριβως στη γεφυρα και οχι λιγο μετα η πριν?Η θα το ριξουμε παλι στην τυχη?Ηταν να πεσει δηλ στη γεφυρα και οι εργολαβοι σημερα θα τα πινουν σε καποιο.........χιονοδρομικο κεντρο?Και μη πει καποιος απ τα σαινια της τροχαιας για υπερβολικη ταχυτητα γιατι το πουλμαν ηταν Mercedes 302 που με τερμα τα γκαζια να τα πας πανω απ 110km ΔΕΝ ΠΑΕΙ.ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ?Π Ο Τ Ε ???????????????????
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ?Π Ο Τ Ε ???????????????????ΠΟΤΕ !
Στην Ελλάδα ζείς ...δεν ξέρεις τι συμβαίνει εδώ ?
Εδώ για όλα φταίει η κακιά στιγμή, Ο Θεός που το παίζει κινέζος, ο πάγος, ο μέθυσος οδηγός, η τύχη (ή μοίρα), το σύστημα υποβοήθησης που ξαφνικά χάλασε και γύρισε(!) τον τρόχο αριστερά και άλλα τέτια. -
ΠΟΤΕ !
[list:avz6cmir]Δυστιχως ετσι ετσι ειναι [/list:u:avz6cmir]>Στην Ελλάδα ζείς ...δεν ξέρεις τι συμβαίνει εδώ ?
Εδώ για όλα φταίει η κακιά στιγμή, Ο Θεός που το παίζει κινέζος, ο πάγος, ο μέθυσος οδηγός, η τύχη (ή μοίρα), το σύστημα υποβοήθησης που ξαφνικά χάλασε και γύρισε(!) τον τρόχο αριστερά και άλλα τέτια.
[list:avz6cmir]Γι αυτο φωναζω.................ΠΟΤΕ ρε γμτ [/list:u:avz6cmir][list:avz6cmir]ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ [/list:u:avz6cmir][list:avz6cmir]Αυτη τη στιγμη βλεπω στην TV το μοιραιο πουλμαν [/list:u:avz6cmir][list:avz6cmir]Μια λεξη μονο προς τους(δηθεν)υπευθυνους[/list:u:avz6cmir][list:avz6cmir]ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΦΕΛΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ[/list:u:avz6cmir]
-
[list:2w403cfj]Ακουστε ρε παιδια να τρελαθειτε [/list:u:2w403cfj][list:2w403cfj]Τα δηλωθεντα αιτια του ατυχηματος συμφωνα με τα κορακια [/list:u:2w403cfj][list:2w403cfj]1ον.Να εσκασε λαστιχο και να παρεκτραπηκε απ την πορεια του [/list:u:2w403cfj][list:2w403cfj]Ρε ΟΡΓΙΑ της κοινωνιας εχετε δει πολλα ελαστικα σε λεοφωρεια του κτελ σε αθλια κατασταση?Κι αν οντω ς εσκασε(που τελικα δε βρεθηκαν υπολυματα ελαστικου απ το σκασιμο στην ασφαλτα) σε ποιο σημειο ρε ΚΑΘΗΚΙΑ.........ΕΣΚΑΣΕ?Μηπως πανω στα.........γαιδουροσαμαρια? [/list:u:2w403cfj][list:2w403cfj]2ον.Να εκανε προσπεραση νταλικα και να ηρθε σε στενη πλαγια επαφη με το λεοφωρειο Ρε ΟΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και που πηγε η νταλικα?Εφυγε σα να μη συνεβεναι τιποτα?Εχετε οδηγησει ποτε φορτηγο στη ζωη σας?ΑΛΗΤΕΣ Αλλα που να ξερουν τα παλιοτομαρα οτι ο πειρος της σουστας σπαει σε αποτομες εγκαρσιες ανωμαλιες σα πρασο Αφου ολοι εχουν προσληφθει με κριτηριο τη..........γλωσσα [/list:u:2w403cfj][list:2w403cfj]3ον.[/list:u:2w403cfj][list:2w403cfj]4ον[/list:u:2w403cfj][list:2w403cfj]5ον[/list:u:2w403cfj][list:2w403cfj]6ον[/list:u:2w403cfj][list:2w403cfj]και παει λεγοντας[/list:u:2w403cfj][list:2w403cfj]αλλα ο εργολαβος ειδικα για τη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι........ΑΝΑΙΤΙΟΣ [/list:u:2w403cfj][list:2w403cfj]Δηλ με λιγα λογια εφτεγε ο ..............οδηγος.Ετσι?[/list:u:2w403cfj][list:2w403cfj]Τωρα τι να πουμε για υπερβολικη ταχυτητα?ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Να πουν οτι πηγενε με......180?[/list:u:2w403cfj][list:2w403cfj]ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΦΤΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ[/list:u:2w403cfj][list:2w403cfj]Και η ζωη συνεχιζετε και οι νεκροι.......αυξανεσθε και πλυθηνεσθαι [/list:u:2w403cfj][list:2w403cfj]ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΕΠΙ ΜΟΝΙΜΟΥ ΒΑΣΕΩΣ[/list:u:2w403cfj]
-
Ελατε ρε παιδια... νομιζω πως υπερβαλετε λιγακι! Ο δρομος σε κεινο το σημειο ειναι μια χαρα και δεν νομιζω πως τα μικρα σαμαρακια εστειλαν στον βουρκο ολοκληρο λεοφωρειο που πηγαινε με μολις 100km/h.
