-
ΕΧΩ ΕΝΑ LEON 1,6 SPORT(7500 km) ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΡΜΠΟ ! ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! Π.Χ. ΤΙ ΧΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ , ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΛΠ
-
ΕΧΩ ΕΝΑ LEON 1,6 SPORT(7500 km) ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΡΜΠΟ ! ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! Π.Χ. ΤΙ ΧΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ , ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΛΠ
-
-
Δεν έχω να σου προτείνω κάτι συγκεκριμένο για το αυτοκινητό σου, εκτός ίσως από την δοκιμασμένη και αποδοτική λύση του BMC C.D.A.
(αυτό το ανθρακονημάτινο φιλτροκούτι/φιλτροχοάνη της BMC)Απλά μια συμβουλή: άμα το αγοράσεις από τη Seat Force, θα κοστίζει γύρω στα 400 euros. Τόσο πλήρωσε ένας γνωστός με Leon 1.4.
Στο εμπόριο υπάρχει και με 200 euros... -
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
Δεν έχω να σου προτείνω κάτι συγκεκριμένο για το αυτοκινητό σου, εκτός ίσως από την δοκιμασμένη και αποδοτική λύση του BMC C.D.A.
(αυτό το ανθρακονημάτινο φιλτροκούτι/φιλτροχοάνη της BMC)Απλά μια συμβουλή: άμα το αγοράσεις από τη Seat Force, θα κοστίζει γύρω στα 400 euros. Τόσο πλήρωσε ένας γνωστός με Leon 1.4.
Στο εμπόριο υπάρχει και με 200 euros...Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες οδηγών που λένε πως με αυτό το φιλτροκούτι δεν είδαν διαφορά.
Και αν το σκεφτείτε, στην ουσία πρόκειται απλώς για ένα universal φιλτροκούτι, με ένα καλό φίλτρο μέσα.Τι προτείνω;
Αντικαθιστάς το εργοστασιακό φίλτρο με ένα πιο ελεύθερο, μέσα στο 'μαμά' φιλτροκούτι, το οποίο είναι μελετημένο από τον κατασκευαστή και ταιριάζει στο αυτοκίνητο καλύτερα από κάποιο universal βαρελάκι.
Έτσι δεν ξεφεύγεις πολύ από τις παραμέτρους του κατασκευαστή και ο εγκέφαλος μπορεί να ανταπεξέλθει στη μικρή αύξηση του αέρα, παρέχοντας λίγο παραπάνω καύσιμο. Επίσης εξασφαλίζεις όσο το δυνατό ψυχρότερη παροχή αέρα στο φιλτροκούτι, χρησιμοποιώντας εύκαμπτους σωλήνες.Το σημαντικότερο για την βελτίωση της εισαγωγής, είναι ο εισερχόμενος αέρας να είναι όσο πιο κρύος γίνεται. Πολλοί βάζουν φιλτροχοάνη και την τοποθετούν πολύ κοντά στον κινητήρα, με αποτέλεσμα να ρουφάει ζεστό αέρα και να πέφτει η απόδοση...
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Τι προτείνω;
Αντικαθιστάς το εργοστασιακό φίλτρο με ένα πιο ελεύθερο, μέσα στο 'μαμά' φιλτροκούτι, το οποίο είναι μελετημένο από τον κατασκευαστή και ταιριάζει στο αυτοκίνητο καλύτερα από κάποιο universal βαρελάκι.
Έτσι δεν ξεφεύγεις πολύ από τις παραμέτρους του κατασκευαστή και ο εγκέφαλος μπορεί να ανταπεξέλθει στη μικρή αύξηση του αέρα, παρέχοντας λίγο παραπάνω καύσιμο. Επίσης εξασφαλίζεις όσο το δυνατό ψυχρότερη παροχή αέρα στο φιλτροκούτι, χρησιμοποιώντας εύκαμπτους σωλήνες.Το σημαντικότερο για την βελτίωση της εισαγωγής, είναι ο εισερχόμενος αέρας να είναι όσο πιο κρύος γίνεται. Πολλοί βάζουν φιλτροχοάνη και την τοποθετούν πολύ κοντά στον κινητήρα, με αποτέλεσμα να ρουφάει ζεστό αέρα και να πέφτει η απόδοση...
