-
...εγώ δε κρατάω κακία.Απλά να μου πούν τί τους πείραξε!Από εκεί και πέρα όλα αυτά με τους Κρητικοσπουδασμένους κτλ δεν τα ξέρω καθόλου και δε με αφορούν!Βέβαια καταλαβαίνω τί εννοείς αλλά διόλου μπορώ να πιστέψω...ότι αυτά τα παιδαρέλια καθορίζουν τις 'τύχες' μας στο ιντερνετ. Άν είχαν πρόβλημα θα το έλυναν προσωπικά μαζί μας σαν άντρες φυσικά!
Αυτά -
Ο χρήστης Χρονομέτρης έγραψε:
...είναι συμπεριφορά αυτή?Αν είναι δυνατόν!.....Αγαπητέ μου, είπαμε, περασμένα ξεχασμένα !:D
Το θέμα από εδώ και πέρα είναι να κρατήσουμε όλοι την ψυχραιμία μας.
Και αυτό το λέω γιά ολους φυσικά, ανεξαιρέτως ηλικίας και τόπου διαμονής η μορφωτικού επιπέδου.Οσο για την θέση που λές να πάρουμε στο θέμα του Αλιάκμωνα δεν σε καταλαβαίνω, εμείς εδω σαν moderators δεν είμαστε γιά να παίρνουμε θέση αυτό το κάνουν τα μέλη μας με τα κείμενα τους, εμείς απλά βοηθάμε στην εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ.
Τελειώνοντας, δεν πιστεύω ότι χρειάζεται κανένα meeting για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, τα πάντα είναι ξεκάθαρα αρκεί να ακολουθούμε τον κανονισμό και τις οδηγίες χρήσης που υπάρχουν πιό πάνω.
-
απάντησέ μου τί σε πείραξε και έσβησες αυτά που έγραψα με τόσο κόπο!Ειδάλλως ξαναεμφάνισέ τα να τα διαβάσουν και οι υπόλοιποι!
Πάντως γενικά από τη μία επιδεικνύεις σωστή διάθεση και ανάλογη συμπεριφορά και από την άλλη προκαλείς αδικαιολόγητα ώς moderator. -
Θα σε παρακαλούσα σαν νέο μέλος του φορουμ να διαβάσεις προσεκτικά τον κανονισμό και τις οδηγίες χρήσης.
Οσο για τη διαγραφή του θέματός σου μπορείς να αποτανθείς στον kouk που τα έσβυσε και μάλιστα σε προκάλεσε αν θες να σου πεί τον λόγο.
-
mm55 ή λοιποί moderators...
διαβάζω τα ποστς αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι γράφεται εδώ...άλλοι βρίζουν οδηγούς,άλλοι πλακώνονται μταξύ τους...
στο θρεντ τι συμβαίνει? είναι κανείς ανακριτής ή δικαστής εδώ και εξετάζουμε τους παράγοντες του ατυχήματος απο αυτή τη πλευρά?
νομίζω ότι είναι και εκτός φιλοσοφίας περιοδικού...σα να μιμούμαστε τριτοκλασάτα κανάλια.... -
...μαζί σου adis4gr με αυτά που έγραψες αλλά να ξέρεις ότι όλα έγιναν στο βωμό νεανίσκων, ******** *********, ********* κτλ που προσπαθούν να αποκτήσουν επίπεδο εις βάρος της μνήμης των ζωντανών και εθελοτυφλούν μπροστά στους αληθινούς φταίχτες αυτής της τρομερής τραγωδίας που συγκλόνισε τους πάντες!
Αιωνία η μνήμη τους και μακάρι να συγχωρεθούν αυτοί που προσβάλλουν τη μνήμη των νεκρών!
Τραγωδία στη γέφυρα του Αλιάκμωνα