Παντως μεγαλη ατυχια... τι να πει κανεις...
PS: καλα κανω και προτιμω το τραινακι... γιατι αυτα τα λεωφορεια ποτε απο εδω, ποτε απο εκει... ολο σε χαντακια πεφτουν.
-
Εγώ απλά μετέφερα τι έβλεπα χθες βράδυ στην τηλεόραση, μιας και έτυχε να είμαι ξύπνιος. Δεν ήξερα ούτε για σαμαράκια στη γέφυρα, μια και δεν έχω περάσει ποτέ από κει, ούτε είχε προχωρήσει η έρευνα. Ακόμη έψαχναν για επιζώντες.
Ο χρήστης Jeep-akias έγραψε:
Εδώ για όλα φταίει ...το σύστημα υποβοήθησης που ξαφνικά χάλασε και γύρισε(!) τον τρόχο αριστερά και άλλα τέτια.Ευχαριστώ φίλε jeep-akia για την ειρωνεία σου, και ακόμα περισσότερο που με κατατάσσεις χωρίς καν να με ξέρεις στην κατηγορία μοιρολάτρης κλπ.
-
΄Διάβασα πως είχε περάσει ΚΤΕΟ πριν ένα μήνα. Αυτό που το πας; Άρα 100% το λεωφορείο ήταν αρτιότατα συντηρημένο!
Σε Εξπρές Σάμινα που είχε ελεγχθεί πριν 1 βδομάδα μου κάνει αυτό...
-
Ο χρήστης farting_cow έγραψε:
Εγώ απλά μετέφερα τι έβλεπα χθες βράδυ στην τηλεόραση, μιας και έτυχε να είμαι ξύπνιος. Δεν ήξερα ούτε για σαμαράκια στη γέφυρα, μια και δεν έχω περάσει ποτέ από κει, ούτε είχε προχωρήσει η έρευνα. Ακόμη έψαχναν για επιζώντες.Εδώ για όλα φταίει ...το σύστημα υποβοήθησης που ξαφνικά χάλασε και γύρισε(!) τον τρόχο αριστερά και άλλα τέτια.
Ευχαριστώ φίλε jeep-akia για την ειρωνεία σου, και ακόμα περισσότερο που με κατατάσσεις χωρίς καν να με ξέρεις στην κατηγορία μοιρολάτρης κλπ.
Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα φίλε μου.
Τα σχόλια μου απευθύνονταν στους κερατάδες της TV και όχι σε εσένα.
Κι εγώ ήμουν μεταξύ των λίγων που ξενύχτισαν εώς τις 5:30 πρωί για νά μάθουν τι απέγιναν οι συνάνθρωποί μας και μήπως ακούσουν και καμιά αλήθεια για τα αίτια αλλα ...απο που να ακούσεις αλήθεια.Αυτα που έγραψες τα άκουσα κι εγώ να λέγονται για αυτό και τα σχολίασα.
-
Ok μάλλον παρεξήγησα τα λεγόμενά σου, γίνονται αυτά καμμιά φορά Τελικά εξακριβώθηκαν τα αίτια; Είμαι σε εμπύρετη κατάσταση και δεν έχω το κουράγιο να υποστώ όλα τα σκουπίδια της TV μπας και μάθω τελικά τι έγινε...
Συγγνώμη και πάλι φίλε Jeep-akia
Γιώργος
-
Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτή την 'Βουλή' γιατί σήμερα εγγράφηκα.
Ήθελα να σας πω ένα μπράβο σε όλους σας για τα πολύ εύστοχα σχόλια που καταθέσατε. Αυτό δείχνει ένα διαφορετικό επίπεδο από τους χρήστες της Βουλής αυτής.