και εγω σε αυτη τη λυση κατεληξα
δεν θα ελεγα οχι ομως σε μια σκουπιτσα αν ταιριαζεοσο για τα περι θερμοκρασιας ... ειναι ολα τα λεφτα
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
και εγω σε αυτη τη λυση κατεληξα
δεν θα ελεγα οχι ομως σε μια σκουπιτσα αν ταιριαζεΠιστεύω πως είναι η πιο καλή επιλογή, συνολικά. Βελτιώνεις λίγο την απόδοση, χωρίς να χαλάσεις τη σωστή λειτουργία του κινητήρα.
Τι αυτοκίνητο έχεις και δεν ταιρίαζει η σκούπα;
Το δικό μου (106), έχει έτοιμο άνοιγμα για σκούπα, σε όλο το πλάτος της μετώπης. Είχα φτιάξει μάλιστα μία, σε ένα ναυπηγείο , αλλά δεν την κράτησα πολύ, γιατί δούλευε μόνο στις υψηλές ταχύτητες. Να φανταστείς, μου αύξησε την τελική κατά 5+χλμ/ώρα, αλλά στο ξεκίνημα είχα χάσει σε ροπή και καμιά φορά μου έσβηνε . BTS engineering !
οσο για τα περι θερμοκρασιας ... ειναι ολα τα λεφτα
Έτσι είναι, έχω διαπιστώσει ότι λίγος κρύος αέρας είναι καλύτερος από πολύ ζεστό....
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Τι αυτοκίνητο έχεις και δεν ταιρίαζει η σκούπα;
clio 1.9 diesel διθεσιο
μοντελο 96 -
ΕΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΠΑΝΑΡΥΘΜΙΣΗ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ Η ΟΧΙ
-
Ο χρήστης blackharry66 έγραψε:
ΕΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΠΑΝΑΡΥΘΜΙΣΗ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ Η ΟΧΙΌχι δεν χρειάζεται τίποτα. Μόνος του θα αντιληφθεί την αυξημένη παροχή αέρα και θα τα κανονίσει όλα από μόνος του. Απλά, θα διανύσεις περίπου, καμμιά εκατοστή χιλιόμετρα, μέχρι να το εμπεδώσει...
Δεν σου κάνω πλάκα έτσι είναι. -
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες οδηγών που λένε πως με αυτό το φιλτροκούτι δεν είδαν διαφορά.
Και αν το σκεφτείτε, στην ουσία πρόκειται απλώς για ένα universal φιλτροκούτι, με ένα καλό φίλτρο μέσα.Πρώτη φορά το ακούω αυτό!
Μέχρι τώρα από ιδιοκτήτες τέτοιων αυτοκινήτων (Leon 1.4-1.6, Golf/Polo 1.4 κτλ) έχω ακούσει από ελαφρώς κολακευτικά έως ενθουσιώδη σχόλια!Αντικαθιστάς το εργοστασιακό φίλτρο με ένα πιο ελεύθερο, μέσα στο 'μαμά' φιλτροκούτι, το οποίο είναι μελετημένο από τον κατασκευαστή και ταιριάζει στο αυτοκίνητο καλύτερα από κάποιο universal βαρελάκι.
Μα ακριβώς επειδή το μαμά φιλτροκούτι είναι σχεδιασμένο από τον κατασκευαστή 'πνίγει' τον αέρα!
Τί σημαίνει 'ταιριάζει καλύτερα...'?
Άμα είναι έτσι ας αφήσουμε και το νορμάλ φίλτρο που είναι και φθηνότερο από κάποιο aftermarket, αφού ούτως ή άλλως δε σκοπεύουμε να δούμε διαφορά ούτε 1 αλογάκι! -
Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες οδηγών που λένε πως με αυτό το φιλτροκούτι δεν είδαν διαφορά.
Και αν το σκεφτείτε, στην ουσία πρόκειται απλώς για ένα universal φιλτροκούτι, με ένα καλό φίλτρο μέσα.Πρώτη φορά το ακούω αυτό!
Μέχρι τώρα από ιδιοκτήτες τέτοιων αυτοκινήτων (Leon 1.4-1.6, Golf/Polo 1.4 κτλ) έχω ακούσει από ελαφρώς κολακευτικά έως ενθουσιώδη σχόλια!Αντικαθιστάς το εργοστασιακό φίλτρο με ένα πιο ελεύθερο, μέσα στο 'μαμά' φιλτροκούτι, το οποίο είναι μελετημένο από τον κατασκευαστή και ταιριάζει στο αυτοκίνητο καλύτερα από κάποιο universal βαρελάκι.
Μα ακριβώς επειδή το μαμά φιλτροκούτι είναι σχεδιασμένο από τον κατασκευαστή 'πνίγει' τον αέρα!
Τί σημαίνει 'ταιριάζει καλύτερα...'?
Άμα είναι έτσι ας αφήσουμε και το νορμάλ φίλτρο που είναι και φθηνότερο από κάποιο aftermarket, αφού ούτως ή άλλως δε σκοπεύουμε να δούμε διαφορά ούτε 1 αλογάκι!Τα μέλη σε ένα κλαμπ γαλλικών αυτοκινήτων που συμμετέχω, που έβαλαν βαρελάκι, είδαν από μηδαμινή εώς ελάχιστη διαφορά. Και είναι λογικό.
Τι σημαίνει να 'πνίγει τον αέρα'; Μην ακούμε τις ανακρίβειες κάθε 'ΤΑΔΕ Power' περιοδικού και tuner που έχει συμφέρον να πουλήσει φιλτροχοάνες... Το εργοστάσιο έχει τα μέσα να κάνει πολύ καλή μελέτη. Σε ένα γνωστό περιοδικό που ασχολείται με τις μετατροπές, έκαναν το εξής: Δυναμομετρήσαν ένα Corsa 1.4 με το φιλτροκούτι του, και στη συνέχεια χωρίς φιλτροκούτι, με τελείως ελεύθερη εισαγωγή (μα τελείως ελεύθερη...). Πόση λες ήταν η διαφορά;
1 HP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Έπειδή ίσως δεν το εξήγησα καλά πριν, θα το ξαναπώ.
Το 'πνίξιμο' δεν βρίσκεται τόσο στο φιλτροκούτι, όσο στους σωλήνες που φέρνουν αέρα στο φιλτροκούτι, ειδικά αν παίρνουν και ζεστό αέρα κατευθείαν από την περιοχή της εξαγωγής. Αφαιρώντας το σωλήνα του ζεστού αέρα, ήδη κάνεις ένα μεγάλο βήμα προς το καλύτερο. Αν βρεις και σημείο όπου παίρνεις ακόμα πιο ψυχρό αέρα, ακόμα καλύτερα.Ταιριάζει καλύτερα, θα πει πως η ροή του αέρα είναι πολύ πολύπλοκη υπόθεση, και ο κατασκευαστής έχει μελετήσει το φιλτροκούτι ώστε να φέρνει τον αέρα στην εισαγωγή με συγκεκριμένο τρόπο. Πχ, στο 206, τον στροβιλίζει πριν φτάσει στην πεταλούδα! Δεν μπορεί, κάτι ξέρουν παραπάνω αυτοί που το έφτιαξαν.
Τώρα, ορισμένα γερμανικά αυτοκίνητα είναι φιμωμένα, για τους γνωστούς νόμους περί φορολογίας της ιπποδύναμης, κλπ. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι ιδιοκτήτες τους ισχυρίζονται πως είδαν κέρδος ακόμα και με ένα τελικό καζανάκι. Μπορεί και να ισχύει.