Περί του άνωθεν θέματος έχω να πώ πως είναι πράγματι τραγικό όχι γιατί έγινε σε κάποια γέφυρα ή ότιδήποτε άλλο χαρακτηριστικό αυτού του συγκεκριμένου συμβάντος αλλά γιατί αποδεικνύεται πόσο ευάλωτοι είμαστε όλοι όσοι χρησιμοποιούμε το εθνικό δίκτυο. Και το λέω αυτό γιατί ακούμε χρόνια και δεκαετίες ολόκληρες πάμπολες ανεδαφικές δικαιολογίες και αφορμές αλλά σε αυτό το δυστύχημα αποδεικνύεται πως σε αυτό το οδικό δίκτυο κινδυνεύουμε όλοι: όσοι δεν οδηγούν, όσοι χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς, οι επαγγελματίες οδηγοί, ο άμαχος πληθυσμός κ.λ.π. και όχι μόνο ο 'γρήγορος οδηγός'...
Λυπάμαι ιδιαιτέρως...
-
Ο χρήστης suzukigsx400f έγραψε:
Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτή την 'Βουλή' γιατί σήμερα εγγράφηκα.Ήθελα να σας πω ένα μπράβο σε όλους σας για τα πολύ εύστοχα σχόλια που καταθέσατε. Αυτό δείχνει ένα διαφορετικό επίπεδο από τους χρήστες της Βουλής αυτής.
Περί του άνωθεν θέματος έχω να πώ πως είναι πράγματι τραγικό όχι γιατί έγινε σε κάποια γέφυρα ή ότιδήποτε άλλο χαρακτηριστικό αυτού του συγκεκριμένου συμβάντος αλλά γιατί αποδεικνύεται πόσο ευάλωτοι είμαστε όλοι όσοι χρησιμοποιούμε το εθνικό δίκτυο. Και το λέω αυτό γιατί ακούμε χρόνια και δεκαετίες ολόκληρες πάμπολες ανεδαφικές δικαιολογίες και αφορμές αλλά σε αυτό το δυστύχημα αποδεικνύεται πως σε αυτό το οδικό δίκτυο κινδυνεύουμε όλοι: όσοι δεν οδηγούν, όσοι χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς, οι επαγγελματίες οδηγοί, ο άμαχος πληθυσμός κ.λ.π. και όχι μόνο ο 'γρήγορος οδηγός'...
Λυπάμαι ιδιαιτέρως...
Καλώς ήλθες στο 'βήμα' της Ελληνικής αυτοκίνησης (Ο Θεός να την κάνει).
Αν και η αφορμή για το πρώτο σου μήνυμα δεν ήταν και ότι καλύτερο αλλα τι να κάνεις. -
Ας μην ρίξουμε το θέμα στο επίπεδο που θα το πετάξουν τα κανάλια και οι δημοσιογραφίσκοι τους (μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν νεκροί και γι'αυτούς η δυστυχία και ο πόνος ΠΟΥΛΑΕΙ) αλλά να είμαστε πολύ προσεκτικοί σ'αυτά που θα ειπωθούνε.... ...αν ειπωθούνε.[/quote]
είδα τους δημοσιογράφους να ρωτούν τον πατέρα που έχασε τα δύο παιδιά του πώς αισθάνεται...δεν έχουν τον Θεό τους...Μπράβο του που δεν τους έσπασε τις κάμερες στα μούτρα τους...
-
Για μια ακόμη φορά οι χασάπηδες δημοσιογράφοι όρμισαν μόλις μυρίστηκαν ανθρώπινο πόνο. Γιατί να ρωτάς έναν άνθρωπο που έχασε 2 παιδία και σχεδόν την γυναίκα του πως αισθάνεται?Πως να αισθάνεται ρε μ@λ@κ@ εσύ πως θα αισθανόσουνα δηλαδή για πες.Δημοσιογράφοι και έξω από το νεκροτομείο και να σου μια κοπέλα βγαίνει κλαίγοντας στην αγκαλιά του πατέρα της...μην το χάσεις κάνε κοντινο αληταρά και κλείνω την τηλεόραση αηδία!!!!Σίγουρα την δουλεία σας κάνετε παιδιά αλλά και λίγο σεβασμος στον άνθρωπο. Φαίνεται αυτό δεν σας το διδάξανε στις σχολές που πήγατε αν πήγατε κι όλας.Σε κάτι τέτοιες στιγμές μοίαζετε με τους νεκροθάφτες που μόλις μαθαίνουν από νοσοκόμο ή γιατρό ( που κατίτις θα βγάλει αμα 'κλεισει η δουλεια' ) οτι κάποιος πέθανε φτάνουν στο νοσοκομείο πρίν από τους συγγενείς και ορμάνε μόλις τους βλέπουνε για να 'κλεισει η δουλεία'.Εικόνες μιας θλιβερής πραγματικότητας χωρίς ίχνος ανθρωπιάς και σεβασμού στον συνάνθρωπο που πονάει, εικόνες κανιβαλισμού ανθρώπινων συναισθημάτων, εικόνες κανιβαλισμού ανθρώπων που δεν καταρέουν γιατί πρέπει να παλέψουν εκέινη την στιγμή.Εικόνες, εικόνες, εικόνες και εμείς, τι κάνουμε εμείς?Κάνουμε ζάπινγκ και βλέπουμε ξανά και ξανά τα ίδια και τα ίδια τους τραυματισμένους, τους συγγενείς, τις τσακισμένες λαμαρίνες τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων σαν υπνωτισμένοι.Και ένα γιατί εξακολουθεί να πλαναται γιατί τόση απανθρωπιά?