Τελειώνοντας, να επαναλάβω ότι πιο πολύ μας περιορίζει η διάταξη που φέρνει τον αέρα το φιλτροκούτι, παρά το ίδιο το φιλτροκούτι (τουλάχιστον στα 106, 206 που έχω ασχοληθεί). Το ότι μερικοί είδαν βελτίωση με το βαρελάκι, πιθανόν να οφείλεται στο ότι ξεφορτώθηκαν τις σωλήνες ζεστού αέρα και τους πνίχτες.
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Τα μέλη σε ένα κλαμπ γαλλικών αυτοκινήτων που συμμετέχω, που έβαλαν βαρελάκι, είδαν από μηδαμινή εώς ελάχιστη διαφορά. Και είναι λογικό.Ναι, δεν διαφωνώ. Εγώ μίλησα μόνο για κάποιους κινητήρες του Group VAG!
Τι σημαίνει να 'πνίγει τον αέρα'; Μην ακούμε τις ανακρίβειες κάθε 'ΤΑΔΕ Power' περιοδικού και tuner που έχει συμφέρον να πουλήσει φιλτροχοάνες... Το εργοστάσιο έχει τα μέσα να κάνει πολύ καλή μελέτη. Σε ένα γνωστό περιοδικό που ασχολείται με τις μετατροπές, έκαναν το εξής: Δυναμομετρήσαν ένα Corsa 1.4 με το φιλτροκούτι του, και στη συνέχεια χωρίς φιλτροκούτι, με τελείως ελεύθερη εισαγωγή (μα τελείως ελεύθερη...). Πόση λες ήταν η διαφορά;
1 HP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Απορίπτεις ένα περιοδικό ως αναξιόπιστο, αλλά παραθέτεις ως παράδειγμα τη δοκιμή ενός άλλου που 'ασχολείται με μετατροπές'!
Δεν καταλαβαίνω...
Τουλάχιστον μίλα με ονόματα!Έπειδή ίσως δεν το εξήγησα καλά πριν, θα το ξαναπώ.
Το 'πνίξιμο' δεν βρίσκεται τόσο στο φιλτροκούτι, όσο στους σωλήνες που φέρνουν αέρα στο φιλτροκούτι, ειδικά αν παίρνουν και ζεστό αέρα κατευθείαν από την περιοχή της εξαγωγής. Αφαιρώντας το σωλήνα του ζεστού αέρα, ήδη κάνεις ένα μεγάλο βήμα προς το καλύτερο. Αν βρεις και σημείο όπου παίρνεις ακόμα πιο ψυχρό αέρα, ακόμα καλύτερα.Ταιριάζει καλύτερα, θα πει πως η ροή του αέρα είναι πολύ πολύπλοκη υπόθεση, και ο κατασκευαστής έχει μελετήσει το φιλτροκούτι ώστε να φέρνει τον αέρα στην εισαγωγή με συγκεκριμένο τρόπο. Πχ, στο 206, τον στροβιλίζει πριν φτάσει στην πεταλούδα! Δεν μπορεί, κάτι ξέρουν παραπάνω αυτοί που το έφτιαξαν.
Στο ότι αφαιρώντας αυτόν το σωλήνα κάνεις ένα μεγάλο βήμα, δε διαφώνησε κανείς!
Αλλά γιατί να μη μπορείς να κάνεις κάτι ακόμα καλύτερο?Ο κατασκευαστής, όταν σχεδίαζε τη συγκεκριμένη διάταξη για την εισαγωγή είχε στο μυαλό του και έννοιες όπως 'θόρυβος', 'κατανάλωση' κτλ.
Αυτές τις 'παραχωρήσεις' που έχει κάνει προσπαθούμε να εξαλείψουμε όταν βελτιώνουμε ένα αυτοκίνητο, όχι μόνο στην εισαγωγή του αλλά παντού!