Συγνώμη για το συναισθηματισμο των παραπάνω αλλά δεν μπορουσα να μην τα πώ
Τώρα για τα σαμάρια αυτά δεν είναι σαμάρια αλλά οι μεταλικοί αρμοί της γέφυρας δεν προεξέχουν του οδοστρώματος και το 404 του KΤΕΛ Νομού Πιερίας που με πήγε στο Λιτόχωρο δεν είχε κανένα πρόβλημα
να τα περάσει όπως και χιλίαδες άλλα λεωφορεία κάτι άλλο φταίει ελπίζω να βρεθεί αν και τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.
Ο θεός να μας φυλαεί από τέτοιες στιγμές -
Φίλε mirage συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω που αναφέρεις.
Εγώ έτυχε να δω μια 'δημοσιογράφο' η οποία προσπαθούσε να αλιεύσει-εκμαιεύσει έστω και μια είδηση από μια συγγενή ενός εκ των διασωθέντων.Η 'δημοσιογράφος' αυτή και ενώ ήδη η συγγενής της είχε αναφέρει ότι το παιδί δε μπορούσε να μιλήσει από το σοκ που υπέστη, ρωτούσε επίμονα για τουλάχιστον 5 φορές:'Τί άλλο σας είπε το παιδί?'
Αφού για να γλυτώσει η γυναίκα αναγκάστηκε να απομακρυνθεί!
Για να μην αναφέρω και το άλλο, ότι ο αριθμός των θυμάτων δεν ήταν σταθερός αλλά άλλαζε κάθε 5 λεπτά με απόκλιση ±1!
Τί άλλο θα δούμε επιτέλους από αυτούς τους 'δημοσιογράφους'?
Γιατί υποτιμούν τη νοημοσύνη μας με τέτοιο τρόπο? -
ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗ ΘΛΙΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΣΩΝ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ) ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ:
- ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ 14 ΕΤΩΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ;;;;;ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;;;;
2)ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΤΕΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΟ;;;;;ΓΙΑΤΙ;;; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΡΑΒΑΛΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΤΕΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;;;ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΤΕΟ (ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΩΜΑ) ΕΝΑ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΕΝΟΣ ΘΕΙΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΑΝ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΟΥ (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...) ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΤΕΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΘΑ ΕΞΕΤΕΣΤΕΙ ΑΠΟ 'ΕΙΔΙΚΟΥΣ' ΤΩΝ ΚΤΕΟ. ΩΡΑΙΑ...ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..
3)ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΦΥΡΕΣ (ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ) ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΩ ΜΕ ΤΟ GOLFAKI.
4)ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ 102km/h ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ. ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ...
5)ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...ΘΥΜΑΜΑΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟ NICK) ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ 3-4 ΦΟΡΕΣ...
6)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ;;; ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΘΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ SHOW.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ....
- ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ 14 ΕΤΩΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ;;;;;ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;;;;
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΥΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΑ 110 ΧΛΜ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ!!!!!
ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΙΝΑ (ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ). ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΦΕΥΓΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ ΚΑΙ ΕΦΤΑΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 4 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΙΝΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΕΝΙΩΘΕΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΤΟΜΗ ΤΙΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ 1 ΛΩΡΙΔΑ ΓΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΡΕΥΜΑ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΝΤΑΛΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΡΕΥΜΑ, ΝΤΑΛΙΚΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΕΛ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ 2ΠΛΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΝΤΑΛΙΚΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΗΜΑΡΤΟΝ!!! ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΙ'ΟΛΟΙ 4 ΑΤΟΜΑ. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ 'ΔΙΚΑ' ΤΟΥΣ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ. ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΩΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΤΕΛ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ; ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΚΤΕΛ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΤΣΙ; ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΘΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ κτλ.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ......ΑΓ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!
ΘΕΡΜΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Τραγωδία στη γέφυρα του Αλιάκμωνα