Με αυτό το δεδομένο μπορεί να υπάρχει καλύτερος τρόπος εισαγωγής του αέρα, απλά πιο θορυβώδης! Διαφωνείς με αυτό?Προς Θεού, δεν είπα ότι 'όλα τα αυτοκίνητα παίρνουν Χ άλογα απλά με μια χοάνη της πλάκας'!
Αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποια πού είναι λίγο 'φιμωμένα' και κάποιες σοβαρές εταιρίες έχουν τη λύση ακριβώς γι'αυτό!Τώρα, ορισμένα γερμανικά αυτοκίνητα είναι φιμωμένα, για τους γνωστούς νόμους περί φορολογίας της ιπποδύναμης, κλπ. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι ιδιοκτήτες τους ισχυρίζονται πως είδαν κέρδος ακόμα και με ένα τελικό καζανάκι. Μπορεί και να ισχύει.
Aυτό λέω!
Φιλικά, AlexDesign.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
ΕΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΠΑΝΑΡΥΘΜΙΣΗ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ Η ΟΧΙ
Όχι δεν χρειάζεται τίποτα. Μόνος του θα αντιληφθεί την αυξημένη παροχή αέρα και θα τα κανονίσει όλα από μόνος του. Απλά, θα διανύσεις περίπου, καμμιά εκατοστή χιλιόμετρα, μέχρι να το εμπεδώσει...
Δεν σου κάνω πλάκα έτσι είναι.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΓΑΛΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ,ΩΣΤΕ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,ΙΣΧΥΕΙ?
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ(ΣΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΦΙΛΤΡΟΚΟΥΤΙ) ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ(ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ J & R ΚΑΙ ΤΗΣ K & N)? -
Απορίπτεις ένα περιοδικό ως αναξιόπιστο, αλλά παραθέτεις ως παράδειγμα τη δοκιμή ενός άλλου που 'ασχολείται με μετατροπές'!
Δεν καταλαβαίνω...
Τουλάχιστον μίλα με ονόματα!Δεν είπα ότι είναι αναξιόπιστο κάποιο περιοδικό, αλλά ότι όπου δεν υπάρχουν καθαρά νούμερα, έχουν την τάση να υπερβάλλουν, διότι στηρίζουν ολόκληρη αγορά.
Πρόκειται για το ίδιο περιοδικό. Το Κόρσα το παρουσίαζαν εργοστασιακό, ως 'πληρωμένη διαφήμιση', και μπήκαν στον πειρασμό να κάνουν την μέτρηση που ανέφερα, για να δουν την δεκτικότητα του στο πείραγμα. Το αποτέλεσμα τους έκανε τόση εντύπωση, που δεν μπορούσαν παρά να το γράψουν...Οκ, μέσες άκρες συμφωνούμε.
-
-
file egw apo giannena eimai kai exw to idio ama3i.ebala to varelaki bmc kai ontws exw dei mia mikrh diafora.to moter anebazei kai kalytera strofes ekei konta stis 6.000 pou kwlwne.to problhma mou einai oti apo otan to agorasa kata kairous mou kanei noumera o kinhthras kai apodidei san 1.000 kubika!h antiproswpeia mou leei oti einai apo thn apli amolubdi kai oti prepei na bazw panta super.exeis paratirisei kati?
-
ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ,ΚΑΘΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗ (ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ)ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ SURER ΑΜΟΛΥΒΔΗ ! ΕΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΜΑΝUAL ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟ ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ SHELL V-POWER RACING ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΟ ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ,ΘΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟΣ.ΕΞΑΛΟΥ ΑΦΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ,ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ.ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΑΦΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ! !
-
File auto pou les gia tin benzini isxuei kai gia to Leon 1,4 16V? Tha do kai ego diafora stin apodosi? Einai olokainourgio, 400 km exo grapsei pros to paron...
-
ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 16 ΒΑΛΒΙΔΕΣ,ΑΡΑ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ! ΕΓΩ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ! ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 7500KM !
Leon 1,6 16V Sport (ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ)